Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

17 May 2022
ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΙΙ: Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Ο εκπαιδευτικός στην Ελλάδα του 2022 θα έχει πολλά να διηγηθεί στην ζωή του. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε «πλάτη» όσο σε ελάχιστα επαγγέλματα ώστε να κρατηθεί η κοινωνία «όρθια» στην περίοδο της πανδημίας. Άσχετα με το πόσο εξοικειωμένος ή μη με την τεχνολογία ήταν, κλήθηκε πολύ απότομα να επιτελέσει το έργο του με έναν πρωτόγνωρο τρόπο για τον οποίο ουδέποτε είχε προετοιμαστεί ή εκπαιδευτεί. Και τα κατάφερε!

Γι’ αυτό και αξίζει τον αμέριστο σεβασμό και θαυμασμό μας. Γιατί ακόμα κι όταν επέστρεψε μαζί με τους μαθητές του στα σχολεία, εκτός από εκπαιδευτικός, έγινε υγειονομικός, ψυχολόγος δίπλα στα παιδιά και πόσα ακόμα. Κι αν κάτι έμεινε από όλη αυτήν την περίοδο, είναι πως ένας δάσκαλος ή καθηγητής πρέπει να μπορεί όχι απλά να κυνηγήσει την τεχνολογία αλλά να την εκμεταλλευτεί προς όφελος του ίδιου και των μαθητών του.

Σήμερα, το πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ που αφορά τους εκπαιδευτικούς είναι μία μοναδική ευκαιρία να αναβαθμίσουν την ποιότητα της διδασκαλίας τους και την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών τους.

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Θυμάστε τις αμέτρητες χειρόγραφες σημειώσεις, φωτοτυπίες με ασκήσεις και πρόσθετο υλικό για τον μαθητή με γραμμές από στυλό και χάρακα, με γράμματα που όσο καλά και αν είναι, συχνά δεν είναι αντιληπτά από κάποιο παιδί; Κι ύστερα, μέσα στην τάξη, θυμάστε τα λερωμένα χέρια απ’ την κιμωλία, τα αμέτρητα τελειωμένα μελάνια από μαρκαδόρους και τον σπόγγο; Την αγγαρεία του να πρέπει να σβήσεις με τον σπόγγο τα ατελείωτα χιλιόμετρα που γράφεις στον πίνακα; Σκέψου τώρα, και τους μαθητές σου. Τα παιδιά που πασχίζουν να παρακολουθήσουν το μάθημα και σε μεγάλο βαθμό προσπαθούν να σημειώνουν όσα λες ή γράφεις στον πίνακα για να τα διαβάσουν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μην αφιερώνουν την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση. 

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Η λύση σε όλα αυτά, η επόμενη μέρα της διδασκαλίας (που ήδη ξημέρωσε) είναι ψηφιακή. Φαντάσου όλα τα παραπάνω, ψηφιοποιημένα. Χωρίς ασάφειες, λάθη, παραλείψεις και άγχος από την μία ή την άλλη πλευρά. Με την αγορά ενός νέου tablet, υπολογιστή ή laptop, αναβαθμίζεις όχι απλά τον τρόπο που εσύ λειτουργείς, αλλά την ίδια την αποτελεσματικότητά σου ως δάσκαλος και καθηγητής. 

Φτιάξε διαφάνειες με παρουσίασεις των γραμματικών κανόνων, των ασκήσεων, της κάθε θεωρίας και εκμεταλλεύσου το χρώμα. Πρόσθεσε χρώματα και μορφοποιήσεις στις σημειώσεις σου και εμπλούτισέ τις με εικόνες και σχεδιαγράμματα. Η αφομοίωση των μαθητών στην εικόνα είναι πολύ πιο αποτελεσματική και θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα. Παράλληλα οι σημειώσεις σου θα εμπλουτίζονται κάθε φορά χωρίς να αλλάξεις την δομή της φωτοτυπίας ή να χρειάζεται να την γράψεις απ’ την αρχή.

Πρόσφερε έτοιμες σημειώσεις στους μαθητές σου, πιο έξυπνες ασκήσεις για το σπίτι και τόλμησε να τους βάλεις εργασίες σε ψηφιακή μορφή. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να τους παραπέμψεις σε επιπλέον διδακτικό εξωσχολικό υλικό για να μάθουν όχι απλά να είναι πιο παραγωγικοί, αλλά και να μάθουν να κάνουν έρευνα σε πηγές, ώστε να εμπλουτίσουν τον τρόπο σκέψης τους με ένα πιο ποιοτικό τρόπο.

