Tο Amazon Luna ήρθε για να ταράξει τα gaming "νερά"

13 Oct 2022
Tο Amazon Luna ήρθε για να ταράξει τα gaming "νερά"

Στο σημερινό άρθρο θα παρουσιάσουμε το Amazon Luna. Τη νέα gaming πρόταση -από την Amazon αυτή τη φορά- που ίσως και να έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει (συνέχισε να διαβάζεις). Όμως πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για αυτό, πρέπει να μελετήσουμε τον λόγο που η Amazon “έριξε” στα βαθιά το νέο της προϊόν… τώρα.

Η απάντηση έχει ενδιαφέρον. Αφού σε αυτό το "τώρα", το φετινό Φθινόπωρο δηλαδή, συνέβησαν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα, με πιο εμφατικό, την κατάργηση του google Stadia, της gaming πλατφόρμας της google στην οποία τελικά ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε και έτσι η εταιρεία την αποσύρει στο τέλος του χρόνου με τις αντίστοιχες αποζημιώσεις στους χρήστες. Παράλληλα, η υπηρεσία Playstation Stars επιτείνεται σε περισσότερες χώρες (μεταξύ τους και η Ελλάδα) από σήμερα, ενώ και το XBOX επεκτείνει τα προγράμματα συνδρομών της με το GAME PASS που αναφέρεται στα μέλη μιας οικογένειας. Τέλος, ακόμα και η Logitech με το νέο G cloud για Android έρχεται να ενώσει πολλές πλατφόρμες -μεταξύ τους και το Amazon Luna- μαζί για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Related articles

Το Playstation VR 2 είναι μία κατηγορία μόνο του

Η εικονική πραγματικότητα έκλεψε την παράσταση στην έκθεση CES 2023 και το Playstation VR 2, ήταν φυσικά ο απόλυτος εικονικός πρωταγωνιστής!

FIFA 2023 / NBA 2K23 στο απόλυτο challenge

Κι εκεί που λες πως δεν γίνεται καλύτερο, έρχεται η απόλυτη αθλητική gaming πανδαισία να τα αλλάξει όλα. Αγαπητοί gamers... πιάστε τα gamepads και παίξτε μπάλα! 

26 Aug 2022

PlayStation για τα μάτια σου μόνο

Η βασίλισσα του gaming, Sony, ξεκινάει το 2022 με κεκτημένη ταχύτητα αφού μαζί με το νέο State of Play, λάνσαρε και το νέο VR2

17 Mar 2022

Το Playstation 4 είναι (ακόμα) εδώ

Κι όμως, το Playstation 4 κάθε άλλο παρά ξεπερασμένο είναι. Με το PS5 να βρίσκεται σε παγκόσμια έλλειψη, η εναλλακτική σου λύση είναι γεμάτη αδρεναλίνη!

18 Jan 2022

Και ο νικητής είναι... Golden Joystick Awards 2021

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα διάσημα βραβεία του gaming, τα “Golden Joystick Awards 2021” σε μια ιδιαίτερη βραδιά!

10 Dec 2021

Πώς έγινα κι εγώ gamer

Τελικά το gaming δεν είναι μια παιδική ενασχόληση χωρίς ενδιαφέρον, αλλά μάλλον μια βιομηχανία που ίσως ήρθε η ώρα να ταιριάξεις κι εσύ στα ενδιαφέροντά σου.

10 Nov 2021

Είσαι έτοιμος να κάνεις... Switch?

Η Nintendo παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή παιχνιδομηχανή, με χαρακτηριστικά κονσόλας, πολυχρηστική και επαναστατική στο multigaming όσο ποτέ ξανά. Πλέον, δεν έχετε καμία δικαιολογία να αποφύγετε το παιχνίδι. Κυρίες, κύριοι και παιδιά, το Nintendo Switch OLED!

12 Oct 2021

FIFA 2022: "Hypermotion" προς τον ρεαλισμό

Παίξαμε το FIFA 2022 και γίναμε μάρτυρες από πρώτο χέρι της νέας τεχνολογίας "Hypermotion" που φέρνει νέες, δυνατότητες που προσεγγίζουν τον ρεαλισμό όσο ποτέ ως τώρα! Εξετάζουμε τις νέες δυναμικές, τις νέες κινήσεις και δυνατότητες on και off game και επιλέγουμε πώς θα δημιουργήσουμε την δική μας FIFA 2022 όμάδα.

30 Sep 2021
;