Εσύ πόσο e-ασφαλής αισθάνεσαι;

06 Oct 2021
Εσύ πόσο e-ασφαλής αισθάνεσαι;

Ο Οκτώβριος –μεταξύ άλλων- έχει καθιερωθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως ο μήνας Κυβερνοασφάλειας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας και Δικτύων ή αλλιώς ENISA. Πρόκειται για την καμπάνια ECSM (European Cyber Security Month) η οποία έχει σαν στόχο να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να καταδείξει τους κινδύνους που η χρήση του διαδικτύου μπορεί να κρύβει.


Το ενδιαφέρον της ECSM είναι πως δεν αποσκοπεί στο να αποτρέψει τους ανθρώπους από την χρήση του διαδικτύου, αλλά να τους προετοιμάσει και να τους ενημερώσει για τις απειλές που υπάρχουν σε αυτό. Μάλιστα, η καμπάνια διαφοροποιείται σε ότι αφορά το είδος του κάθε χρήστη:

  • γενικούς χρήστες

  • νεαρούς χρήστες

  • ηλικιωμένους χρήστες

  • επαγγελματίες χρήστες
Εικόνα

Και μπορεί τέτοιους είδους ενέργειες συχνά να γίνονται ψιλά γράμματα στους παραλήπτες τους, ωστόσο φέτος οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και οι στατιστικές δείχνουν πόσο ευάλωτοι είναι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στο διαδίκτυο.

Ο λόγος είναι φυσικά ο COVID και οι αλλαγές που αυτός έφερε στην καθημερινότητα μας. Αλλαγές, στην επικοινωνία, την εκπαίδευση, την εργασία, τις αγορές μας, στην ψυχαγωγία, ακόμα και στην φυσική άσκηση! Είναι γεγονός πως όλοι μας λίγο-πολύ κάναμε στροφή στην ψηφιοποίηση των συνηθειών μας και η κοινωνία μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα απορρόφησε σχεδόν διά της «βίας» αυτές τις νέες συνήθειες σε κάθε τομέα από τους παραπάνω.

Αυτό έδωσε μεγάλο περιθώριο σε κακόβουλους χρήστες να δραστηριοποιηθούν με στόχο κυρίως τους λιγότερο έμπειρους χρήστες του διαδικτύου που ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με περισσότερες απειλές και ρίσκα με αποτέλεσμα πολλά παραδείγματα θυμάτων και σε θέματα οικονομικής φύσης, αλλά και σε ζητήματα ιδιωτικότητας. 

Έτσι φέτος, η κινητοποίηση είναι μεγαλύτερη και πολλοί οργανισμοί, σχολεία, επιχειρήσεις κλπ. έχουν δηλώσει συμμετοχή στην ECSM ώστε να προσφέρουν σεμινάρια σε ομάδες ανθρώπων και να τους δείξουν πώς μπορούν να προστατευθούν. Ας μην ξεχνάμε ότι όπως η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, αντίστοιχη ανάπτυξη παρατηρείται και από εκείνους που εξαπλώνουν το δίκτυο με βλαβερό υλικό.

Εικόνα

Άλλωστε όταν κάτι το χρησιμοποιείς πιο συχνά, θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλείς με αυτό. Σωστά; Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να έχουμε και το απαραίτητο λογισμικό ασφαλείας, καθώς επίσης να μπορούμε να διακρίνουμε τους πιθανούς κινδύνους, σε όλα αυτά τα μηνύματα που μας ζητούν επιβεβαίωση στοιχείων, αριθμών τραπεζικών καρτών, φωτογραφίες, κωδικούς ή αντίστοιχα μας δελεάζουν με δώρα, αποτελέσματα διαγωνισμών που κερδίσαμε ή προκαλούν το συναίσθημά μας με σίγουρες λύσεις σε θέματα προσωπικά. Παράλληλα, μέρος αυτής της κακόβουλης δραστηριότητας θεωρείται και η μάστιγα των «Fake News», αλλά και το λεγόμενο «Hate Speech» που αφορά είτε τον σεξισμό, τις διακρίσεις και την προσβολή γενικότερα.

