Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με το συνολικό βάρος και τον όγκο της παραγγελίας καθώς και την διεύθυνση αποστολής της. Υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας πριν την τελική αποδοχή της συναλλαγής εκ μέρους του πελάτη και το ελάχιστο κόστος τους ανέρχεται στα 2 Ευρώ (τα 2€ αφορούν αποστολή δέματος κάτω των 2 κιλών για την περιφέρεια της Κρήτης).

 

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, τα τελικά έξοδα αποστολής διαμορφώνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μετά την τελική αποδοχή της συναλλαγής εκ μέρους του πελάτη.

 

Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει κατά την καταχώρηση της παραγγελία του. Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρισης στοιχείων, με συνέπεια αυτής τον λανθασμένο υπολογισμό των εξόδων αποστολής, το επιπλέον κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Η αποστολή της γίνεται το πολύ εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας (απεργίες, καιρικές συνθήκες κ.τ.λ.).

 


Αν ο πελάτης επιθυμεί την ταχύτερη παράδοση της παραγγελίας, οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρεία ώστε να αναζητηθούν εναλλακτικοί τρόποι ταχύτερης αποστολής αυτής. Ενδεχομένως να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση από την εταιρεία διανομής.

 

Για ογκώδη δέματα (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, κλιματιστικά κτλ) η παράδοση αφορά μέχρι το ισόγειο και την είσοδο του κτιρίου. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την παράδοση σε όροφο πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία.

 

Για ογκώδη δέματα, πραγματοποιείται έλεγχος του κόστους των μεταφορικών πριν από την αποστολή της παραγγελίας και στην συνέχεια το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μετά την τελική αποδοχή της συναλλαγής εκ μέρους του πελάτη. Επίσης δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με αντικαταβολή για παραδόσεις εκτός της Κρήτης και της Αθήνας.

 

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, με αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου παράδοσης, η Electrocrete. θα ειδοποιεί άμεσα τον πελάτη για την καθυστέρηση παράδοσης του είδους. Αν κριθεί από τον πελάτη ότι η καθυστέρηση αυτή καθιστά την συναλλαγή ασύμφορη, τότε ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας για το συγκεκριμένο είδος. Πιθανώς υπάρχοντα άλλα είδη στην παραγγελία παραδίδονται κανονικά.