Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

08 Jul 2022
Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

Μπορεί για εμάς να είναι κάπως δεδομένο, αλλά η φράση «καλοκαίρι στην Ελλάδα» για εκατομμύρια κόσμου είναι μια σκέψη, ένα όνειρο ή και μία ανάμνηση τόσο έντονη που αξίζει να κάνεις υπομονή τον χειμώνα για να ζήσεις την εμπειρία το καλοκαίρι!

Για εμάς εδώ πάλι, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα αυτοκίνητο, το λεωφορείο της γραμμής, άντε και κανένα πλοίο! Δεν χρειάζεται κανένα πολύπλοκο πλάνο διακοπών, παρά μόνο μερικά μηνύματα για να συντονιστεί η παρέα το σαββατοκύριακο!

Αφού λοιπόν κανονίστηκε η εξόρμηση με την παρέα και επιλέχθηκε το κατάλληλο μαγιό (βεβαίως-βεβαίως), μένει ένα(;) μαγικό συστατικό: η τσάντα θαλάσσης! Το τι θα περιέχει η τσάντα, είναι κρίσιμο για το πως θα εξελιχτεί και η μέρα στην παραλία.
🥽 Αντιηλιακό που είναι ότι πιο απαραίτητο για την υγεία και την… ηλιοθεραπεία μας.
🥽 Γυαλιά/μάσκα θαλάσσης γιατί αν είναι να βουτήξεις, κάνε το με ανοιχτά μάτια!
🥽 Ξύλινες ρακέτες ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα να παίζεις. Πώς να το πούμε; Είναι must!
🥽 Μπρατσάκια… not. Γιατί μεγάλωσες τώρα και ξέρεις μπάνιο, οπότε βρέθηκαν από λάθος στην τσάντα σου, σωστά;

Αλλά γιατί να μείνεις μόνο στα βασικά, όταν μπορείς να απογειώσεις την διασκέδαση της παρέας;

Εικόνα

Πάρε ένα φορητό ηχείο Bluetooth, σύνδεσε το με το κινητό (το οποίο μπορείς να φυλάξεις για να μην είναι εκτεθειμένο στις υψηλές θερμοκρασίες) και δώσε τον τόνο που θα ανεβάσει το κέφι στην παρέα! Πολλά φορητά ηχεία σήμερα, έρχονται με πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης καθιστώντας τα ιδανικά για την παραλία και ορισμένες σταγόνες από την θάλασσα, ενώ παράλληλα έχουν μικρό μέγεθος και θα ταιριάξουν άριστα στο χώρο ανάμεσα στις ξαπλώστρες.

Εικόνα

Αν δεν είσαι στην παραλία για δεκαπέντε ώρες ξάπλας, τότε δοκίμασε να πάρεις μαζί σου μία φωτογραφική μηχανή! Αποθανάτισε τις βουτιές, τα γέλια, το πέσιμο στην άμμο για να σώσεις το μπαλάκι πριν βραχεί καθώς παίζουν (οι άλλοι, όχι εσύ) ρακέτες και κάθε στιγμή που το βράδυ θα θέλεις να δεις και να μοιραστείς για να γελάσεις ξανά και ξανά. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, επίλεξε μία action camera που θα δώσει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και λειτουργίες.

Εικόνα

Το smartwatch είναι πλέον ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην καθημερινότητά σου. Έλεγξε την πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης του και αποφάσισε ανάλογα, αν θα μπεις στο νερό με αυτό. Σε κάθε περίπτωση θα λατρέψεις το πόσα βήματα κάνεις στην παραλία, αλλά και όλες τις ζωτικές μετρήσεις που υποστηρίζει, αφού όταν είμαστε στην παραλία (ok, εκτός τις παραπάνω δεκαπέντε ώρες ξάπλας που είπαμε) όλα λειτουργούν στα κόκκινα!

