Ψησταριά Υγραερίου OutdoorChef vs Ψησταριά Κάρβουνου Weber

27 Apr 2023
Ψησταριά Υγραερίου OutdoorChef vs Ψησταριά Κάρβουνου Weber

Η μονομαχία στο σημερινό επεισόδιο Plug Battles έχει πραγματική μυρωδιά από… άνοιξη (και στο βάθος καλοκαίρι) αφού ότι βάλεις πάνω τους, να είσαι σίγουρος ότι θα… μυρίσει!

Ψησταριές λοιπόν για όλους εκείνους που είναι ή θέλουν να γίνουν αυτά τα αρχηγόπουλα wannabe της ημέρας. Ποιας ημέρας; Μα… δεν έχει σημασία. Καλή παρέα, διάθεση και όρεξη να έχουμε!

Οι Ψησταριές που φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα είναι είτε Κάρβουνου είτε Υγραερίου. Έτσι, εμείς επιλέξαμε δύο από τις κορυφαίες από κάθε κατηγορία για να “κοντραριστούν”.

Από τη μία, η Ψησταριά Υγραερίου OutdoorChef ASCONA 570 G που εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας με ένα πρωτοποριακό σύστημα χοάνης, χάρη στο οποίο τα τρόφιμα προστατεύονται από τυχόν αναφλέξεις. Παράλληλα, οι καυστήρες παραμένουν πλήρως προστατευμένοι.

Από την άλλη η Ψησταριά Κάρβουνου Weber Master Touch GBS E-5750 που έρχεται με ακόμα καλύτερο εξαερισμό και επιτρέπει το ψήσιμο και το κάπνισμα από την ίδια τη συσκευή. Η ψησταριά έρχεται με ένα μοναδικό σύστημα καθαρισμού One-Touch αφήνοντας τον επίδοξο ψήστη να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει σημασία!

...εμφάνιση και χειρισμός

Από άποψη εργονομίας και εμφάνισης, οι δύο συσκευές αγγίζουν κορυφαία επίπεδα και παίρνουν άριστα!

Στη βάση τους θα βρείτε ροδάκια τα τα οποία τους επιτρέπουν πάρα τα 30 και 21 κιλά αντίστοιχα, να μεταφέρονται και να μετακινούνται με ευκολία. Και στις δύο περιπτώσεις και ανάλογα με το μέγεθος, θα βρείτε κάτω σχάρα εναπόθεσης ενώ τα εξωτερικά υλικά είναι εξίσου ανθεκτικά στον χρόνο και τις φθορές.

τεχνικά χαρακτηριστικά
Εικόνα

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του ψησίματος που θα αποδώσουν αμφότερες, ωστόσο η σχάρα της μεν Weber είναι κατασκευασμένη από ατσάλι, η δε OutdoorChef έχει ανοξείδωτη μαντεμένια σχάρα από διαμάντι!

Στην OutdoorChef ο χρήστης μπορεί να επιτύχει αυτόματη ανάφλεξη μέσω ειδικούς διακόπτη, κάτι που βοηθά αρκετά την διαδικασία έναρξης. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως και στις δύο ψησταριές θα βρείτε ειδικό θερμόμετρο ενσωματωμένο στο καπάκι.

Η OutdoorChef επίσης έρχεται με ένα μοναδικό σύστημα που ενσωματώνει άμεσο και έμμεσο ψήσιμο το οποίο ονομάζεται EASY-FLIP, με τον χρήστη να μπορεί να αλλάξει τον τρόπο ψησίματος με μία απλή κίνηση. Η Weber από την άλλη, διαθέτει αρθρωτή σχάρα μαγειρέματος που ονομάζεται GOURMET BBQ SYSTEM για μεγαλύτερη ευκολία, ενώ λόγο του τύπου της, έχει ειδικές θήκες για τα κάρβουνα με αφαιρούμενο συλλέκτη στάχτης.

...στο ψήσιμο

Στην περίπτωση της OutdoorChef ο ψήστης έχει περισσότερες επιλογές ψησίματος καταφέρνοντας ανάλογα με την ποσότητα, τις ανάγκες και τα τρόφιμα που χρειάζεται να ψήσει, να διαμορφώνει ανάλογα και τον τρόπο, έχοντας με αυτόν τον τρόπο την πληρέστερη επιλογή για το ψήσιμο.

Η Weber χάρη στο πρακτικό της μέγεθος αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον καθένα, ώστε να μπορεί με απλό τρόπο να ετοιμάζει τα τρόφιμα.

Όποια κι αν είναι η ιδανική λύση για εσένα, το μόνο βέβαιο είναι ότι η όρεξη ανοίγει, η παρέα μαζεύεται και εσύ θα κερδίσεις την παράσταση με τις νέες σου δυνατότητες! 

Σχετικά άρθρα

Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 15 Pro Max

Η κόντρα που περιμέναμε! Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι των iOS και Android, το εκκεντρικό iPhone 15 Pro Max και το πανίσχυρο Galaxy S23 Ultra

Dji Osmo Action 4 vs Gopro HERO 12

Δύο από τις καλύτερες action cameras αυτή τη στιγμή, ανοίγουν τους... φακούς τους για να μας αποδείξουν ποια είναι η απόλυτη νικήτρια!

Smartwatch Samsung Galaxy Watch 6 vs Huawei Watch 4 vs Apple Watch S8

Μία πραγματική τιτανομαχία ανάμεσα σε 3 ρολόγια που θέλεις να τα έχεις στον καρπό σου και νικητή... εσένα με εκείνο που θα επιλέξεις!

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ vs Realme 11 Pro+

Μονομαχούν δύο flagship συσκευές που κάνουν την τεχνολογία να φαίνεται ακόμα πιο προσιτή, έχοντας χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου.

Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Στην αρένα των συγκρίσεών μας, ότι πιο φρέσκο έχουν να μας παρουσιάσουν οι Samsung και Xiaomi στην κινητή τηλεφωνία! Ποιος θα είναι ο νικητής;

Η μάχη των OLED

Η σημερινή μάχη αποτελείται από 4 κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων που έχουν λανσάρει OLED οθόνες σε μία αγορά υψηλού ανταγωνισμού.

Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite vs Midea I5C Robot

Η μάχη των καλύτερων συνεχίζεται με σημερινούς αντιπάλους δύο κορυφαίες σκούπες ρομπότ. Την Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite και την Midea I5C Robot. Και ο νικητής είναι…🔌

Apple iPhone 14 Pro Max vs Samsung S22 Ultra

Η μάχη των καλύτερων στην νέα μας ενότητα “Plug Battles” με το Apple iPhone 14 Pro Max και το Samsung S22 Ultra. Και ο νικητής είναι… 🔌

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.