Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

28 Sep 2021
Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Το φθινόπωρο έχει καθιερωθεί ως η εποχή για νέα ξεκινήματα και νέες προσπάθειες. Όλοι αφήνουμε πίσω μας την ανεμελιά του καλοκαιριού και φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας για τη νέα περίοδο.

Οι ώρες στο σπίτι γίνονται περισσότερες και επιθυμία μας είναι να είναι εξοπλισμένο όσο το δυνατό καλύτερα. Παραδοσιακά, στο επίκεντρο του σπιτιού είναι η τηλεόραση! Και όχι άδικα. Το… πάλαι ποτέ «κουτί» είναι πλέον πολύ περισσότερο από ένα μέσο προβολής. Είναι διασκέδαση, ενημέρωση, διασύνδεση, επικοινωνία, διαδίκτυο, παιχνίδι και φυσικά μέρος της διακόσμησης του σπιτιού μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχεις κάθε λόγο να ανανεώσεις τον χώρο του σπιτιού σου με μία νέα τηλεόραση που θα ικανοποιεί όλες τις παραπάνω απαιτήσεις. Γιατί… το αξίζεις! Κι εμείς θα σε βοηθήσουμε στο να πάρεις αυτήν την απόφαση με 5+1 συμβουλές που πρέπει να προσέξεις.

Το μέγεθος μετράει;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσεις, είναι ο χώρος στον οποίο θα τοποθετηθεί η νέα σου τηλεόραση. Για χώρους όπως υπνοδωμάτια ή κουζίνες, ακόμα και οι 32” μπορούν να σε καλύψουν, εκτός βέβαια κι αν οι χώροι αυτοί είναι αρκετά μεγάλοι.


Αν η τηλεόραση προορίζεται για το σαλόνι ή καθιστικό, αναρωτήσου μέχρι πόσα άτομα βλέπουν συγχρόνως τηλεόραση εκεί. Μέτρησε τον διαθέσιμο χώρο σου όπως έναν τοίχο ή η βάση που θα στηριχτεί η τηλεόραση.


Και αφού είσαι με την μεζούρα στο χέρι, μέτρησε την απόσταση από τον καναπέ στο σημείο που θα την τοποθετήσεις. Αυτός πρέπει να είναι 1,2 φορές περισσότερος από το ύψος της οθόνης.

Tip: 1 ίντσα = 2,54 εκατοστά

Για παράδειγμα αν η απόσταση σου είναι περίπου 2 μέτρα ή 78 ίντσες, τότε 78/1,2=65 δηλαδή μια τηλεόραση 65” θα ήταν η ιδανική για εσένα! Και κάπως έτσι θα είσαι σίγουρος για το ποιο μέγεθος τηλεόρασης είναι το ιδανικό για σένα χωρίς κοστοβόρες υπερβολές.

Η Ανάλυση σε «Κ» πλάνο

Η ανάλυση περιγράφει τον αριθμό των pixels που συνθέτουν την εικόνα σε μία οθόνη σε οριζόντιες γραμμές και κάθετες στήλες. Όσο περισσότερα τα pixels τόσο καλύτερη και η ανάλυση. Και επειδή σήμερα οι οθόνες των τηλεοράσεων είναι μεγαλύτερες, είναι πολύ σημαντικό η εκάστοτε συσκευή να υποστηρίζει και υψηλά pixels. Σκεφτείτε ότι στο παρελθόν υψηλή ανάλυση θεωρούνταν αυτή που ονομάστηκε High Definition (HD) το οποίο προοδευτικά έγινε Full HD και Ultra HD ή αλλιώς 4K.


Και μπορεί σε γενικές γραμμές η ελληνική τηλεόραση να μην υποστηρίζει την ανάλυση 4K ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με πλατφόρμες που έχουν έρθει ή έρχονται στις τηλεοράσεις μας, όπως το Netflix, το Amazon, το YouTube, το Disney+, gaming πλατφόρμες, ενώ και τα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. Μια 4K τηλεόραση σήμερα θα μπορέσει να καλύψει κάθε σας απαίτηση τηλεοπτικού θεάματος και μία νέα τηλεόραση θα σας έφερνε μπροστά από τις εξελίξεις ώστε να είστε προετοιμασμένοι όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο.


