2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται
Εικόνα
Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις

Δυνητικοί ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι οικιακοί καταναλωτές. Φυσικά πρόσωπα που έχουν τοποθετημένο στην οικία τους και όχι σε επαγγελματικό χώρο, παλαιό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα (χωρητικότητας ίσης ή μεγαλύτερης των 40 λίτρων) τον οποίο επιθυμούν να αντικαταστήσουν με νέο ηλιακό θερμοσίφωνα, νεότερης τεχνολογίας και ενεργειακά αποδοτικότερο. Το παρόν αφορά την παραπάνω κατηγορία πελατών που έχουν εγκριθεί στο πρόγραμμα επιδότησης και που επιθυμούν να εξαργυρώσουν την επιταγή τους πραγματοποιώντας ηλεκτρονικές αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.electrocrete.gr 

  

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

Οι επιδοτούμενοι πελάτες των οποίων η επιταγή έχει ως δηλωθείσα, διεύθυνση εντός του Νομού Ηρακλείου, μπορούν να κάνουν την αγορά τους και να εξαργυρώσουν την επιταγή τους μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

 

Στην κατηγορία αυτή, υποστηρίζεται και η υπηρεσία τοποθέτησης. Ο δικαιούχος θα πρέπει να παραδώσει τον παλαιό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα σε άρτια κατάσταση ο οποίος θα πρέπει να είναι τοποθετημένος και με χωρητικότητα ίση ή μεγαλύτερη των 40 λίτρων. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καλούν το Τηλεφωνικό μας Κέντρο, στο 2811 802200 ώστε να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά η διαδικασία της δέσμευσης του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα και η εξαργύρωση της επιταγής. 

  

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

Οι επιδοτούμενοι πελάτες των οποίων η επιταγή έχει ως δηλωθείσα διεύθυνση, περιοχή της Κρήτης -εκτός του Νομού Ηρακλείου- δύναται να πραγματοποιήσουν την αγορά και να εξαργυρώσουν την επιταγή τους μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καλούν το Τηλεφωνικό μας Κέντρο, στο 2811 802200 ώστε να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά η διαδικασία της δέσμευσης του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα και η εξαργύρωση της επιταγής. 

 

Σημειώνεται ότι σε αυτήν την κατηγορία αγορών, δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία τοποθέτησης, ενώ ο δικαιούχος θα πρέπει να παραδώσει τον παλαιό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα σε άρτια κατάσταση ο οποίος θα πρέπει να είναι τοποθετημένος και με χωρητικότητα ίση ή μεγαλύτερη των 40 λίτρων. 

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ  

Το κατάστημα μας δεν υποστηρίζει εξαργύρωση επιταγών του προγράμματος ανακύκλωσης, εκτός Κρήτης. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να πραγματοποιούν αγορές ηλιακού θερμοσίφωνα με ηλεκτρονική ή και τηλεφωνική παραγγελία, εκτός του προγράμματος ανακύκλωσης. 

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ 

Για τις περιοχές εντός του νομού Ηρακλείου, όπου και υποστηρίζεται η υπηρεσία τοποθέτησης του Ηλιακού Θερμοσίφωνα, το κατάστημα μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση του παλαιού ηλεκτρικού ή ηλιακού θερμοσίφωνα από ταράτσα, ως εξής: 

  • Με την αποξήλωσή του (δεν περιλαμβάνεται το κατέβασμα του ηλιακού θερμοσίφωνα από την ταράτσα) και την παραλαβή του (αν πρόκειται για ηλεκτρικό θερμοσίφωνα) με σκοπό την προώθηση προς ανακύκλωση. 
  • Με το ανέβασμα (περιλαμβάνεται τυχόν χρήση αναβατορίου), τη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα. 
  • Με τη σύνδεση του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα σε υπάρχουσα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. 

 

Στα παραπάνω, δεν περιλαμβάνονται τυχόν αντικατάσταση εξαρτημάτων και σωληνώσεων για κατασκευή δικτύου, εφόσον χρειαστούν. 

 

Σε περίπτωση χρήσης πρόσθετων υλικών ή κατεβάσματος του παλιού ηλιακού θερμοσίφωνα για προώθηση προς ανακύκλωση, καθώς και σε περίπτωση τοποθέτησης σε οροφή με κεραμίδια ή σε άλλη περιπτωσιολογία, προβλέπονται επιπλέον χρεώσεις κατόπιν ενημέρωσης. 

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.