PITSOS

Πλυντήριο Πιάτων Εντοιχιζόμενο Pitsos 45cm DVS50X00 (Πλήρως Εντοιχισμού)

Όλα όσα θέλετε, σε διαστάσεις που χωράνε σε κάθε σπίτι. Εντυπωσιακές λειτουργίες και προγράμματα, που θα αγαπήσετε αμέσως. Ευέλικτα καλάθια που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.
Κωδικός: 228722
ΘΕΛΩ:

Επέκταση εγγύησης οικιακών συσκευών Pitsos για 5 έτη (+ 59,00 €)

ΑΓΟΡΑ ΜΕ:
Με πιστωτική κάρτα από 12,12 €/μήνα σε:
Επιλογή δόσεων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ
ΠΟΣΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Χωρίς δόσεις
2 άτοκες
199,50 €
3 άτοκες
133,00 €
4 άτοκες
99,75 €
5 άτοκες
79,80 €
6 άτοκες
66,50 €
7 άτοκες
57,00 €
8 άτοκες
49,88 €
9 άτοκες
44,33 €
10 άτοκες
39,90 €
11 άτοκες
36,27 €
12 άτοκες
33,25 €
13
30,81 €
14
28,71 €
15
26,90 €
16
25,31 €
17
23,91 €
18
22,67 €
19
21,56 €
20
20,56 €
21
19,65 €
22
18,83 €
23
18,08 €
24
17,39 €
25
16,76 €
26
16,17 €
27
15,63 €
28
15,13 €
29
14,66 €
30
14,23 €
31
13,82 €
32
13,44 €
33
13,08 €
34
12,74 €
35
12,42 €
36
12,12 €
ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αριθμός Σερβίτσιων: 9
Προγράμματα: 4
Θερμοκρασίες: 4
Διαστάσεις cm (Υ x Π x Β): 82x45x58
Ενεργειακή Κλάση: F
Προγραμ. Έναρξης: Ναι
399,00 €
628,00 €
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
Πλυντήριο Πιάτων Εντοιχιζόμενο Pitsos 45cm DVS50X00 (Πλήρως  Εντοιχισμού)

Συνδύασέ το με

ΣΥΝΟΛΟ: 399,00 €

Αναλυτική παρουσίαση

Pitsos 45cm DVS50X00

Υποδεχτείτε τη νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων Pitsos πλάτους 45 εκ.

Όλα όσα θέλετε, σε διαστάσεις που χωράνε σε κάθε σπίτι.

Εντυπωσιακές λειτουργίες και προγράμματα, που θα αγαπήσετε αμέσως.

Τεχνολογία & Ασφάλεια (αυστηρών προδιαγραφών).

Ευέλικτα καλάθια που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

Pitsos 45cm DVS50X00
Πρόγραμμα «Αγαπημένο»

Δημιουργήστε και αποθηκεύστε το δικό σας ξεχωριστό συνδυασμό προγράμματος πλύσης και μαζί των ρυθμίσεων που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.

Πρόγραμμα Φροντίδας

Χάρη στο πρόγραμμα Φροντίδα πλυντηρίου, το πλυντήριο πραγματοποιεί μια πλύση στους 70°C και καθαρίζεται μόνο του.

Πρόγραμμα 1 ώρα 65°C

Με το πρόγραμμα 1ώρα, 65°C
μπορείτε να πλύνετε όλα τα απαιτητικά
και λερωμένα σκεύη σας, σε μόλις 60'.

Πρόγραμμα Απαλό 40°C

Το πλυντήριο πιάτων Pitsos προστατεύει και καθαρίζει απαλά ακόμη και τα πιο ευαίσθητα γυάλινα ποτήρια και σκεύη σας. Τέλος, πια το πλύσιμο στο χέρι.

Εγγύηση 10 ετών κατά της σκουριάς

Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η υγεία των αγαπημένων σας και πόσο θέλετε να τους προσέχετε. Γι' αυτό, σχεδιάζουμε οικιακές συσκευές που συμβάλλουν στον καλύτερο, πιο ποιοτικό και πιο υγιή τρόπο ζωής σας και της οικογένειάς σας. Με γνώμονα τη δική σας φροντίδα και διασφάλιση, η Pitsos σας παρέχει στα πλυντήρια πιάτων της δεκαετή εγγύηση κατά της σκουριάς. Μια σημαντική εγγύηση, 10 ετών, κατά της σκουριάς στην εσωτερική επένδυση του πλυντηρίου πιάτων (από μέσα προς τα έξω). Έτσι θα είστε ήσυχοι και σίγουροι για την επιλογή σας, με την εγκυρότητα και εμπιστοοσύνη της μάρκας Pitsos.