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Ζητήστε από το σχολείο να σας παρέχει προτζέκτορα ώστε να παρουσιάζετε διαφάνειες και υλικό στους μαθητές. Με τον τρόπο αυτό, θα γλιτώσετε χρόνο και στην προετοιμασία του μαθήματος (σημειώσεις, φωτοτυπίες κλπ.) αλλά και κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Μην ξεχνάτε ότι τουλάχιστον στην αρχή, αυτός ο τρόπος θα εντυπωσιάσει τους μαθητές σας. Επίσης, η οργάνωση των σημειώσεων σας θα είναι πολύ πιο εύκολη πλέον, σε εύκολα προσβάσιμους φακέλους, ενώ τέλος θα μπορείτε να επικοινωνείτε πιο αποδοτικά με τους γονείς, έχοντας την δυνατότητα να τους στέλνετε το πρόσθετο υλικό και τις σημειώσεις σας ώστε να μπορούν κι εκείνοι να βοηθήσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους.

Εικόνα

Πλέον, η ευκαιρία σου να κάνεις την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και της διδασκαλίας είναι πιο προσιτή από ποτέ. Εξαργύρωσε το voucher των 200€ από σήμερα κιόλας. Μάθε περισσότερα για το σπουδαίο πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ και επίλεξε το προϊόν τεχνολογίας που θα σου δώσει το έναυσμα να γίνεις ο δάσκαλος ή καθηγητής που αξίζει το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα 🏫

Σχετικά άρθρα

Το απόλυτο Samsung 2024 road map

Το 2024 ξεκίνησε ΑΙ-δανικά για τη Samsung, αλλά ακόμα δεν είδατε τίποτα! Παρουσίαση της πιο WOW χρονιάς του κορεάτικου κολοσσού.

Apple MacBook Air σχεδιασμένο & έτοιμο για όλα

Τα νέα Apple MacBook Air έρχονται με μία αναβάθμιση που τα φέρνει στο προσκήνιο των μηχανημάτων της Apple, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Apple MacBook Air σχεδιασμένο & έτοιμο για όλα

Τα νέα Apple MacBook Air έρχονται με μία αναβάθμιση που τα φέρνει στο προσκήνιο των μηχανημάτων της Apple, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Xiaomi 14: η θρυλική αναβάθμιση

Το Xiaomi 14 επιστρέφει πατώντας σε γνωστά flagship μονοπάτια, αναβαθμισμένο από κάθε άποψη για κάθε απαίτηση χρήστη.

Πώς θα γίνεις ο Master της Τσικνοπέμπτης

Φέτος την Τσικνοπέμπτη, αποθεώνουμε τον απόλυτο ήρωα, πρωταγωνιστή και καλλιτέχνη: Τον Master Τσίκνα με τα απαραίτητα μυστικά του.

29 Feb 2024

Apple iPhone 15 Pro Max vs Samsung Galaxy S24 Ultra

Οι απόλυτες ναυαρχίδες της χρονιάς, σε ένα face to face με έναν αστάθμητο παράγοντα που κρίνει το φετινό νικητή. Μάθε ποιος θα κερδίσει.

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024 για άφοβες αγορές

Είναι οι Εκπτώσεις η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου; Η απάντηση εξαρτάται από το που και πώς κάνεις τις αγορές σου!

30 Jan 2024

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024 για άφοβες αγορές

Είναι οι Εκπτώσεις η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου; Η απάντηση εξαρτάται από το που και πώς κάνεις τις αγορές σου!

30 Jan 2024

Το Galaxy S24 είναι AI μαγεία

Φέτος η Samsung δεν παρουσίασε απλά μία νέα γενιά Galaxy S τηλεφώνων, αλλά την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης στο χέρι σου.

CES 2024: η κυριαρχία του AI

Παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα εκθέματα της CES 2024 η οποία βασίστηκε εξ ολοκλήρου στη χρήση AI.

To 2023 που εμείς ορίσαμε

Έφτασε η στιγμή του χρόνου που το electrocrete Blog, παρουσιάζει την ανασκόπηση του 2023 με ευχές, εκπλήξεις και πολλά trends...

21 Dec 2023

Τι μυρωδιά έχουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια;

Τα δώρα που σε βάζουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και η διάθεση για προσφορά, είναι η πιο γλυκιά συνταγή των εορτών.

05 Dec 2023

Αυτή τη Black Friday ζήσε τον προσωπικό σου Μύθο

Ότι κι αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, αυτή η Black Friday είναι η ευκαιρία σου να ζήσεις το δικό σου Μύθο, γιατί είναι φτιαγμένη μόνο για σένα!

16 Nov 2023

Black Friday? Εσύ ξέρεις καλύτερα

Φτιάξαμε έναν οδηγό για να αποφύγεις το λαβύρινθο της φετινής Black Friday. Ενημερώσου σωστά. Αγόρασε υπεύθυνα. Βγες κερδισμένος!