Εικόνα

Και επειδή γράψαμε για την απογείωση της διασκέδασης με την παρέα, ας κυριολεκτήσουμε. Πάρε ένα drone μαζί σου για να τραβήξεις απίθανα πλάνα πάνω απ’ το νερό με εσένα μέσα ή έξω από αυτό και να φτάσεις πέρα απ’ τα όρια δημιουργώντας μία ταινία που θα κάνεις share στα social και θα απογειώσεις την εμπειρία όλων στην παραλία! Θα κλέψεις την παράσταση αλλά θα είναι το θέμα συζήτησης, έτσι κι αλλιώς!

Εικόνα

Κι αν είσαι από αυτούς που μένουν σχετικά κοντά στην παραλία, μην φτάσεις σε αυτήν με το αμάξι. Εκμεταλλεύσου τον καλό καιρό και πάρε ένα ηλεκτρικό πατίνι για να φτάσεις στον προορισμό σου. Θα εκπλαγείς από το πόσο θα απολαμβάνεις το αεράκι στην διαδρομή, όσο κάνεις οικονομία στα καύσιμα. Ενώ όταν θα επιστρέψεις δεν θα χρειάζεται να υποστείς το βασανιστήριο του τιμονιού που καίει και της καυτής καμπίνας του αμαξιού!

Εικόνα

Καλοκαίρι στην Ελλάδα, είναι τελικά μια εμπειρία με μουσική, χαμόγελα, παιχνίδι, παρέα και πολλές υπέροχες λήψεις για να συνοδεύσουν την ημέρα. Τι περιμένεις λοιπόν; Εξοπλίσου και… δροσίσου 🏖️

Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη γυναίκα κρύβεται μια ιστορία

Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δεν τιμούμε απλά τον άνθρωπο Γυναίκα, αλλά κάθε Ιστορία πίσω από μια γυναίκα που πέτυχε ή προσπαθεί να πετύχει.

07 Mar 2024

Πώς θα γίνεις ο Master της Τσικνοπέμπτης

Φέτος την Τσικνοπέμπτη, αποθεώνουμε τον απόλυτο ήρωα, πρωταγωνιστή και καλλιτέχνη: Τον Master Τσίκνα με τα απαραίτητα μυστικά του.

29 Feb 2024

Όταν η τεχνολογία έσμιξε με την προσωποποιημένη αισθητική, γεννήθηκε η YourNEFF

Η νέα σειρά Οικιακών Συσκευών Κουζίνας, YourNEFF συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία και την προσωποποιημένη αισθητική. Ανακάλυψέ τις...

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024 για άφοβες αγορές

Είναι οι Εκπτώσεις η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου; Η απάντηση εξαρτάται από το που και πώς κάνεις τις αγορές σου!

30 Jan 2024

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024 για άφοβες αγορές

Είναι οι Εκπτώσεις η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου; Η απάντηση εξαρτάται από το που και πώς κάνεις τις αγορές σου!

30 Jan 2024

To 2023 που εμείς ορίσαμε

Έφτασε η στιγμή του χρόνου που το electrocrete Blog, παρουσιάζει την ανασκόπηση του 2023 με ευχές, εκπλήξεις και πολλά trends...

21 Dec 2023

Πώς η Τεχνολογία άλλαξε τα Χριστούγεννα

Η τεχνολογία άλλαξε το πώς περνάμε και αντιλαμβανόμαστε τα Χριστούγεννα και είναι τώρα που πρέπει να ορίσουμε τη σωστή χρήση της στις γιορτές!

18 Dec 2023

Οι 4+1 τύποι Χριστουγεννιάτικων αγορών

Διαχωρίσαμε τους 4 -και έναν bonus- τύπους Χριστουγεννιάτικων αγορών για να σε βοηθήσουμε να βάλεις τάξη στην τρέλα του υπερκαταναλωτισμού!

12 Dec 2023

Τι μυρωδιά έχουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια;

Τα δώρα που σε βάζουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και η διάθεση για προσφορά, είναι η πιο γλυκιά συνταγή των εορτών.

05 Dec 2023

Η ζωή περνάει απ' την Κουζίνα

Η Κουζίνα είναι η βασίλισσα του σπιτιού και εμείς φέρνουμε στο σπίτι σου, τις 10 πιο must μικροσυσκευές για να ζήσεις... βασιλικά!

