2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των €100

Ψηφιακή Μέριμνα II

Αν είσαι εκπαιδευτικός σε αφορά!

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΙΙ ενισχύονται νέες, ειδικές κατηγορίες δικαιούχων, με επιταγές αξίας 200€ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Αν είσαι εκπαιδευτικός σε αφορά!
Διάλεξε Κατηγορία
Ποιοι το δικαιούνται;

Εκπαιδευτικοί του Δημόσιου ή Ιδιωτικού τομέα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη καθώς και ανήλικους υπό επιτροπεία που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας, και επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου έως και την 13η Αυγούστου 2021

Πως συμμετέχω στο Πρόγραμμα;

Για την υποβολή αίτησης επιχορήγησης είτε την παρακολούθηση της κατάστασης της αίτησής σας και την έκδοση των επιταγών, μεταβείτε στην ηλεκτρονική σελίδα Ψηφιακής Μέριμνας του Προγράμματος.

Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;

Οι αιτήσεις επιχορήγησης μπορούν να υποβάλλονται κατά το διάστημα 11 Μαΐου 2022 έως και 8 Ιουλίου 2022. Μετά την έγκριση της αίτησης μπορεί να γίνει αγορά εξοπλισμού (Tablet, Laptop, Desktop) έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022

Πως θα εξαργυρώσω το Voucher;

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέσα από το electrocrete.gr ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2811 802200.

Τι μπορώ να προμηθευτώ;

Στο πλαίσιο του Προγράμματος επιδοτείται η αγορά των παρακάτω τύπων τεχνολογικού εξοπλισμού:

  • Φορητές ταμπλέτες (tablets)
  • Φορητοί υπολογιστές (laptops)
  • Σταθεροί υπολογιστές (desktops) και προαιρετικά, κάποια περιφερειακά τους.

Οι συσκευές πρέπει να έχουν κάποια ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά για να γίνουν αποδεκτές προς επιδότηση. Επίσης, πρέπει να συνοδεύονται από συγκεκριμένες υπηρεσίες εγγύησης, υποστήριξης και λογισμικό προστασίας της συσκευής (antivirus) και των χρηστών κατά την πλοήγηση στο internet.

Μπορώ να διαλέξω όποιο προϊόν θέλω για την εξαργύρωση του voucher;

Όχι, το πρόγραμμα καλύπτει προϊόντα συγκεκριμένων κατηγοριών (Tablet, Laptop, Desktop), καθώς και συνδυασμούς αυτών. Τα προϊόντα αυτά φέρουν την σήμανση «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Μπορώ να κάνω την αγορά μου με τιμολόγιο;

Η εξαργύρωση του Voucher της Ψηφιακής Μέριμνας II, αφορά αποκλειστικά αγορές με απόδειξη λιανικής.

Μπορώ να επιλέξω προϊόν που κοστίζει περισσότερο από 200€;

Μπορείς να διαλέξεις οποιοδήποτε από τα προϊόντα με σήμανση «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» ανεξάρτητα από την αξία του. Εάν είναι ακριβότερο μπορείς να πληρώσεις την διαφορά επιλέγοντας ανάμεσα σε: αντικαταβολή, πιστωτική-χρεωστική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση.

Πόσα voucher μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μία αγορά;

Μπορείς να εξαργυρώσεις μέχρι 3 vouchers για την επιδότηση μίας και μόνο επιλέξιμης λύσης. Δηλαδή, το ύψος της επιχορήγησης ανά επιλέξιμη λύση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 600€.

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!