Όροι και προϋποθέσεις στον διαγωνισμό «Electrocrete - Αγόρασες; Κέρδισε!»

 

Η εταιρεία ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ-ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΕ μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα electrocrete, διεξάγει προωθητική ενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης δώρων. Η κλήρωση διέπεται από συγκεκριμένους Όρους και Προϋποθέσεις που αφορούν στην συμμετοχή στην κλήρωση και την διεξαγωγή αυτής και οι οποίοι παρατίθενται παρακάτω:

 

1. Διάρκεια συμμετοχής
Η διάρκεια συμμετοχής στην κλήρωση με τίτλο «Electrocrete - Αγόρασες; Κέρδισε!» αφορά το διάστημα από 11/09/2023 έως την 05/12/2023 στις 23:59. Μετά την πάροδο του παραπάνω διαστήματος, καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται αποδεκτή.

 

2. Προϋποθέσεις συμμετοχής

Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Α) Έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους.

Β) Έχουν πραγματοποιήσει μία ηλεκτρονική παραγγελία στο electrocrete.gr.

Γ) Έχουν καταχωρήσει μία θετική αξιολόγηση στην πλατφόρμα αξιολογήσεων του skroutz για το κατάστημα electrocrete.

Δ) Συναινούν σε αποδοχή της χρήσης των προσωπικών τους στοιχείων, όπως τηλέφωνο ή και email, για επικοινωνιακούς και διαφημιστικούς σκοπούς, ενώ αποδέχονται και τους παρόντες Όρους και προϋποθέσεις της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.
 

3. Τρόπος συμμετοχής

Οι δικαιούχοι συμμετέχουν στην κλήρωση έχοντας κάνει τουλάχιστον μία, ηλεκτρονική παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα electrocrete.gr και κατόπιν καταχωρούν μία θετική αξιολόγηση στην πλατφόρμα αξιολογήσεων του skroutz για το κατάστημά electrocrete.gr πατώντας εδώ.
 

4. Προσωπικά δεδομένα και πνευματικά δικαιώματα

Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στην εταιρεία για την προβολή της Κλήρωσης και των αποτελεσμάτων της, μέσω των διαθέσιμων οπτικοακουστικών μέσων που διαθέτει η εταιρεία ή οι συνεργάτες της, όπως φωτογραφίες και video σε μέσα όπως, αφίσες, κοινωνικά δίκτυα, τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές διαφημίσεις κλπ. για την πραγματοποίηση προωθητικών και διαφημιστικών ενεργειών.

Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες που προβάλλονται από τις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας, δεν έχουν κανένα δικαίωμα πάνω στα σήματα της εταιρείας ή των συνεργαζόμενων εταιρειών της, όπως προμηθευτές, κατασκευαστές κλπ.

 

5. Διαδικασία κλήρωσης

Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα ψηφιακών κληρώσεων, μέσα από επιλεγμένα ψηφιακά μέσα της εταιρείας, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί και ο νικητής.

 
6. Ανάδειξη νικητών και παραλαβή δώρων

Οι νικητές της κλήρωσης θα προκύψουν αποκλειστικά από την διενέργεια της κλήρωσης που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 08/12/2023 στις 12:00 και θα αφορά όλες τις έγκυρες συμμετοχές στο προβλεπόμενο διάστημα συμμετοχής στην κλήρωση. Η κλήρωση αφορά σε έναν νικητή που συμμετέχει μέσα από το προφίλ/username του στην πλατφόρμα του skroutz, ενώ θα κληρωθούν και δύο επιλαχόντες με σειρά ανάδειξης σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ενημέρωση του αρχικού νικητή ή που αυτός αδυνατεί/δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του.

 

Ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της κλήρωσης με όλα τα διαθέσιμα μέσα τα οποία έχει στην κατοχή της η εταιρεία. Αν χρειαστεί κάποιος/οι από τους επιλαχόντες, τότε θα ισχύσει ο ίδιος τρόπος ενημέρωσης και επικοινωνίας και για αυτούς.

 

Η παραλαβή των δώρων γίνεται με αποστολή στην διεύθυνση που θα δηλώσει ο νικητής μετά από επικοινωνία από εκπροσώπους της εταιρείας εντός δέκα ημερών, με την προϋπόθεση της επίδειξης της Αστυνομικής Ταυτότητας του νικητή ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας. Δεκτή γίνεται η παραλαβή δώρων και με εξουσιοδότηση σε τρίτο ενήλικο άτομο που επίσης πρέπει να φέρει στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

 

7. Δώρα κλήρωσης

Η προωθητική ενέργεια της κλήρωσης με τίτλο «Electrocrete - Μην περιμένεις. Κέρδισε!» αφορά σε συγκεκριμένα δώρα τα οποία θα αποδοθούν με σαφώς ορισμένη σειρά σε καθένα από τις συμμετοχές/κλήρους που θα προκύψουν από την κλήρωση.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν έξοδα που αφορούν την μεταφορά των δώρων από τα καταστήματα της, ενώ για τυχόν προβλήματα που προκύψουν, ισχύουν οι εργοστασιακές εγγυήσεις τους.

 

Το δώρο είναι το ως κάτωθι:

κωδικός: 337932

Σκούπα Rowenta IX7757 No Bag Επαναφορτιζόμενη, αξίας 299€

 

8. Τροποποίηση Όρων και περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής και διεξαγωγής της κλήρωσης, καθώς και τη λίστα των δώρων. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, οφείλει να επικοινωνεί και να ενημερώσει τους ανανεωμένους όρους, διατίθοντάς τους σε όλα τα μέσα που διατηρεί, όπως ψηφιακά, καθώς επίσης και να ενημερώσει τους έως εκείνη τη στιγμή δικαιούχους συμμετέχοντες.

 

Διευκρινίζεται δε, πως το δώρο είναι το ως άνωθεν και δεν ανταλλάζεται με άλλο, δεν εξαργυρώνεται με χρήματα και δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο πρόσωπο.

 

Παράλληλα η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη εφόσον οι συμμετέχοντες δεν συμμορφώνονται με τους όρους τους οποίους έχουν ήδη αποδεχτεί. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν όχληση των νικητών από τρίτους μετά την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την κατάσταση λειτουργίας των δώρων, τα οποία συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθος συμπλήρωση των στοιχείων των δικαιούχων.

 

Η συμμετοχή στους παραπάνω όρους προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και των προϋποθέσεων.

 

Οι δικαιούχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα και δεν μπορούν να αξιώσουν οτιδήποτε αναφορικά με τα σήματα, τα διακριτικά και τα ονόματα της εταιρείας, ενώ τυχόν αναπαραγωγή τους θα πρέπει να έχουν την έγγραφη σύμφωνη γνώμη της εταιρείας.

 

Σε περίπτωση που προκύψει κάποια διαφορά σχετικά με την κλήρωση, θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!