30 Nov 2023

Αυτή τη Black Friday ζήσε τον προσωπικό σου Μύθο

Ότι κι αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, αυτή η Black Friday είναι η ευκαιρία σου να ζήσεις το δικό σου Μύθο, γιατί είναι φτιαγμένη μόνο για σένα!

16 Nov 2023

Black Friday? Εσύ ξέρεις καλύτερα

Φτιάξαμε έναν οδηγό για να αποφύγεις το λαβύρινθο της φετινής Black Friday. Ενημερώσου σωστά. Αγόρασε υπεύθυνα. Βγες κερδισμένος!

09 Nov 2023

Όλα όσα ήθελες, ΤΩΡΑ (ψυχανάλυση part 1)

Εσύ τί πιστεύεις για τη Black Friday; Το άρθρο-ψυχανάλυση που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι & bonus το νέο κανάλι επικοινωνίας μας 📧

08 Nov 2023

15 Τηλεοπτικές Πλατφόρμες για τη Smart TV σου

13+2 τηλεοπτικές πλατφόρμες για να απογειώσεις το περιεχόμενο της τηλεόρασής σου. Διάλεξε ποια ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σου και καλή απόλαυση!

19 Oct 2023

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Η επανάσταση της διατροφής χωράει σε μία Φριτέζα Αέρος

Τις ακούς παντού τριγύρω σου και πλέον ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου άποψη για τις Φριτέζες Αέρος. Ποια στοιχεία τις κάνουν τόσο ξεχωριστές;

26 Sep 2023

Τέλος στο πρόβλημα της ενέργειας, με τον Ηλιακό Θερμοσίφωνα

Μία μοναδική ευκαιρία προσφέρει το πρόγραμμα επιδότησης Ηλιακού Θερμοσίφωνα. Γιατί είναι τόσο σημαντικός και τι πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή σου;

22 Sep 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας σημαίνει ελευθερία;

Στις 19 Αυγούστου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας. Πώς προέκυψε η πρώτη φωτογραφία, πώς εξελίχθηκε και γιατί σήμερα θεωρείται τόσο σημαντική;

18 Aug 2023

Η DJI έφτιαξε την τέλεια action εμπειρία

Η DJI έφερε μία νέα Action Camera και ένα νέο Drone, που επανακαθορίζουν την έννοια της τελειότητας στις πιο Action καταστάσεις.

Εσύ, τι τύπος φοιτητή (θα) είσαι;

Πέρασες στο πανεπιστήμιο; Όποιος τύπος φοιτητή κι αν (θα) είσαι, ετοιμάσου για την καλύτερη φάση της ζωής σου. Εμείς στους παρουσιάζουμε από τώρα!

10 Aug 2023

Η πρόκληση που τόσο είχες ανάγκη λέγεται EGOBOO

Αυτό το κάτι διαφορετικό που ήθελες για εσένα και τα παιδιά σου, λέγεται Εξέλιξη, Καινοτομία και Δημιουργία. Τρεις λέξεις, η εξής μία: EGOBOO

21 Jul 2023

Εσύ ποιος τύπος Bluetooth ακουστικού, είσαι;

Παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς ακουστικών Bluetooth, όποιος τύπος κι αν είσαι! Πάρε τον ήχο μαζί σου, με το δικό σου προσωπικό τρόπο... 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: να πώς καταφέραμε να λιώσουμε τις τιμές!

Τελικά στις Εκπτώσεις πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι συμφέρουν και τον επαγγελματία και τον καταναλωτή; Η απάντηση θα σε κάνει να... λιώσεις!

11 Jul 2023

Παγκόσμια Μέρα Σοκολάτας. Γιορτάζεις κι εσύ!

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας γιατί εκείνη είναι πάντα εκεί για εμάς σε κάθε περίσταση. Και σήμερα, της το ξεπληρώνουμε με τα... χεράκια μας!