Και κάπου εκεί, παρουσιάζονται οι τηλεοράσεις 8K των 4320 pixels που είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω και σίγουρα είναι το επόμενο βήμα. Προφανώς πρόκειται για μια πιο ακριβή τεχνολογία που λανσαρίστηκε πρόσφατα και ναι, δεν υποστηρίζεται ακόμα από τις τηλεοπτικές παραγωγές σε μεγάλο βαθμό. Όμως υπάρχει και η άλλη άποψη εδώ: Αν κάνεις την αναβάθμιση, μπορείς από σήμερα να προετοιμαστείς για το… μεθεπόμενο βήμα στην ποιότητα εικόνας!

Επίσης σημαντικός είναι ο ρυθμός ανανέωσης μίας τηλεόρασης που αφορά τις φορές που μια εικόνα ανανεώνεται ανά δευτερόλεπτο στην οθόνη. Μία πολύ ποιοτική τηλεόραση τρέχει με 60Hz σήμερα, όμως αν τολμήσεις το επόμενο βήμα, μην διστάσεις να επιλέξεις τα 120Hz και να μείνεις για να χαζεύεις την διαφορά. Θα σε καταπλήξει απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο!

Συνδέσου χωρίς να μπερδευτείς

Η συνδεσιμότητα είναι το παν. Η τηλεόραση σαν συσκευή δεν είναι παρά το μέσο μετάδοσης. Στις μέρες μας, ο σύγχρονος χρήστης και τηλεθεατής κάνει πολύ περισσότερα απ’ το να βλέπει τα συμβατικά τηλεοπτικά κανάλια. Στην νέα σου τηλεόραση θέλεις να συνδέσεις, την κονσόλα του παιχνιδιού σου, τον αποκωδικοποιητή της ψηφιακής ή και συνδρομητικής σου πλατφόρμας, το DVD ή Blu Ray, ένα Adnroid TV Box, αλλά και συσκευές ήχου, όπως μία Sound Bar ή ακόμα και ένα USB αποθήκευσης της αγαπημένης σου μουσικής λίστας. Πολλούς χρήστες τους εξυπηρετεί να έχουν στην τηλεόραση συνδεδεμένο ένα ποντίκι ή και ένα πληκτρολόγιο για να πλοηγούνται ευκολότερα. Γι’ αυτό πριν επιλέξεις μοντέλο, πρέπει να εξασφαλίσεις αρκετές θύρες HDMI και USB.

Από τις οθόνες υγρών κρυστάλλων στις εκπομπές φωτός

Λίγο-πολύ η μετάβαση από τις παραδοσιακές CRT τηλεοράσεις -αυτές οι βαριές με την μεγάλη πλάτη, ντε- στις οθόνες υγρών κρυστάλλων, ή αλλιώς LCD, έγινε.

Σήμερα όμως η τεχνολογία προστάσει LED οθόνες με διόδους εκπομπής φωτός οι οποίες και μπορούν να υποστηρίξουν τις υψηλές αναλύσεις που είδαμε νωρίτερα. Πλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις OLED τηλεοράσεις με υψηλή τεχνολογία παρουσίασης του φωτός και της σύνθεσης της εικόνας και τις QLED που ουσιαστικά τετραστοιχίζουν την δίοδο της φωτεινότητας. Μία OLED τηλεόραση παρέχει την τελειότερη εικόνα από άποψης χρωμάτων και καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Αν ανήκεις βέβαια σε αυτούς που ζητούν το τελειότερο, ρίξε μια ματιά στις QNED MiniLED τηλεοράσεις που θα σου προσφέρουν μία εικόνα που δεν έχεις αντικρύσει ξανά!

