Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

26 Oct 2021
Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Οι εποχές που οι νοικοκυρές έμεναν στο σπίτι μεγαλώνοντας τα παιδιά και περνώντας την ημέρα τους κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, περιμένοντας τον άντρα τους να γυρίσει το απόγευμα για να περάσουν χρόνο και μαζί του, έχοντας τακτοποιήσει όλες τους τις εκκρεμότητες, έχουν περάσει για τα καλά.

Στις μέρες μας, άντρες και γυναίκες μοιράζονται τις δουλειές, όμως σήμερα εορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Νοικοκυράς αξίζει να δούμε την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει ένα σπίτι σε σπιτικό, φροντίζοντας όλα όσα πρέπει, τις ώρες που δεν εργάζεται, βρίσκοντας χρόνο και για τον εαυτό της!

Είναι γεγονός πως σήμερα στο 61% των νοικοκυριών στα οποία υπάρχουν παιδιά, εργάζονται και οι δύο γονείς εκτός σπιτιού. Η γυναίκα λοιπόν επιβιώνει σε ένα πολύ απαιτητικό περιβάλλον κουβαλώντας τα παραδοσιακά κατάλοιπα της νοικοκυράς, παράλληλα με τον νέο σύγχρονο τρόπο ζωής της.

Ευτυχώς για εκείνη, έχει ορισμένα μυστικά εργαλεία για να την βοηθούν να αυτοματοποιεί τις εργασίες της στο σπίτι. Και μία από τις βασικότερες κατηγορίες είναι φυσικά η καθαριότητα. Σήμερα, είναι στις υπηρεσίες της σύγχρονα πλυντήρια και στεγνωτήρια για να εκμηδενίζουν τον χρόνο που δεσμεύει για το πλύσιμο των ρούχων, ενώ ακόμα και η χρονοβόρα ενασχόληση με το σιδέρωμα, τώρα μπορεί να μειωθεί με σύγχρονα συστήματα σιδερώματος! Και μιας και λέμε για πλύσιμο, η βαρετή αγγαρεία του σκουπίσματος, μπορεί τώρα να αντικατασταθεί με μία σκούπα ρομπότ που αναλαμβάνει εξολοκλήρου την καθαριότητα του σπιτιού όσο εκείνη μπορεί να μην βρίσκεται καν σπίτι, προγραμματίζοντας την διαδικασία από το κινητό της τηλέφωνο!

Μία από τις πιο επίπονες χρονικά καθημερινές εργασίες της νοικοκυράς, ήταν φυσικά το μαγείρεμα! Ένα πολύπλοκο γεύμα ή η παρασκευή ενός γλυκού, απαιτούσε αμέτρητες ώρες και το αποτέλεσμα ήταν ένα διαρκές χάος στην κουζίνα. Όχι πια! Σύγχρονα σκεύη μαγειρικής και ένα σωρό εντυπωσιακές συσκευές επεξεργασίας τροφίμων, κάνουν το μαγείρεμα, τα γλυκά και την κατασκευή ροφημάτων μια διασκεδαστική διαδικασία για μικρούς και μεγάλους! Και όταν όλα τελειώνουν, υπάρχει το πλυντήριο πιάτων για να… «καθαρίσει».

Όμως μία σύγχρονη νοικοκυρά, είναι πάνω απ’ όλα, γυναίκα! Έτσι, υπάρχει αυτή η στιγμή της ημέρας που δικαιούται να φροντίσει τον εαυτό της. Φτιάχνει έναν απολαυστικό Espresso στην αντίστοιχη μηχανή και χρησιμοποιεί μια συσκευή μασάζ όσο φροντίζει για την εμφάνιση και την υγιεινή της.

Η επόμενη ημέρα για μία νοικοκυρά έρχεται σε χρόνο μηδέν, γι’ αυτό και η σύγχρονη γυναίκα έχει εξοπλιστεί με ένα έξυπνο ρολόι που θα προστατεύει την υγεία της και θα αυτοματοποιεί ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά της, ενώ το κινητό τηλέφωνο είναι πολύ περισσότερα από ένα μέσο επικοινωνίας για εκείνη. Είναι αξεσουάρ και μέσο δήλωσης της θηλυκότητάς της.

Η σύγχρονη νοικοκυρά είσαι εσύ, είναι παντού γύρω μας και η τεχνολογία την υπηρετεί τιμώντας την και πλαισιώνοντας την, με ότι εκείνη χρειάζεται!

Σχετικά άρθρα

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Στην Παγκόσμια Ημέρα Άντρα γιορτάζουμε τον σύγχρονο άνθρωπο που ασχολείται με τις σχέσεις, το σπίτι, την υγεία και τον εαυτό του. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς;

19 Nov 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022
;