06 Jul 2023

Συσκευές για να ασχοληθούμε με την υγεία μας

Παρουσιάζουμε τη Dyson. Την πρώτη εταιρεία που τα προϊόντα της, είναι αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας και αυστηρών εργαστηριακών ελέγχων.

05 Jul 2023

Διασχίζοντας την πόλη... the eco-smart way

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω με απαιτήσεις στις μετακινήσεις τους. Κάποιοι που άλλαξε η ζωή τους όταν απέκτησαν Ηλεκτρικό Πατίνι. Ας δούμε την ιστορία ενός τέτοιου.

29 Jun 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Ψύξης σε αφορά;

Συχνά το αυτονόητο δεν το εκτιμάμε αρκετά. Το Ψυγείο, είναι η πιο χρήσιμη και ίσως υποτιμημένη συσκευή του σπιτιού μας. Ας το αλλάξουμε αυτό.

27 Jun 2023

After School προτάσεις anti-βαρεμάρας

Τελείωσε το σχολείο; Παρουσιάζουμε τη συνταγή και τα εργαλεία για το πιο φανταστικοτέλειο καλοκαίρι που έγινε ποτέ. Απολαύστε υπεύθυνα!

23 Jun 2023

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Στη γιορτή της Μητέρας, τιμούμε τη γυναίκα-μάνα

Τη γυναίκα που δεν παύει να είναι γυναίκα ακόμα και αφού γίνει μητέρα, τιμούμε στο electrocrete εξυμνώντας την πολυδιάστατη οντότητά της!

11 May 2023

Ηλεκτροκίνηση. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια συμφέρουσα αλλαγή

Είχαμε τις αιτίες, βρήκαμε και την αφορμή να κάνουμε επιτέλους μία αλλαγή στην καθημερινότητά μας, αλλάζοντας τις μετακινήσεις μας εύκολα και οικονομικά.

09 May 2023

Φέτος στην World Password Day μπορείς να είσαι πιο ασφαλής από ποτέ

Παγκόσμια Ημέρα Κωδικού Πρόσβασης σήμερα και έχουμε καλά νέα για σένα όσο αρχάριος ή έμπειρος χρήστης κι αν είσαι. Μείνε ασφαλής εύκολα κι αποτελεσματικά!

Tips για την πιο υγιεινή νέα σου συνήθεια!

Το φαγοπότι της Άνοιξης έφυγε, το καλοκαίρι έρχεται. Απλές συμβουλές για το πως θα προετοιμαστείς κατάλληλα, διασκεδάζοντας και θωρακίζοντας τον οργανισμό σου.

02 May 2023

Έρχεται το "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα"

Ακόμη περισσότερη οικονομία στο ρεύμα με επιπλέον προστασία του περιβάλλοντος, υπόσχεται το νέο κρατικό πρόγραμμα ανακύκλωσης θερμοσίφωνα.

11 Apr 2023

Το Πάσχα περνάς καλύτερα

Τα πιο... λαμπρά νέα, είναι ότι υπάρχει πάντα ένα Πάσχα και για σένα, όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν σου αρέσει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι τη μεγάλη μέρα (στο τραπέζι). 

04 Apr 2023

Που Πας για Πάσχα χωρίς Προετοιμασία;

Πάσχα σημαίνει όλα εκείνα που σε κάνουν να γιορτάζεις επειδή απλά… το έχεις ανάγκη. Λύσεις και συμβουλές για το καλύτερο Πάσχα της ζωής σου!

29 Mar 2023

Σώσε το νερό του πλανήτη. Μπορείς!

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μας θυμίζει το χρέος μας να σώσουμε έστω και μία σταγόνα. Με σωστή νοοτροπία και κατάλληλες συσκευές, μπορείς κι εσύ!

21 Mar 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Το δώρο σου στον πλανήτη

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, με πράξεις! Συμμετέχουμε έμπρακτα στο αύριο του πλανήτη, γιατί τώρα και ξέρουμε και μπορούμε!

