«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

28 Jun 2022
«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Με τη νέα συσκευή έρχεται και η εξοικονόμηση
Οι εποχές που έπρεπε να κλείσουμε τα φώτα, την κουζίνα και οτιδήποτε άλλο έμπαινε στην πρίζα για να μειώσουμε την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, έχουν περάσει. Σήμερα, είναι πολύ δύσκολο ένα σπίτι να κλείσει τους διακόπτες στις περισσότερες συσκευές. Οπότε, πώς μπορεί κανείς να κάνει οικονομία και να εξοικονομήσει ενέργεια;

Την απάντηση μας την δίνουν οι ίδιες οι Οικιακές Συσκευές νέας τεχνολογίας. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να διαλέγουμε συσκευές χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και να φροντίζουμε να έχουν την δυνατότητα να τεθούν σε κατάσταση αναμονής όπου αυτό είναι δυνατό.

Ειδικά όμως για τις συσκευές που αφορά το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή», δηλαδή τα ψυγεία, τους καταψύκτες και τα κλιματιστικά, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί πως αποτελούν τις συσκευές υψηλότερης κατανάλωσης. Αν σκεφτεί κανείς πως ένα κλιματιστικό και ένα ψυγείο καταλαμβάνουν περίπου το 20% της συνολικής κατανάλωσης ρεύματος στο σπίτι, μπορεί κανείς να αντιληφθεί πόσο ειδικά οι συγκεκριμένες συσκευές είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι σύγχρονες και με σωστή ενεργειακή απόδοση. Ας μην ξεχνάμε πως πλέον τα νοικοκυριά χρησιμοποιούν ιδιαίτερα τα κλιματιστικά και για την θέρμανση του σπιτιού σε σχέση με το παρελθόν.

Εικόνα
❄️ Ένα σπίτι με... άλλον αέρα

Τα κλιματιστικά στις μέρες μας δεν είναι μια απρόσιτη πολυτέλεια όπως όταν ξεκίνησαν να εξοπλίζουν τα σπίτια πριν χρόνια. Κι όμως, σε πολλά νοικοκυριά τα κλιματιστικά υπάρχουν κρεμασμένα σε κάποιον τοίχο του σπιτιού χωρίς όμως να διεκπεραιώνουν το λόγο ύπαρξής τους.
 
Αυτή η… κιτρινισμένη απόχρωση ενός παλαιού κλιματισμού είναι ένα ισχυρό καμπανάκι πως πρέπει να γίνει σύντομα η αντικατάσταση για λόγους πολύ πιο πρακτικούς απ’ ότι η εμφάνιση. Τα παλιά κλιματιστικά είναι από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές στο σπίτι σου. Ακόμα κι αν φροντίζεις για την σωστή συντήρηση τους, το παλιό κλιματιστικό χρειάζεται πολύ περισσότερη κατανάλωση ενέργειας για να πετύχει την απόδοση που χρειάζεσαι στο περιβάλλον του σπιτιού σου, αλλά ακόμα κι έτσι, η συντήρησή του πρέπει να είναι πιο συχνή και είναι και πιο κοστοβόρα σε σχέση με τη συντήρηση ενός κλιματιστικού νέας τεχνολογίας.
 
Είτε λοιπόν από τα έξοδα στο ρεύμα, είτε από τα έξοδα στον ψυκτικό, η ανανέωση της συσκευής σου είναι μία επένδυση με αρκετά γρήγορη απόσβεση από την εξοικονόμηση που θα κάνεις στα παραπάνω έξοδα. Παράλληλα, τα νέα κλιματιστικά προσφέρουν μια σειρά από νέες λειτουργίες που στα σύγχρονα σπίτια γίνονται ολοένα και πιο απαραίτητες:
❄️ Πολλά από τα κλιματιστικά σήμερα, έχουν και λειτουργία ιονιστή που βοηθά στην βελτίωση του περιβάλλοντος του χώρου που βρίσκονται.
❄️ Και επειδή η υγιεινή σχετίζεται άρρηκτα με το κλιματιστικό, όσο πιο νέα είναι η συσκευή, τόσο πιο αποδοτικά είναι τα φίλτρα της στην συγκράτηση βακτηριδίων, σκόνης και άλλων βλαβερών ουσιών στην ατμόσφαιρα.
❄️ Τα σημερινά κλιματιστικά είναι σχεδόν αθόρυβα. Αν έχεις παλιό κλιματιστικό -ειδικά στα υπνοδωμάτια- θα εκτιμήσεις αμέσως την διαφορά.
❄️ Πολλά κλιματιστικά σήμερα έρχονται με έξυπνες τεχνολογίες με τις οποίες μπορείς να θέσεις έναν προγραμματισμό με χρονοδιακόπτες στην λειτουργία του, αλλά και αισθητήρες που επιτρέπουν την ανίχνευση παρουσίας στον χώρο ή στην κίνηση του αεραγωγού ανάλογα με το που βρίσκεται κάποιος μέσα στο δωμάτιο!
❄️ Και τα κλιματιστικά έρχονται σήμερα με συνδεσιμότητα WiFi που σου επιτρέπει να τα προσθέτεις στο έξυπνο οικοσύστημα του σπιτιού σου, να τα ελέγχεις απομακρυσμένα, να δημιουργείς ρουτίνες λειτουργίας και να τα χειρίζεσαι με φωνητικές εντολές, ενώ κάποια από αυτά, μπορούν να σε ενημερώνουν και για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος!
❄️ Τα φίλτρα στα σύγχρονα κλιματιστικά είναι ως επί των πλείστων, HEPA και πλενόμενα πολύ εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο αφενός συγκρατούν περισσότερα βλαβερά σωματίδια και σκόνη και αφετέρου καθαρίζονται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να περιμένει κανείς την συντήρηση του κλιματιστικού από τον ειδικό.
❄️ Πλέον, ακόμα και η εμφάνιση παίζει τον ρόλο της. Το κλιματιστικό ως μία αρκετά μεγάλη συσκευή, είναι καλό να ταιριάζει με τον χώρο μας και ευτυχώς πλέον δεν είναι όλα τα κλιματιστικά στο κλασικό λευκό χρώμα!

