Και ο νικητής είναι... Golden Joystick Awards 2021

10 Dec 2021
Και ο νικητής είναι... Golden Joystick Awards 2021

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα διάσημα βραβεία του gaming, τα “Golden Joystick Awards 2021” με νικητές αρκετούς κατασκευαστές, αλλά κυρίως τους λάτρεις των σκοτεινών δωματίων με τα πιο διάσημα περιφερειακά υπολογιστή, τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες gamers που υπάρχουν εκεί έξω!

Το πιο εντυπωσιακό κριτήριο των βραβείων αυτών είναι ότι οι νικητές προκύπτουν από τις ψήφους του κοινού και το 2021 η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού φέτος μετρήθηκαν σε εκατομμύρια! Η φετινή χρόνια ήταν επίσης πολύ ιδιαίτερη αφού συμπληρώθηκαν 50 χρόνια gaming κι έτσι οι διοργανωτές φρόντισαν να δημιουργήσουν μια ειδική τιμητική κατηγορία για τον λόγο αυτό.

Στην λίστα των υποψηφίων υπήρχαν παιχνίδια για… όλα τα γούστα. Από αθλητικά και πολεμικά, μέχρι μυστηρίου και στρατηγικής, ενώ όλες οι πλατφόρμες παιχνιδιών ήταν πρωταγωνίστριες. Από το Nintendo και το Playstation, μέχρι φυσικά το PC που έχει το δικό του φανατικό κοινό.

Related articles

FIFA 2023 / NBA 2K23 στο απόλυτο challenge

Κι εκεί που λες πως δεν γίνεται καλύτερο, έρχεται η απόλυτη αθλητική gaming πανδαισία να τα αλλάξει όλα. Αγαπητοί gamers... πιάστε τα gamepads και παίξτε μπάλα! 

PlayStation για τα μάτια σου μόνο

Η βασίλισσα του gaming, Sony, ξεκινάει το 2022 με κεκτημένη ταχύτητα αφού μαζί με το νέο State of Play, λάνσαρε και το νέο VR2

17 Mar 2022

Το Playstation 4 είναι (ακόμα) εδώ

Κι όμως, το Playstation 4 κάθε άλλο παρά ξεπερασμένο είναι. Με το PS5 να βρίσκεται σε παγκόσμια έλλειψη, η εναλλακτική σου λύση είναι γεμάτη αδρεναλίνη!

18 Jan 2022

Πώς έγινα κι εγώ gamer

Τελικά το gaming δεν είναι μια παιδική ενασχόληση χωρίς ενδιαφέρον, αλλά μάλλον μια βιομηχανία που ίσως ήρθε η ώρα να ταιριάξεις κι εσύ στα ενδιαφέροντά σου.

10 Nov 2021

Είσαι έτοιμος να κάνεις... Switch?

Η Nintendo παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή παιχνιδομηχανή, με χαρακτηριστικά κονσόλας, πολυχρηστική και επαναστατική στο multigaming όσο ποτέ ξανά. Πλέον, δεν έχετε καμία δικαιολογία να αποφύγετε το παιχνίδι. Κυρίες, κύριοι και παιδιά, το Nintendo Switch OLED!

12 Oct 2021

FIFA 2022: "Hypermotion" προς τον ρεαλισμό

Παίξαμε το FIFA 2022 και γίναμε μάρτυρες από πρώτο χέρι της νέας τεχνολογίας "Hypermotion" που φέρνει νέες, δυνατότητες που προσεγγίζουν τον ρεαλισμό όσο ποτέ ως τώρα! Εξετάζουμε τις νέες δυναμικές, τις νέες κινήσεις και δυνατότητες on και off game και επιλέγουμε πώς θα δημιουργήσουμε την δική μας FIFA 2022 όμάδα.

30 Sep 2021
;