16 Mar 2023

Γιορτάζεις κι εσύ στην Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Σήμερα γιορτάζεις εσύ! Στην Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή τιμούμε τη δύναμη και τα δικαιώματα σου. Μάθε πως φτάσαμε ως εδώ & πώς θα το γιορτάσεις.

14 Mar 2023

Αφιέρωμα στην Γυναίκα που γιορτάζει με αμέτρητους τρόπους

Γυναίκα. Η οντότητα που αλλάζει την Ιστορία με τις επιρροές της κι όμως, όσο κι αν έχει εκτεθεί, παρουσιαστεί και αναλυθεί, παραμένει… μυστήριο.

07 Mar 2023

Έφτασε η πιο νόστιμη smart μαγειρική

Η σειρά taste makers από την Xiaomi δεν είναι μία λύση για την κουζίνα, είναι η smart εξέλιξη της γρήγορης μαγειρικής!

02 Mar 2023

Την Άνοιξη ανθίζουν οι δραστηριότητες

Δεν είναι τυχαία η αγαπημένη εποχή του χρόνου! Την Άνοιξη ανθίζει η όρεξη για νέες εξορμήσεις, δραστηριότητες και εμπειρίες.

01 Mar 2023

Η απαραίτητη συνήθεια του Πλυντηρίου Πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι η νέα καθημερινή αναγκαιότητα που εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και νερού!

14 Feb 2023

Συμβουλές για να Τσικνήσεις like a Pro

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και εσύ θα Τσικνήσεις like a Pro με τις απόλυτες συμβουλές για την προετοιμασία της ημέρας, το ψήσιμο και φυσικά... την απόλαυση της ημέρας!

09 Feb 2023

Love is in the Tech, ξέρεις εσύ!

Η γιορτή των ερωτευμένων, αναβαθμίστηκε! Κάνε τη διαφορά στο έτερόν σου ήμισυ και δείξε εκτός από τον έρωτα (που δεν κρύβεται) και την αγάπη σου!

01 Feb 2023

Κάνε την έξυπνη επιλογή πλυντηρίου

Έξυπνες συμβουλές επιλογής για να αποκτήσεις το ιδανικό πλυντήριο για τις ανάγκες σου, κάνοντας την πιο συμφέρουσα αγορά. 

23 Jan 2023

Μια Χιονοστιβάδα Εκπτώσεων που θέλεις να σε παρασύρει

Επιτέλους Εκπτώσεις! Η πιο συμφέρουσα εποχή για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Οι τρεις κατηγορίες αγορών για να βγεις κερδισμένος

17 Jan 2023

Χριστούγεννα = Δώρα = Παιδιά

Αν είσαι ο "ρυθμιστής" που με τα κατάλληλα Δώρα και την συμπεριφορά σου, θα κάνεις και αυτά τα Χριστούγεννα υπέροχα για κάποιο Παιδί, τότε συνέχισε να διαβάζεις...

22 Dec 2022

Το καλύτερο δώρο είναι αυτό που δε διαλέγεις εσύ

Επειδή καμιά φορά η επιλογή του δώρου μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη, η Δωροκάρτα είναι η απάντηση που τη μετατρέπει σε ιδανική λύση!

16 Dec 2022

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Δεν αρκεί να αγαπάς. Πρέπει και να το δείχνεις. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνθήκες έκφρασης, στη γιορτή της αγάπης προτείνουμε τρόπους να την τιμήσεις!

13 Dec 2022

Δώρα από όλους για όλους!

Χριστούγεννα σημαίνει, στιγμές θαλπωρής, αγάπης, γλυκών και… δώρων. Είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα; Ασ' το πάνω μας!

09 Dec 2022

Τα πιο Μαγικά Χριστούγεννα... μυρίζουν!

Ένα παράξενο πράγμα που συμβαίνει με τα Χριστούγεννα είναι ότι μπορείς να τα… μυρίσεις! Προετοιμάσου για το εναλλακτικό νόημα των Χριστουγέννων.