Θέλεις αυτό που έχεις ανάγκη

Συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω, καλείσαι να σκεφτείς τον χώρο στον οποίο θα εγκατασταθεί το κλιματιστικό. Αν λοιπόν πρόκειται για ένα υπνοδωμάτιο, τότε το κλιματιστικό που χρειάζεσαι πρέπει να έχει ισχύ 9000 έως 12000 BTU ανά ώρα. Αν το κλιματιστικό θα μπει σε ένα μικρό σαλόνι, τότε 12000 BTU είναι αρκετά, ενώ αν το σαλόνι είναι μεγάλο ή διαθέτεις ενιαίο χώρο, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι 24.000 BTU.

Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα πολύ ψηλά στην λίστα σου, είναι η ενεργειακή κλάση του κλιματιστικού. Όσο πιο ψηλή είναι, τόσο πιο γρήγορα θα κάνεις απόσβεση της επένδυσής σου με τους μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος που θα αρχίσεις να λαμβάνεις!

Γι' αυτό πριν την αγορά σου, μην φοβηθείς να επιλέξεις τις συσκευές με την καλύτερη ενεργειακή κλάση. Η απόσβεση τους θα γίνει πολύ πιο γρήγορα!

Συμβουλές έξυπνης επιλογής

✅ Σύνδεση στο WiFi. Οι έξυπνες συσκευές δεν είναι δείγμα νεοφουτουριστικής τάσης. Εδραιώνονται ακριβώς επειδή εξυπηρετούν πολύ σημαντικές διευκολύνσεις. Επίλεξε μία smart συσκευή -για παράδειγμα στο κλιματιστικό- και φτιάξε κανόνες/ρουτίνες όπου το κλιματιστικό θα κλείνει αργά το βράδυ ή θα καταλαβαίνει πότε έφυγες από το σπίτι για να κλείνει ή ακόμα θα γνωρίζει πότε πλησιάζεις σε αυτό ώστε να ετοιμάσει κατάλληλα την θερμοκρασία στους χώρους!

✅ Επίλεξε ένα κλιματιστικό όπου λειτουργεί και σαν ιονιστής και καθαριστής αέρα. Θα εκπλαγείς πως ο σωστός καθαρισμός του αέρα στο σπίτι μπορεί να σε γλιτώσει από περιττή χρήση της ψύξης του κλιματιστικού.
✅ Αν πρόκειται για κλιματιστικά, επίλεξε τα σωστά BTU. Ένα κλιματιστικό 9.000 BTU δεν επαρκεί στο να ζεστάνει/δροσίσει έναν μεγάλο χώρο όπως το σαλόνι, με αποτέλεσμα να δουλεύει συνεχώς χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ και η κατανάλωση σε ρεύμα θα είναι πολλαπλή.

Εικόνα
🧊 Υπάρχουν ψυγεία και ψυγεία...

Η χρήση του ψυγείου είναι προφανής, όμως όπως οι περισσότερες συσκευές στο σπίτι μας, έτσι και το ψυγείο είναι πολλά παραπάνω από μία συσκευή ψύξης τροφίμων…

Σήμερα ένας ψυγειοκαταψύκτης αποτελεί κομμάτι της αισθητικής του σπιτιού και των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν. Λευκό, INOX ή με άλλα χρώματα, μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στον χώρο όπως εσείς το επιθυμείτε.

