Οργάνωσε το τέλειο πάρτι στην τέλεια περίσταση!

20 Jan 2022
Οργάνωσε το τέλειο πάρτι στην τέλεια περίσταση!

Δεν μπορούμε να διαλέξουμε την ημέρα των γενεθλίων μας, την επέτειο μας ή οποιαδήποτε σημαντική ημέρα της ζωής μας, μπορούμε όμως να τις γιορτάσουμε εξίσου πετυχημένα είτε αυτές οι μέρες είναι καλοκαιρινές είτε χειμωνιάτικες. Και ενώ το καλοκαίρι οι επιλογές είναι πολλές και διαδεδομένες, το χειμώνα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις το πιο χουχουλιαστό πάρτι της χρονιάς!

Γιορτάζοντας σήμερα την παγκόσμια ημέρα Disc Jockey, έχουμε κάθε λόγο να σε βοηθήσουμε να ετοιμάσεις το απόλυτο πάρτι με πρωταγωνιστή την μουσική! Πριν ξεκινήσουμε με τις συμβουλές και τα βήματα, ας κάνουμε μια αναφορά σε ένα επάγγελμα που όσο διαδεδομένο και αν είναι ανά τα χρόνια, τόσο μπορεί να έχει πληγεί τελευταία λόγω της πανδημίας και των μέτρων που λαμβάνονται εναντίον της. Θύματα οι DJs λοιπόν και γι’ αυτό δίνουμε πρώτα ένα respect στις μουσικές τους επιλογές, στα ατελείωτα μουσικά αρχεία, γνώσεις και δίσκους που έχουν για να παίξουν στα πανάκριβα μηχανήματα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι το Πικάπ υπάρχει ακόμα και μάλιστα με αρκετά μεγάλη ζήτηση, όπως και οι δίσκοι βινυλίου που ακόμα κυκλοφορούν ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πιο εκλεπτυσμένων χρηστών!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να οργανώσεις τουλάχιστον ένα μήνα πριν, είναι η μέρα και η ώρα του πάρτι. Φρόντισε να είναι μέρα που να μπορεί να βολέψει την πλειοψηφία των επισκεπτών σου, για παράδειγμα μια μη εργάσιμη ημέρα. Κατόπιν, ετοίμασε προσκλήσεις. Δεν είμαστε στο δημοτικό… Οι προσκλήσεις μπορούν να σταλούν μέσω social media και να έχουν πολύ φαντασία!

Αποφάσισε το θέμα του πάρτι. Τι; Αποφάσισες να κάνεις ένα πάρτι και τελείωσες; Ε, όχι δα! Δώσε έναν συγκεκριμένο τόνο, ένα χρώμα, μια δεκαετία, κάποιο ύφος για να προσαρμόσεις μετέπειτα κάθε πτυχή του πάρτι όπως και τους καλεσμένους σου (αν το συμπεριλάβεις στις προσκλήσεις).

Τώρα, πρέπει να αποφασίσεις ποιους θα καλέσεις. Σκέψου πολύπλοκα, όπως το αν θα εναρμονίζονται όλοι όμορφα με αυτό που έχεις στο μυαλό σου στο πάρτι. Ύστερα φρόντισε να ενδιαφέρουν όλους το θέμα που διάλεξες παραπάνω. Επίσης καλό είναι να σκεφτείς πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει ο χώρος που διαθέτεις για το πάρτι, ενώ όταν θα ετοιμαστείς για την διαδικασία της πρόσκλησης ατόμων, βοηθάει να έχεις στο μυαλό σου πως ο μέσος όρος των προσκεκλημένων που τελικά προσέρχονται σε ένα πάρτι είναι περίπου το 70-80% αυτών.

Και τώρα, ο προϋπολογισμός σου. Προφανώς πρέπει να θέσεις ένα όριο στα χρήματα που θα ξοδέψεις συνυπολογίζοντας το θέμα, το πλήθος των καλεσμένων, το μέρος του πάρτι και φυσικά φαγητά και ποτά. Να θυμάσαι, κάνεις πάρτι, όχι δεξίωση γάμου, οπότε ας μην το παρατραβήξεις.

