Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι FUN-ταστικό

27 Jun 2024
Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι FUN-ταστικό

Εντάξει, το σχολείο τελείωσε και ο ελεύθερος χρόνος, επέστρεψε. Η σημερινή γενιά των μαθητών είναι κάτι σαν την ενήλικη εκδοχή των γονιών τους: ένα ατελείωτο κυνήγι υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων. Στο σχολείο, στις εξωσχολικές δραστηριότητες, στον αθλητισμό, ακόμα και στις κοινωνικές υποχρεώσεις. 

Το καλοκαίρι όμως, η παιδικότητα επιστρέφει. Τα παιδιά γίνονται και πάλι ξέγνοιαστα! Και αν κάποια τυχερά έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό με τον παππού ή στο εξωτερικό με τον θείο, τότε αυτό το τρίμηνο των διακοπών φαντάζει μία απίθανη περιπέτεια που θα είναι η πηγή της καλύτερης έκθεσης του Σεπτεμβρίου με το τετριμμένο θέμα “Πώς πέρασες στις καλοκαιρινές διακοπές”. 

Τι γίνεται όμως για -τα περισσότερα- παιδιά που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα και το πιο πιθανό είναι ότι μεγάλο μέρος αυτού του τριμήνου θα το περάσουν μέσα στους τοίχους του σπιτιού και με τους περιορισμούς της πόλης; Η απάντηση δε χρειάζεται πάντα να είναι βαρετή με τις κλασικές επιλογές των αμέτρητων επαναλήψεων στην τηλεόραση, των βαρετών παιχνιδιών στο δωμάτιο και το ατελείωτο scrolling στα social.

Το μυστικό εδώ είναι οι αφορμές για ένα νέο ξεκίνημα, ένα ερέθισμα για ένα νέο ενδιαφέρον. Και ευτυχώς οι επιλογές είναι πολλές. Γι’ αυτό και το πιστεύουμε όταν λέμε ότι... Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι FUN-ταστικό!

Και φυσικά ποιος δε θα ήθελε να μην ασχοληθούν τα παιδιά του με το διάβασμα! Το διάβασμα ανοίγει ορίζοντες και εξάπτει τη φαντασία των αναγνωστών, ενώ είναι ο καλύτερος φίλος στην παραλία, στο κρεβάτι, στα κενά μεταξύ των δραστηριοτήτων ή τα ταξίδια.

Παρόμοια χαρακτηριστικά θα βρει κανείς σε ένα tablet! Το να δίνει ο γονιός το κινητό του στο παιδί για να απασχολείται κάποιες ώρες, εκτός από το ότι είναι επικίνδυνο, στέλνει και το λάθος μήνυμα στο παιδί. Υπάρχουν εξαιρετικές συσκευές, όπως αυτές της kiddoboo, με tablets που περιέχουν προεγκατεστημένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες επίβλεψης από τον γονιό. Ασφαλώς το παιδί μπορεί να κατεβάσει αρκετές ακόμα όπως η “Khan Academy Kids”, η “ABCmouse”, ακόμα και το “Duolingo”.  

Όμως η επαφή με μία οθόνη είναι η μία όψη του νομίσματος, γιατί ναι μεν θέλουμε τα παιδιά μας να είναι εξοικειωμένοι χρήστες της τεχνολογίας, αλλά θα πρέπει να θέτουμε και όρια για να αποφύγουμε τα φαινόμενα κατάχρησης και εθισμού. 

Όρια χρειάζεται και το Gaming. Μπορεί οι διακοπές να αποτελούν την πιο προφανή αφορμή για περισσότερο παιχνίδι στο δωμάτιο ή στη κονσόλα, αλλά και εδώ χρειάζεται όριο και προσοχή στους τίτλους παιχνιδιών στους οποίους έχει πρόσβαση το παιδί, αφού υπάρχουν σε όλα ηλικιακές διαβαθμίσεις. 