‘Όμως η ουσία βρίσκεται μέσα και μάλιστα είναι… αόρατη!
🧊 Πολλά από τα σημερινά ψυγεία διαθέτουν τεχνολογία Full No Frost με την οποία ξεχνάτε για πάντα τα υπολείμματα πάγου ή την ενεργοβόρα και χρονοβόρα διαδικασία της απόψυξης. 
🧊 Σε αντίθεση με τα ψυγεία παλαιάς τεχνολογίας που έβγαζαν τον αέρα από ένα σημείο, σήμερα τα ψυγεία έχουν την δυνατότητα να παράγουν τον αέρα από αεραγωγούς που καλύπτουν συνολικά την διάσταση της συσκευής βελτιώνοντας την ποιότητα ψύξης.
🧊 Η διαμόρφωση των νέων ψυγείων είναι ευμετάβλητη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ράφια που είναι αναδιπλούμενα, να μετακινήσεις τα ράφια της πόρτας ή του κυρίως σώματος της συσκευής ανάλογα με τις ανάγκες σου, ενώ πολλά διαθέτουν επιπλέον θήκες για μπουκάλια.
🧊 Μία σπουδαία νέα δυνατότητα σε κάποια ψυγεία, είναι οι ειδικοί χώροι ελεγχόμενης υγρασίας και θερμοκρασίας. Για παράδειγμα ένα συρτάρι μπορεί να δεχτεί ευάλωτα τρόφιμα συντηρώντας τα για περισσότερο χρονικό διάστημα ρυθμίζοντας ανεξάρτητα την θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας εντός του.
🧊 Το κλασικό λαμπάκι που άνοιγε με το άνοιγμα της πόρτας, έχει αντικατασταθεί από πλούσιο φωτισμό LED πολλαπλών σημείων που σου δίνει άψογη οπτική πρόσβαση στα προϊόντα σου.
🧊 Σύνδεση WiFi. Όλα σήμερα τείνουν να είναι smart. Εκτός από το κινητό ή την τηλεόραση και οι Οικιακές Συσκευές -όπως το ψυγείο- είναι δυνατό να ενσωματωθούν στο Smart Οικοσύστημα του σπιτιού σας, παρέχοντας σας από την δυνατότητα απομακρυσμένης ρύθμισης της θερμοκρασίας, έως και πληροφορίες για το περιεχόμενο της συσκευής.

Το δίλημμα: Δίπορτο ή Ντουλάπα;


Η απάντηση σχετίζεται με τον διαθέσιμο χώρο στο σπίτι και τις ανάγκες σε χωρητικότητα προϊόντων. Το δίπορτο ψυγείο είναι πιο σύγχρονο με όλες τις λειτουργίες που είδαμε παραπάνω ενώ και η ντουλάπα προσφέρει ευελιξία, καθώς επίσης και επιπλέον δυνατότητες όπως η παροχή νερού και πάγου, αλλά και μια αναβαθμισμένη αισθητική στο σπίτι. Πολλά ψυγεία προσφέρουν δυνατότητες συνδυασμού συσκευών που θα λειτουργούν σαν ενιαία. 

Ένα χαρακτηριστικό το οποίο πρέπει να λάβεις υπόψη σου, είναι οι διαστάσεις. Μέτρησε τους χώρους του σπιτιού σου και δες ποιο ψυγείο θα είναι κατάλληλο για τον χώρο σου, ενώ δώσε μεγάλη προσοχή και στην χωρητικότητα σε λίτρα ανάλογα με το πόσα άτομα κατοικούν στο σπίτι. Κατά μέσο όρο, κάθε άτομο «χρειάζεται» περίπου 80 λίτρα από τον χώρο του ψυγείου. Για παράδειγμα μια τετραμελής οικογένεια, χρειάζεται περίπου 320 λίτρα χωρητικότητας στο ψυγείο.

Και αφού επιλέξεις το μέγεθος και της τεχνολογίες, μην ξεχάσεις να προσέξεις την ενεργειακή κλάση του ψυγείου που θα επιλέξεις. Όσο αυτή είναι καλύτερη, τόσο μεγαλύτερη η εξοικονόμηση ενέργειας που θα κάνεις, που άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος!

Εικόνα
🍨 Ο καταψύκτης που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Τις περισσότερες φορές, κανείς δεν ξέρει ότι χρειάζεται έναν καταψύκτη, μέχρι τελικά να αποκτήσει έναν! Ο καταψύκτης είναι το «κρυφό χαρτί» κάθε νοικοκυριού, αφού μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα αποτελώντας το τέλειο υποκατάστατο αποθηκευτικού χώρου, με τέλειες συνθήκες ψύξης. Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να τροφοδοτείς πιο εύκολα το ψυγείο σου αποφεύγοντας περιττά δρομολόγια για ψώνια και αγορές τροφίμων και κατεψυγμένων προϊόντων.

Οι καταψύκτες κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη χωρητικότητας, ανάλογα με τις ανάγκες σου, ενώ πολλοί διαθέσουν διπλή λειτουργία θερμοκρασίας για να αποδίδουν ανεξάρτητα στην ψύξη.

Ένα χαρακτηριστικό που αξίζει να μελετήσεις πριν αγοράσεις καταψύκτη είναι η αυτονομία σε ψύξη σε περίπτωση που βρεθεί εκτός ρεύματος. Υπάρχουν συσκευές που υποστηρίζουν αυτονομία ακόμα και για περισσότερες από δύο ημέρες διατηρώντας τα τρόφιμά σου σε άριστη κατάσταση!

Παράλληλα, είναι σημαντικό να επιλέξεις την κατάλληλη χωρητικότητα που ταιριάζει στις ανάγκες σου, διότι αν τελικά καταλήξεις να τον γεμίσεις ασφυκτικά, τότε μειώνεις την αποδοτικότητα του και αυξάνεις την κατανάλωση του. Και εδώ, φρόντισε να ενημερωθείς για την ενεργειακή του κλάση πριν αγοράσεις.

Εικόνα

Αν ακόμα δεν έχεις κάνεις την αίτησή σου, μπες στην ειδική σελίδα του προγράμματος "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή" και επωφελήσου. 

