Οι πιο WOW τηλεοράσεις του 2023 είναι εδώ

23 Mar 2023
Οι πιο WOW τηλεοράσεις του 2023 είναι εδώ

Η Samsung πιστή στο ραντεβού της με την τεχνολογία τηλεοράσεων, λανσάρει φέτος τις νέες σειρές για το 2023 με ορισμένα τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα στην οπτική εμπειρία του χρήστη, που ανάγκασε ακόμα και το ίδιο το τμήμα Marketing της εταιρείας ονομάσει το λανσάρισμα αυτό με τον διακριτικό τίτλο… “WOW”.

Αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά, αλλά όταν έχεις να κάνεις με τεχνολογίες κορυφαίων Premium τηλεοράσεων, τα λόγια μάλλον δεν λένε, τίποτα. Έτσι, συνοπτικά θα παρουσιάσουμε τις νέες τεχνολογίες που εξοπλίζουν τις φετινές συσκευές της Samsung και για όλα τα υπόλοιπα, ραντεβού στο… σαλόνι σας!

Για αρχή, η πρώτη κατηγοριοποίηση πρέπει να γίνει με γνώμονα την ανάλυση και φυσικά εδώ συναντάμε τηλεοράσεις 4K και 8K. Στην πρώτη κατηγορία η Samsung λανσάρει τις σειρές QN85C, QN90C, QN95C και στην δεύτερη QN700C, QN800C, QN900C, όλες με ULTRA HD ασφαλώς που αναβαθμίζουν την ανάλυση σε ότι καλύτερο έχει να μας προσφέρει η τεχνολογία στον τομέα αυτό.

Εικόνα

Ξεκινώντας με τις 8K σειρές, αξίζει να αναφέρουμε πως ο επεξεργαστής στις σειρές αυτές, είναι ο ολοκαίνουριος και πανίσχυρος Neural Quantum Processor 8K που μεταξύ άλλων έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει την ανάλυση της εικόνας χάρη στο 8K AI Upscaling. Κάτι τέτοιο ακούγεται ιδανικό, ειδικά αν η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί για gaming. 

Η οθόνη εδώ είναι Direct Full Array (Mini LED) με A.I Upscaling βασισμένο στο Deep Learning σε μηχανικά και νευρωνικά δίκτυα. Κρατήστε αυτό το upscaling γιατί η Samsung το χρησιμοποιεί σε πολλά σημεία της τεχνολογίας των συσκευών, ενώ προσθέτει και το Super Ultra Wide Game Mode.

Εικόνα

Οι νέες σειρές, έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο εξωτερικό περιβάλλον, αφού πλέον οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται μπορούν να προσαρμόσουν την οθόνη στις εκάστοτε συνθήκες φωτισμού και τοποθέτησης, ενώ με το Anti Reflection, οι αντανακλάσεις έχουν εκμηδενιστεί, έτσι ώστε να απολαμβάνει ο θεατής απρόσκοπτα το πρόγραμμά του.

Ειδική μνεία στα χαρακτηριστικά του ήχου, όπου θα βρούμε από 60 μέχρι 90 Watt και Dolby Atmos Virtual με Wireless Atmos. Σημειώστε επίσης την τεχνολογία Object Tracking Sound Plus που έχει τη δυνατότητα να “καθοδηγήσει” την έξοδο του ήχου ανάλογα με το αντικείμενο (στην οθόνη) που τον προκαλεί! Κάντε εικόνα μία σκηνή καταδίωξης με αυτοκίνητα, πυροβολισμούς και φωνές που θα αγκαλιάζουν περιμετρικά την τηλεόραση!

Εννοείται ότι η σχεδίαση είναι ιδιαίτερα λεπτή, γι’ αυτό και αξίζει να αναφερθεί η πατέντα Attachable Slim One Connect που δίνει μία κομψή λύση στα καλώδια τα οποία πλέον εφάπτονται στο πίσω μέρος της συσκευής, χωρίς να φαίνονται!

Μπορείς να παραγγείλεις τις νέες Samsung σειρές Neo QLED 8K QN700C, QN800C, QN900C παίρνοντας δώρο μία τηλεόραση Samsung The Frame της σειράς “Lifestyle” από το electrocrete.

