Ανακυκλώνω - ΑλλάΖΩ Συσκευή


Είσαι δικαιούχος στην Κρήτη; Εδώ, αλλάΖΕΙΣ καλύτερα!

Συνεχίζεται ο 3ος Κύκλος! Τσέκαρε αν ανήκεις στους νέους δικαιούχους.

Επίλεξε συσκευή
Τι πρέπει να γνωρίζεις
Τελευταία νέα

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει την ενεργοποίηση του 3ου Κύκλου του Προγράμματος με την ενεργοποίηση νέων κουπονιών του Προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» σε νέους δικαιούχους από τη λίστα επιλαχόντων.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης επιταγών είναι η 10/10/2023 και η λήξη δυνατότητας παράδοσης παλαιών συσκευών από Δικαιούχος προς τα καταστήματα είναι η 9/11/2023.

 

Τσέκαρε αν είσαι δικαιούχος, πατώντας ΕΔΩ

Τι στοιχεία θα αναφέρει η επιταγή που θα λάβω;

Τον μοναδικό κωδικό της επιταγής (Voucher ID)

Το όνομα και ΑΦΜ σου, καθώς και το επιβεβαιωμένο κινητό που έχεις δηλώσει και θα αποστέλλονται τα μηνύματα και οι κωδικοί μίας χρήσης

Την κατηγορία της συσκευής που αφορά η συγκεκριμένη επιταγή

Το ποσοστό ενίσχυσης και τη μέγιστη ονομαστική της αξία

Τον αριθμό παροχής και τη διεύθυνση κατοικίας σου

Ποιά είναι τα μέγιστα ποσά επιδότησης σε κάθε κατηγορία

❄️Ψυγεία έως 425€

❄️Καταψύκτες έως 225€

❄️Κλιματιστικά 9.000btu έως 340€

❄️Κλιματιστικά 12.000btu έως 400€

❄️Κλιματιστικά 18.000btu έως 570€

❄️Κλιματιστικά 24.000btu έως 710€

Μπορώ να εξαργυρώσω την επιταγή μου στο electrocrete.gr;

Ναι! Η επιταγή του προγράμματος «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή», μπορεί να εξαργυρωθεί στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας για δικαιούχους εντός Κρήτης.

 

Για να γίνει η δέσμευση και εξαργύρωση της επιταγής, αρκεί ο κωδικός Voucher, το ΑΦΜ του δικαιούχου, το Κινητό τηλέφωνο από το οποίο έγινε η αίτηση και ο κωδικός μιας χρήσης OTP που θα σταλεί εκείνη τη στιγμή με SMS.

 

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Πάτα εδώ.

Μέχρι πότε μπορώ να αγοράσω τη νέα μου συσκευή;

Αν ανήκεις στον Τρίτο Κύκλο Δικαιούχων, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου έως την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023. Αντίστοιχα, οι παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος στους εμπόρους μπορούν να γίνονται έως και την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023.

 

Οι παραπάνω ημερομηνίες αφορούν την Ένταξη #4 του Προγράμματος.

Μπορώ να αγοράσω μία συσκευή με χρήση επιδότησης και χωρίς κατοχή παλαιάς;

Όχι. Για κάθε νέα συσκευή που επιχορηγείται, μία παλαιά συσκευή της ίδιας κατηγορίας θα πρέπει να ανακυκλωθεί.

Σε τι κατάσταση πρέπει να είναι η συσκευή πρέπει να δώσω για ανακύκλωση;

Οι συσκευές προς ανακύκλωση πρέπει να είναι άρτιες και να αντιστοιχούν στην ίδια κατηγορία με την αγορά της νέας. Για τα κλιματιστικά θα πρέπει να δωθεί έγκριση καταλληλότητας από πιστοποιημένο τεχνικό.

ανακύκλωση ΕΔΩ
Γιατί εδώ αλλάΖΕΙΣ καλύτερα;

 

✔ Άμεση διαθεσιμότητα

✔ Χαμηλότερες τιμές

✔ Πιστοποιημένους τεχνικούς

✔ Άτοκες δόσεις

✔ Online εξαργύρωση voucher

✔ Επώνυμα Brands

ενέργεια
Εξοικονόμησε ενέργεια

Η επιλογή μίας συσκευής χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης θα σε βοηθήσει στο να μειώσεις τον λογαριασμό του ρεύματος.

Ενεργειακή κλάση από A έως F. Λίγο πριν την αγορά σου, μην φοβηθείς να επιλέξεις τις συσκευές με την καλύτερη ενεργειακή κλάση. Η απόσβεση τους θα γίνει πολύ πιο γρήγορα!

Ειδικά στα ψυγεία το κλασικό No Frost έχει πλέον αντικατασταθεί με την τεχνολογία Full No Frost που φροντίζει ακόμα περισσότερο τα προϊόντα μέσα στο ψυγείο καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα.

Τοποθετήστε το ψυγείο και τον καταψύκτη μακριά από πηγές θερμότητας όπως φούρνο, θερμαντικά σώματα και άμεσο φως του ήλιου, ώστε να μην αυξηθεί η κατανάλωση ρεύματος.

Αν λείπεις για καιρό από το σπίτι (επιτέλους, διακοπές!) βγάλ’ το απ’ την πρίζα.

Ψύξη
Σε αφορά
Γιατί σε αφορά;

Γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία να αντικαταστήσεις Οικιακές Συσκευές που διαθέτεις αλλά αφενός δεν σε καλύπτουν διότι είναι παλιές και αφετέρου λόγω παλαιότητας καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα. Οι εγκεκριμένες κατηγορίες συσκευών πληρούν συγκεκριμένα ενεργειακά κριτήρια, με αποτέλεσμα να κάνεις οικονομία στο ρεύμα, ακόμα και 300€ ετησίως! Ειδικά, τα παλιά κλιματιστικά χρειάζονται συνεχώς συντήρηση και η παλαιότητα τους συνδέεται με ιδιαίτερα υψηλή κατανάλωση στο ρεύμα ενώ παράλληλα προστατεύεις το περιβάλλον και γλιτώνεις τις επερχόμενες βλάβες λόγω παλαιότητας.

Κλιματιστικά
Μάθε περισσότερα απ' το electrocrete Blog...
Έφτασε η ώρα της εξαργύρωσης. Εδώ, αλλάΖΕΙΣ καλύτερα
Το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω - ΑλλάΖΩ Συσκευή” έφτασε επιτέλους στην φάση της εξαργύρωσης. Αν είσαι δικαιούχος, έχεις κερδίσει την μάχη της εξοικονόμησης ρεύματος!
Διαβάζοντας τις νέες ενεργειακές ετικέτες
Η νέα ενεργειακή ετικέτα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις αγορές, εξοπλίζοντας τον καταναλωτή με χρήσιμες πληροφορίες πριν την αγορά του.
«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά
Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή για εσένα!

Δημοφιλή Brands

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!