Κατόπιν επίλεξε το electrocrete για την εξαργύρωση της επιταγής σου, γιατί εδώ θα βρεις την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, χαμηλές τιμές, άμεση διαθεσιμότητα και συνεχή, υπεύθυνη και αξιόπιστη ενημέρωση και υπoστήριξη 💡

Σχετικά άρθρα

Όταν η τεχνολογία έσμιξε με την προσωποποιημένη αισθητική, γεννήθηκε η YourNEFF

Η νέα σειρά Οικιακών Συσκευών Κουζίνας, YourNEFF συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία και την προσωποποιημένη αισθητική. Ανακάλυψέ τις...

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024 για άφοβες αγορές

Είναι οι Εκπτώσεις η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου; Η απάντηση εξαρτάται από το που και πώς κάνεις τις αγορές σου!

30 Jan 2024

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024 για άφοβες αγορές

Είναι οι Εκπτώσεις η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου; Η απάντηση εξαρτάται από το που και πώς κάνεις τις αγορές σου!

30 Jan 2024

To 2023 που εμείς ορίσαμε

Έφτασε η στιγμή του χρόνου που το electrocrete Blog, παρουσιάζει την ανασκόπηση του 2023 με ευχές, εκπλήξεις και πολλά trends...

21 Dec 2023

Πώς η Τεχνολογία άλλαξε τα Χριστούγεννα

Η τεχνολογία άλλαξε το πώς περνάμε και αντιλαμβανόμαστε τα Χριστούγεννα και είναι τώρα που πρέπει να ορίσουμε τη σωστή χρήση της στις γιορτές!

18 Dec 2023

Οι 4+1 τύποι Χριστουγεννιάτικων αγορών

Διαχωρίσαμε τους 4 -και έναν bonus- τύπους Χριστουγεννιάτικων αγορών για να σε βοηθήσουμε να βάλεις τάξη στην τρέλα του υπερκαταναλωτισμού!

12 Dec 2023

Τι μυρωδιά έχουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια;

Τα δώρα που σε βάζουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και η διάθεση για προσφορά, είναι η πιο γλυκιά συνταγή των εορτών.

05 Dec 2023

Η ζωή περνάει απ' την Κουζίνα

Η Κουζίνα είναι η βασίλισσα του σπιτιού και εμείς φέρνουμε στο σπίτι σου, τις 10 πιο must μικροσυσκευές για να ζήσεις... βασιλικά!

30 Nov 2023

Αυτή τη Black Friday ζήσε τον προσωπικό σου Μύθο

Ότι κι αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, αυτή η Black Friday είναι η ευκαιρία σου να ζήσεις το δικό σου Μύθο, γιατί είναι φτιαγμένη μόνο για σένα!

16 Nov 2023

Black Friday? Εσύ ξέρεις καλύτερα

Φτιάξαμε έναν οδηγό για να αποφύγεις το λαβύρινθο της φετινής Black Friday. Ενημερώσου σωστά. Αγόρασε υπεύθυνα. Βγες κερδισμένος!

09 Nov 2023

Όλα όσα ήθελες, ΤΩΡΑ (ψυχανάλυση part 1)

Εσύ τί πιστεύεις για τη Black Friday; Το άρθρο-ψυχανάλυση που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι & bonus το νέο κανάλι επικοινωνίας μας 📧

08 Nov 2023

15 Τηλεοπτικές Πλατφόρμες για τη Smart TV σου

13+2 τηλεοπτικές πλατφόρμες για να απογειώσεις το περιεχόμενο της τηλεόρασής σου. Διάλεξε ποια ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σου και καλή απόλαυση!

19 Oct 2023

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Η επανάσταση της διατροφής χωράει σε μία Φριτέζα Αέρος

Τις ακούς παντού τριγύρω σου και πλέον ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου άποψη για τις Φριτέζες Αέρος. Ποια στοιχεία τις κάνουν τόσο ξεχωριστές;

26 Sep 2023

Τέλος στο πρόβλημα της ενέργειας, με τον Ηλιακό Θερμοσίφωνα

Μία μοναδική ευκαιρία προσφέρει το πρόγραμμα επιδότησης Ηλιακού Θερμοσίφωνα. Γιατί είναι τόσο σημαντικός και τι πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή σου;

22 Sep 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας σημαίνει ελευθερία;

Στις 19 Αυγούστου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας. Πώς προέκυψε η πρώτη φωτογραφία, πώς εξελίχθηκε και γιατί σήμερα θεωρείται τόσο σημαντική;

18 Aug 2023

Η DJI έφτιαξε την τέλεια action εμπειρία

Η DJI έφερε μία νέα Action Camera και ένα νέο Drone, που επανακαθορίζουν την έννοια της τελειότητας στις πιο Action καταστάσεις.

Εσύ, τι τύπος φοιτητή (θα) είσαι;

Πέρασες στο πανεπιστήμιο; Όποιος τύπος φοιτητή κι αν (θα) είσαι, ετοιμάσου για την καλύτερη φάση της ζωής σου. Εμείς στους παρουσιάζουμε από τώρα!

