2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται
Ανακυκλώνω - ΑλλάΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
Επίλεξε τον κατάλληλο για σένα
Τι πρέπει να γνωρίζεις
Τι είναι το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-ΑλλάΖΩ Θερμοσίφωνα» είναι ένα επιχορηγούμενο πρόγραμμα που αφορά την επιδότηση νοικοκυριών, που επιθυμούν να αντικαταστήσουν τον παλιό ηλεκτρικό θερμοσίφωνά τους με έναν νέο ηλιακό θερμοσίφωνα ο οποίος πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Η επιδότηση αυτή αφορά στην αγορά νέου ηλιακού θερμοσίφωνα και επιπλέον την υπηρεσία εγκατάστασής του, ενώ το ύψος της επιδότησης κυμαίνεται από 50% έως 60%

Το πρόγραμμα αφορά θερμοσίφωνες χωρητικότητας τουλάχιστον 40 λίτρων.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι ηλεκτρικού θερμοσίφωνα είτε στην κύρια είτε στην δευτερεύουσα κατοικία τους, ενώ στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν οι ιδιοκτήτες των κατοικιών αυτών, καθώς και οι ενοικιαστές τους. Προϋπόθεση είναι να είναι γεννημένοι πριν το 2006.

 

Για την έγκριση, υπάρχουν διάφορα κριτήρια όπως το εισόδημα. ο αριθμός τέκνων, πιθανά άλλα κριτήρια όπως ΑΜΕΑ και άλλα.

 

Ανάλογα με τα κριτήρια του επιδοτούμενου, η επιχορήγηση θα κυμαίνεται από 50-60% 

 

Εξαιρούνται οι υποψήφιοι που έχουν επιδοτηθεί στο παρελθόν στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ», που αφορούσε επιδότηση για εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Ποιες είναι οι ισχύουσες ημερομηνίες;

Ήδη από την Δευτέρα, 31 Ιουλίου, έχει ξεκινήσει η λήψη των επιταγών στους δικαιούχους.

 

Στον Κύκλο #1 - Ένταξη #1, η λήξη δυνατότητας παράδοσης παλαιών συσκευών από τους δικαιούχους προς τα καταστήματα των αρχικών εξαργυρώσεων, είναι η Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, ενώ των εξαργυρώσεων των δεσμεύσεων καταληκτικής ημερομηνίας, είναι η Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου.

Τι γίνεται αν εγκριθώ;

Αν ένας υποψήφιος γίνει δικαιούχος του προγράμματος, λαμβάνει έναν ειδικό αριθμό επιταγής / voucher μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος (δες ΕΔΩ).

 

Η επιταγή είναι σε ψηφιακή μορφή και θα αφορά αποκλειστικά την αγορά νέου ηλεκτρικού θερμοσίφωνα με την προϋπόθεση ότι θα ανακυκλωθεί ένας παλιός. Παράλληλα γνωστοποιείται στον επιδοτούμενο το ποσοστό επιχορήγησης που δικαιούται από την πλατφόρμα, καθώς και με την αποστολή μηνύματος SMS στο κινητό που δήλωσε κατά την αίτησή του.

 

Οι επιταγές που μπορεί να λάβει ένας δικαιούχος, είναι δύο.

Η πρώτη επιταγή θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα, ενώ η δεύτερη μπορεί να επιδοτήσει τη δαπάνη εκτέλεσης συμπληρωματικών εργασιών για την αντικατάσταση του παλιού Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα με το νέο Ηλιακό (π.χ. κόστος μεταφοράς, εγκατάστασης του Νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα ή απεγκατάστασης του παλιού Θερμοσίφωνα, αναλώσιμα & εξαρτήματα κλπ.).

 

Με το SMS αυτό, ο επιδοτούμενος μπορεί να προχωρήσει στην αγορά του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα από ένα εγκεκριμένο κατάστημα μέχρι και 100 ημέρες από την έγκριση της αίτησής.

 

Σε περίπτωση μη έγκρισης, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ένστασης.

Μπορώ να εξαργυρώσω την επιταγή μου στο electrocrete.gr;

Ναι! Η επιταγή του προγράμματος «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Θερμοσίφωνα», μπορεί να εξαργυρωθεί για τους πελάτες του electrocrete μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας και αφορά μόνο δικαιούχους εντός Κρήτης.