06 Dec 2022

Εσύ πόσο Cyber τύπος είσαι;

Μπορεί η Black Friday για το 2022 να έληξε, όμως το παιχνίδι των μεγάλων προσφορών συνεχίζεται, για μία Cyber Δευτέρα που δεν θέλεις να χάσεις.

24 Nov 2022

Τα πιο "Black" της Black Friday

Λίγο πριν την κορύφωση της Black Friday, βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα… κορυφαία και πιο Black προϊόντα της Black Friday. Σπάσε κι εσύ την Qatarα των τιμών!

22 Nov 2022

Η εξάπλωση της Qatarας των τιμών

Διάβασε -αν τολμάς- την ιστορία πίσω απ' το Black Friday του electrocrete. Έχει μυστήριο, ανατροπές, ταξίδια απ' την Κρήτη στο Qatar και... μία Qatarα που θα σε συγκλονίσει.

16 Nov 2022

Black Friday έσο έτοιμος

Η Black Friday 2022 είναι προ των πυλών και ο προσεκτικός καταναλωτής θα είναι και φέτος ο κερδισμένος αγοραστής, αρκεί να λάβει υπόψη του έξυπνες συμβουλές για την περίοδο αυτή.

09 Nov 2022

Πόσο έτοιμος είσαι για το Μουντιάλ;

Αν δεν έχεις εισιτήρια για το Κατάρ αυτόν το μήνα, τότε μάλλον ανήκεις στα εκατομμύρια κόσμου σαν εμάς που προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

SAMSUNG: Το τεχνολογικό απόλυτο της καθημερινότητας μας

Παρουσιάζουμε μία εταιρεία που δε θέλει συστάσεις σε όποια γενιά κι αν απευθυνθείς. Η Samsung ισούται με την τεχνολογία όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις.

04 Nov 2022

Σκούπα θέλω. Πώς την θέλω;

Κι όμως, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ηλεκτρική σκούπα που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και τις ανάγκες καθαριότητας του χώρου σου. Πως θα την ξεχωρίσεις...

24 Oct 2022

Τον φετινό χειμώνα, ξεκίνα απ' τον αφυγραντήρα

Αυτόν τον χειμώνα, θα είσαι προετοιμασμένος με τα κατάλληλα εφόδια που θα σου διασφαλίσουν, στεγνό περιβάλλον και οικονομία στο ρεύμα. Μάθε πώς.

17 Oct 2022

Ο Καφές καταφέρνει πολύ περισσότερα απ' το να σε... ξυπνάει

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιατί τελικά ο καφές είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ρόφημα για να ξεκινάμε τη μέρα μας.

29 Sep 2022

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μία αφορμή

Γιορτάζουμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Μία μέρα που για εμάς στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερη έτσι κι αλλιώς, οπότε πώς θα την γιορτάσουμε;

27 Sep 2022

Back to School: Καθηγητής Edition

Η επιστροφή στα θρανία δεν είναι μόνο μαθητική υπόθεση. Δάσκαλοι και καθηγητές ξεκινούν τον δικό τους μεγάλο αγώνα προετοιμασίας!

06 Sep 2022

Αυτό το Eurobasket θέλεις να το παρακολουθήσεις

Το ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 είναι για εμάς τους Έλληνες κάπως ιδιαίτερο και θέλουμε όλοι να το παρακολουθήσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

Ένας όμιλος που φτιάχτηκε για το σπίτι σου

Όταν σκέφτεσαι το σπίτι σου, απαιτείς την εγγύηση ενός ονόματος που θα εξασφαλίσει την τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση στις συσκευές και την καθημερινότητά σου.

31 Aug 2022

Οδηγός για έναν Smart Φοιτητή

Είσαι πλέον φοιτητής; Μία ολοκαίνουρια ζωή γεμάτη προκλήσεις σε περιμένει. Κάνε την κάθε εμπειρία, να μετράει μετατρέποντάς την σε μία smart στιγμή!

23 Aug 2022

Τι είναι ο Αύγουστος για σένα;

Ο Αύγουστος είναι για σένα, είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις διακοπές, είτε ψωνίζεις, είτε ανακυκλώνεις, είτε είσαι φοιτητής κι εμείς έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω!