10 Aug 2023

Η πρόκληση που τόσο είχες ανάγκη λέγεται EGOBOO

Αυτό το κάτι διαφορετικό που ήθελες για εσένα και τα παιδιά σου, λέγεται Εξέλιξη, Καινοτομία και Δημιουργία. Τρεις λέξεις, η εξής μία: EGOBOO

21 Jul 2023

Εσύ ποιος τύπος Bluetooth ακουστικού, είσαι;

Παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς ακουστικών Bluetooth, όποιος τύπος κι αν είσαι! Πάρε τον ήχο μαζί σου, με το δικό σου προσωπικό τρόπο... 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: να πώς καταφέραμε να λιώσουμε τις τιμές!

Τελικά στις Εκπτώσεις πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι συμφέρουν και τον επαγγελματία και τον καταναλωτή; Η απάντηση θα σε κάνει να... λιώσεις!

11 Jul 2023

Παγκόσμια Μέρα Σοκολάτας. Γιορτάζεις κι εσύ!

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας γιατί εκείνη είναι πάντα εκεί για εμάς σε κάθε περίσταση. Και σήμερα, της το ξεπληρώνουμε με τα... χεράκια μας!

06 Jul 2023

Συσκευές για να ασχοληθούμε με την υγεία μας

Παρουσιάζουμε τη Dyson. Την πρώτη εταιρεία που τα προϊόντα της, είναι αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας και αυστηρών εργαστηριακών ελέγχων.

05 Jul 2023

Διασχίζοντας την πόλη... the eco-smart way

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω με απαιτήσεις στις μετακινήσεις τους. Κάποιοι που άλλαξε η ζωή τους όταν απέκτησαν Ηλεκτρικό Πατίνι. Ας δούμε την ιστορία ενός τέτοιου.

29 Jun 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Ψύξης σε αφορά;

Συχνά το αυτονόητο δεν το εκτιμάμε αρκετά. Το Ψυγείο, είναι η πιο χρήσιμη και ίσως υποτιμημένη συσκευή του σπιτιού μας. Ας το αλλάξουμε αυτό.

27 Jun 2023

After School προτάσεις anti-βαρεμάρας

Τελείωσε το σχολείο; Παρουσιάζουμε τη συνταγή και τα εργαλεία για το πιο φανταστικοτέλειο καλοκαίρι που έγινε ποτέ. Απολαύστε υπεύθυνα!

23 Jun 2023

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Στη γιορτή της Μητέρας, τιμούμε τη γυναίκα-μάνα

Τη γυναίκα που δεν παύει να είναι γυναίκα ακόμα και αφού γίνει μητέρα, τιμούμε στο electrocrete εξυμνώντας την πολυδιάστατη οντότητά της!

11 May 2023

Ηλεκτροκίνηση. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια συμφέρουσα αλλαγή

Είχαμε τις αιτίες, βρήκαμε και την αφορμή να κάνουμε επιτέλους μία αλλαγή στην καθημερινότητά μας, αλλάζοντας τις μετακινήσεις μας εύκολα και οικονομικά.

09 May 2023

Φέτος στην World Password Day μπορείς να είσαι πιο ασφαλής από ποτέ

Παγκόσμια Ημέρα Κωδικού Πρόσβασης σήμερα και έχουμε καλά νέα για σένα όσο αρχάριος ή έμπειρος χρήστης κι αν είσαι. Μείνε ασφαλής εύκολα κι αποτελεσματικά!

Tips για την πιο υγιεινή νέα σου συνήθεια!

Το φαγοπότι της Άνοιξης έφυγε, το καλοκαίρι έρχεται. Απλές συμβουλές για το πως θα προετοιμαστείς κατάλληλα, διασκεδάζοντας και θωρακίζοντας τον οργανισμό σου.

02 May 2023

Έρχεται το "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα"

Ακόμη περισσότερη οικονομία στο ρεύμα με επιπλέον προστασία του περιβάλλοντος, υπόσχεται το νέο κρατικό πρόγραμμα ανακύκλωσης θερμοσίφωνα.

11 Apr 2023

Το Πάσχα περνάς καλύτερα

Τα πιο... λαμπρά νέα, είναι ότι υπάρχει πάντα ένα Πάσχα και για σένα, όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν σου αρέσει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι τη μεγάλη μέρα (στο τραπέζι). 

04 Apr 2023

Που Πας για Πάσχα χωρίς Προετοιμασία;

Πάσχα σημαίνει όλα εκείνα που σε κάνουν να γιορτάζεις επειδή απλά… το έχεις ανάγκη. Λύσεις και συμβουλές για το καλύτερο Πάσχα της ζωής σου!

29 Mar 2023

Σώσε το νερό του πλανήτη. Μπορείς!

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μας θυμίζει το χρέος μας να σώσουμε έστω και μία σταγόνα. Με σωστή νοοτροπία και κατάλληλες συσκευές, μπορείς κι εσύ!

21 Mar 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Το δώρο σου στον πλανήτη

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, με πράξεις! Συμμετέχουμε έμπρακτα στο αύριο του πλανήτη, γιατί τώρα και ξέρουμε και μπορούμε!

16 Mar 2023

Γιορτάζεις κι εσύ στην Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Σήμερα γιορτάζεις εσύ! Στην Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή τιμούμε τη δύναμη και τα δικαιώματα σου. Μάθε πως φτάσαμε ως εδώ & πώς θα το γιορτάσεις.