Έξυπνες τηλεοράσεις για έξυπνους τηλεθεατές

Τείνει να γίνει δεδομένο και όχι άδικα, αφού ποιος δεν θα ήθελε να διαθέτει μία τηλεόραση μόνιμα συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, όπου θα μπορεί να έχει συνδεδεμένες πλατφόρμες προβολής εικόνων, βίντεο και ήχου χωρίς να χρειάζεται η σύνδεση με κάποια εξωτερική συσκευή;


Google, YouTube, Netflix, ERTflix, Disney+, αλλά και Facebook κλπ. Είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές που μπορείς να εγκαταστήσεις στην νέα σου τηλεόραση απολαμβάνοντας μία εντελώς προσωποιημένη εμπειρία θέασης και λειτουργικότητας, με ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις και υπηρεσίες εξατομίκευσης που μοιάζουν πολύ με αυτές στο κινητό σου τηλέφωνο!


Οι Smart τηλεοράσεις λειτουργούν πάνω σε κάποιο Λειτουργικό Σύστημα, όπως για παράδειγμα το Android με τις ολοένα και πιο προσιτές πλέον, Android TV τηλεοράσεις. Και σήμερα, το Λειτουργικό αυτό γίνεται ολοένα και πιο έξυπνο, πιο λειτουργικό και πιο φιλικό στον χρήστη. Εδώ, έχει σημασία να κοιτάξεις και την μνήμη της τηλεόρασης ώστε να έχεις μεγαλύτερο περιθώριο για τις εφαρμογές σου. 

Και στο καθόλου βάθος, ο ήχος

Και ενώ οι σημερινές τηλεοράσεις είναι πολύ καλύτερες από κάθε άποψη, δεν συμβαίνει τον ίδιο και με τον ήχο τους! Στον βωμό της ελαχιστοποίησης του περιβλήματος τους με σκοπό να έχουν την οπτική ενός κάδρου, να έχουν χαμηλό βάρος και να μπορούν εύκολα να κρεμαστούν στον τοίχο, θυσίασαν πολύ βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά στα ηχεία τους, με αποτέλεσμα κάθε νέα τηλεόραση να μην αποδίδει κατ’ αντιστοιχία της εικόνας της. 


Αυτό, δεν αφορά άμεσα την τηλεόραση, αλλά μία πλήρη αγορά νέας τηλεόρασης συνήθως απαιτεί ένα σύστημα ήχου με μία Soundbar και γιατί όχι ένα σετ ηχείων με subwoofer για ένα σωστό περιμετρικό περιβάλλον ήχου που θα πλαισιώνει αρμονικά την νέα σου τηλεόραση και θα σε βάζει απόλυτα στο κλίμα της επόμενης ταινίας ή παιχνιδιού.

Είναι το κοινό μας μυστικό. Η τηλεόραση είναι το απόλυτο διακοσμητικό φετίχ του σπιτιού και ένας λόγος να μαζεύεται η παρέα στον δικό μας χώρο. Αν από σήμερα ξεκινάς το ψάξιμο της νέας σου τηλεόρασης, τώρα ξέρεις πως να επιλέξεις και εμείς σου προτείνουμε και το που θα την βρεις! Οι υπόλοιποι θα βάλουν τις μπύρες και τα πατατάκια

Σχετικά άρθρα

To Apple Watch S7 θέλεις να το φορέσεις

Η παρουσίαση του νέου Apple Watch S7 πραγματοποιήθηκε αφήνοντας μας με τα χέρια μας ψηλά! Η εταιρεία παρουσίασε το νέο αναβαθμισμένο ρολόι της με πολλές νέες δυνατότητες που συνερπάζουν καθώς και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο μέγεθος και την οθόνη, προκαλώντας μας να το φορέσουμε.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Android 12

Η Google παρουσιάζει το νέο της Λειτουργικό Σύστημα Android 12 και κάνει το κινητό μας... προσωπική υπόθεση με πολλές νέες προσωποιημένες λειτουργίες. Εμείς το δοκιμάσαμε πριν την επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του και σας το παρουσιάζουμε για να μοιραστούμε το... material you design.

Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 13 και όχι μόνο

Η συνήθεια που έγινε θεσμός πραγματοποιήθηκε και για το 2021 από την Apple και είχε πολλά να μας παρουσιάσει! Η νέα σειρά iPhone 13 και τα νέα iPad υπόσχονται ποιοτικότερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη αυτονομία και νέες καινοτομίες στην κάμερα και την εμπειρία χρήσης!