Εικόνα

Στην ανάλυση 4K συναντάμε επίσης κορυφαία χαρακτηριστικά, με τον επεξεργαστή που τα υποστηρίζει εδώ να είναι ο Neural Quantum Processor 4K. Ο ρυθμός ανανέωσης στις σειρές αυτές ξεκινάει από 120Hz αλλά έχει τη δυνατότητα να ανέβει στα 144Hz όταν ο χρήστης επιλέξει την Game Mode δυνατότητα. 

Είναι πολύ σημαντικό ότι οι τεχνολογίες εδώ είναι Direct Full Array με Mini LED, ενώ με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης είναι δυνατή η αναβάθμιση της ποιότητας της εικόνας με το A.I Upscaling Deep Learning (Machine & Neural networks).

Ειδικά η σειρά QN95C μας προσφέρει το HDR10+ με βαθμίδες Adaptive, αλλά και Gaming. Αυτό θα εντυπωσιάσει τους gamers, ενώ θα αναβαθμίσει την εικόνα σε κάθε ταινία δράσης! Ακόμα, διαθέτει λειτουργία Quantum Matrix Technology για απόλυτη λεπτομέρια χάρη στον ακριβή έλεγχο φωτισμού

Η συγκεκριμένη σειρά έχει και πιο Premium χαρακτηριστικά στον ήχο με 70W στα ηχεία.

Αυτό δε σημαίνει ότι υστερούν οι υπόλοιπες σειρές με τεχνολογίες Object Tracking Sound Plus που εξάγει τον ήχο ανάλογα με το εκάστοτε εν κινήσει αντικείμενο που προβάλλεται, αλλά και Multiroom Link. Ο ήχος υποστηρίζεται από το κορυφαίο Dolby Atmos ενώ δίνει ιδιαίτερες ηχητικές δυνατότητες στο gaming mode.

Στις επιπλέον δυνατότητες η προσαρμογή της εικόνας στον εξωτερικό φωτισμό.

Μπορείς να παραγγείλεις τις νέες Samsung σειρές Neo QLED 4K QN85C, QN90C, QN95C παίρνοντας δώρο μία τηλεόραση Samsung The Frame της σειράς “Lifestyle” από το electrocrete.

Εικόνα

Η Samsung για το 2023 λανσάρει την πιστοποίηση PANTONE στις οθόνες της που εγγυάται ακριβή απεικόνιση στα χρώματα. Η πιστοποίηση αυτή δίνεται από εξωτερικό παράγοντα στη Samsung κάτι που προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στην ποιότητα των χρωμάτων που θα απολαμβάνει ο χρήστης στη νέα του τηλεόραση με ακρίβεια και άνεση.

Προφανώς το λειτουργικό σύστημα παραμένει το Tizen OS που υποστηρίζει το Smart Hub. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό περιβάλλον χρήστη με ευκολία στην αναζήτηση προγραμμάτων και την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Παράλληλα, το έξυπνο περιβάλλον SmartThings έρχεται στις νέες τηλεοράσεις πιο ισχυρό, επιτρέποντας στο χρήστη να διαχειρίζεται όλες τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού του από την άνεση του καναπέ του μέσω της τηλεόρασής του.

Η Samsung κάθε χρόνο βάζει στοίχημα με τον εαυτό της για να ανεβάσει ψηλότερα τον πήχη που η ίδια ορίζει κάθε χρόνο με τις νέες κορυφαίες τεχνολογίες που λανσάρει, είτε στην εικόνα, είτε στον ήχο, είτε στο περιβάλλον του χρήστη, είτε ακόμα στα modes θέασης.

Και τώρα μπορείς κι εσύ να κάνεις δική σου μία από τις νέες τηλεοράσεις της Samsung με δώρο μία Samsung The Frame και φυσικά να βιώσεις αυτό το WOW που όσο κι αν γράψεις για αυτό, πρέπει απλά να το… δεις!

Σχετικά άρθρα

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Φέτος στην World Password Day μπορείς να είσαι πιο ασφαλής από ποτέ

Παγκόσμια Ημέρα Κωδικού Πρόσβασης σήμερα και έχουμε καλά νέα για σένα όσο αρχάριος ή έμπειρος χρήστης κι αν είσαι. Μείνε ασφαλής εύκολα κι αποτελεσματικά!