09 Nov 2023

Όλα όσα ήθελες, ΤΩΡΑ (ψυχανάλυση part 1)

Εσύ τί πιστεύεις για τη Black Friday; Το άρθρο-ψυχανάλυση που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι & bonus το νέο κανάλι επικοινωνίας μας 📧

08 Nov 2023

Το Leap Beyond the Moment είναι το σύνθημα των ανερχόμενων

Η παρουσίαση της σειράς Xiaomi 14, ήταν μία πραγματική γιορτή για την εταιρεία που μαζί έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για τη φιλοσοφία της.

Η Xiaomi αλλάζει για πάντα (τα smartphones της)

Παρουσιάστηκε το HyperOS: Το νέο λειτουργικό της Xiaomi που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα και ίσως σύντομα να το έχεις στα χέρια σου! 

Τα νέα Wearables της Xiaomi είναι το next big thing

Τα Smart Watch 2 Pro και Band 8, έρχονται με πραγματικές αναβαθμίσεις και σε προκαλούν να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου μαζί τους.

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Xiaomi 13T Pro: Μία ναυαρχίδα με προσιτή τιμή

To νέο Xiaomi 13T Pro έχει όλα όσα χρειάζεσαι και απαιτείς και την ίδια στιγμή είναι πιο προσιτό από οποιοδήποτε άλλο στην κατηγορία του!

Τέλος στο πρόβλημα της ενέργειας, με τον Ηλιακό Θερμοσίφωνα

Μία μοναδική ευκαιρία προσφέρει το πρόγραμμα επιδότησης Ηλιακού Θερμοσίφωνα. Γιατί είναι τόσο σημαντικός και τι πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή σου;

22 Sep 2023

Wonderlust event 2023. Η Apple βρήκε ξανά τον τρόπο να αναβαθμιστεί

Η νέα σειρά iPhone 15 είναι γεγονός, όμως μαζί της ήρθαν πολλές νέες συσκευές και τεχνολογίες σε μία εκδήλωση που είχε να μας δείξει πολλά και σπουδαία.

Η έκθεση IFA 2023 ήταν και η πιο smart

Αμέτρητες οι νέες παρουσιάσεις και καινοτομίες από τους κορυφαίους κατασκευαστές και φέτος, με την παράσταση να κλέβουν οι smart συσκευές!

Το Μπάσκετ της τεχνολογίας

Το Πάγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, ήταν η διοργάνωση που αποθέωσε την τεχνολογία, ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον πρωταθλητή!

Η DJI έφτιαξε την τέλεια action εμπειρία

Η DJI έφερε μία νέα Action Camera και ένα νέο Drone, που επανακαθορίζουν την έννοια της τελειότητας στις πιο Action καταστάσεις.

Εσύ, τι τύπος φοιτητή (θα) είσαι;

Πέρασες στο πανεπιστήμιο; Όποιος τύπος φοιτητή κι αν (θα) είσαι, ετοιμάσου για την καλύτερη φάση της ζωής σου. Εμείς στους παρουσιάζουμε από τώρα!

10 Aug 2023

Galaxy Unpacked: Ζήσε στην flip side

Η Samsung το έκανε πάλι! Κατάφερε να εξελίξει ουσιαστικά 4 διαφορετικές σειρές συσκευών και να μας δείξει ποια είναι η flip side της ζωής!

Galaxy Unpacked: Ζήσε στην flip side

Η Samsung τα κατάφερε ξανά! Κατάφερε να εξελίξει ουσιαστικά 4 διαφορετικές σειρές συσκευών και να μας δείξει ποια είναι η flip side της ζωής!

Εσύ ποιος τύπος Bluetooth ακουστικού, είσαι;

Παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς ακουστικών Bluetooth, όποιος τύπος κι αν είσαι! Πάρε τον ήχο μαζί σου, με το δικό σου προσωπικό τρόπο... 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: να πώς καταφέραμε να λιώσουμε τις τιμές!

Τελικά στις Εκπτώσεις πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι συμφέρουν και τον επαγγελματία και τον καταναλωτή; Η απάντηση θα σε κάνει να... λιώσεις!

11 Jul 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Ψύξης σε αφορά;

Συχνά το αυτονόητο δεν το εκτιμάμε αρκετά. Το Ψυγείο, είναι η πιο χρήσιμη και ίσως υποτιμημένη συσκευή του σπιτιού μας. Ας το αλλάξουμε αυτό.

27 Jun 2023

After School προτάσεις anti-βαρεμάρας

Τελείωσε το σχολείο; Παρουσιάζουμε τη συνταγή και τα εργαλεία για το πιο φανταστικοτέλειο καλοκαίρι που έγινε ποτέ. Απολαύστε υπεύθυνα!

23 Jun 2023

Στο Apple WWDC23 είδαμε "και κάτι ακόμα"...

Στο φετινό συνέδριο της Apple -WWDC 2023- δεν αρκούσαν όλα όσα είδαμε. Προστέθηκε μία νέα τεχνολογική σελίδα που φέρνει τον κόσμο στα μάτια μας! 