Τα Windows 11 είναι απλά, καλύτερα

Κυκλοφόρησαν τα νέα Windows 11 και εμείς σας τα παρουσιάζουμε αναδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά τους με γνώμονα την επικοινωνία, την εικόνα και το gaming. Είναι αυτά αρκετά για να μας πείσουν να κάνουμε την αναβάθμιση στον υπολογιστή ή το laptop μας;

Εσύ πόσο e-ασφαλής αισθάνεσαι;

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην Κυβερνοασφάλεια μέσα από μια μεγάλη καμπάνια του ENISA για τον European Cyber Security Month και εμείς αναγνωρίζουμε πως η πανδημία έφερε στις νέες μας συνθήκες και τις συνήθειες, πολλές νέες απειλές και ρίσκα από τα οποία πρέπει να μάθουμε να προστατευόμαστε.

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Το μέλλον μας παρουσιάστηκε στην Έκθεση Beyond 4.0

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το Παγκόσμιο Συνέδριο Beyond 4.0 για το μέλλον της πληροφορικής και της υψηλής τεχνολογίας.

Γιορτάζουμε 30 χρόνια Internet

Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την δημόσια εμφάνιση του Διαδικτύου. Και θα σου πούμε ένα μυστικό: Του έχεις ήδη ευχηθεί για τα γενέθλιά του!

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοικοκυράς αποθεώνοντας την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει τις σημερινές ανάγκες της καθημερινότητας σε έναν αγώνα που πάντα κερδίζει!

26 Oct 2021

Η Samsung παρουσίασε το "αύριο" της καθημερινότητάς μας

Πραγματοποιήθηκε το SDC21 της Samsung που παρουσίασε την αρχή του μέλλοντος στον τρόπο που ζούμε και επικοινωνούμε με εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες.

Παρουσιάστηκε το Metaverse, η νέα ψηφιακή σου ζωή

Το Facebook έγινε Meta και παρουσίασε ένα μέλλον που είτε σε τρομάζει, είτε σε ενθουσιάζει. Ετοιμαστείτε για ένα "αύριο" που θα ζείτε... φορώντας γυαλιά!

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Στην Παγκόσμια Ημέρα Άντρα γιορτάζουμε τον σύγχρονο άνθρωπο που ασχολείται με τις σχέσεις, το σπίτι, την υγεία και τον εαυτό του. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς;

19 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Η Δευτέρα μετά την Black Friday, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα, είναι. Περισσότερο σαν την τελευταία ευκαιρία για πραγματικά χαμηλές τιμές, μοιάζει!

29 Nov 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Netflix, κάτι παραπάνω από τηλεόραση

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στην μετάβαση μιας τυπικής πλατφόρμας τηλεοπτικών προγραμμάτων σε κάτι διαδραστικό και διασκεδαστικό και… μας αρέσει!

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Ηλεκτρονική ανασκόπηση αναζητήσεων της χρονιάς

Έγινε η ηλεκτρονική ανασκόπηση των google αναζητήσεων του 2021 και όπως πάντα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έψαξαν φέτος ξένοι και Έλληνες ανά τον κόσμο.

21 Dec 2021

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Είδαμε το... μεθαύριο της τεχνολογίας!

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση CES 2022 με όλο το μέλλον της τεχνολογίας μαζεμένο στο Las Vegas και εκατοντάδες εταιρείες που συμμετείχαν με φυσική ή ηλεκτρονική παρουσία. Είστε έτοιμοι;

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022

Οργάνωσε το τέλειο πάρτι στην τέλεια περίσταση!

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας δεν είναι καλή εποχή για πετυχημένα πάρτι; Οργάνωσε το πιο fun & cozy party στο σπίτι και κέρδισε τις εντυπώσεις!