Έφτασε η σειρά Xiaomi Redmi Note 12

Η νέα σειρά Redmi Note, κυκλοφόρησε με κορυφαία χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε χρήστη!

MWC 2023: Στη Βαρκελώνη χτύπησε η καρδιά της τεχνολογίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το συνέδριο MWC στη Βαρκελώνη, φέρνοντας όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Έφτασε η πιο νόστιμη smart μαγειρική

Η σειρά taste makers από την Xiaomi δεν είναι μία λύση για την κουζίνα, είναι η smart εξέλιξη της γρήγορης μαγειρικής!

Τα νέα POCO έχουν το μυστικό της νίκης

Τα νέα Poco X5 και Poco X5 Pro είναι φτιαγμένα για να κερδίζουν! Μάθε τι ενσωματώνουν οι νέες συσκευές που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Ποια πραγματικότητα χτίζουν οι Samsung, Google και Qualcomm;

Οι τρεις κορυφαίοι της τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν τεχνολογίες μεικτής πραγματικότητας που αφορούν την καθημερινότητά μας.

Θα αλλάξει τελικά τον κόσμο το ChatGPT;

Το ChatGPT είναι ένα Bot συνομιλίας, βασισμένο σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και ίσως να αλλάξει τον κόσμο του διαδικτύου για πάντα...

Τα νέα Galaxy S23 κέρδισαν τις εντυπώσεις και τον ανταγωνισμό

Παρουσιάστηκε η σειρά Galaxy S23 από τη Samsung και ενώ περιμέναμε να δούμε βελτιώσεις, στην πραγματικότητα είδαμε μία ακόμα νίκη στον ανταγωνισμό.

Νέα MacBook Pro και Mac Mini με ένα πανίσχυρο μυστικό!

Οι συσκευές της νέας σειράς Mac από την Apple, κρύβουν μέσα τους ένα πανίσχυρο μυστικό. Διάβασε για τον επαναστατικό πρωταγωνιστή στο post που ακολουθεί.

CES 2023: Τι είδαμε στο τεχνολογικό "μεθαύριο"

Η φετινή έκθεση της CES στο Las Vegas άνοιξε νέους δρόμους στο τεχνολογικό… μεθαύριο. Νέες τεχνολογίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας - κάποια στιγμή στο μέλλον.

Το Playstation VR 2 είναι μία κατηγορία μόνο του

Η εικονική πραγματικότητα έκλεψε την παράσταση στην έκθεση CES 2023 και το Playstation VR 2, ήταν φυσικά ο απόλυτος εικονικός πρωταγωνιστής!

Παρουσίαση Xiaomi 13 / 13 Pro

Παρουσιάστηκαν και είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν. Τα νέα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro αναμένεται να βάλουν την Xiaomi ξανά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού!

Πόσο έτοιμος είσαι για το Μουντιάλ;

Αν δεν έχεις εισιτήρια για το Κατάρ αυτόν το μήνα, τότε μάλλον ανήκεις στα εκατομμύρια κόσμου σαν εμάς που προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

Μη συγκρίνεις ποτέ το Apple Watch Ultra

Κάποτε υπήρχαν τα ρολόγια, ώσπου ήρθαν τα smartwatches. Και μετά, ήρθε το Apple Watch Ultra. Και απλά, δε συγκρίνεται.

Τι επαναστατικό παρουσίασε η Google για το 2022;

Πραγματοποιήθηκε και για το 2022 η εκδήλωση Made by Google που κάθε χρόνο αφορά το λανσάρισμα των πιο προηγμένων google συσκευών και τεχνολογιών.

Η τεχνολογία ορίζεται από όσους τολμούν στο άγνωστο

Σήμερα, θα αποδείξουμε πως δύο διαφορετικές οντότητες με ένα κοινό όραμα μπορούν και ορίζουν το αύριο. Εν προκειμένω, το αύριο της τεχνολογίας. Κυρίες και κύριοι... η Sony και η Xiaomi!

Παρουσίαση: Gopro HERO 11 Black

Η GoPro Hero 11 Black φτιάχτηκε για όλους τους τύπους ανθρώπων και δραστηριοτήτων. Παρουσιάζουμε την κάμερα που δεν ξέρουμε γιατί μπορεί κάποιος να μην τη θέλει!