Εικόνα

Και επειδή η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι μια ευθύνη που οφείλουμε να μοιραστούμε, τουλάχιστον όσοι έχουμε μια σχετική επίγνωση σε τέτοια θέματα, γι’ αυτό και φέτος η καμπάνια ECSM υπό την αιγίδα του ENISA της Ευρωπαϊκής Ένωσης προτάσσει την φράση «Σκέψου πριν κάνεις κλικ» #ThinkB4UClick και αν έχεις αμφιβολίες… απλά μην κάνεις!

Σχετικά άρθρα

Apple MacBook Air σχεδιασμένο & έτοιμο για όλα

Τα νέα Apple MacBook Air έρχονται με μία αναβάθμιση που τα φέρνει στο προσκήνιο των μηχανημάτων της Apple, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Apple MacBook Air σχεδιασμένο & έτοιμο για όλα

Τα νέα Apple MacBook Air έρχονται με μία αναβάθμιση που τα φέρνει στο προσκήνιο των μηχανημάτων της Apple, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Xiaomi 14: η θρυλική αναβάθμιση

Το Xiaomi 14 επιστρέφει πατώντας σε γνωστά flagship μονοπάτια, αναβαθμισμένο από κάθε άποψη για κάθε απαίτηση χρήστη.

Apple iPhone 15 Pro Max vs Samsung Galaxy S24 Ultra

Οι απόλυτες ναυαρχίδες της χρονιάς, σε ένα face to face με έναν αστάθμητο παράγοντα που κρίνει το φετινό νικητή. Μάθε ποιος θα κερδίσει.

Το Galaxy S24 είναι AI μαγεία

Φέτος η Samsung δεν παρουσίασε απλά μία νέα γενιά Galaxy S τηλεφώνων, αλλά την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης στο χέρι σου.

CES 2024: η κυριαρχία του AI

Παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα εκθέματα της CES 2024 η οποία βασίστηκε εξ ολοκλήρου στη χρήση AI.

Το Leap Beyond the Moment είναι το σύνθημα των ανερχόμενων

Η παρουσίαση της σειράς Xiaomi 14, ήταν μία πραγματική γιορτή για την εταιρεία που μαζί έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για τη φιλοσοφία της.

Η Xiaomi αλλάζει για πάντα (τα smartphones της)

Παρουσιάστηκε το HyperOS: Το νέο λειτουργικό της Xiaomi που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα και ίσως σύντομα να το έχεις στα χέρια σου! 

Τα νέα Wearables της Xiaomi είναι το next big thing

Τα Smart Watch 2 Pro και Band 8, έρχονται με πραγματικές αναβαθμίσεις και σε προκαλούν να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου μαζί τους.

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Xiaomi 13T Pro: Μία ναυαρχίδα με προσιτή τιμή

To νέο Xiaomi 13T Pro έχει όλα όσα χρειάζεσαι και απαιτείς και την ίδια στιγμή είναι πιο προσιτό από οποιοδήποτε άλλο στην κατηγορία του!

Wonderlust event 2023. Η Apple βρήκε ξανά τον τρόπο να αναβαθμιστεί

Η νέα σειρά iPhone 15 είναι γεγονός, όμως μαζί της ήρθαν πολλές νέες συσκευές και τεχνολογίες σε μία εκδήλωση που είχε να μας δείξει πολλά και σπουδαία.

Η έκθεση IFA 2023 ήταν και η πιο smart

Αμέτρητες οι νέες παρουσιάσεις και καινοτομίες από τους κορυφαίους κατασκευαστές και φέτος, με την παράσταση να κλέβουν οι smart συσκευές!

Το Μπάσκετ της τεχνολογίας

Το Πάγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, ήταν η διοργάνωση που αποθέωσε την τεχνολογία, ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον πρωταθλητή!

Η DJI έφτιαξε την τέλεια action εμπειρία

Η DJI έφερε μία νέα Action Camera και ένα νέο Drone, που επανακαθορίζουν την έννοια της τελειότητας στις πιο Action καταστάσεις.

Galaxy Unpacked: Ζήσε στην flip side

Η Samsung το έκανε πάλι! Κατάφερε να εξελίξει ουσιαστικά 4 διαφορετικές σειρές συσκευών και να μας δείξει ποια είναι η flip side της ζωής!

Galaxy Unpacked: Ζήσε στην flip side

Η Samsung τα κατάφερε ξανά! Κατάφερε να εξελίξει ουσιαστικά 4 διαφορετικές σειρές συσκευών και να μας δείξει ποια είναι η flip side της ζωής!