20 Jan 2022

Samsung projector "The Freestyle" για απρόσμενη χαρά παντού

Ο νέος φορητός προτζέκτορας της Samsung είναι ισχυρός, εντυπωσιακά απλός και θα αλλάξει για πάντα την διάθεση της κάθε σου στιγμής, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Η Redmi ανεβάζει τον πήχη της πρόκλησης

Η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά Redmi Note 11 με 4 συσκευές που ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της mid rage κατηγορίας σε όλα τα επίπεδα. Είστε έτοιμοι για… rise up to the challenge?

Ένα ρολόι φτιαγμένο για περιπέτεια μακράς διαρκείας

Το νέο Huawei Smartwatch GT 3 σε καλεί να ζήσεις μια περιπέτεια, χωρίς να αγχώνεσαι για το τέλος της. Η αυτονομία του είναι μεγάλη. Η αντοχή σου;

Η Samsung όρισε ένα επικό πρότυπο με την Galaxy S22 Series

Η Samsung για μία ακόμη φορά –μετά από χρόνια- τάραξε τα νερά της τεχνολογίας παρουσιάζοντας καινοτομίες των οποίων το αποκορύφωμα, ήταν φυσικά το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S22.

"Ψήνεσαι" για την πιο "καυτή" Πέμπτη του χρόνου;

Το κρέας είναι συνυφασμένο με την απόλαυση, την διασκέδαση, την διατροφή-not και την… αμαρτία! Εσύ μην σκας, γιατί ότι κι αν σημαίνει για σένα, εμείς βρήκαμε λόγους για να γιορτάσεις την φετινή Τσικνοπέμπτη!

22 Feb 2022

Φτιάξε τον καφέ που έχεις ανάγκη

Ο καφές που έχεις ανάγκη, είναι η πιο προσωπική σου υπόθεση. Σου δίνουμε 5+1 λόγους για να ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις μόνος σου, όταν και όπως χρειάζεσαι!

01 Mar 2022

Τηγανιτά χωρίς ενοχές; Γίνεται

Είσαι κι εσύ θύμα της τηγανιτής απόλαυσης με ενοχές; Αν ανήκεις στους «μη-στα-τηγανιτά» φίλους μας, τότε σου έχουμε την λύση που σταματάει τις… τηγανιτές ενοχές.

03 Mar 2022

Στην MWC 2022 το μέλλον της τεχνολογίας έφτασε ήδη

Διεξήχθη και φέτος –πανδημίας επιτρέποντος- το ετήσιο συνέδριο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη με πλήθος συμμετοχών και με ιδιαίτερες παρουσιάσεις που μας άνοιξαν την όρεξη.

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Ετοιμάσου για την Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ένα τεράστιο άλμα προς τον απόλυτο στόχο της μακροπρόθεσμης οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε πλέον την δυνατότητα να κάνουμε.

10 Mar 2022

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Τα νέα λανσαρίσματα σε Samsung και Xiaomi

Οι δύο ανταγωνιστές της αγοράς των Smartphone είχαν μια πραγματικά πολυάσχολη εβδομάδα αφού λάνσαραν μερικές από τις συσκευές που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέσα στο έτος.

Η ώρα της Γης διαρκεί πάνω από μία ώρα

Η Ώρα της Γης είναι μια επέτειος που τιμούμε παντού στον κόσμο, όμως ποιος είπε ότι αφορά 60 μόνο λεπτά; Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή!

24 Mar 2022

Το τέλος της αγγαρείας του σιδερώματος

Πώς το σιδέρωμα έγινε η οικιακή εργασία που εξελίχθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στα χρόνια! Εσύ σε ποιο βήμα εξέλιξης βρίσκεσαι;

29 Mar 2022

Ένα Robot για το σπίτι σου

Πώς μία ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της καθαριότητας του σπιτιού και της καθημερινότητάς σου με μία φωνητική εντολή!

31 Mar 2022

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο Xiaomi στα χέρια σου

Η Xiaomi είναι και φέτος ασυγκράτητη! Λανσάρει παράλληλα δύο εξαιρετικά υψηλού επιπέδου συσκευές φτιαγμένες για το… χέρι μας!