Οι κονσόλες προσφέρουν έναν εντυπωσιακό κόσμο παιχνιδιού, με πολλούς τίτλους να ανανεώνουν συνεχώς το ενδιαφέρον των παιδιών. Είτε πρόκειται για το Playstation, είτε για το Nintendo, είτε ακόμα για κονσόλες με arcade παιχνίδια, τα παιδιά θα βρουν σίγουρα μία επιλογή για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη! 

Αντίστοιχα και ένα σωστό game corner στο δωμάτιο, περιλαμβάνει ένα καλό gaming μηχάνημα, ένα ποιοτικό γραφείο και καρέκλα και φυσικά gaming περιφερειακά. Η αίσθηση του gamer εδώ, είναι πολύ πιο διαφορετική και εκλεπτυσμένη. 

Η καλύτερη λύση για... αποτοξίνωση από την οθόνη είναι οι εξωτερικές δραστηριότητες. Στο πάρκο, στη γειτονιά ή σε κάθε περιβάλλον που θεωρείται ασφαλές, αφήστε το παιδί να ανέβει στο ποδήλατο και να απολαύσει την ελευθερία της βόλτας με τους φίλους του. Το ποδήλατο είναι μία δραστηριότητα που συνδυάζει πολλές δεξιότητες, όπως η λήψη αποφάσεων, η διαχείριση κρίσεων κλπ. 

Εναλλακτικό του ποδηλάτου, ένα κατάλληλο ηλεκτρικό πατίνι μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο και ασχολία για το παιδί σας. Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και ιδιαίτερα εξελιγμένες με LED φωτισμό, μεγάλη αυτονομία και εγγύηση για πολλές ώρες διασκέδασης! 

Συζητώντας για εξωτερικούς χώρους και με τις διακοπές να πλησιάζουν, δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ασχοληθεί ακόμα πιο δημιουργικά με καθετί καινούριο που θα αντικρύσει και θα βιώσει αυτό το καλοκαίρι. Η τέχνη της φωτογραφίας αποτελεί μία δραστηριότητα που καλλιεργεί στο παιδί την παρατηρητικότητα, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Ευτυχώς σήμερα, υπάρχουν πολλές επιλογές παιδικών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με πολλές λειτουργίες και ακόμα περισσότερες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα η στιγμιαία εκτύπωση της λήψης, η αδιαβροχοποίηση για υποβρύχιες λήψεις, ο περιστρεφόμενος φακός και πολλά ακόμα και όλα αυτά, μέσα σε ελκυστικά σχεδιασμένες συσκευές για κάθε παιδί.  

Κάθε στιγμή έξω στη φύση, στις διακοπές ή έστω στο κοντινότερο πάρκο, είναι το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό ξεγνοιασιάς για τα παιδιά. Φανταστείτε να παίζουν με όλη την παρέα και να έχουν χωριστεί σε ομάδες παίζοντας κυνηγητό, μήλα ή κρυφτό, όπως ακριβώς προστάζουν τα όμορφα χρόνια που πρέπει να απολαύσουν. Σκεφτείτε ακόμα να είχαν τη δυνατότητα να συνομιλούν μεταξύ τους μέσω walkie talkie και να φέρνουν σε πέρας τις δικές τους μικρές αποστολές! 

Μάλιστα, ένα από τα πρώτα gadgets που θα ταίριαζε σε κάθε περίσταση για το παιδί σας, είναι το πρώτο του smartwatch. Με πολλές λειτουργίες μέτρησης της φυσικής κατάστασης, αλλά και αντίστοιχες ειδοποιήσεις στο smartphone του γονιού, ένα smartwatch αποτελεί μία θεμιτή επιλογή ώστε το παιδί να αρχίσει να συμφιλιώνεται με την ώρα και τα χρονικά πλαίσια, κάθε δραστηριότητάς του. 