Ένα βασικό θέμα που πρέπει να αποφασίσεις, αφορά τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι. Το να το διοργανώσεις σε κάποιον εξωτερικό χώρο εμπεριέχει εντελώς διαφορετικά δεδομένα απ’ ότι να λάβει μέρος στο σπίτι σου. Εμείς, επειδή υποσχεθήκαμε ένα cozy, χουχουλιαστό πάρτι, παίρνουμε σαν δεδομένο ότι θα γίνει στο σπίτι σου, όποτε η όλη η διαδικασία γίνεται διαφορετική στο κομμάτι της διακόσμησης, της οργάνωσης, της προσφοράς, αλλά και της καθαριότητας μετά…

Το επόμενο βήμα της οργάνωσης αφορά στην διασκέδαση των καλεσμένων σου. Σκέψου όμορφες δραστηριότητες που να ταιριάζουν και με το θέμα που επέλεξες και θέσε τον πήχη ψηλά. Η φαντασία σου και τα κοινά ενδιαφέροντα εσένα και των καλεσμένων σου, θα φέρουν και τις κατάλληλες ιδέες. Το πιο βασικό κομμάτι όμως, εδώ είναι φυσικά η μουσική. Η μουσική δεν παίζει απλά κατά τη διάρκεια του πάρτι, αλλά εξελίσσεται ανάλογα με την ώρα, το τι συμβαίνει ή ακόμα και συμμετέχει στις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που θα λάβουν χώρα. Αν πραγματικά θέλεις ένα καλό αποτέλεσμα, τότε η μουσική μπορεί να είναι μια πραγματικά απαιτητική ενασχόληση και σίγουρα δεν θες να είσαι εσύ αυτός που θα την αναλάβει. Εδώ, ένας DJ θα σου λύσει τα χέρια με απόλυτη επιτυχία!

Τελευταίο αλλά όχι καθόλου αδιάφορο είναι, το κέρασμα. Θα υπάρχει τούρτα; Και τα κεράσματα; Θα είναι σε μορφή μπουφέ; Φρόντισε να προμηθευτείς με τις κατάλληλες συσκευές πάρτι για να δώσεις έναν διαφορετικό τόνο στην ημέρα, αλλά και συσκευές επεξεργασίας τροφίμων που θα σε βοηθήσουν να ετοιμάσεις τα καλύτερα κεράσματα για το… καλύτερο πάρτι! Και μετά το πολύπλοκο φαγητό, ακολουθεί το ποτό. Αλκοόλ, χυμοί, αναψυκτικά σε επαρκές απόθεμα και για όλα τα γούστα. Όταν σκεφτείς κρασί, να θυμάσαι ότι υπάρχει και λευκό και κόκκινο και ξηρό και γλυκό και σαμπανιζέ.


Λίγες μέρες πριν το μεγάλο γεγονός, καλό είναι να λάβεις μια επιβεβαίωση των καλεσμένων, καθώς επίσης να έχεις έτοιμο τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για το οτιδήποτε, όπως για παράδειγμα την απαραίτητη κάμερα που θα απαθανατίσει τις στιγμές ή τα μηχανήματα που θα αναπαράγουν τον ήχο της μουσικής.

Για την ημέρα του πάρτι να θυμάσαι πως όλα πρέπει να είναι έτοιμα πριν την καθιερωμένη ώρα, όπως η μουσική στο playback, τα φαγητά/ποτά στο τραπέζι και οι στολισμοί. Όταν οι καλεσμένοι φτάσουν, φρόντισε να γνωριστούν όλοι καλά μεταξύ τους από εσένα και μετά το πιο σημαντικό βήμα ενός πετυχημένου πάρτι: Χαλάρωσε, διασκέδασε και απόλαυσε το. Αυτό μετράει περισσότερο απ’ όλα στις εντυπώσεις των καλεσμένων.

The party is on 🥳

Σχετικά άρθρα

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Η Δευτέρα μετά την Black Friday, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα, είναι. Περισσότερο σαν την τελευταία ευκαιρία για πραγματικά χαμηλές τιμές, μοιάζει!

29 Nov 2021

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Ετοιμάσου για την Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ένα τεράστιο άλμα προς τον απόλυτο στόχο της μακροπρόθεσμης οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε πλέον την δυνατότητα να κάνουμε.

Η ώρα της Γης διαρκεί πάνω από μία ώρα

Η Ώρα της Γης είναι μια επέτειος που τιμούμε παντού στον κόσμο, όμως ποιος είπε ότι αφορά 60 μόνο λεπτά; Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή!

24 Mar 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Βαφτιστήρι: έκδοση 2022. Το 'χεις

Είναι δύσκολο να είσαι νονός ή νονά στις μέρες μας. Τα παιδιά άλλαξαν level αναγκών και απαιτήσεων και εσύ πρέπει να παραμείνεις μπροστά στις εξελίξεις. Το’ χεις;

14 Apr 2022

Η Ανάσταση των Τιμών έγινε

Μην περιμένεις το βράδυ της Ανάστασης. Εμείς κάναμε ήδη την Ανάσταση των Τιμών και σε προσκαλούμε για τις τελευταίες αγορές σου με ταχύτητα και άμεση παράδοση.

15 Apr 2022

Συμβουλές για Ανοιξιάτικες Αγορές

Ποτέ δεν ήταν καλύτερη εποχή για να κάνεις τις αγορές σου! Οι εκπτώσεις της Άνοιξης είναι η καλύτερη αφορμή για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις πιο μακρινές σου επιθυμίες!

03 May 2022
;