Αφού έχουμε όλα τα υλικά που χρειαζόμαστε, βάζουμε την μουσική που μας εμπνέει και... φύγαμε!
Έχουμε φροντίσει από το προηγούμενο βράδυ να ετοιμάσουμε τη μαγιά με δύο ποτήρια αλεύρι και με δύο ποτήρια ζεστό νερό.
Την επόμενη ημέρα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο αφήνουμε το ελαιόλαδο. Με αυτά ζυμώνουμε μαλακό ζυμάρι. Όταν τελειώσουμε, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε για να φουσκώσει, περίπου δύο ώρες.
Πλάθουμε τα τσουρέκια σε σπειροειδή σχήμα ώστε να δώσουμε τη μορφή της κοτσίδας, ενώ αν θέλουμε τα κλείνουμε για να γίνουν στρογγυλά και στη μέση βάζουμε ένα κόκκινο αυγό. Μετά τα αφήνουμε για άλλη μία ώρα ώστε να φουσκώσουν ξανά. Στο τέλος αλείφουμε με χτυπημένο αυγό και τα ψήνουμε για περίπου τρία τέταρτα.
Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!