14 Mar 2023

Αφιέρωμα στην Γυναίκα που γιορτάζει με αμέτρητους τρόπους

Γυναίκα. Η οντότητα που αλλάζει την Ιστορία με τις επιρροές της κι όμως, όσο κι αν έχει εκτεθεί, παρουσιαστεί και αναλυθεί, παραμένει… μυστήριο.

07 Mar 2023

Έφτασε η πιο νόστιμη smart μαγειρική

Η σειρά taste makers από την Xiaomi δεν είναι μία λύση για την κουζίνα, είναι η smart εξέλιξη της γρήγορης μαγειρικής!

02 Mar 2023

Την Άνοιξη ανθίζουν οι δραστηριότητες

Δεν είναι τυχαία η αγαπημένη εποχή του χρόνου! Την Άνοιξη ανθίζει η όρεξη για νέες εξορμήσεις, δραστηριότητες και εμπειρίες.

01 Mar 2023

Η απαραίτητη συνήθεια του Πλυντηρίου Πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι η νέα καθημερινή αναγκαιότητα που εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και νερού!

14 Feb 2023

Συμβουλές για να Τσικνήσεις like a Pro

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και εσύ θα Τσικνήσεις like a Pro με τις απόλυτες συμβουλές για την προετοιμασία της ημέρας, το ψήσιμο και φυσικά... την απόλαυση της ημέρας!

09 Feb 2023

Love is in the Tech, ξέρεις εσύ!

Η γιορτή των ερωτευμένων, αναβαθμίστηκε! Κάνε τη διαφορά στο έτερόν σου ήμισυ και δείξε εκτός από τον έρωτα (που δεν κρύβεται) και την αγάπη σου!

01 Feb 2023

Κάνε την έξυπνη επιλογή πλυντηρίου

Έξυπνες συμβουλές επιλογής για να αποκτήσεις το ιδανικό πλυντήριο για τις ανάγκες σου, κάνοντας την πιο συμφέρουσα αγορά. 

23 Jan 2023

Μια Χιονοστιβάδα Εκπτώσεων που θέλεις να σε παρασύρει

Επιτέλους Εκπτώσεις! Η πιο συμφέρουσα εποχή για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Οι τρεις κατηγορίες αγορών για να βγεις κερδισμένος

17 Jan 2023

Χριστούγεννα = Δώρα = Παιδιά

Αν είσαι ο "ρυθμιστής" που με τα κατάλληλα Δώρα και την συμπεριφορά σου, θα κάνεις και αυτά τα Χριστούγεννα υπέροχα για κάποιο Παιδί, τότε συνέχισε να διαβάζεις...

22 Dec 2022

Το καλύτερο δώρο είναι αυτό που δε διαλέγεις εσύ

Επειδή καμιά φορά η επιλογή του δώρου μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη, η Δωροκάρτα είναι η απάντηση που τη μετατρέπει σε ιδανική λύση!

16 Dec 2022

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Δεν αρκεί να αγαπάς. Πρέπει και να το δείχνεις. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνθήκες έκφρασης, στη γιορτή της αγάπης προτείνουμε τρόπους να την τιμήσεις!

13 Dec 2022

Δώρα από όλους για όλους!

Χριστούγεννα σημαίνει, στιγμές θαλπωρής, αγάπης, γλυκών και… δώρων. Είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα; Ασ' το πάνω μας!

09 Dec 2022

Τα πιο Μαγικά Χριστούγεννα... μυρίζουν!

Ένα παράξενο πράγμα που συμβαίνει με τα Χριστούγεννα είναι ότι μπορείς να τα… μυρίσεις! Προετοιμάσου για το εναλλακτικό νόημα των Χριστουγέννων.

06 Dec 2022

Εσύ πόσο Cyber τύπος είσαι;

Μπορεί η Black Friday για το 2022 να έληξε, όμως το παιχνίδι των μεγάλων προσφορών συνεχίζεται, για μία Cyber Δευτέρα που δεν θέλεις να χάσεις.

24 Nov 2022

Τα πιο "Black" της Black Friday

Λίγο πριν την κορύφωση της Black Friday, βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα… κορυφαία και πιο Black προϊόντα της Black Friday. Σπάσε κι εσύ την Qatarα των τιμών!

22 Nov 2022

Η εξάπλωση της Qatarας των τιμών

Διάβασε -αν τολμάς- την ιστορία πίσω απ' το Black Friday του electrocrete. Έχει μυστήριο, ανατροπές, ταξίδια απ' την Κρήτη στο Qatar και... μία Qatarα που θα σε συγκλονίσει.

16 Nov 2022

Black Friday έσο έτοιμος

Η Black Friday 2022 είναι προ των πυλών και ο προσεκτικός καταναλωτής θα είναι και φέτος ο κερδισμένος αγοραστής, αρκεί να λάβει υπόψη του έξυπνες συμβουλές για την περίοδο αυτή.

09 Nov 2022

Πόσο έτοιμος είσαι για το Μουντιάλ;

Αν δεν έχεις εισιτήρια για το Κατάρ αυτόν το μήνα, τότε μάλλον ανήκεις στα εκατομμύρια κόσμου σαν εμάς που προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

SAMSUNG: Το τεχνολογικό απόλυτο της καθημερινότητας μας

Παρουσιάζουμε μία εταιρεία που δε θέλει συστάσεις σε όποια γενιά κι αν απευθυνθείς. Η Samsung ισούται με την τεχνολογία όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις.