Εσύ ποιος τύπος Bluetooth ακουστικού, είσαι;

Παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς ακουστικών Bluetooth, όποιος τύπος κι αν είσαι! Πάρε τον ήχο μαζί σου, με το δικό σου προσωπικό τρόπο... 

Στο Apple WWDC23 είδαμε "και κάτι ακόμα"...

Στο φετινό συνέδριο της Apple -WWDC 2023- δεν αρκούσαν όλα όσα είδαμε. Προστέθηκε μία νέα τεχνολογική σελίδα που φέρνει τον κόσμο στα μάτια μας! 

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Φέτος στην World Password Day μπορείς να είσαι πιο ασφαλής από ποτέ

Παγκόσμια Ημέρα Κωδικού Πρόσβασης σήμερα και έχουμε καλά νέα για σένα όσο αρχάριος ή έμπειρος χρήστης κι αν είσαι. Μείνε ασφαλής εύκολα κι αποτελεσματικά!

Έφτασε η σειρά Xiaomi Redmi Note 12

Η νέα σειρά Redmi Note, κυκλοφόρησε με κορυφαία χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε χρήστη!

Οι πιο WOW τηλεοράσεις του 2023 είναι εδώ

Η Samsung κυκλοφόρησε τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K και 8K για το 2023 και μαζί την πιο θεαματική οπτική εμπειρία.

MWC 2023: Στη Βαρκελώνη χτύπησε η καρδιά της τεχνολογίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το συνέδριο MWC στη Βαρκελώνη, φέρνοντας όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Τα νέα POCO έχουν το μυστικό της νίκης

Τα νέα Poco X5 και Poco X5 Pro είναι φτιαγμένα για να κερδίζουν! Μάθε τι ενσωματώνουν οι νέες συσκευές που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Ποια πραγματικότητα χτίζουν οι Samsung, Google και Qualcomm;

Οι τρεις κορυφαίοι της τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν τεχνολογίες μεικτής πραγματικότητας που αφορούν την καθημερινότητά μας.

Θα αλλάξει τελικά τον κόσμο το ChatGPT;

Το ChatGPT είναι ένα Bot συνομιλίας, βασισμένο σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και ίσως να αλλάξει τον κόσμο του διαδικτύου για πάντα...

Τα νέα Galaxy S23 κέρδισαν τις εντυπώσεις και τον ανταγωνισμό

Παρουσιάστηκε η σειρά Galaxy S23 από τη Samsung και ενώ περιμέναμε να δούμε βελτιώσεις, στην πραγματικότητα είδαμε μία ακόμα νίκη στον ανταγωνισμό.

Νέα MacBook Pro και Mac Mini με ένα πανίσχυρο μυστικό!

Οι συσκευές της νέας σειράς Mac από την Apple, κρύβουν μέσα τους ένα πανίσχυρο μυστικό. Διάβασε για τον επαναστατικό πρωταγωνιστή στο post που ακολουθεί.

CES 2023: Τι είδαμε στο τεχνολογικό "μεθαύριο"

Η φετινή έκθεση της CES στο Las Vegas άνοιξε νέους δρόμους στο τεχνολογικό… μεθαύριο. Νέες τεχνολογίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας - κάποια στιγμή στο μέλλον.

Παρουσίαση Xiaomi 13 / 13 Pro

Παρουσιάστηκαν και είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν. Τα νέα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro αναμένεται να βάλουν την Xiaomi ξανά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού!

Πόσο έτοιμος είσαι για το Μουντιάλ;

Αν δεν έχεις εισιτήρια για το Κατάρ αυτόν το μήνα, τότε μάλλον ανήκεις στα εκατομμύρια κόσμου σαν εμάς που προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

Μη συγκρίνεις ποτέ το Apple Watch Ultra

Κάποτε υπήρχαν τα ρολόγια, ώσπου ήρθαν τα smartwatches. Και μετά, ήρθε το Apple Watch Ultra. Και απλά, δε συγκρίνεται.

Τι επαναστατικό παρουσίασε η Google για το 2022;

Πραγματοποιήθηκε και για το 2022 η εκδήλωση Made by Google που κάθε χρόνο αφορά το λανσάρισμα των πιο προηγμένων google συσκευών και τεχνολογιών.