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Στη γιορτή της Μητέρας, τιμούμε τη γυναίκα-μάνα

Τη γυναίκα που δεν παύει να είναι γυναίκα ακόμα και αφού γίνει μητέρα, τιμούμε στο electrocrete εξυμνώντας την πολυδιάστατη οντότητά της!

11 May 2023

Φέτος στην World Password Day μπορείς να είσαι πιο ασφαλής από ποτέ

Παγκόσμια Ημέρα Κωδικού Πρόσβασης σήμερα και έχουμε καλά νέα για σένα όσο αρχάριος ή έμπειρος χρήστης κι αν είσαι. Μείνε ασφαλής εύκολα κι αποτελεσματικά!

Tips για την πιο υγιεινή νέα σου συνήθεια!

Το φαγοπότι της Άνοιξης έφυγε, το καλοκαίρι έρχεται. Απλές συμβουλές για το πως θα προετοιμαστείς κατάλληλα, διασκεδάζοντας και θωρακίζοντας τον οργανισμό σου.

02 May 2023

Έφτασε η σειρά Xiaomi Redmi Note 12

Η νέα σειρά Redmi Note, κυκλοφόρησε με κορυφαία χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε χρήστη!

Έρχεται το "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα"

Ακόμη περισσότερη οικονομία στο ρεύμα με επιπλέον προστασία του περιβάλλοντος, υπόσχεται το νέο κρατικό πρόγραμμα ανακύκλωσης θερμοσίφωνα.

11 Apr 2023

Που Πας για Πάσχα χωρίς Προετοιμασία;

Πάσχα σημαίνει όλα εκείνα που σε κάνουν να γιορτάζεις επειδή απλά… το έχεις ανάγκη. Λύσεις και συμβουλές για το καλύτερο Πάσχα της ζωής σου!

29 Mar 2023

Οι πιο WOW τηλεοράσεις του 2023 είναι εδώ

Η Samsung κυκλοφόρησε τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K και 8K για το 2023 και μαζί την πιο θεαματική οπτική εμπειρία.

Σώσε το νερό του πλανήτη. Μπορείς!

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μας θυμίζει το χρέος μας να σώσουμε έστω και μία σταγόνα. Με σωστή νοοτροπία και κατάλληλες συσκευές, μπορείς κι εσύ!

21 Mar 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Το δώρο σου στον πλανήτη

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, με πράξεις! Συμμετέχουμε έμπρακτα στο αύριο του πλανήτη, γιατί τώρα και ξέρουμε και μπορούμε!

16 Mar 2023

Γιορτάζεις κι εσύ στην Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Σήμερα γιορτάζεις εσύ! Στην Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή τιμούμε τη δύναμη και τα δικαιώματα σου. Μάθε πως φτάσαμε ως εδώ & πώς θα το γιορτάσεις.

14 Mar 2023

MWC 2023: Στη Βαρκελώνη χτύπησε η καρδιά της τεχνολογίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το συνέδριο MWC στη Βαρκελώνη, φέρνοντας όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Αφιέρωμα στην Γυναίκα που γιορτάζει με αμέτρητους τρόπους

Γυναίκα. Η οντότητα που αλλάζει την Ιστορία με τις επιρροές της κι όμως, όσο κι αν έχει εκτεθεί, παρουσιαστεί και αναλυθεί, παραμένει… μυστήριο.

07 Mar 2023

Τα νέα POCO έχουν το μυστικό της νίκης

Τα νέα Poco X5 και Poco X5 Pro είναι φτιαγμένα για να κερδίζουν! Μάθε τι ενσωματώνουν οι νέες συσκευές που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Ποια πραγματικότητα χτίζουν οι Samsung, Google και Qualcomm;

Οι τρεις κορυφαίοι της τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν τεχνολογίες μεικτής πραγματικότητας που αφορούν την καθημερινότητά μας.

Θα αλλάξει τελικά τον κόσμο το ChatGPT;

Το ChatGPT είναι ένα Bot συνομιλίας, βασισμένο σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και ίσως να αλλάξει τον κόσμο του διαδικτύου για πάντα...

Συμβουλές για να Τσικνήσεις like a Pro

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και εσύ θα Τσικνήσεις like a Pro με τις απόλυτες συμβουλές για την προετοιμασία της ημέρας, το ψήσιμο και φυσικά... την απόλαυση της ημέρας!

09 Feb 2023

Τα νέα Galaxy S23 κέρδισαν τις εντυπώσεις και τον ανταγωνισμό

Παρουσιάστηκε η σειρά Galaxy S23 από τη Samsung και ενώ περιμέναμε να δούμε βελτιώσεις, στην πραγματικότητα είδαμε μία ακόμα νίκη στον ανταγωνισμό.

Love is in the Tech, ξέρεις εσύ!