Άλλωστε κάθε δραστηριότητα που γυμνάζει το σώμα, φέρνει τα παιδιά μεταξύ τους ή καλλιεργεί την τέχνη, είναι ένας αληθινός θησαυρός για τα παιδιά. Έτσι, μην αμελήσετε να έχετε πάντα μπογιές και χαρτί διαθέσιμα, ώστε να εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους με την πρώτη ευκαιρία. Και μαζί με τη ζωγραφική, ακούστε μουσική! Η μουσική συνδυάζει κάθε δραστηριότητα ή μπορεί να είναι μία ωφέλιμη απασχόληση από μόνη της! Υπάρχουν παιδικά ηχεία με μικρόφωνο για λειτουργία karaoke που θα κάνουν την ημέρα ακόμα πιο διασκεδαστική και... φασαριόζικη! 

Αλλά επειδή όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες, κάντε ένα δώρο και για τον εαυτό σας. Φροντίστε το παιδί να έχει παιδικά ακουστικά για να ακούει τη μουσική ή τα προγράμματα που του αρέσουν, χωρίς να ενοχλούν εσάς και το περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να φορέσει παιδικά ακουστικά που είναι ειδικά κατασκευασμένα για να μην κουράζουν το αυτί του, καθώς επίσης και να ενεργοποιούν το όριο στην ένταση προστατεύοντας έτσι την ακοή του. 

Εικόνα

Τελευταίο αλλά πιο σημαντικό στοιχείο, είστε εσείς. Οι γονείς. Τα παιδιά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, έχουν ανάγκη να περάσουν χρόνο με εσάς. Αφιερώστε λίγο παραπάνω από το χρόνο σας σε αυτά. Δείτε μια ταινία, μαγειρέψτε παρέα ή συνοδεύστε τα στην επόμενη βόλτα τους. Αυτές οι στιγμές για εκείνα, είναι οι σημαντικότερες της ημέρας. 

Μην αφήσετε λοιπόν το χρόνο των διακοπών να περάσει ανεκμετάλλευτος. Φροντίστε ώστε... αυτό το Καλοκαίρι να είναι FUN-ταστικό 🌅

Σχετικά άρθρα

Αυτό το καλοκαίρι θα το... τερματίσουμε!

Τι κοινό έχει μία μπάλα, ένας καναπές, πολλά snacks και η Γερμανία; Μα... τα πάντα! Γιατί αυτό το καλοκαίρι φτιάχνεις το δικό σου γήπεδο στο σπίτι! 

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη γυναίκα κρύβεται μια ιστορία

Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δεν τιμούμε απλά τον άνθρωπο Γυναίκα, αλλά κάθε Ιστορία πίσω από μια γυναίκα που πέτυχε ή προσπαθεί να πετύχει.

07 Mar 2024

Πώς θα γίνεις ο Master της Τσικνοπέμπτης

Φέτος την Τσικνοπέμπτη, αποθεώνουμε τον απόλυτο ήρωα, πρωταγωνιστή και καλλιτέχνη: Τον Master Τσίκνα με τα απαραίτητα μυστικά του.

29 Feb 2024

Όταν η τεχνολογία έσμιξε με την προσωποποιημένη αισθητική, γεννήθηκε η YourNEFF

Η νέα σειρά Οικιακών Συσκευών Κουζίνας, YourNEFF συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία και την προσωποποιημένη αισθητική. Ανακάλυψέ τις...

Πώς η Τεχνολογία άλλαξε τα Χριστούγεννα

Η τεχνολογία άλλαξε το πώς περνάμε και αντιλαμβανόμαστε τα Χριστούγεννα και είναι τώρα που πρέπει να ορίσουμε τη σωστή χρήση της στις γιορτές!

18 Dec 2023

Οι 4+1 τύποι Χριστουγεννιάτικων αγορών

Διαχωρίσαμε τους 4 -και έναν bonus- τύπους Χριστουγεννιάτικων αγορών για να σε βοηθήσουμε να βάλεις τάξη στην τρέλα του υπερκαταναλωτισμού!