04 Nov 2022

Σκούπα θέλω. Πώς την θέλω;

Κι όμως, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ηλεκτρική σκούπα που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και τις ανάγκες καθαριότητας του χώρου σου. Πως θα την ξεχωρίσεις...

24 Oct 2022

Τον φετινό χειμώνα, ξεκίνα απ' τον αφυγραντήρα

Αυτόν τον χειμώνα, θα είσαι προετοιμασμένος με τα κατάλληλα εφόδια που θα σου διασφαλίσουν, στεγνό περιβάλλον και οικονομία στο ρεύμα. Μάθε πώς.

17 Oct 2022

Ο Καφές καταφέρνει πολύ περισσότερα απ' το να σε... ξυπνάει

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιατί τελικά ο καφές είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ρόφημα για να ξεκινάμε τη μέρα μας.

29 Sep 2022

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μία αφορμή

Γιορτάζουμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Μία μέρα που για εμάς στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερη έτσι κι αλλιώς, οπότε πώς θα την γιορτάσουμε;

27 Sep 2022

Back to School: Καθηγητής Edition

Η επιστροφή στα θρανία δεν είναι μόνο μαθητική υπόθεση. Δάσκαλοι και καθηγητές ξεκινούν τον δικό τους μεγάλο αγώνα προετοιμασίας!

06 Sep 2022

Αυτό το Eurobasket θέλεις να το παρακολουθήσεις

Το ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 είναι για εμάς τους Έλληνες κάπως ιδιαίτερο και θέλουμε όλοι να το παρακολουθήσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

Ένας όμιλος που φτιάχτηκε για το σπίτι σου

Όταν σκέφτεσαι το σπίτι σου, απαιτείς την εγγύηση ενός ονόματος που θα εξασφαλίσει την τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση στις συσκευές και την καθημερινότητά σου.

31 Aug 2022

Οδηγός για έναν Smart Φοιτητή

Είσαι πλέον φοιτητής; Μία ολοκαίνουρια ζωή γεμάτη προκλήσεις σε περιμένει. Κάνε την κάθε εμπειρία, να μετράει μετατρέποντάς την σε μία smart στιγμή!

23 Aug 2022

Τι είναι ο Αύγουστος για σένα;

Ο Αύγουστος είναι για σένα, είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις διακοπές, είτε ψωνίζεις, είτε ανακυκλώνεις, είτε είσαι φοιτητής κι εμείς έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω!

11 Aug 2022

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Έφτασε η ώρα της εξαργύρωσης

Το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω - ΑλλάΖΩ Συσκευή” έφτασε επιτέλους στην φάση της εξαργύρωσης. Αν είσαι δικαιούχος, έχεις κερδίσει την μάχη της εξοικονόμησης ρεύματος!

04 Aug 2022

Διαβάζοντας τις νέες ενεργειακές ετικέτες

Η νέα ενεργειακή ετικέτα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις αγορές, εξοπλίζοντας τον καταναλωτή με χρήσιμες πληροφορίες πριν την αγορά του.

19 Jul 2022

Καυτές εκπτώσεις και όχι λόγω θερμοκρασίας

Ξεκίνησε η αγαπημένη εποχή του χρόνου που συνδυάζει διακοπές, βόλτες, χαλάρωση, αλλά και χαμηλότερες τιμές λόγω των εκπτώσεων! Ειδικά φέτος, οι εκπτώσεις είναι ακόμα πιο καυτές.

12 Jul 2022

Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ είσαι έτοιμος για εξορμήσεις στις παραλίες, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα για μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα. Ποια είναι αυτά;

08 Jul 2022

Το δικό σου σπίτι, ένα σπίτι για όλους

Το σπίτι, το δικό σου σπίτι, θέλεις εκτός από άνετο να είναι και λειτουργικό, εκτός από ευρύχωρο να είναι και οικολογικό. Το θέλεις να είναι... δικό σου.

05 Jul 2022

Το DJI Mini 3 Pro ήρθε για να διαγράψει τα όρια

Παρουσιάζουμε το DJI MINI 3 PRO, το πρώτο drone που ξεπερνά την φυσική λογική των ορίων έχοντας αντίστροφη αναλογία μεγέθους και δυνατοτήτων.

30 Jun 2022

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

Η μοναδική ευκαιρία που περιμένει όλη η Ελλάδα ξεκινάει αυτές τις μέρες και εμείς σε προετοιμάζουμε για να είσαι ενημερωμένος και έτοιμος.

09 Jun 2022

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Η ευκαιρία που περίμενες

Κινήσου έξυπνα, κινήσου οικονομικά & οικολογικά. Απόκτησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με επιδότηση 40% από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2"

07 Jun 2022

Περιποιήσου το σώμα, σεβάσου τον εαυτό σου

Το «καμπανάκι» της έλευσης των καλοκαιρινών εξορμήσεων και η εποχή έκθεσης του σώματός μας έχει ήδη έρθει κι εσύ πρέπει να είσαι εξοπλισμένος!

25 May 2022

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκπαιδευτικό να αναβαθμίσει την διδασκαλία, οργάνωση και το επίπεδο αυτού και των μαθητών του.