Apple iPhone 14 Pro Max vs Samsung S22 Ultra

Η μάχη των καλύτερων στην νέα μας ενότητα “Plug Battles” με το Apple iPhone 14 Pro Max και το Samsung S22 Ultra. Και ο νικητής είναι… 🔌

Στην έκθεση IFA 2022 η καινοτομία άλλαξε επίπεδο

Βρεθήκαμε στο Βερολίνο για την ετήσια έκθεση τεχνολογίας IFA 2022 και εντυπωσιαστήκαμε από την καινοτομία και την αμεσότητα των νέων τεχνολογιών.

Τα νέα Apple είναι εξωπραγματικά "Far Out"

H Apple παρουσίασε στο ετήσιο event της, τα νέα iPhone 14 μαζί με τα νέα Apple Watch και AirPods Pro. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Αυτό το Eurobasket θέλεις να το παρακολουθήσεις

Το ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 είναι για εμάς τους Έλληνες κάπως ιδιαίτερο και θέλουμε όλοι να το παρακολουθήσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Η ασφάλεια του σπιτιού σου έγινε smart

Είτε είσαι εντός είτε εκτός σπιτιού, τώρα μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής, αφού το κεφάλαιο home security έγινε πλέον μία smart υπόθεση που σε αφορά.

Ακουστικά: Μίλησε, Άκουσε, Φόρεσε

Η χρήση των ακουστικών στις μέρες μας δεν είναι μια επιπλέον καθημερινή πολυτέλεια, αλλά μία επαναπροσέγγιση του τρόπου που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε.

Google I/O Τι θα δούμε το 2022;

Το συνέδριο της google I/O για το 2022 είχε ίσως την πιο πλούσια ποικιλία που είδαμε ποτέ, με ανακοινώσεις τόσο σε νέες συσκευές όσο και σε νέες τεχνολογίες.

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκπαιδευτικό να αναβαθμίσει την διδασκαλία, οργάνωση και το επίπεδο αυτού και των μαθητών του.

Η εμπειρία του διαφορετικού

Η Samsung αλλάζει ξανά τα δεδομένα στα πρότυπα τεχνολογίας τηλεοράσεων και μας προσκαλεί να ζήσουμε μια διαφορετική οπικοακουστική εμπειρία με τις νέες QD OLED

Neo QLED TVs. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις

Η Samsung λανσάρει τη νέα σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας Neo QLED 2022 και χωράει μέσα σε στην οθόνη μια ζωντανή πραγματικότητα που σε προκαλεί να την αποκτήσεις.

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο Xiaomi στα χέρια σου

Η Xiaomi είναι και φέτος ασυγκράτητη! Λανσάρει παράλληλα δύο εξαιρετικά υψηλού επιπέδου συσκευές φτιαγμένες για το… χέρι μας!

Τα νέα λανσαρίσματα σε Samsung και Xiaomi

Οι δύο ανταγωνιστές της αγοράς των Smartphone είχαν μια πραγματικά πολυάσχολη εβδομάδα αφού λάνσαραν μερικές από τις συσκευές που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέσα στο έτος.

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Στην MWC 2022 το μέλλον της τεχνολογίας έφτασε ήδη

Διεξήχθη και φέτος –πανδημίας επιτρέποντος- το ετήσιο συνέδριο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη με πλήθος συμμετοχών και με ιδιαίτερες παρουσιάσεις που μας άνοιξαν την όρεξη.

Η Samsung όρισε ένα επικό πρότυπο με την Galaxy S22 Series

Η Samsung για μία ακόμη φορά –μετά από χρόνια- τάραξε τα νερά της τεχνολογίας παρουσιάζοντας καινοτομίες των οποίων το αποκορύφωμα, ήταν φυσικά το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S22.

Ένα ρολόι φτιαγμένο για περιπέτεια μακράς διαρκείας

Το νέο Huawei Smartwatch GT 3 σε καλεί να ζήσεις μια περιπέτεια, χωρίς να αγχώνεσαι για το τέλος της. Η αυτονομία του είναι μεγάλη. Η αντοχή σου;

Η Redmi ανεβάζει τον πήχη της πρόκλησης

Η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά Redmi Note 11 με 4 συσκευές που ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της mid rage κατηγορίας σε όλα τα επίπεδα. Είστε έτοιμοι για… rise up to the challenge?

