Και ο νικητής είναι... Golden Joystick Awards 2021

10 Dec 2021
Και ο νικητής είναι... Golden Joystick Awards 2021

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα διάσημα βραβεία του gaming, τα “Golden Joystick Awards 2021” με νικητές αρκετούς κατασκευαστές, αλλά κυρίως τους λάτρεις των σκοτεινών δωματίων με τα πιο διάσημα περιφερειακά υπολογιστή, τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες gamers που υπάρχουν εκεί έξω!

Το πιο εντυπωσιακό κριτήριο των βραβείων αυτών είναι ότι οι νικητές προκύπτουν από τις ψήφους του κοινού και το 2021 η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού φέτος μετρήθηκαν σε εκατομμύρια! Η φετινή χρόνια ήταν επίσης πολύ ιδιαίτερη αφού συμπληρώθηκαν 50 χρόνια gaming κι έτσι οι διοργανωτές φρόντισαν να δημιουργήσουν μια ειδική τιμητική κατηγορία για τον λόγο αυτό.

Στην λίστα των υποψηφίων υπήρχαν παιχνίδια για… όλα τα γούστα. Από αθλητικά και πολεμικά, μέχρι μυστηρίου και στρατηγικής, ενώ όλες οι πλατφόρμες παιχνιδιών ήταν πρωταγωνίστριες. Από το Nintendo και το Playstation, μέχρι φυσικά το PC που έχει το δικό του φανατικό κοινό.

Εικόνα

Παρακάτω παραθέτουμε την λίστα όλων των νικητών:
Best Storytelling - Life is Strange: True Colors
Best Multiplayer Game - It Takes Two
Best Audio - Resident Evil: Village
Best Visual Design - Ratchet and Clank: Rift Apart
Best Game Expansion - Ghost of Tsushima: Iki Island Expansion
Mobile Game of the Year - League of Legends: Wild Rift
Best Gaming Hardware - PS5
Best Indie Game - Death's Door
Studio of the Year - Capcom
Best Performer - Maggie Robertson (Lady Dimitrescu)
Breakthrough Award - Housemarque
Best Game Community - Final Fantasy 14
Still Playing Award - Final Fantasy 14
PC Game of the Year - Hitman 3
Nintendo Game of the Year - Metroid Dread
Xbox Game of the Year - Psychonauts 2
PlayStation Game of the Year - Resident Evil Village
Most Wanted Game - Elden Ring
Critics Choice Award - Deathloop
Ultimate Game of the Year - Resident Evil Village
Ultimate Hardware of All Time - PC
Ultimate Game of All Time - Dark Souls

Νικητές και ηττημένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους όχι μόνο για τα επόμενα βραβεία του 2022 αλλά και για τις νέες τους κυκλοφορίες μέσα στο έτος που αναμένεται να καταπλήξουν για μία ακόμη φορά το κοινό τους:

Εμάς, τους gamers.

Σχετικά άρθρα

Gaming News Easter edition

Υπολογίσαμε ότι αυτήν την περίοδο έχεις λίγο παραπάνω χρόνο, φέραμε το PS5 για σένα και βρήκαμε όλα τα Hot Gaming News του Απριλίου. Καλή απόλαυση!

06 Apr 2023

Gaming δεν είναι μόνο το παιχνίδι

Ο καιρός που ένας gamer ενδιαφερόταν μόνο για το story και το concept του παιχνιδιού, έχει περάσει. Πλέον η φιλοσοφία του έχει να κάνει με το χώρο που παίζει.

30 Mar 2023

Το Playstation VR 2 είναι μία κατηγορία μόνο του

Η εικονική πραγματικότητα έκλεψε την παράσταση στην έκθεση CES 2023 και το Playstation VR 2, ήταν φυσικά ο απόλυτος εικονικός πρωταγωνιστής!

16 Jan 2023

Tο Amazon Luna ήρθε για να ταράξει τα gaming "νερά"

To επίσημο λανσάρισμα της νέας gaming πλατφόρμας Amazon Luna, συνδυάζεται με μία περίοδο τεράστιων αλλαγών στο gaming. Τυχαίο;

13 Oct 2022

FIFA 2023 / NBA 2K23 στο απόλυτο challenge

Κι εκεί που λες πως δεν γίνεται καλύτερο, έρχεται η απόλυτη αθλητική gaming πανδαισία να τα αλλάξει όλα. Αγαπητοί gamers... πιάστε τα gamepads και παίξτε μπάλα! 

26 Aug 2022

PlayStation για τα μάτια σου μόνο

Η βασίλισσα του gaming, Sony, ξεκινάει το 2022 με κεκτημένη ταχύτητα αφού μαζί με το νέο State of Play, λάνσαρε και το νέο VR2

17 Mar 2022

Το Playstation 4 είναι (ακόμα) εδώ

Κι όμως, το Playstation 4 κάθε άλλο παρά ξεπερασμένο είναι. Με το PS5 να βρίσκεται σε παγκόσμια έλλειψη, η εναλλακτική σου λύση είναι γεμάτη αδρεναλίνη!

18 Jan 2022

Πώς έγινα κι εγώ gamer

Τελικά το gaming δεν είναι μια παιδική ενασχόληση χωρίς ενδιαφέρον, αλλά μάλλον μια βιομηχανία που ίσως ήρθε η ώρα να ταιριάξεις κι εσύ στα ενδιαφέροντά σου.

10 Nov 2021

Είσαι έτοιμος να κάνεις... Switch?

Η Nintendo παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή παιχνιδομηχανή, με χαρακτηριστικά κονσόλας, πολυχρηστική και επαναστατική στο multigaming όσο ποτέ ξανά. Πλέον, δεν έχετε καμία δικαιολογία να αποφύγετε το παιχνίδι. Κυρίες, κύριοι και παιδιά, το Nintendo Switch OLED!

12 Oct 2021

FIFA 2022: "Hypermotion" προς τον ρεαλισμό

Παίξαμε το FIFA 2022 και γίναμε μάρτυρες από πρώτο χέρι της νέας τεχνολογίας "Hypermotion" που φέρνει νέες, δυνατότητες που προσεγγίζουν τον ρεαλισμό όσο ποτέ ως τώρα! Εξετάζουμε τις νέες δυναμικές, τις νέες κινήσεις και δυνατότητες on και off game και επιλέγουμε πώς θα δημιουργήσουμε την δική μας FIFA 2022 όμάδα.

30 Sep 2021
;