2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται

Από τον καθαρισμό ολόκληρου του σπιτιού μέχρι τις τρίχες των κατοικίδιων, υπάρχει μία σκούπα Dyson για τις ανάγκες σας.

 

Το κατοικίδιό σας αφήνει τρίχες και σωματίδια τόσο μικρά όσο τα αλλεργιογόνα σε όλο το σπίτι σας.
Εικόνα
Τρίχες κατοικίδιων

Μπορείς να δεις τις τρίχες των κατοικίδιων - αλλά όχι όλη τη βρωμιά και τα άλλα σωματίδια που μπορούν να προσκολληθούν σε αυτές.

Εικόνα
Τρίχωμα κατοικίδιων

Το τρίχωμα των κατοικίδιων είναι ένα αλλεργιογόνο που αποτελείται από ξεραμένα κύτταρα δέρματος και σάλιο.

Εικόνα
Βακτήρια

Η βρωμιά από το ύπαιθρο μπορεί να προσκολληθεί στις τρίχες των κατοικίδιων - δυνητικά εξαπλώνοντας βακτήρια εάν οι τρίχες εξαπλωθούν στο σπίτι σας.

Εικόνα
Γύρη

Οι πατούσες και οι τρίχες των κατοικίδιων συγκεντρώνουν σωματίδια από το ύπαιθρο, που θα μπορούσαν να εξαπλωθούν σε εσωτερικούς χώρους.

Αποκαλύπτει

Η Dyson αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη και τις τρίχες των κατοικίδιων που είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Η φωτιζόμενη κεφαλή καθαρισμού κάνει ορατή την αόρατη σκόνη σε σκληρά δάπεδα - για να μην χάνετε τίποτα.

Αποκαλύπτει
Ξεμπερδεύει τις τρίχες αυτόματα

Η τεχνολογία της κεφαλής καθαρισμού Motorbar™ χρησιμοποιεί πολυανθρακικά δοντάκια που ξεμπερδεύουν και απομακρύνουν τις τρίχες αυτόματα από τη ράβδο καθαρισμού καθώς καθαρίζετε.

Ξεμπερδεύει τις τρίχες αυτόματα
Εικόνα
Ισχυρή απορροφητικότητα

Ξεμπερδεύει αυτόματα. Η ισχυρή απορροφητικότητα της Dyson απομακρύνει τη σκόνη, τη βρωμιά και τις τρίχες των κατοικίδιων.

Εικόνα
Εξάρτημα για τρίχες

Σχεδιασμένο για τις ασύρματες σκούπες Dyson. Η κωνική βούρτσα καθαρισμού με τεχνολογία de-tangle αφαιρεί τις μακριές τρίχες και τις τρίχες των κατοικίδιων από τα κρεβάτια των κατοικίδιων, από τα καθίσματα του αυτοκινήτου και από τις σκάλες. Γρήγορα.

Η επιστήμη μας εστιάζει στα κατοικίδια

 

Δείτε πως μελετάμε τις τρίχες των κατοικιδίων.

Εικόνα
Η Dyson γνωρίζει τις τρίχες των κατοικίδιων

Οι επιστήμονές μας έχουν αφιερώσει χρόνια για να κατανοήσουν τους διαφορετικούς τύπους της τρίχας, μέχρι το πως λυγίζουν, αναπηδούν και πέφτουν.

Εικόνα
Και πως να τις απομακρύνει

Η τεχνολογία της κεφαλής καθαρισμού Motorbar™ της Dyson οδηγεί τις σκληρές νάιλον τρίχες βαθιά μέσα στο χαλί για να απομακρύνουν τις επίμονες τρίχες.

Εικόνα
Από όλες τις επιφάνειες

Η σκόνη και οι τρίχες μπορούν να προσκολληθούν στα στατικά φορτία σε σκληρά δάπεδα. Τα αντιστατικά νήματα από ίνες άνθρακα φτάνουν βαθιά για να απομακρύνουν τα μικρά σωματίδια.

Τα κατοικίδια αφήνουν πολλά περισσότερα από απλές τρίχες

Δείτε πως μελετάμε τα αόρατα αλεργιογόνα.

Εικόνα
Οι τρίχες των κατοικίδιων μεταφέρουν αλλεργιογόνα

Όπου κι αν κινείται το κατοικίδιό σας, αφήνει τρίχες που μπορούν να εξαπλώσουν μικροσκοπικά αλλεργιογόνα στο σπίτι σας.

Εικόνα
Η Dyson κοιτάζει πιο κοντά

Οι μικροβιολόγοι μελετούν τα σωματίδια που μπορούν να προσκολληθούν στις τρίχες των κατοικίδιων, βοηθώντας στην εύρεση καλύτερων τρόπων για την σύλληψή τους.

Εικόνα
Για ένα πιο καθαρό και υγιές σπίτι

Γι' αυτό οι ασύρματες σκούπες της Dyson διαθέτουν τα εξαρτήματα , την ισχύ και το φιλτράρισμα για να συλλαμβάνουν και να περιορίζουν τα αόρατα σωματίδια.

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.