Η τεχνολογία ορίζεται από όσους τολμούν στο άγνωστο

Σήμερα, θα αποδείξουμε πως δύο διαφορετικές οντότητες με ένα κοινό όραμα μπορούν και ορίζουν το αύριο. Εν προκειμένω, το αύριο της τεχνολογίας. Κυρίες και κύριοι... η Sony και η Xiaomi!

Παρουσίαση: Gopro HERO 11 Black

Η GoPro Hero 11 Black φτιάχτηκε για όλους τους τύπους ανθρώπων και δραστηριοτήτων. Παρουσιάζουμε την κάμερα που δεν ξέρουμε γιατί μπορεί κάποιος να μην τη θέλει!

Apple iPhone 14 Pro Max vs Samsung S22 Ultra

Η μάχη των καλύτερων στην νέα μας ενότητα “Plug Battles” με το Apple iPhone 14 Pro Max και το Samsung S22 Ultra. Και ο νικητής είναι… 🔌

Στην έκθεση IFA 2022 η καινοτομία άλλαξε επίπεδο

Βρεθήκαμε στο Βερολίνο για την ετήσια έκθεση τεχνολογίας IFA 2022 και εντυπωσιαστήκαμε από την καινοτομία και την αμεσότητα των νέων τεχνολογιών.

Τα νέα Apple είναι εξωπραγματικά "Far Out"

H Apple παρουσίασε στο ετήσιο event της, τα νέα iPhone 14 μαζί με τα νέα Apple Watch και AirPods Pro. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Αυτό το Eurobasket θέλεις να το παρακολουθήσεις

Το ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 είναι για εμάς τους Έλληνες κάπως ιδιαίτερο και θέλουμε όλοι να το παρακολουθήσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Η ασφάλεια του σπιτιού σου έγινε smart

Είτε είσαι εντός είτε εκτός σπιτιού, τώρα μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής, αφού το κεφάλαιο home security έγινε πλέον μία smart υπόθεση που σε αφορά.

Ακουστικά: Μίλησε, Άκουσε, Φόρεσε

Η χρήση των ακουστικών στις μέρες μας δεν είναι μια επιπλέον καθημερινή πολυτέλεια, αλλά μία επαναπροσέγγιση του τρόπου που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε.

Google I/O Τι θα δούμε το 2022;

Το συνέδριο της google I/O για το 2022 είχε ίσως την πιο πλούσια ποικιλία που είδαμε ποτέ, με ανακοινώσεις τόσο σε νέες συσκευές όσο και σε νέες τεχνολογίες.

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκπαιδευτικό να αναβαθμίσει την διδασκαλία, οργάνωση και το επίπεδο αυτού και των μαθητών του.

Η εμπειρία του διαφορετικού

Η Samsung αλλάζει ξανά τα δεδομένα στα πρότυπα τεχνολογίας τηλεοράσεων και μας προσκαλεί να ζήσουμε μια διαφορετική οπικοακουστική εμπειρία με τις νέες QD OLED

Neo QLED TVs. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις

Η Samsung λανσάρει τη νέα σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας Neo QLED 2022 και χωράει μέσα σε στην οθόνη μια ζωντανή πραγματικότητα που σε προκαλεί να την αποκτήσεις.

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο Xiaomi στα χέρια σου

Η Xiaomi είναι και φέτος ασυγκράτητη! Λανσάρει παράλληλα δύο εξαιρετικά υψηλού επιπέδου συσκευές φτιαγμένες για το… χέρι μας!

Τα νέα λανσαρίσματα σε Samsung και Xiaomi

Οι δύο ανταγωνιστές της αγοράς των Smartphone είχαν μια πραγματικά πολυάσχολη εβδομάδα αφού λάνσαραν μερικές από τις συσκευές που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέσα στο έτος.

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Στην MWC 2022 το μέλλον της τεχνολογίας έφτασε ήδη

Διεξήχθη και φέτος –πανδημίας επιτρέποντος- το ετήσιο συνέδριο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη με πλήθος συμμετοχών και με ιδιαίτερες παρουσιάσεις που μας άνοιξαν την όρεξη.

Η Samsung όρισε ένα επικό πρότυπο με την Galaxy S22 Series

Η Samsung για μία ακόμη φορά –μετά από χρόνια- τάραξε τα νερά της τεχνολογίας παρουσιάζοντας καινοτομίες των οποίων το αποκορύφωμα, ήταν φυσικά το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S22.

