Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

19 Nov 2021
Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Μία όχι και τόσο γνωστή ημέρα σήμερα, όπου τιμάται ανά τον κόσμο ο άντρας. Ο άνθρωπος που άλλαξε ξανά και ξανά και ξανά, την ροή της κοινωνίας και όρισε τον κόσμο σε μεγάλο βαθμό, όπως τον ξέρουμε σήμερα. Όχι όμως μόνος του.

Έτσι φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Άντρα έχει σαν θέμα τις σχέσεις του, αφού γίνεται παραδεκτό πως ο άντρας ίσως είναι περισσότερο εσωστρεφής από την γυναίκα και γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό του στον τομέα της κοινωνικής του συμπεριφοράς ως προς τις σχέσεις του με το άλλο φύλλο και γενικότερα με τους ανθρώπους.

Μπορεί οι εποχές να μην βοηθούν σε αυτό, αφού η πανδημία διαχώρισε και απομάκρυνε την φυσική παρουσία του κόσμου, όμως ο άντρας και κάθε άνθρωπος αυτού του κόσμου έχει ένα ανασταλτικό εργαλείο στην αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος και δεν είναι άλλο από την τεχνολογία που ειδικά αυτήν την περίοδο, κατάφερε να γεφυρώσει το χάσμα και να ενώσει τους ανθρώπους στην αποθέωση της (ψηφιακής) επικοινωνίας.

Ο σύγχρονος άντρας έχει κάθε λόγο να γιορτάζει αφού απέχει πλέον κατά πολύ από τον παραδοσιακό τύπο μιας αντροκεντρικής κοινωνίας. Ο σημερινός άντρας, συμμετέχει εξ ίσου στην καθαριότητα του σπιτιού, ξεκινάει την σκούπα με μια φωνητική εντολή ακούγοντας παράλληλα δυνατά μουσική και βάζει πλυντήριο μέσα από εφαρμογή στο κινητό του! Δεν φοβάται να… λερώσει τα χέρια του στην κουζίνα, δοκιμάζοντας διάφορα γκατζετάκια μαγειρικής και παραγωγής ροφημάτων και καφέ!

Προσέχει και ασχολείται με την υγεία και την εμφάνιση του ακόμα περισσότερο χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και φροντίζοντας την περιποίηση στα γένια του, πιο εύκολα, απλά και… επαγγελματικά από ποτέ!

Σήμερα, ο άντρας έχει μάθει να διασκεδάζει στο σπίτι χουχουλιάζοντας στον καναπέ του σπιτιού με καλή παρέα βλέποντας ταινίες στην τηλεόραση και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, αλλά και να παίξει με τα παιδιά του ηλεκτρονικά παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσης και με έπαθλο, φυσικά… παγωτό!

Εξ ορισμού ο άντρας προτίθεται να υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες κι έτσι το νέο περιβάλλον της πανδημίας τον βρήκε σε πολλές περιπτώσεις να δουλεύει από το σπίτι με ένα καλό μηχάνημα υπολογιστή και με έξυπνα περιφερειακά για την απογείωση της αποδοτικότητάς του.

Ένα άλλο στερεότυπο που ο σύγχρονος άντρας σταματάει, είναι η μετακίνηση. Το αυτοκίνητο εδώ και χρόνια δεν είναι αντρικό προνόμιο αφού χρησιμοποιείται εξ ίσου, έτσι ο νέος άντρας πλέον μετακινείται με πιο οικονομικούς τρόπους, προστατεύοντας το περιβάλλον και φροντίζοντας για την άσκηση του, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά ποδήλατα και scooters.

Ο σημερινός άντρας, ασχολείται περισσότερο με το σπίτι, τα παιδιά και τις σχέσεις του με την σύντροφο και την παρέα του. Είναι και πρέπει να είναι πιο εκφραστικός και να εξωτερικεύει τα συναισθήματα του, καθώς επίσης να μην φοβάται να εκφράζεται και να εκμεταλλεύεται την τεχνολογία για εκείνον και ότι είναι σημαντικό γι’ αυτόν!
#MensDay

Σχετικά άρθρα

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοικοκυράς αποθεώνοντας την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει τις σημερινές ανάγκες της καθημερινότητας σε έναν αγώνα που πάντα κερδίζει!

26 Oct 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022
;