Extra γρήγορο

Μια επιλογή που σας προσφέρει αληθνή ευκολία και σας εξοικονομεί χρόνο για να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε έκτακτη περίσταση, απολαμβάνοντας πεντακάθαρα και υγιεινά, πλυμένα πιάτα, πολύ άμεσα. Όλα εύκολα και απλά πατώντας ένα κουμπί στην οθόνη, είτε του πλυντηρίου πιάτων σας, είτε του κινητού σας. Ακόμη και ενώ το πρόγραμμα πλύσης είναι σε εξέλιξη, μπορείτε να επιταχύνετε τον κύκλο πλύσης και να δείτε το χρόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η πλύση.

Διπλοί βραχίονες ψεκασμού στο πάνω καλάθι

Με τους διπλούς βραχίονες ψεκασμού στο πάνω καλάθι, όλα τα αντικείμενα που τοποθετείτε εκεί πλένονται και ξεβγάζονται ομοιόμορφα, από άκρη σε άκρη και με την ιδανική πίεση νερού, κάθε φορά. Πρόκειται για μια μοναδική πρωτοπορία, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τα πλυντήρια πιάτων που διαθέτουν μόνο ένα βραχίονα ψεκασμού του νερού. Είναι ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο, ώστε εσείς να απολαμβάνετε τέλεια καθαρά ποτήρια και κουζινικά, κάθε φορά, χωρίς κόπο και με εγγυημένα αστραφτερά αποτελέσματα πάντα. Ειδικά στα πλυντήρια πιάτων 45 εκατοστών, το καλάθι έχει μακρόστενο σχήμα. Ένας κεντρικός βραχίονας δεν φτάνει από άκρη σε άκρη. Με 2 βραχίονες καλύπτεται πολύ πιο σωστά και τα αποτελέσματα πλύσης είναι ακόμη καλύτερα, με τέλεια καθαρά ποτήρια και κουζινικά κάθε φορά.

Λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης

Με τα νέα πλυντήρια πιάτων Pitsos, όλα είναι εφικτά και πιο εύκολα. Τώρα, μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο πιάτων σας και να το χειρίζεστε μέσω της έξυπνης εφαρμογής Home Connect από το κινητό ή το tablet σας. Διαλέξτε το πρόγραμμα πλύσης που θέλετε και μαζί όποια επιπλέον διαθέσιμη λειτουργία χρειάζεστε. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε το πότε επιθυμείτε να είναι τα σκεύη σας πλυμένα και έτοιμα. 

Σύστημα καλαθιών flexblue

Οικογενειακό τραπέζι σημαίνει πολύ φαγητό, συνταγές και μαγειρέματα και φυσικά ακόμα περισσότερα άπλυτα πιάτα και κουζινικά. Το πρωτοποριακό σύστημα καλαθιών flexblue σάς προσφέρει πολύ μεγάλη ευελιξία και τελικά ευκολία στο αποτελεσματικό πλύσιμο των πιάτων σας. Χάρη στο νέο ειδικά σχεδιασμένο σύστημα αυτό, μπορείτε να διαμορφώσετε εύκολα το εσωτερικό του πλυντηρίου σας, ανάλογα με τα σκεύη που θέλετε να καθαρίσετε κάθε φορά. Εκμεταλλευτείτε όλο το διαθέσιμο χώρο της συσκευής και πλύνετε άνετα, εύκολα και με απόλυτη υγιεινή και φροντίδα ακόμα περισσότερα πιάτα, ποτήρια και μεγάλα σκεύη. Γιατί στη φροντίδα των αγαπημένων σας δεν πρέπει να μπαίνει κανένας περιορισμός.