12 Dec 2023

Η ζωή περνάει απ' την Κουζίνα

Η Κουζίνα είναι η βασίλισσα του σπιτιού και εμείς φέρνουμε στο σπίτι σου, τις 10 πιο must μικροσυσκευές για να ζήσεις... βασιλικά!

30 Nov 2023

15 Τηλεοπτικές Πλατφόρμες για τη Smart TV σου

13+2 τηλεοπτικές πλατφόρμες για να απογειώσεις το περιεχόμενο της τηλεόρασής σου. Διάλεξε ποια ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σου και καλή απόλαυση!

19 Oct 2023

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Η επανάσταση της διατροφής χωράει σε μία Φριτέζα Αέρος

Τις ακούς παντού τριγύρω σου και πλέον ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου άποψη για τις Φριτέζες Αέρος. Ποια στοιχεία τις κάνουν τόσο ξεχωριστές;

26 Sep 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας σημαίνει ελευθερία;

Στις 19 Αυγούστου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας. Πώς προέκυψε η πρώτη φωτογραφία, πώς εξελίχθηκε και γιατί σήμερα θεωρείται τόσο σημαντική;

18 Aug 2023

Η DJI έφτιαξε την τέλεια action εμπειρία

Η DJI έφερε μία νέα Action Camera και ένα νέο Drone, που επανακαθορίζουν την έννοια της τελειότητας στις πιο Action καταστάσεις.

Η πρόκληση που τόσο είχες ανάγκη λέγεται EGOBOO

Αυτό το κάτι διαφορετικό που ήθελες για εσένα και τα παιδιά σου, λέγεται Εξέλιξη, Καινοτομία και Δημιουργία. Τρεις λέξεις, η εξής μία: EGOBOO

21 Jul 2023

Παγκόσμια Μέρα Σοκολάτας. Γιορτάζεις κι εσύ!

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας γιατί εκείνη είναι πάντα εκεί για εμάς σε κάθε περίσταση. Και σήμερα, της το ξεπληρώνουμε με τα... χεράκια μας!

06 Jul 2023

Συσκευές για να ασχοληθούμε με την υγεία μας

Παρουσιάζουμε τη Dyson. Την πρώτη εταιρεία που τα προϊόντα της, είναι αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας και αυστηρών εργαστηριακών ελέγχων.

05 Jul 2023

Διασχίζοντας την πόλη... the eco-smart way

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω με απαιτήσεις στις μετακινήσεις τους. Κάποιοι που άλλαξε η ζωή τους όταν απέκτησαν Ηλεκτρικό Πατίνι. Ας δούμε την ιστορία ενός τέτοιου.

29 Jun 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Ψύξης σε αφορά;

Συχνά το αυτονόητο δεν το εκτιμάμε αρκετά. Το Ψυγείο, είναι η πιο χρήσιμη και ίσως υποτιμημένη συσκευή του σπιτιού μας. Ας το αλλάξουμε αυτό.

27 Jun 2023

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Ηλεκτροκίνηση. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια συμφέρουσα αλλαγή

Είχαμε τις αιτίες, βρήκαμε και την αφορμή να κάνουμε επιτέλους μία αλλαγή στην καθημερινότητά μας, αλλάζοντας τις μετακινήσεις μας εύκολα και οικονομικά.

09 May 2023

Tips για την πιο υγιεινή νέα σου συνήθεια!

Το φαγοπότι της Άνοιξης έφυγε, το καλοκαίρι έρχεται. Απλές συμβουλές για το πως θα προετοιμαστείς κατάλληλα, διασκεδάζοντας και θωρακίζοντας τον οργανισμό σου.

02 May 2023

Το Πάσχα περνάς καλύτερα

Τα πιο... λαμπρά νέα, είναι ότι υπάρχει πάντα ένα Πάσχα και για σένα, όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν σου αρέσει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι τη μεγάλη μέρα (στο τραπέζι). 

