Το απόλυτο Samsung 2024 road map

Το 2024 ξεκίνησε ΑΙ-δανικά για τη Samsung, αλλά ακόμα δεν είδατε τίποτα! Παρουσίαση της πιο WOW χρονιάς του κορεάτικου κολοσσού.

04 Apr 2024

Apple MacBook Air σχεδιασμένο & έτοιμο για όλα

Τα νέα Apple MacBook Air έρχονται με μία αναβάθμιση που τα φέρνει στο προσκήνιο των μηχανημάτων της Apple, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Xiaomi 14: η θρυλική αναβάθμιση

Το Xiaomi 14 επιστρέφει πατώντας σε γνωστά flagship μονοπάτια, αναβαθμισμένο από κάθε άποψη για κάθε απαίτηση χρήστη.

Apple iPhone 15 Pro Max vs Samsung Galaxy S24 Ultra

Οι απόλυτες ναυαρχίδες της χρονιάς, σε ένα face to face με έναν αστάθμητο παράγοντα που κρίνει το φετινό νικητή. Μάθε ποιος θα κερδίσει.

Το Galaxy S24 είναι AI μαγεία

Φέτος η Samsung δεν παρουσίασε απλά μία νέα γενιά Galaxy S τηλεφώνων, αλλά την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης στο χέρι σου.

CES 2024: η κυριαρχία του AI

Παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα εκθέματα της CES 2024 η οποία βασίστηκε εξ ολοκλήρου στη χρήση AI.

17 Jan 2024

Το Leap Beyond the Moment είναι το σύνθημα των ανερχόμενων

Η παρουσίαση της σειράς Xiaomi 14, ήταν μία πραγματική γιορτή για την εταιρεία που μαζί έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για τη φιλοσοφία της.

Η Xiaomi αλλάζει για πάντα (τα smartphones της)

Παρουσιάστηκε το HyperOS: Το νέο λειτουργικό της Xiaomi που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα και ίσως σύντομα να το έχεις στα χέρια σου! 

Τα νέα Wearables της Xiaomi είναι το next big thing

Τα Smart Watch 2 Pro και Band 8, έρχονται με πραγματικές αναβαθμίσεις και σε προκαλούν να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου μαζί τους.

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.