 

Για να γίνει η δέσμευση και εξαργύρωση της επιταγής, αρκεί ο κωδικός Voucher, το ΑΦΜ του δικαιούχου, το Κινητό τηλέφωνο από το οποίο έγινε η αίτηση και ο κωδικός μιας χρήσης OTP που θα σταλεί εκείνη τη στιγμή με SMS.

 

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Πάτα εδώ.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές για να επιλέξεις
Γιατί εδώ αλλάΖΕΙΣ καλύτερα;

✔ Άμεση διαθεσιμότητα

✔ Χαμηλότερες τιμές

✔ Έως 36 άτοκες δόσεις

✔ Εξειδικευμένοι τεχνικοί

✔ Δυνατότητα αυτοψίας χώρου

✔ Επώνυμα Brands

✔ Αξιοπιστία & Εμπειρία 

Ποια είναι τα βήματα της υπηρεσίας τοποθέτησης;
Εικόνα
Αγορά & Εξαργύρωση της επιταγής

Επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ενώ μπορείτε να έχετε άμεση και υπεύθυνη υποστήριξη από το τηλεφωνικό μας κέντρο για να λάβετε πληροφορίες για τα προϊόντα και οδηγίες για την εξαργύρωση της επιταγής.

Εικόνα
Προγραμματισμός ραντεβού αυτοψίας

Πρόκειται για τη φάση που ένας δικός μας έμπειρος και πιστοποιημένος τεχνικός θα έρθει στο σπίτι σας για να ελέγξει υπεύθυνα τον χώρο και να βεβαιώσει τις όποιες απαιτήσεις χρήζει η τοποθέτηση του ηλιακού στο χώρο σας.

Εικόνα
Ημερομηνία παράδοσης

Αφού έχει ολοκληρωθεί η αυτοψία, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να προγραμματίσουμε την ημερομηνία της παράδοσης του ηλιακού στον χώρο σας, σε μέρα που σας εξυπηρετεί. Η παράδοση γίνεται από καταρτισμένους μεταφορείς.

Εικόνα
Ημερομηνία εγκατάστασης

Στην τελευταία φάση,  επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να κλείσουμε το ραντεβού στο οποίο ο τεχνικός μας θα τοποθετήσει το νέο σας ηλιακό, σε μέρα που σας εξυπηρετεί και έχοντας μαζί του, όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να εγγυηθεί σωστή τοποθέτηση.

Ποιον τύπο λειτουργίας να επιλέξω;

Ο βασικός διαχωρισμός, αφορά στα ηλικακά διπλής ή τριπλής ενέργειας.

 

Επίλεξε ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας για να συνδυάσεις την απορρόφηση από τον ήλιο ή και τη χρήση ρεύματος όταν δεν υπάρχει επάρκεια.

 

Τα ηλιακά τριπλής ενέργειας εκτός από τη χρήση του ήλιου και του ρεύματος, μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το λεβητα (π.χ. λέβητας πετρελαίου), ώστε να εξασφαλίσεις με βεβαιότητα καλύτερη επάρκεια.

Πόση πραγματική οικονομία θα κάνω;

Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομία της αγοράς του ηλιακού μέσω της επιδότησης έως 60% του κρατικού προγράμματος, υπολογίζεται ότι ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε, η απόσβεση της αγοράς μπορεί αν γίνει και σε λιγότερο από ένα έτος.

Γενικά, η εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι μας θα κυμαίνεται σταθερά από 30% έως 70% κάτι που θα δούμε σύντομα στους λογαριασμούς ρεύματος.

Παράλληλα κερδίζουμε όλοι, εξαιτίας της προστασίας του περιβάλλοντος από τα χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης ηλεκτρικές ενέργειας.

 

Τέλος στο πρόβλημα της ενέργειας, με τον Ηλιακό Θερμοσίφωνα

Μία μοναδική ευκαιρία προσφέρει το πρόγραμμα επιδότησης Ηλιακού Θερμοσίφωνα. Γιατί είναι τόσο σημαντικός και τι πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή σου;

 

Μάθε γιατί αφορά και εσένα και γιατί σε συμφέρει να ενταχθείς σε αυτό!

 

Διάβασε περισσότερα από το electrocrete Blog, ΕΔΩ.

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.