11 Aug 2022

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Έφτασε η ώρα της εξαργύρωσης

Το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω - ΑλλάΖΩ Συσκευή” έφτασε επιτέλους στην φάση της εξαργύρωσης. Αν είσαι δικαιούχος, έχεις κερδίσει την μάχη της εξοικονόμησης ρεύματος!

04 Aug 2022

Διαβάζοντας τις νέες ενεργειακές ετικέτες

Η νέα ενεργειακή ετικέτα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις αγορές, εξοπλίζοντας τον καταναλωτή με χρήσιμες πληροφορίες πριν την αγορά του.

19 Jul 2022

Καυτές εκπτώσεις και όχι λόγω θερμοκρασίας

Ξεκίνησε η αγαπημένη εποχή του χρόνου που συνδυάζει διακοπές, βόλτες, χαλάρωση, αλλά και χαμηλότερες τιμές λόγω των εκπτώσεων! Ειδικά φέτος, οι εκπτώσεις είναι ακόμα πιο καυτές.

12 Jul 2022

Το δικό σου σπίτι, ένα σπίτι για όλους

Το σπίτι, το δικό σου σπίτι, θέλεις εκτός από άνετο να είναι και λειτουργικό, εκτός από ευρύχωρο να είναι και οικολογικό. Το θέλεις να είναι... δικό σου.

05 Jul 2022

Το DJI Mini 3 Pro ήρθε για να διαγράψει τα όρια

Παρουσιάζουμε το DJI MINI 3 PRO, το πρώτο drone που ξεπερνά την φυσική λογική των ορίων έχοντας αντίστροφη αναλογία μεγέθους και δυνατοτήτων.

30 Jun 2022

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

28 Jun 2022

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

Η μοναδική ευκαιρία που περιμένει όλη η Ελλάδα ξεκινάει αυτές τις μέρες και εμείς σε προετοιμάζουμε για να είσαι ενημερωμένος και έτοιμος.

09 Jun 2022

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Η ευκαιρία που περίμενες

Κινήσου έξυπνα, κινήσου οικονομικά & οικολογικά. Απόκτησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με επιδότηση 40% από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2"

07 Jun 2022

Περιποιήσου το σώμα, σεβάσου τον εαυτό σου

Το «καμπανάκι» της έλευσης των καλοκαιρινών εξορμήσεων και η εποχή έκθεσης του σώματός μας έχει ήδη έρθει κι εσύ πρέπει να είσαι εξοπλισμένος!

25 May 2022

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκπαιδευτικό να αναβαθμίσει την διδασκαλία, οργάνωση και το επίπεδο αυτού και των μαθητών του.

Το μέλλον της μετακίνησης έφτασε και είναι ηλεκτρονικό

Η Ηλεκτροκίνηση είναι ήδη ανάμεσα μας, στους δρόμους των ελληνικών πόλεων κι όμως ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την πολλαπλή και πολυμορφική αξία της.

12 May 2022

Τιμάμε την Γιορτή της Μητέρας

Η πρώτη γυναίκα της ζωής μας. Ο άνθρωπος που μας έδωσε πνοή και βρίσκεται «εκεί» σε κάθε μετέπειτα στιγμή μας. Το να της αφιερώσουμε έστω μία ημέρα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνη.

05 May 2022

Συμβουλές για Ανοιξιάτικες Αγορές

Ποτέ δεν ήταν καλύτερη εποχή για να κάνεις τις αγορές σου! Οι εκπτώσεις της Άνοιξης είναι η καλύτερη αφορμή για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις πιο μακρινές σου επιθυμίες!

03 May 2022

Η Ανάσταση των Τιμών έγινε

Μην περιμένεις το βράδυ της Ανάστασης. Εμείς κάναμε ήδη την Ανάσταση των Τιμών και σε προσκαλούμε για τις τελευταίες αγορές σου με ταχύτητα και άμεση παράδοση.

