Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

29 Nov 2021
Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Cyber Monday λοιπόν και φέτος και οι προσφορές συνεχίζονται. Κάθε τέτοια ημέρα στα… μεθεόρτια της Black Friday ημέρας, οι προσφορές συνεχίζονται για μία τελευταία ημέρα πριν επιστρέψουμε στην ξενέρωτη κανονικότητα των αγορών μας!

Η Cyber Monday βέβαια κάθε άλλο παρά τυχαία είναι σαν επέτειος. Ξεκίνησε στο αρκετά κοντινό 2005 από κάτι σαν τον Εμπορικό Σύλλογο που θα λέγαμε εμείς, για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κάπου εκεί λοιπόν, είχε παρατηρηθεί πως η Δευτέρα μετά την Black Friday είναι μια από τις πιο εμπορικές ημέρες του χρόνου, αφού πολύς κόσμος επέστρεφε στα καταστήματα ή έκανε τα πρώτα του βήματα στις ηλεκτρονικές αγορές, μετά τον πανικό της... «Μαύρης Παρασκευής».

Γιατί λοιπόν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη; Η ημέρα τιτλοφορήθηκε τιμώντας την ανοδική τάση των αγορών μέσω διαδικτύου και κάπως έτσι προέκυψε το «Cyber» λίγο πριν το Monday! Και η αλήθεια είναι πως έκτοτε, έμποροι και καταναλωτές δίνουν ο ένας στον άλλο μια τελευταία ευκαιρία προσφορών και έξυπνων αγορών, προσφέροντας τα προϊόντα σε τιμές που ακολουθούν την λογική του Black Friday, στα προϊόντα που απέμειναν…

Στο electrocrete η μέρα αυτή, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα είναι, αφού οι μηχανές είναι ακόμα ζεστές από την καυτή Black Friday που φροντίσαμε για να μην τα βάψεις μαύρα και συνεχίζουμε με εξίσου χαμηλές τιμές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και μάλιστα προσθέτοντας νέα προϊόντα!

Ένα παράδειγμα είναι οι τηλεοράσεις OLED και QLED που απογειώνουν την απόλαυση του θεάματος, γιατί Cyber Monday χωρίς αγορά τηλεόρασης, δεν… γίνεται! Και επειδή, όλοι μας λίγο-πολύ θέλουμε να αναβαθμίσουμε το σπίτι και την προσωπική μας χρήση στην τεχνολογία, τις μεταφορές και την επικοινωνία, αλλά για κάποιο λόγο δεν καλυφτήκαμε αρκετά την Black Friday ψωνίζοντας όλα όσα θέλαμε, η μέρα αυτή είναι εδώ για εμάς και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού μας ή μέσα στην παλάμη του χεριού μας, γιατί όπως το 2005 ξεκίνησε όλο αυτό, έτσι και φέτος, απολαμβάνουμε τις ηλεκτρονικές αγορές πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ.


Αλήθεια, εσύ, πόσο Cyber είσαι;

Σχετικά άρθρα

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022
;