Η γιορτή των ερωτευμένων, αναβαθμίστηκε! Κάνε τη διαφορά στο έτερόν σου ήμισυ και δείξε εκτός από τον έρωτα (που δεν κρύβεται) και την αγάπη σου!

01 Feb 2023

Νέα MacBook Pro και Mac Mini με ένα πανίσχυρο μυστικό!

Οι συσκευές της νέας σειράς Mac από την Apple, κρύβουν μέσα τους ένα πανίσχυρο μυστικό. Διάβασε για τον επαναστατικό πρωταγωνιστή στο post που ακολουθεί.

CES 2023: Τι είδαμε στο τεχνολογικό "μεθαύριο"

Η φετινή έκθεση της CES στο Las Vegas άνοιξε νέους δρόμους στο τεχνολογικό… μεθαύριο. Νέες τεχνολογίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας - κάποια στιγμή στο μέλλον.

Κάνε την έξυπνη επιλογή πλυντηρίου

Έξυπνες συμβουλές επιλογής για να αποκτήσεις το ιδανικό πλυντήριο για τις ανάγκες σου, κάνοντας την πιο συμφέρουσα αγορά. 

23 Jan 2023

Μια Χιονοστιβάδα Εκπτώσεων που θέλεις να σε παρασύρει

Επιτέλους Εκπτώσεις! Η πιο συμφέρουσα εποχή για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Οι τρεις κατηγορίες αγορών για να βγεις κερδισμένος

17 Jan 2023

Παρουσίαση Xiaomi 13 / 13 Pro

Παρουσιάστηκαν και είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν. Τα νέα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro αναμένεται να βάλουν την Xiaomi ξανά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού!

Χριστούγεννα = Δώρα = Παιδιά

Αν είσαι ο "ρυθμιστής" που με τα κατάλληλα Δώρα και την συμπεριφορά σου, θα κάνεις και αυτά τα Χριστούγεννα υπέροχα για κάποιο Παιδί, τότε συνέχισε να διαβάζεις...

22 Dec 2022

Το καλύτερο δώρο είναι αυτό που δε διαλέγεις εσύ

Επειδή καμιά φορά η επιλογή του δώρου μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη, η Δωροκάρτα είναι η απάντηση που τη μετατρέπει σε ιδανική λύση!

16 Dec 2022

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Δεν αρκεί να αγαπάς. Πρέπει και να το δείχνεις. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνθήκες έκφρασης, στη γιορτή της αγάπης προτείνουμε τρόπους να την τιμήσεις!

13 Dec 2022

Δώρα από όλους για όλους!

Χριστούγεννα σημαίνει, στιγμές θαλπωρής, αγάπης, γλυκών και… δώρων. Είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα; Ασ' το πάνω μας!

09 Dec 2022

Εσύ πόσο Cyber τύπος είσαι;

Μπορεί η Black Friday για το 2022 να έληξε, όμως το παιχνίδι των μεγάλων προσφορών συνεχίζεται, για μία Cyber Δευτέρα που δεν θέλεις να χάσεις.

24 Nov 2022

Τα πιο "Black" της Black Friday

Λίγο πριν την κορύφωση της Black Friday, βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα… κορυφαία και πιο Black προϊόντα της Black Friday. Σπάσε κι εσύ την Qatarα των τιμών!

22 Nov 2022

Η εξάπλωση της Qatarας των τιμών

Διάβασε -αν τολμάς- την ιστορία πίσω απ' το Black Friday του electrocrete. Έχει μυστήριο, ανατροπές, ταξίδια απ' την Κρήτη στο Qatar και... μία Qatarα που θα σε συγκλονίσει.

16 Nov 2022

Black Friday έσο έτοιμος

Η Black Friday 2022 είναι προ των πυλών και ο προσεκτικός καταναλωτής θα είναι και φέτος ο κερδισμένος αγοραστής, αρκεί να λάβει υπόψη του έξυπνες συμβουλές για την περίοδο αυτή.

09 Nov 2022

Πόσο έτοιμος είσαι για το Μουντιάλ;

Αν δεν έχεις εισιτήρια για το Κατάρ αυτόν το μήνα, τότε μάλλον ανήκεις στα εκατομμύρια κόσμου σαν εμάς που προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

SAMSUNG: Το τεχνολογικό απόλυτο της καθημερινότητας μας

Παρουσιάζουμε μία εταιρεία που δε θέλει συστάσεις σε όποια γενιά κι αν απευθυνθείς. Η Samsung ισούται με την τεχνολογία όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις.

04 Nov 2022

Μη συγκρίνεις ποτέ το Apple Watch Ultra

Κάποτε υπήρχαν τα ρολόγια, ώσπου ήρθαν τα smartwatches. Και μετά, ήρθε το Apple Watch Ultra. Και απλά, δε συγκρίνεται.