04 Apr 2023

Σώσε το νερό του πλανήτη. Μπορείς!

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μας θυμίζει το χρέος μας να σώσουμε έστω και μία σταγόνα. Με σωστή νοοτροπία και κατάλληλες συσκευές, μπορείς κι εσύ!

21 Mar 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Το δώρο σου στον πλανήτη

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, με πράξεις! Συμμετέχουμε έμπρακτα στο αύριο του πλανήτη, γιατί τώρα και ξέρουμε και μπορούμε!

16 Mar 2023

Έφτασε η πιο νόστιμη smart μαγειρική

Η σειρά taste makers από την Xiaomi δεν είναι μία λύση για την κουζίνα, είναι η smart εξέλιξη της γρήγορης μαγειρικής!

02 Mar 2023

Την Άνοιξη ανθίζουν οι δραστηριότητες

Δεν είναι τυχαία η αγαπημένη εποχή του χρόνου! Την Άνοιξη ανθίζει η όρεξη για νέες εξορμήσεις, δραστηριότητες και εμπειρίες.

01 Mar 2023

Η απαραίτητη συνήθεια του Πλυντηρίου Πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι η νέα καθημερινή αναγκαιότητα που εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και νερού!

14 Feb 2023

Κάνε την έξυπνη επιλογή πλυντηρίου

Έξυπνες συμβουλές επιλογής για να αποκτήσεις το ιδανικό πλυντήριο για τις ανάγκες σου, κάνοντας την πιο συμφέρουσα αγορά. 

23 Jan 2023

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Δεν αρκεί να αγαπάς. Πρέπει και να το δείχνεις. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνθήκες έκφρασης, στη γιορτή της αγάπης προτείνουμε τρόπους να την τιμήσεις!

13 Dec 2022

Τα πιο Μαγικά Χριστούγεννα... μυρίζουν!

Ένα παράξενο πράγμα που συμβαίνει με τα Χριστούγεννα είναι ότι μπορείς να τα… μυρίσεις! Προετοιμάσου για το εναλλακτικό νόημα των Χριστουγέννων.

06 Dec 2022

Σκούπα θέλω. Πώς την θέλω;

Κι όμως, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ηλεκτρική σκούπα που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και τις ανάγκες καθαριότητας του χώρου σου. Πως θα την ξεχωρίσεις...

24 Oct 2022

Ο Καφές καταφέρνει πολύ περισσότερα απ' το να σε... ξυπνάει

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιατί τελικά ο καφές είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ρόφημα για να ξεκινάμε τη μέρα μας.

29 Sep 2022

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μία αφορμή

Γιορτάζουμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Μία μέρα που για εμάς στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερη έτσι κι αλλιώς, οπότε πώς θα την γιορτάσουμε;

27 Sep 2022

Ένας όμιλος που φτιάχτηκε για το σπίτι σου

Όταν σκέφτεσαι το σπίτι σου, απαιτείς την εγγύηση ενός ονόματος που θα εξασφαλίσει την τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση στις συσκευές και την καθημερινότητά σου.

31 Aug 2022

Τι είναι ο Αύγουστος για σένα;

Ο Αύγουστος είναι για σένα, είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις διακοπές, είτε ψωνίζεις, είτε ανακυκλώνεις, είτε είσαι φοιτητής κι εμείς έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω!

11 Aug 2022

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ είσαι έτοιμος για εξορμήσεις στις παραλίες, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα για μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα. Ποια είναι αυτά;

08 Jul 2022

Το δικό σου σπίτι, ένα σπίτι για όλους

Το σπίτι, το δικό σου σπίτι, θέλεις εκτός από άνετο να είναι και λειτουργικό, εκτός από ευρύχωρο να είναι και οικολογικό. Το θέλεις να είναι... δικό σου.

