Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

17 May 2022
Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Ο εκπαιδευτικός στην Ελλάδα του 2022 θα έχει πολλά να διηγηθεί στην ζωή του. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε «πλάτη» όσο σε ελάχιστα επαγγέλματα ώστε να κρατηθεί η κοινωνία «όρθια» στην περίοδο της πανδημίας. Άσχετα με το πόσο εξοικειωμένος ή μη με την τεχνολογία ήταν, κλήθηκε πολύ απότομα να επιτελέσει το έργο του με έναν πρωτόγνωρο τρόπο για τον οποίο ουδέποτε είχε προετοιμαστεί ή εκπαιδευτεί. Και τα κατάφερε!

Γι’ αυτό και αξίζει τον αμέριστο σεβασμό και θαυμασμό μας. Γιατί ακόμα κι όταν επέστρεψε μαζί με τους μαθητές του στα σχολεία, εκτός από εκπαιδευτικός, έγινε υγειονομικός, ψυχολόγος δίπλα στα παιδιά και πόσα ακόμα. Κι αν κάτι έμεινε από όλη αυτήν την περίοδο, είναι πως ένας δάσκαλος ή καθηγητής πρέπει να μπορεί όχι απλά να κυνηγήσει την τεχνολογία αλλά να την εκμεταλλευτεί προς όφελος του ίδιου και των μαθητών του.

Σήμερα, το πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ που αφορά τους εκπαιδευτικούς είναι μία μοναδική ευκαιρία να αναβαθμίσουν την ποιότητα της διδασκαλίας τους και την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών τους.

Related articles

Παρουσίαση: Gopro HERO 11 Black

Η GoPro Hero 11 Black φτιάχτηκε για όλους τους τύπους ανθρώπων και δραστηριοτήτων. Παρουσιάζουμε την κάμερα που δεν ξέρουμε γιατί μπορεί κάποιος να μην τη θέλει!

Στην έκθεση IFA 2022 η καινοτομία άλλαξε επίπεδο

Βρεθήκαμε στο Βερολίνο για την ετήσια έκθεση τεχνολογίας IFA 2022 και εντυπωσιαστήκαμε από την καινοτομία και την αμεσότητα των νέων τεχνολογιών.

16 Sep 2022

Τα νέα Apple είναι εξωπραγματικά "Far Out"

H Apple παρουσίασε στο ετήσιο event της, τα νέα iPhone 14 μαζί με τα νέα Apple Watch και AirPods Pro. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

FIFA 2023 / NBA 2K23 στο απόλυτο challenge

Κι εκεί που λες πως δεν γίνεται καλύτερο, έρχεται η απόλυτη αθλητική gaming πανδαισία να τα αλλάξει όλα. Αγαπητοί gamers... πιάστε τα gamepads και παίξτε μπάλα! 

Το DJI Mini 3 Pro ήρθε για να διαγράψει τα όρια

Παρουσιάζουμε το DJI MINI 3 PRO, το πρώτο drone που ξεπερνά την φυσική λογική των ορίων έχοντας αντίστροφη αναλογία μεγέθους και δυνατοτήτων.

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

Η μοναδική ευκαιρία που περιμένει όλη η Ελλάδα ξεκινάει αυτές τις μέρες και εμείς σε προετοιμάζουμε για να είσαι ενημερωμένος και έτοιμος.

Google I/O Τι θα δούμε το 2022;

Το συνέδριο της google I/O για το 2022 είχε ίσως την πιο πλούσια ποικιλία που είδαμε ποτέ, με ανακοινώσεις τόσο σε νέες συσκευές όσο και σε νέες τεχνολογίες.

Η εμπειρία του διαφορετικού

Η Samsung αλλάζει ξανά τα δεδομένα στα πρότυπα τεχνολογίας τηλεοράσεων και μας προσκαλεί να ζήσουμε μια διαφορετική οπικοακουστική εμπειρία με τις νέες QD OLED

Neo QLED TVs. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις

Η Samsung λανσάρει τη νέα σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας Neo QLED 2022 και χωράει μέσα σε στην οθόνη μια ζωντανή πραγματικότητα που σε προκαλεί να την αποκτήσεις.

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο Xiaomi στα χέρια σου

Η Xiaomi είναι και φέτος ασυγκράτητη! Λανσάρει παράλληλα δύο εξαιρετικά υψηλού επιπέδου συσκευές φτιαγμένες για το… χέρι μας!

;