Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

04 Jan 2022
Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις αρχές κάθε νέου έτους είναι η ιδανική εποχή για να θέσουμε νέους στόχους, σε προσωπικό, επαγγελματικό επίπεδο, για την υγεία, τις σχέσεις μας και τα οικονομικά μας, αφού έχει προηγηθεί ο απολογισμός –η προσωπική μας ανασκόπηση- της προηγούμενης χρονιάς. 

Νέοι στόχοι, νέες προσδοκίες, είναι από μόνα τους τόσο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αν εξαιρέσεις την απαίτηση για δέσμευση στην επίτευξη του στόχου, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη οργάνωση και μπόλικη θέληση!

Το μόνο; 
…Καμιά φορά, υπάρχουν ορισμένα μικρά βοηθητικά εργαλεία που κάνουν την όλη διαδικασία λίγο πιο εύκολη για εμάς. Την πορεία προς την επίτευξη πιο θεμιτή. Και αν είναι έτσι, τότε… γιατί όχι. Συνήθως η τεχνολογία και η οργάνωση είναι η καλύτερη βοηθοί μας.

Αν ο σκοπός σου είναι να χάσεις τα κιλά απ’ τα γλυκά των Χριστουγέννων ή το ‘χεις πάει πιο μακριά, εκεί στην περίοδο του καλοκαιριού που θέλεις να είσαι έτοιμος/η για την παραλία, τότε πολύ σωστά σκέφτηκες πως η προετοιμασία ξεκινάει από τώρα. Και η προσπάθεια απαιτεί προσεκτική διατροφή και ίσως μερικά εργαλεία για να φτάσεις πιο εύκολα στο αποτέλεσμα. Ξεκίνα από ένα Activity Tracker για να φροντίσεις η γυμναστική σου να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα! Και όταν μιλάμε για άσκηση ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείς τον βασιλιά της γυμναστικής, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο!

Κι αν φέτος οι στόχοι σου έχουν να κάνουν με την παραγωγικότητά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις διαμορφώνοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Εσύ θα βάλεις την έμπνευση και την κατάρτισή σου και ένα ισχυρό μηχάνημα υπολογιστή θα φροντίσει να σου δώσει το απαιτούμενο περιθώριο για να φτάσεις στον στόχο σου πιο εύκολα.

Και κάτι τόσο διαχρονικό! Η διατροφή. Νιώθεις κι εσύ λίγες τύψεις κάθε φορά που παραγγέλνεις απ’ έξω; Κι αν όχι εκείνη την ώρα, μήπως κάθε επόμενη που ζυγίζεσαι; Ε λοιπόν, η σωστή διατροφή δεν αφορά μόνο το βάρος μας, αλλά και την υγεία. Η σωστή διατροφή είναι το παράθυρο για καλύτερη διαβίωση. Και σε συνδυασμό με την άσκηση, είναι ένα δείγμα πως σκέφτεσαι σοβαρά τον οργανισμό σου. Από εμάς, ένα μπράβο! Ίσως μερικές συσκευές επεξεργασίας τροφίμων να σου δώσουν και την βοήθεια αλλά και τις ιδέες που χρειάζεσαι!

Και κάτι λίγο πιο extreme για εσένα που το λέει η καρδούλα σου. Μήπως ήρθε η ώρα να δεις πιο σοβαρά το χόμπι σου και η ενασχόληση σου με τα ταξίδια και την φωτογραφία να αλλάξει επίπεδο; Φτιάξε ένα κανάλι στο youtube, προσκάλεσε τους φίλους σου και ξεκίνα τις εκδρομές! Πάρε μια Action camera για να βγάλεις σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο και εξοπλίσου με ένα drone για τις λήψεις που κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει! Ως τον επόμενο Δεκέμβριο μέτρα τους subscribers σου και βάλε πλώρη για ακόμα πιο ψηλά!

Και επειδή ζούμε σε δύσκολες εποχές, ίσως για φέτος ο στόχος σου να είναι η… αποταμίευση! Αποταμίευση για μία μεγάλη αγορά που οραματίζεσαι ή για έναν επιπλέον στόχο για το νέο έτος! Για αρχή, περιόρισε τις παραγγελίες καφέ, ειδικά μετά το νέο τέλος πλαστικών που μπήκε. Μπορείς τώρα να φτιάξεις ωραιότατο Espresso –τύφλα να ‘χουν οι barista- σπίτι σου, όσο και όποτε θέλεις! Μικρές πρακτικές για εξοικονόμηση ηλεκτρικού –που επίσης αυξήθηκε κατά πολύ, φέτος- αφορούν στο πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων και σε άλλες πρακτικές σωστής χρήσης των ηλεκτρικών μας συσκευών.

Ότι κι αν έχεις βάλει σαν στόχο για τη νέα χρονιά, σου αξίζει ένα μεγάλο respect. Ναι, υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθηθείς, αλλά στο τέλος της ημέρας, η δική σου θέληση και προσπάθεια, είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά.

Καλή χρονιά 🎇

Σχετικά άρθρα

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοικοκυράς αποθεώνοντας την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει τις σημερινές ανάγκες της καθημερινότητας σε έναν αγώνα που πάντα κερδίζει!

26 Oct 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Στην Παγκόσμια Ημέρα Άντρα γιορτάζουμε τον σύγχρονο άνθρωπο που ασχολείται με τις σχέσεις, το σπίτι, την υγεία και τον εαυτό του. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς;

19 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Η Δευτέρα μετά την Black Friday, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα, είναι. Περισσότερο σαν την τελευταία ευκαιρία για πραγματικά χαμηλές τιμές, μοιάζει!

29 Nov 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022
;