05 Jul 2022

Το DJI Mini 3 Pro ήρθε για να διαγράψει τα όρια

Παρουσιάζουμε το DJI MINI 3 PRO, το πρώτο drone που ξεπερνά την φυσική λογική των ορίων έχοντας αντίστροφη αναλογία μεγέθους και δυνατοτήτων.

30 Jun 2022

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

28 Jun 2022

Περιποιήσου το σώμα, σεβάσου τον εαυτό σου

Το «καμπανάκι» της έλευσης των καλοκαιρινών εξορμήσεων και η εποχή έκθεσης του σώματός μας έχει ήδη έρθει κι εσύ πρέπει να είσαι εξοπλισμένος!

25 May 2022

Το μέλλον της μετακίνησης έφτασε και είναι ηλεκτρονικό

Η Ηλεκτροκίνηση είναι ήδη ανάμεσα μας, στους δρόμους των ελληνικών πόλεων κι όμως ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την πολλαπλή και πολυμορφική αξία της.

12 May 2022

Τιμάμε την Γιορτή της Μητέρας

Η πρώτη γυναίκα της ζωής μας. Ο άνθρωπος που μας έδωσε πνοή και βρίσκεται «εκεί» σε κάθε μετέπειτα στιγμή μας. Το να της αφιερώσουμε έστω μία ημέρα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνη.

05 May 2022

Πώς το Πασχαλινό τραπέζι σου θα κάνει την διαφορά;

Η προετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, είναι ίσως η πιο απαιτητική διαδικασία στο σπίτι! Πώς μία κατάλληλη κουζινομηχανή μπορεί να φέρει την Ανάσταση στην κουζίνα σου.

12 Apr 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Ένα Robot για το σπίτι σου

Πώς μία ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της καθαριότητας του σπιτιού και της καθημερινότητάς σου με μία φωνητική εντολή!

31 Mar 2022

Το τέλος της αγγαρείας του σιδερώματος

Πώς το σιδέρωμα έγινε η οικιακή εργασία που εξελίχθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στα χρόνια! Εσύ σε ποιο βήμα εξέλιξης βρίσκεσαι;

29 Mar 2022

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Τηγανιτά χωρίς ενοχές; Γίνεται

Είσαι κι εσύ θύμα της τηγανιτής απόλαυσης με ενοχές; Αν ανήκεις στους «μη-στα-τηγανιτά» φίλους μας, τότε σου έχουμε την λύση που σταματάει τις… τηγανιτές ενοχές.

03 Mar 2022

Φτιάξε τον καφέ που έχεις ανάγκη

Ο καφές που έχεις ανάγκη, είναι η πιο προσωπική σου υπόθεση. Σου δίνουμε 5+1 λόγους για να ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις μόνος σου, όταν και όπως χρειάζεσαι!

01 Mar 2022

"Ψήνεσαι" για την πιο "καυτή" Πέμπτη του χρόνου;

Το κρέας είναι συνυφασμένο με την απόλαυση, την διασκέδαση, την διατροφή-not και την… αμαρτία! Εσύ μην σκας, γιατί ότι κι αν σημαίνει για σένα, εμείς βρήκαμε λόγους για να γιορτάσεις την φετινή Τσικνοπέμπτη!

22 Feb 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Ηλεκτρονική ανασκόπηση αναζητήσεων της χρονιάς

Έγινε η ηλεκτρονική ανασκόπηση των google αναζητήσεων του 2021 και όπως πάντα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έψαξαν φέτος ξένοι και Έλληνες ανά τον κόσμο.

21 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Στην Παγκόσμια Ημέρα Άντρα γιορτάζουμε τον σύγχρονο άνθρωπο που ασχολείται με τις σχέσεις, το σπίτι, την υγεία και τον εαυτό του. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς;

19 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοικοκυράς αποθεώνοντας την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει τις σημερινές ανάγκες της καθημερινότητας σε έναν αγώνα που πάντα κερδίζει!

26 Oct 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.