15 Apr 2022

Βαφτιστήρι: έκδοση 2022. Το 'χεις

Είναι δύσκολο να είσαι νονός ή νονά στις μέρες μας. Τα παιδιά άλλαξαν level αναγκών και απαιτήσεων και εσύ πρέπει να παραμείνεις μπροστά στις εξελίξεις. Το’ χεις;

14 Apr 2022

Πώς το Πασχαλινό τραπέζι σου θα κάνει την διαφορά;

Η προετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, είναι ίσως η πιο απαιτητική διαδικασία στο σπίτι! Πώς μία κατάλληλη κουζινομηχανή μπορεί να φέρει την Ανάσταση στην κουζίνα σου.

12 Apr 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Ένα Robot για το σπίτι σου

Πώς μία ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της καθαριότητας του σπιτιού και της καθημερινότητάς σου με μία φωνητική εντολή!

31 Mar 2022

Το τέλος της αγγαρείας του σιδερώματος

Πώς το σιδέρωμα έγινε η οικιακή εργασία που εξελίχθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στα χρόνια! Εσύ σε ποιο βήμα εξέλιξης βρίσκεσαι;

29 Mar 2022

Η ώρα της Γης διαρκεί πάνω από μία ώρα

Η Ώρα της Γης είναι μια επέτειος που τιμούμε παντού στον κόσμο, όμως ποιος είπε ότι αφορά 60 μόνο λεπτά; Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή!

24 Mar 2022

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Ετοιμάσου για την Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ένα τεράστιο άλμα προς τον απόλυτο στόχο της μακροπρόθεσμης οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε πλέον την δυνατότητα να κάνουμε.

10 Mar 2022

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Τηγανιτά χωρίς ενοχές; Γίνεται

Είσαι κι εσύ θύμα της τηγανιτής απόλαυσης με ενοχές; Αν ανήκεις στους «μη-στα-τηγανιτά» φίλους μας, τότε σου έχουμε την λύση που σταματάει τις… τηγανιτές ενοχές.

03 Mar 2022

Φτιάξε τον καφέ που έχεις ανάγκη

Ο καφές που έχεις ανάγκη, είναι η πιο προσωπική σου υπόθεση. Σου δίνουμε 5+1 λόγους για να ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις μόνος σου, όταν και όπως χρειάζεσαι!

01 Mar 2022

"Ψήνεσαι" για την πιο "καυτή" Πέμπτη του χρόνου;

Το κρέας είναι συνυφασμένο με την απόλαυση, την διασκέδαση, την διατροφή-not και την… αμαρτία! Εσύ μην σκας, γιατί ότι κι αν σημαίνει για σένα, εμείς βρήκαμε λόγους για να γιορτάσεις την φετινή Τσικνοπέμπτη!

22 Feb 2022

Οργάνωσε το τέλειο πάρτι στην τέλεια περίσταση!

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας δεν είναι καλή εποχή για πετυχημένα πάρτι; Οργάνωσε το πιο fun & cozy party στο σπίτι και κέρδισε τις εντυπώσεις!

20 Jan 2022

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Ηλεκτρονική ανασκόπηση αναζητήσεων της χρονιάς

Έγινε η ηλεκτρονική ανασκόπηση των google αναζητήσεων του 2021 και όπως πάντα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έψαξαν φέτος ξένοι και Έλληνες ανά τον κόσμο.

21 Dec 2021

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Η Δευτέρα μετά την Black Friday, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα, είναι. Περισσότερο σαν την τελευταία ευκαιρία για πραγματικά χαμηλές τιμές, μοιάζει!

29 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Στην Παγκόσμια Ημέρα Άντρα γιορτάζουμε τον σύγχρονο άνθρωπο που ασχολείται με τις σχέσεις, το σπίτι, την υγεία και τον εαυτό του. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς;

19 Nov 2021

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοικοκυράς αποθεώνοντας την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει τις σημερινές ανάγκες της καθημερινότητας σε έναν αγώνα που πάντα κερδίζει!

26 Oct 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.