Ένα ρολόι φτιαγμένο για περιπέτεια μακράς διαρκείας

Το νέο Huawei Smartwatch GT 3 σε καλεί να ζήσεις μια περιπέτεια, χωρίς να αγχώνεσαι για το τέλος της. Η αυτονομία του είναι μεγάλη. Η αντοχή σου;

Η Redmi ανεβάζει τον πήχη της πρόκλησης

Η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά Redmi Note 11 με 4 συσκευές που ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της mid rage κατηγορίας σε όλα τα επίπεδα. Είστε έτοιμοι για… rise up to the challenge?

Samsung projector "The Freestyle" για απρόσμενη χαρά παντού

Ο νέος φορητός προτζέκτορας της Samsung είναι ισχυρός, εντυπωσιακά απλός και θα αλλάξει για πάντα την διάθεση της κάθε σου στιγμής, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Είδαμε το... μεθαύριο της τεχνολογίας!

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση CES 2022 με όλο το μέλλον της τεχνολογίας μαζεμένο στο Las Vegas και εκατοντάδες εταιρείες που συμμετείχαν με φυσική ή ηλεκτρονική παρουσία. Είστε έτοιμοι;

Netflix, κάτι παραπάνω από τηλεόραση

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στην μετάβαση μιας τυπικής πλατφόρμας τηλεοπτικών προγραμμάτων σε κάτι διαδραστικό και διασκεδαστικό και… μας αρέσει!

Παρουσιάστηκε το Metaverse, η νέα ψηφιακή σου ζωή

Το Facebook έγινε Meta και παρουσίασε ένα μέλλον που είτε σε τρομάζει, είτε σε ενθουσιάζει. Ετοιμαστείτε για ένα "αύριο" που θα ζείτε... φορώντας γυαλιά!

Η Samsung παρουσίασε το "αύριο" της καθημερινότητάς μας

Πραγματοποιήθηκε το SDC21 της Samsung που παρουσίασε την αρχή του μέλλοντος στον τρόπο που ζούμε και επικοινωνούμε με εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες.

Γιορτάζουμε 30 χρόνια Internet

Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την δημόσια εμφάνιση του Διαδικτύου. Και θα σου πούμε ένα μυστικό: Του έχεις ήδη ευχηθεί για τα γενέθλιά του!

Το μέλλον μας παρουσιάστηκε στην Έκθεση Beyond 4.0

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το Παγκόσμιο Συνέδριο Beyond 4.0 για το μέλλον της πληροφορικής και της υψηλής τεχνολογίας.

Τα Windows 11 είναι απλά, καλύτερα

Κυκλοφόρησαν τα νέα Windows 11 και εμείς σας τα παρουσιάζουμε αναδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά τους με γνώμονα την επικοινωνία, την εικόνα και το gaming. Είναι αυτά αρκετά για να μας πείσουν να κάνουμε την αναβάθμιση στον υπολογιστή ή το laptop μας;

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 13 και όχι μόνο

Η συνήθεια που έγινε θεσμός πραγματοποιήθηκε και για το 2021 από την Apple και είχε πολλά να μας παρουσιάσει! Η νέα σειρά iPhone 13 και τα νέα iPad υπόσχονται ποιοτικότερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη αυτονομία και νέες καινοτομίες στην κάμερα και την εμπειρία χρήσης!

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Android 12

Η Google παρουσιάζει το νέο της Λειτουργικό Σύστημα Android 12 και κάνει το κινητό μας... προσωπική υπόθεση με πολλές νέες προσωποιημένες λειτουργίες. Εμείς το δοκιμάσαμε πριν την επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του και σας το παρουσιάζουμε για να μοιραστούμε το... material you design.

To Apple Watch S7 θέλεις να το φορέσεις

Η παρουσίαση του νέου Apple Watch S7 πραγματοποιήθηκε αφήνοντας μας με τα χέρια μας ψηλά! Η εταιρεία παρουσίασε το νέο αναβαθμισμένο ρολόι της με πολλές νέες δυνατότητες που συνερπάζουν καθώς και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο μέγεθος και την οθόνη, προκαλώντας μας να το φορέσουμε.

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.