2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται
Εικόνα
Ο πιο εύκολος, γρήγορος και ασφαλής τρόπος για τις συναλλαγές σου, στο electrocrete

Στις μέρες μας, το να μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις, εύκολα και γρήγορα δεν είναι ένα ζητούμενο. Είναι μία απαίτηση. Κι αν αυτό εμπεριέχει προσωπικά ή οικονομικά δεδομένα, τότε η απαίτηση αφορά και την ασφάλεια. 

 

Τα e-wallets είναι η απάντηση παρέχοντας μια πραγματικά προσιτή και εύκολη εμπειρία χρήσης στον κάθε χρήστη smart τηλεφώνου ή και ρολογιού και ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα το οποίο διαθέτει στη συσκευή του! Με ειδικές εφαρμογές πιστοποιημένες από τις ελληνικές και ξένες τράπεζες, οι συμβατές κάρτες σας μπορούν να ενσωματωθούν στις αντίστοιχες εφαρμογές και... αυτό ήταν όλο! 

 

Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή. Κατεβάζεις την εφαρμογή Google Pay ή Apple Pay (ανάλογα με το λειτουργικό της συσκευής σου), κάνεις προσθήκη της συμβατής κάρτας που σε ενδιαφέρει, εισάγεις τους κωδικούς επιβεβαίωσης που θα λάβεις σε SMS και email (αφού είσαι ταυτοποιημένος χρήστης στην τράπεζά σου) και αυτό ήταν όλο. 

Με ένα κλικ, μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε πληρωμή στα συμβεβλημένα καταστήματα -όπως το electrocrete- και να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία πληρωμών! 

Google pay

Αν είσαι χρήστης Android συσκευής, τότε αρκεί να κατεβάσεις την εφαρμογή Google wallet στο κινητό σου ή και στο ρολόι εφόσον το υποστηρίζει η smartwatch συσκευή σου. Μπορείς εύκολα να προσθέσεις τις κάρτες σου με απλά βήματα και ακολουθώντας τα βήματα που η κάθε τράπεζα ορίζει. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις μετά, είναι να χρησιμοποιείς το κινητό (ή και ρολόι) σου για κάθε πληρωμή, είτε με ένα click στον σχετικό τρόπο πληρωμής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είτε μέσω NFC στα φυσικά καταστήματα! Στο electrocrete μπορείς να πληρώσεις με Google Pay επιλέγοντάς το στο τελευταίο βήμα καλαθιού της παραγγελίας σου, είτε αν έχεις επιλέξει να παραλάβεις το προϊόν από το Σημείο Παραλαβής, πλησιάζοντας τη συσκευή σου στο POS του πάγκου συναλλαγών μας! 

Apple pay

Αν είσαι χρήστης iOS συσκευής, τότε αρκεί να κατεβάσεις την εφαρμογή Apple pay στο κινητό σου ή και στο Apple Watch ρολόι σου. Μπορείς εύκολα να προσθέσεις τις κάρτες σου με απλά βήματα που η κάθε τράπεζα ορίζει. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις μετά, είναι να χρησιμοποιείς το κινητό (ή και ρολόι) σου για κάθε πληρωμή, είτε με ένα click στον σχετικό τρόπο πληρωμής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είτε μέσω NFC στα φυσικά καταστήματα! Στο electrocrete μπορείς να πληρώσεις με Apple Pay επιλέγοντάς το στο τελευταίο βήμα καλαθιού της παραγγελίας σου, είτε αν έχεις επιλέξει να παραλάβεις το προϊόν από το Σημείο Παραλαβής, πλησιάζοντας τη συσκευή σου στο POS του πάγκου συναλλαγών μας! 

Μη χάνεις χρόνο και μπες στη νέα εμπειρία εύκολων, γρήγορων και ασφαλών συναλλαγών μέσω e-wallets!

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.