Σκούπα θέλω. Πώς την θέλω;

Κι όμως, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ηλεκτρική σκούπα που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και τις ανάγκες καθαριότητας του χώρου σου. Πως θα την ξεχωρίσεις...

24 Oct 2022

Τον φετινό χειμώνα, ξεκίνα απ' τον αφυγραντήρα

Αυτόν τον χειμώνα, θα είσαι προετοιμασμένος με τα κατάλληλα εφόδια που θα σου διασφαλίσουν, στεγνό περιβάλλον και οικονομία στο ρεύμα. Μάθε πώς.

17 Oct 2022

Τι επαναστατικό παρουσίασε η Google για το 2022;

Πραγματοποιήθηκε και για το 2022 η εκδήλωση Made by Google που κάθε χρόνο αφορά το λανσάρισμα των πιο προηγμένων google συσκευών και τεχνολογιών.

Η τεχνολογία ορίζεται από όσους τολμούν στο άγνωστο

Σήμερα, θα αποδείξουμε πως δύο διαφορετικές οντότητες με ένα κοινό όραμα μπορούν και ορίζουν το αύριο. Εν προκειμένω, το αύριο της τεχνολογίας. Κυρίες και κύριοι... η Sony και η Xiaomi!

Ο Καφές καταφέρνει πολύ περισσότερα απ' το να σε... ξυπνάει

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιατί τελικά ο καφές είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ρόφημα για να ξεκινάμε τη μέρα μας.

29 Sep 2022

Παρουσίαση: Gopro HERO 11 Black

Η GoPro Hero 11 Black φτιάχτηκε για όλους τους τύπους ανθρώπων και δραστηριοτήτων. Παρουσιάζουμε την κάμερα που δεν ξέρουμε γιατί μπορεί κάποιος να μην τη θέλει!

Apple iPhone 14 Pro Max vs Samsung S22 Ultra

Η μάχη των καλύτερων στην νέα μας ενότητα “Plug Battles” με το Apple iPhone 14 Pro Max και το Samsung S22 Ultra. Και ο νικητής είναι… 🔌

Στην έκθεση IFA 2022 η καινοτομία άλλαξε επίπεδο

Βρεθήκαμε στο Βερολίνο για την ετήσια έκθεση τεχνολογίας IFA 2022 και εντυπωσιαστήκαμε από την καινοτομία και την αμεσότητα των νέων τεχνολογιών.

Τα νέα Apple είναι εξωπραγματικά "Far Out"

H Apple παρουσίασε στο ετήσιο event της, τα νέα iPhone 14 μαζί με τα νέα Apple Watch και AirPods Pro. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Back to School: Καθηγητής Edition

Η επιστροφή στα θρανία δεν είναι μόνο μαθητική υπόθεση. Δάσκαλοι και καθηγητές ξεκινούν τον δικό τους μεγάλο αγώνα προετοιμασίας!

06 Sep 2022

Αυτό το Eurobasket θέλεις να το παρακολουθήσεις

Το ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 είναι για εμάς τους Έλληνες κάπως ιδιαίτερο και θέλουμε όλοι να το παρακολουθήσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

Οδηγός για έναν Smart Φοιτητή

Είσαι πλέον φοιτητής; Μία ολοκαίνουρια ζωή γεμάτη προκλήσεις σε περιμένει. Κάνε την κάθε εμπειρία, να μετράει μετατρέποντάς την σε μία smart στιγμή!

23 Aug 2022

Τι είναι ο Αύγουστος για σένα;

Ο Αύγουστος είναι για σένα, είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις διακοπές, είτε ψωνίζεις, είτε ανακυκλώνεις, είτε είσαι φοιτητής κι εμείς έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω!

11 Aug 2022

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Έφτασε η ώρα της εξαργύρωσης

Το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω - ΑλλάΖΩ Συσκευή” έφτασε επιτέλους στην φάση της εξαργύρωσης. Αν είσαι δικαιούχος, έχεις κερδίσει την μάχη της εξοικονόμησης ρεύματος!

04 Aug 2022

Διαβάζοντας τις νέες ενεργειακές ετικέτες

Η νέα ενεργειακή ετικέτα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις αγορές, εξοπλίζοντας τον καταναλωτή με χρήσιμες πληροφορίες πριν την αγορά του.

19 Jul 2022

Η ασφάλεια του σπιτιού σου έγινε smart

Είτε είσαι εντός είτε εκτός σπιτιού, τώρα μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής, αφού το κεφάλαιο home security έγινε πλέον μία smart υπόθεση που σε αφορά.

Καυτές εκπτώσεις και όχι λόγω θερμοκρασίας

Ξεκίνησε η αγαπημένη εποχή του χρόνου που συνδυάζει διακοπές, βόλτες, χαλάρωση, αλλά και χαμηλότερες τιμές λόγω των εκπτώσεων! Ειδικά φέτος, οι εκπτώσεις είναι ακόμα πιο καυτές.