Τεχνολογία AquaStop

Το σύστημα AquaStop αποτελείται από ένα σωλήνα πλήρωσης με διπλά τοιχώματα, μια βαλβίδα ασφαλείας και μία πλήρως στεγανή βάση με διακόπτη φλοτέρ που συλλέγει το διαρρέον νερό. Όταν ανιχνεύει διαρροή στον σωλήνα πλήρωσης ή στη συσκευή, το σύστημα AquaStop διακόπτει την παροχή νερού κλείνοντας τη βαλβίδα ασφαλείας. Έτσι, το σύστημα ασφαλείας επεμβαίνει αμέσως, απευθείας στη βρύση, παρέχοντας απόλυτη προστασία από τυχόν διαρροή νερού.

Λειτουργία "Μισό φορτίο"

Χάρη στη λειτουργία "Μισό φορτίο", δεν χρειάζεται πια να γεμίσετε το πλυντήριο πιάτων για να πλύνετε και να έχετε εύκολα τα σκεύη σας αστραφτερά και άμεσα διαθέσιμα. Μπορείτε να βάλετε όσα θέλετε, ακόμα και τα μισά, ή και πιο λίγα και το πλυντήριό σας θα καταναλώσει λιγότερο νερό και ρεύμα σε σχέση με μια κανονική πλύση με πλήρες φορτίο. Παράλληλα θα μειώσει και το χρόνο πλύσης τους, για να σας τα προσφέρει και πάλι πεντακάθαρα και αστραφτερά άμεσα.Έτσι, έχετε πάντα λαμπερά πιάτα, τέλεια καθαρά, πανεύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά έξοδα ή καθυστέρηση.

Λειτουργία Εντατικό κάτω

Τώρα, επιλέγοντας τη λειτουργία "Εντατικό κάτω" δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για το πλύσιμο των μαγειρικών σας σκευών, όσο λερωμένα, μεγάλα και πολλά κι αν είναι. Απλά τοποθετήστε τις κατσαρόλες, τα ταψιά και τα τηγάνια στο κάτω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων Pitsos και εκείνο θα απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο επίμονα υπολείμματα φαγητού, χρησιμοποιώντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση νερού. Την ίδια στιγμή, στο πάνω καλάθι μπορεί να εκτελείται ένα διαφορετικό πρόγραμμα, ειδικό για τα ευαίσθητα ποτήρια και τα γυάλινα, ώστε να πλένονται ήπια, απαλά και προσεκτικά.

Auto 3in1

Είτε πρόκειται για σκόνη, υγρό απορρυπαντικό είτε για ταμπλέτα, το πλυντήριο πιάτων Pitsos αναγνωρίζει αυτόματα το είδος που χρησιμοποιείτε και ρυθμίζει ανάλογα και αυτόματα όλες τις παραμέτρους του προγράμματος πλύσης, για να απολαμβάνετε εσείς τέλεια πλυμένα και καθαρά σε βάθος πιάτα και ποτήρια, πολύ εύκολα και χωρίς καθόλου δικό σας κόπο ή άγχος.

Σύστημα DosageAssist

Το σύστημα DosageAssist είναι μια ειδικά σχεδιασμένη θήκη, όπου η ταμπλέτα συγκρατείται, ενώ ο ψεκαστήρας του νερού φροντίζει παράλληλα για την πλήρη διάλυσή της. Το αποτέλεσμα; Αξιοποιείται το 100% της καθαριστικής της δράσης, δεν μένουν καθόλου υπολείμματα απορρυπαντικού και είστε πάντα σίγουροι ότι τα σκεύη σας θα πλυθούν τέλεια και με τον πιο σωστό τρόπο.

Προδιαγραφές προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Αριθμός Σερβίτσιων 9
Προγράμματα : 4
Θερμοκρασίες : 4
Διαστάσεις cm (Υ x Π x Β) 82x45x58
Ενεργειακή Κλάση F
Προγραμ. Έναρξης : Ναι
Οθόνη Όχι
Ασφάλεια Κλειδώματος : Ναι
Δυνατότητα μισής πλύσης Ναι
Εγγύηση 2
Επιπλέον χαρακτηριστικά Σύστημα Προστασίας Γυαλικών
Επιπλέον χαρακτηριστικά 2 : Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο
Επιπλέον χαρακτηριστικά 3 : Κινητήρας Eco Motor
Επιπλέον χαρακτηριστικά 4 : Διπλοί Βραχίονες Ψεκασμού Στο Άνω Καλάθι
Επιπλέον χαρακτηριστικά 5 : Εναλλάκτης Θερμότητας

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!