2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται

Ανακάλυψε τη συλλογή
περιποίησης μαλλιών Dyson

 

Λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα, για προστασία από τη φθορά των μαλλιών.

 

Τα επανασχεδιασμένα εξαρτήματα αξιοποιούν την ενισχυμένη ροή αέρα Coanda για να δημιουργήσετε τα επιθυμητά στυλ.

 

Κύλινδροι για μπούκλες ή κυματισμούς.
Βούρτσες για ίσια μαλλιά και όγκο.
Σχεδιασμένο για διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

 

Κύρια Χαρακτηριστικά
Εικόνα
Coanda για μπούκλες

Το styler Dyson Airwrap™ αξιοποιεί ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που ονομάζεται φαινόμενο Coanda. Καμπυλώνει τον αέρα για να προσελκύει και να τυλίγει τα μαλλιά στον κύλινδρο ή τη βούρτσα. Styling με αέρα, όχι με υπερβολική θερμότητα.

Εικόνα
Χωρίς υπερβολική θερμότητα

Ο έξυπνος έλεγχος της θερμότητας μετρά τη θερμοκρασία της ροής του αέρα περισσότερες από 40 φορές το δευτερόλεπτο, ελέγχοντας το θερμαντικό στοιχείο ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία κάτω από τους 150°C.

Εικόνα
Τροφοδοτείται από το ψηφιακό μοτέρ Dyson V9

Η πτερωτή 13 λεπίδων περιστρέφεται έως και 110.000rpm, παράγοντας 3,2kPa. Αρκετά ισχυρό για να παράγει την πίεση του αέρα που απαιτείται για τη δημιουργία του φαινομένου Coanda.

 

Γρήγορο στέγνωμα. Χωρίς υπερβολική θερμότητα. Σχεδιασμένο για να φροντίζει τα μαλλιά.

 

Πέντε εξαρτήματα για styling, συμπεριλαμβανομένου του νέου εξαρτήματος Flyaway.
Μαγνητικά εξαρτήματα για styling

 

Κύρια Χαρακτηριστικά
Εικόνα
Εξάρτημα Flyaway για λείο αποτέλεσμα

Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, το νέο εξάρτημα Flyaway αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να ανασηκώνει τα μακριά μαλλιά και να κρύβει τα ατίθασα. Προσφέροντας ένα λείο, επαγγελματικό αποτέλεσμα, στο σπίτι.

Εικόνα
Έξυπνος έλεγχος θερμότητας

Το σεσουάρ Dyson Supersonic™ μετρά τη θερμοκρασία του αέρα περισσότερες από 40 φορές το δευτερόλεπτο και ρυθμίζει τη θερμοκρασία. Αυτό αποτρέπει τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και βοηθά στην προστασία της λάμψης των μαλλιών σας.

Εικόνα
Γρήγορο στέγνωμα

Το μικρό, ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson περιστρέφεται έως και 110.000rpm. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier™ παράγει μία ροή ελεγχόμενου αέρα υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας, για γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας.

 

Αποχαιρετήστε την υπερβολική θερμότητα. Καλωσορίστε τις εύκαμπτες πλάκες.

 

Styling ακριβείας με 50% λιγότερη φθορά
Έξυπνο σύστημα ελέγχου της θερμότητας
Ασύρματη ευελιξία, ενσύρματη θερμική απόδοση

 

Κύρια Χαρακτηριστικά
Εικόνα
Βελτιωμένο styling με 50% λιγότερη φθορά

Πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγανίου, σχεδιασμένες για το πλάτος των ανθρώπινων μαλλιών. Οι πλάκες προσαρμόζονται για να αγκαλιάζουν τα μαλλιά, για βελτιωμένο styling με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα.

Εικόνα
Έξυπνος έλεγχος θερμότητας

Ένα ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο, για να μην υπερβαίνετε ποτέ την επιλεγμένη θερμοκρασία. Ένα έξυπνο σύστημα παρακολουθεί και ελέγχει συνεχώς για βελτιστοποίηση της θερμικής απόδοσης.

Εικόνα
Ασύρματη ευελιξία, ενσύρματη θερμική απόδοση

Το ισιωτικό Dyson Corrale™ παρέχει έως και 30 λεπτά ασύρματου styling2, με τη θερμική απόδοση ενός ισιωτικού με καλώδιο. Και αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, απλώς συνδέστε το καλώδιο για λειτουργία υβριδικής φόρτισης. Φορτίζει το 90% της μπαταρίας σε 40 λεπτά.

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.