12 Jul 2022

Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ είσαι έτοιμος για εξορμήσεις στις παραλίες, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα για μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα. Ποια είναι αυτά;

08 Jul 2022

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

28 Jun 2022

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

Η μοναδική ευκαιρία που περιμένει όλη η Ελλάδα ξεκινάει αυτές τις μέρες και εμείς σε προετοιμάζουμε για να είσαι ενημερωμένος και έτοιμος.

09 Jun 2022

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Η ευκαιρία που περίμενες

Κινήσου έξυπνα, κινήσου οικονομικά & οικολογικά. Απόκτησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με επιδότηση 40% από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2"

07 Jun 2022

Ακουστικά: Μίλησε, Άκουσε, Φόρεσε

Η χρήση των ακουστικών στις μέρες μας δεν είναι μια επιπλέον καθημερινή πολυτέλεια, αλλά μία επαναπροσέγγιση του τρόπου που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε.

Google I/O Τι θα δούμε το 2022;

Το συνέδριο της google I/O για το 2022 είχε ίσως την πιο πλούσια ποικιλία που είδαμε ποτέ, με ανακοινώσεις τόσο σε νέες συσκευές όσο και σε νέες τεχνολογίες.

Η εμπειρία του διαφορετικού

Η Samsung αλλάζει ξανά τα δεδομένα στα πρότυπα τεχνολογίας τηλεοράσεων και μας προσκαλεί να ζήσουμε μια διαφορετική οπικοακουστική εμπειρία με τις νέες QD OLED

Συμβουλές για Ανοιξιάτικες Αγορές

Ποτέ δεν ήταν καλύτερη εποχή για να κάνεις τις αγορές σου! Οι εκπτώσεις της Άνοιξης είναι η καλύτερη αφορμή για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις πιο μακρινές σου επιθυμίες!

03 May 2022

Η Ανάσταση των Τιμών έγινε

Μην περιμένεις το βράδυ της Ανάστασης. Εμείς κάναμε ήδη την Ανάσταση των Τιμών και σε προσκαλούμε για τις τελευταίες αγορές σου με ταχύτητα και άμεση παράδοση.

15 Apr 2022

Βαφτιστήρι: έκδοση 2022. Το 'χεις

Είναι δύσκολο να είσαι νονός ή νονά στις μέρες μας. Τα παιδιά άλλαξαν level αναγκών και απαιτήσεων και εσύ πρέπει να παραμείνεις μπροστά στις εξελίξεις. Το’ χεις;

14 Apr 2022

Neo QLED TVs. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις

Η Samsung λανσάρει τη νέα σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας Neo QLED 2022 και χωράει μέσα σε στην οθόνη μια ζωντανή πραγματικότητα που σε προκαλεί να την αποκτήσεις.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο Xiaomi στα χέρια σου

Η Xiaomi είναι και φέτος ασυγκράτητη! Λανσάρει παράλληλα δύο εξαιρετικά υψηλού επιπέδου συσκευές φτιαγμένες για το… χέρι μας!

Η ώρα της Γης διαρκεί πάνω από μία ώρα

Η Ώρα της Γης είναι μια επέτειος που τιμούμε παντού στον κόσμο, όμως ποιος είπε ότι αφορά 60 μόνο λεπτά; Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή!

24 Mar 2022

Τα νέα λανσαρίσματα σε Samsung και Xiaomi

Οι δύο ανταγωνιστές της αγοράς των Smartphone είχαν μια πραγματικά πολυάσχολη εβδομάδα αφού λάνσαραν μερικές από τις συσκευές που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέσα στο έτος.

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Ετοιμάσου για την Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ένα τεράστιο άλμα προς τον απόλυτο στόχο της μακροπρόθεσμης οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε πλέον την δυνατότητα να κάνουμε.

10 Mar 2022

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Στην MWC 2022 το μέλλον της τεχνολογίας έφτασε ήδη

Διεξήχθη και φέτος –πανδημίας επιτρέποντος- το ετήσιο συνέδριο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη με πλήθος συμμετοχών και με ιδιαίτερες παρουσιάσεις που μας άνοιξαν την όρεξη.

Η Samsung όρισε ένα επικό πρότυπο με την Galaxy S22 Series

Η Samsung για μία ακόμη φορά –μετά από χρόνια- τάραξε τα νερά της τεχνολογίας παρουσιάζοντας καινοτομίες των οποίων το αποκορύφωμα, ήταν φυσικά το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S22.