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Neo QLED TVs. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις

Η Samsung λανσάρει τη νέα σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας Neo QLED 2022 και χωράει μέσα σε στην οθόνη μια ζωντανή πραγματικότητα που σε προκαλεί να την αποκτήσεις.

Πώς το Πασχαλινό τραπέζι σου θα κάνει την διαφορά;

Η προετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, είναι ίσως η πιο απαιτητική διαδικασία στο σπίτι! Πώς μία κατάλληλη κουζινομηχανή μπορεί να φέρει την Ανάσταση στην κουζίνα σου.

12 Apr 2022

Βαφτιστήρι: έκδοση 2022. Το 'χεις

Είναι δύσκολο να είσαι νονός ή νονά στις μέρες μας. Τα παιδιά άλλαξαν level αναγκών και απαιτήσεων και εσύ πρέπει να παραμείνεις μπροστά στις εξελίξεις. Το’ χεις;

14 Apr 2022

Η Ανάσταση των Τιμών έγινε

Μην περιμένεις το βράδυ της Ανάστασης. Εμείς κάναμε ήδη την Ανάσταση των Τιμών και σε προσκαλούμε για τις τελευταίες αγορές σου με ταχύτητα και άμεση παράδοση.

15 Apr 2022

Συμβουλές για Ανοιξιάτικες Αγορές

Ποτέ δεν ήταν καλύτερη εποχή για να κάνεις τις αγορές σου! Οι εκπτώσεις της Άνοιξης είναι η καλύτερη αφορμή για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις πιο μακρινές σου επιθυμίες!

03 May 2022

Τιμάμε την Γιορτή της Μητέρας

Η πρώτη γυναίκα της ζωής μας. Ο άνθρωπος που μας έδωσε πνοή και βρίσκεται «εκεί» σε κάθε μετέπειτα στιγμή μας. Το να της αφιερώσουμε έστω μία ημέρα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνη.

05 May 2022

Η εμπειρία του διαφορετικού

Η Samsung αλλάζει ξανά τα δεδομένα στα πρότυπα τεχνολογίας τηλεοράσεων και μας προσκαλεί να ζήσουμε μια διαφορετική οπικοακουστική εμπειρία με τις νέες QD OLED

Το μέλλον της μετακίνησης έφτασε και είναι ηλεκτρονικό

Η Ηλεκτροκίνηση είναι ήδη ανάμεσα μας, στους δρόμους των ελληνικών πόλεων κι όμως ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την πολλαπλή και πολυμορφική αξία της.

12 May 2022

Google I/O Τι θα δούμε το 2022;

Το συνέδριο της google I/O για το 2022 είχε ίσως την πιο πλούσια ποικιλία που είδαμε ποτέ, με ανακοινώσεις τόσο σε νέες συσκευές όσο και σε νέες τεχνολογίες.

Περιποιήσου το σώμα, σεβάσου τον εαυτό σου

Το «καμπανάκι» της έλευσης των καλοκαιρινών εξορμήσεων και η εποχή έκθεσης του σώματός μας έχει ήδη έρθει κι εσύ πρέπει να είσαι εξοπλισμένος!

25 May 2022

Ακουστικά: Μίλησε, Άκουσε, Φόρεσε

Η χρήση των ακουστικών στις μέρες μας δεν είναι μια επιπλέον καθημερινή πολυτέλεια, αλλά μία επαναπροσέγγιση του τρόπου που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε.

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Η ευκαιρία που περίμενες

Κινήσου έξυπνα, κινήσου οικονομικά & οικολογικά. Απόκτησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με επιδότηση 40% από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2"

07 Jun 2022

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

Η μοναδική ευκαιρία που περιμένει όλη η Ελλάδα ξεκινάει αυτές τις μέρες και εμείς σε προετοιμάζουμε για να είσαι ενημερωμένος και έτοιμος.

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

Το DJI Mini 3 Pro ήρθε για να διαγράψει τα όρια

Παρουσιάζουμε το DJI MINI 3 PRO, το πρώτο drone που ξεπερνά την φυσική λογική των ορίων έχοντας αντίστροφη αναλογία μεγέθους και δυνατοτήτων.

;