Το μέλλον της μετακίνησης έφτασε και είναι ηλεκτρονικό

Η Ηλεκτροκίνηση είναι ήδη ανάμεσα μας, στους δρόμους των ελληνικών πόλεων κι όμως ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την πολλαπλή και πολυμορφική αξία της.

12 May 2022

Τιμάμε την Γιορτή της Μητέρας

Η πρώτη γυναίκα της ζωής μας. Ο άνθρωπος που μας έδωσε πνοή και βρίσκεται «εκεί» σε κάθε μετέπειτα στιγμή μας. Το να της αφιερώσουμε έστω μία ημέρα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνη.

05 May 2022

Συμβουλές για Ανοιξιάτικες Αγορές

Ποτέ δεν ήταν καλύτερη εποχή για να κάνεις τις αγορές σου! Οι εκπτώσεις της Άνοιξης είναι η καλύτερη αφορμή για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις πιο μακρινές σου επιθυμίες!

03 May 2022

Η Ανάσταση των Τιμών έγινε

Μην περιμένεις το βράδυ της Ανάστασης. Εμείς κάναμε ήδη την Ανάσταση των Τιμών και σε προσκαλούμε για τις τελευταίες αγορές σου με ταχύτητα και άμεση παράδοση.

15 Apr 2022

Βαφτιστήρι: έκδοση 2022. Το 'χεις

Είναι δύσκολο να είσαι νονός ή νονά στις μέρες μας. Τα παιδιά άλλαξαν level αναγκών και απαιτήσεων και εσύ πρέπει να παραμείνεις μπροστά στις εξελίξεις. Το’ χεις;

14 Apr 2022

Πώς το Πασχαλινό τραπέζι σου θα κάνει την διαφορά;

Η προετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, είναι ίσως η πιο απαιτητική διαδικασία στο σπίτι! Πώς μία κατάλληλη κουζινομηχανή μπορεί να φέρει την Ανάσταση στην κουζίνα σου.

12 Apr 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Ένα Robot για το σπίτι σου

Πώς μία ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της καθαριότητας του σπιτιού και της καθημερινότητάς σου με μία φωνητική εντολή!

31 Mar 2022

Το τέλος της αγγαρείας του σιδερώματος

Πώς το σιδέρωμα έγινε η οικιακή εργασία που εξελίχθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στα χρόνια! Εσύ σε ποιο βήμα εξέλιξης βρίσκεσαι;

29 Mar 2022

Η ώρα της Γης διαρκεί πάνω από μία ώρα

Η Ώρα της Γης είναι μια επέτειος που τιμούμε παντού στον κόσμο, όμως ποιος είπε ότι αφορά 60 μόνο λεπτά; Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή!

24 Mar 2022

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Ετοιμάσου για την Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ένα τεράστιο άλμα προς τον απόλυτο στόχο της μακροπρόθεσμης οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε πλέον την δυνατότητα να κάνουμε.

10 Mar 2022

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Τηγανιτά χωρίς ενοχές; Γίνεται

Είσαι κι εσύ θύμα της τηγανιτής απόλαυσης με ενοχές; Αν ανήκεις στους «μη-στα-τηγανιτά» φίλους μας, τότε σου έχουμε την λύση που σταματάει τις… τηγανιτές ενοχές.

03 Mar 2022

Φτιάξε τον καφέ που έχεις ανάγκη

Ο καφές που έχεις ανάγκη, είναι η πιο προσωπική σου υπόθεση. Σου δίνουμε 5+1 λόγους για να ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις μόνος σου, όταν και όπως χρειάζεσαι!

01 Mar 2022

"Ψήνεσαι" για την πιο "καυτή" Πέμπτη του χρόνου;

Το κρέας είναι συνυφασμένο με την απόλαυση, την διασκέδαση, την διατροφή-not και την… αμαρτία! Εσύ μην σκας, γιατί ότι κι αν σημαίνει για σένα, εμείς βρήκαμε λόγους για να γιορτάσεις την φετινή Τσικνοπέμπτη!

22 Feb 2022

Οργάνωσε το τέλειο πάρτι στην τέλεια περίσταση!

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας δεν είναι καλή εποχή για πετυχημένα πάρτι; Οργάνωσε το πιο fun & cozy party στο σπίτι και κέρδισε τις εντυπώσεις!

20 Jan 2022

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Ηλεκτρονική ανασκόπηση αναζητήσεων της χρονιάς

Έγινε η ηλεκτρονική ανασκόπηση των google αναζητήσεων του 2021 και όπως πάντα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έψαξαν φέτος ξένοι και Έλληνες ανά τον κόσμο.

21 Dec 2021

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Η Δευτέρα μετά την Black Friday, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα, είναι. Περισσότερο σαν την τελευταία ευκαιρία για πραγματικά χαμηλές τιμές, μοιάζει!

29 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Στην Παγκόσμια Ημέρα Άντρα γιορτάζουμε τον σύγχρονο άνθρωπο που ασχολείται με τις σχέσεις, το σπίτι, την υγεία και τον εαυτό του. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς;

19 Nov 2021

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοικοκυράς αποθεώνοντας την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει τις σημερινές ανάγκες της καθημερινότητας σε έναν αγώνα που πάντα κερδίζει!

26 Oct 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

;