Ένα ρολόι φτιαγμένο για περιπέτεια μακράς διαρκείας

Το νέο Huawei Smartwatch GT 3 σε καλεί να ζήσεις μια περιπέτεια, χωρίς να αγχώνεσαι για το τέλος της. Η αυτονομία του είναι μεγάλη. Η αντοχή σου;

Η Redmi ανεβάζει τον πήχη της πρόκλησης

Η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά Redmi Note 11 με 4 συσκευές που ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της mid rage κατηγορίας σε όλα τα επίπεδα. Είστε έτοιμοι για… rise up to the challenge?

Samsung projector "The Freestyle" για απρόσμενη χαρά παντού

Ο νέος φορητός προτζέκτορας της Samsung είναι ισχυρός, εντυπωσιακά απλός και θα αλλάξει για πάντα την διάθεση της κάθε σου στιγμής, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Οργάνωσε το τέλειο πάρτι στην τέλεια περίσταση!

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας δεν είναι καλή εποχή για πετυχημένα πάρτι; Οργάνωσε το πιο fun & cozy party στο σπίτι και κέρδισε τις εντυπώσεις!

20 Jan 2022

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022

Είδαμε το... μεθαύριο της τεχνολογίας!

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση CES 2022 με όλο το μέλλον της τεχνολογίας μαζεμένο στο Las Vegas και εκατοντάδες εταιρείες που συμμετείχαν με φυσική ή ηλεκτρονική παρουσία. Είστε έτοιμοι;

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Netflix, κάτι παραπάνω από τηλεόραση

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στην μετάβαση μιας τυπικής πλατφόρμας τηλεοπτικών προγραμμάτων σε κάτι διαδραστικό και διασκεδαστικό και… μας αρέσει!

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Η Δευτέρα μετά την Black Friday, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα, είναι. Περισσότερο σαν την τελευταία ευκαιρία για πραγματικά χαμηλές τιμές, μοιάζει!

29 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Παρουσιάστηκε το Metaverse, η νέα ψηφιακή σου ζωή

Το Facebook έγινε Meta και παρουσίασε ένα μέλλον που είτε σε τρομάζει, είτε σε ενθουσιάζει. Ετοιμαστείτε για ένα "αύριο" που θα ζείτε... φορώντας γυαλιά!

Η Samsung παρουσίασε το "αύριο" της καθημερινότητάς μας

Πραγματοποιήθηκε το SDC21 της Samsung που παρουσίασε την αρχή του μέλλοντος στον τρόπο που ζούμε και επικοινωνούμε με εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες.

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Γιορτάζουμε 30 χρόνια Internet

Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την δημόσια εμφάνιση του Διαδικτύου. Και θα σου πούμε ένα μυστικό: Του έχεις ήδη ευχηθεί για τα γενέθλιά του!

Το μέλλον μας παρουσιάστηκε στην Έκθεση Beyond 4.0

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το Παγκόσμιο Συνέδριο Beyond 4.0 για το μέλλον της πληροφορικής και της υψηλής τεχνολογίας.

Εσύ πόσο e-ασφαλής αισθάνεσαι;

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην Κυβερνοασφάλεια μέσα από μια μεγάλη καμπάνια του ENISA για τον European Cyber Security Month και εμείς αναγνωρίζουμε πως η πανδημία έφερε στις νέες μας συνθήκες και τις συνήθειες, πολλές νέες απειλές και ρίσκα από τα οποία πρέπει να μάθουμε να προστατευόμαστε.

Τα Windows 11 είναι απλά, καλύτερα

Κυκλοφόρησαν τα νέα Windows 11 και εμείς σας τα παρουσιάζουμε αναδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά τους με γνώμονα την επικοινωνία, την εικόνα και το gaming. Είναι αυτά αρκετά για να μας πείσουν να κάνουμε την αναβάθμιση στον υπολογιστή ή το laptop μας;

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 13 και όχι μόνο

Η συνήθεια που έγινε θεσμός πραγματοποιήθηκε και για το 2021 από την Apple και είχε πολλά να μας παρουσιάσει! Η νέα σειρά iPhone 13 και τα νέα iPad υπόσχονται ποιοτικότερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη αυτονομία και νέες καινοτομίες στην κάμερα και την εμπειρία χρήσης!

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Android 12

Η Google παρουσιάζει το νέο της Λειτουργικό Σύστημα Android 12 και κάνει το κινητό μας... προσωπική υπόθεση με πολλές νέες προσωποιημένες λειτουργίες. Εμείς το δοκιμάσαμε πριν την επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του και σας το παρουσιάζουμε για να μοιραστούμε το... material you design.

To Apple Watch S7 θέλεις να το φορέσεις

Η παρουσίαση του νέου Apple Watch S7 πραγματοποιήθηκε αφήνοντας μας με τα χέρια μας ψηλά! Η εταιρεία παρουσίασε το νέο αναβαθμισμένο ρολόι της με πολλές νέες δυνατότητες που συνερπάζουν καθώς και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο μέγεθος και την οθόνη, προκαλώντας μας να το φορέσουμε.

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.