2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται

Πάρτε τον έλεγχο του περιβάλλοντός σας με έναν καθαριστή Dyson

 

Έλεγχος βιομηχανικού προτύπου

Ο Ρυθμός Χορήγησης Καθαρού Αέρα (CADR) υπολογίζεται σε ένα συμπαγή θάλαμο διαστάσεων 28.5m3, με ένα μόνο αισθητήρα και έναν ανεμιστήρα που βοηθά μη-ρεαλιστικά την κυκλοφορία. Στη Dyson, δεν πιστεύουμε ότι αυτό είναι αρκετά καλό.

 

Δείτε πως οι δοκιμές της Dyson προχωρούν περισσότερο από το CADR

Η Dyson προχωράει παραπέρα

Οι καθαριστές αέρα Dyson δοκιμάζονται πέρα από το CADR, σε χώρο διαστάσεων 81m3 με εννέα αισθητήρες και χωρίς ανεμιστήρα οροφής - για να διασφαλιστεί ότι ολόκληροι οι χώροι διαβίωσης καθαρίζονται σωστά. Σε ξεχωριστές δοκιμές, εκθέτουμε τον καθαριστή μας σε ένα ευρύ φάσμα ρύπων, συμπεριλαμβανομένου του βενζολίου, του ιού H1N1, της σκόνης, των οσμών, ακόμη και της φορμαλδεΰδης, οπότε γνωρίζουμε ότι αντανακλά ένα πραγματικό χώρο διαβίωσης.

Η Dyson προχωράει παραπέρα

Πως η Dyson καθαρίζει σωστά ένα ολόκληρο δωμάτιο

1. Ανιχνεύει και αναφέρει αυτόματα

Το προηγμένο σύστημα αισθητήρων μας αλληλεπιδρά με έναν μοναδικό αλγόριθμο για να ανιχνεύουν και να ξεχωρίζουν τους ρύπους αυτόματα, πριν ξεκινήσουν τον καθαρισμό και αναφέρουν σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα.

2. Παγιδεύει και καταστρέφει

Αφιερώνουμε χρόνια έρευνας στο προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος HEPA ώστε να γνωρίζουμε ότι απομακρύνει το 99,95% των σωματιδίων τόσο μικρών όσο 0,1 microns συμπεριλαμβανομένων των ρύπων, όπως σκόνη και αλλεργιογόνα, ενώ ο ενεργός άνθρακας αφαιρεί αέρια και οσμές.

2. Παγιδεύει και καταστρέφει

Το μοναδικό φίλτρο καταλύτη της Dyson δοκιμάζεται για να καταστρέφει συνεχώς την φορμαλδεΰδη μετατρέποντάς την σε νερό και CO₂.

3. Ισχυρή προβολή αέρα

Η τεχνολογία Air Multiplier™ της Dyson εξασφαλίζει αποτελεσματική προβολή και κυκλοφορία καθαρού αέρα σε ολόκληρο το δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα κατευθύνει αυτόματα τους ρύπους στο εσωτερικό του καθαριστή.

3. Ισχυρή προβολή αέρα

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.