Samsung projector "The Freestyle" για απρόσμενη χαρά παντού

Ο νέος φορητός προτζέκτορας της Samsung είναι ισχυρός, εντυπωσιακά απλός και θα αλλάξει για πάντα την διάθεση της κάθε σου στιγμής, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Είδαμε το... μεθαύριο της τεχνολογίας!

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση CES 2022 με όλο το μέλλον της τεχνολογίας μαζεμένο στο Las Vegas και εκατοντάδες εταιρείες που συμμετείχαν με φυσική ή ηλεκτρονική παρουσία. Είστε έτοιμοι;

Netflix, κάτι παραπάνω από τηλεόραση

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στην μετάβαση μιας τυπικής πλατφόρμας τηλεοπτικών προγραμμάτων σε κάτι διαδραστικό και διασκεδαστικό και… μας αρέσει!

Παρουσιάστηκε το Metaverse, η νέα ψηφιακή σου ζωή

Το Facebook έγινε Meta και παρουσίασε ένα μέλλον που είτε σε τρομάζει, είτε σε ενθουσιάζει. Ετοιμαστείτε για ένα "αύριο" που θα ζείτε... φορώντας γυαλιά!

Η Samsung παρουσίασε το "αύριο" της καθημερινότητάς μας

Πραγματοποιήθηκε το SDC21 της Samsung που παρουσίασε την αρχή του μέλλοντος στον τρόπο που ζούμε και επικοινωνούμε με εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες.

Γιορτάζουμε 30 χρόνια Internet

Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την δημόσια εμφάνιση του Διαδικτύου. Και θα σου πούμε ένα μυστικό: Του έχεις ήδη ευχηθεί για τα γενέθλιά του!

Το μέλλον μας παρουσιάστηκε στην Έκθεση Beyond 4.0

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το Παγκόσμιο Συνέδριο Beyond 4.0 για το μέλλον της πληροφορικής και της υψηλής τεχνολογίας.

Εσύ πόσο e-ασφαλής αισθάνεσαι;

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην Κυβερνοασφάλεια μέσα από μια μεγάλη καμπάνια του ENISA για τον European Cyber Security Month και εμείς αναγνωρίζουμε πως η πανδημία έφερε στις νέες μας συνθήκες και τις συνήθειες, πολλές νέες απειλές και ρίσκα από τα οποία πρέπει να μάθουμε να προστατευόμαστε.

Τα Windows 11 είναι απλά, καλύτερα

Κυκλοφόρησαν τα νέα Windows 11 και εμείς σας τα παρουσιάζουμε αναδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά τους με γνώμονα την επικοινωνία, την εικόνα και το gaming. Είναι αυτά αρκετά για να μας πείσουν να κάνουμε την αναβάθμιση στον υπολογιστή ή το laptop μας;

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 13 και όχι μόνο

Η συνήθεια που έγινε θεσμός πραγματοποιήθηκε και για το 2021 από την Apple και είχε πολλά να μας παρουσιάσει! Η νέα σειρά iPhone 13 και τα νέα iPad υπόσχονται ποιοτικότερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη αυτονομία και νέες καινοτομίες στην κάμερα και την εμπειρία χρήσης!

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Android 12

Η Google παρουσιάζει το νέο της Λειτουργικό Σύστημα Android 12 και κάνει το κινητό μας... προσωπική υπόθεση με πολλές νέες προσωποιημένες λειτουργίες. Εμείς το δοκιμάσαμε πριν την επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του και σας το παρουσιάζουμε για να μοιραστούμε το... material you design.

To Apple Watch S7 θέλεις να το φορέσεις

Η παρουσίαση του νέου Apple Watch S7 πραγματοποιήθηκε αφήνοντας μας με τα χέρια μας ψηλά! Η εταιρεία παρουσίασε το νέο αναβαθμισμένο ρολόι της με πολλές νέες δυνατότητες που συνερπάζουν καθώς και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο μέγεθος και την οθόνη, προκαλώντας μας να το φορέσουμε.

;