2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται
Επίλεξε τη δική σου
Samsung The Frame

Μια τηλεόραση, έργο τέχνης

Samsung The Frame
Απολαύστε το περιεχόμενο με ελάχιστες αντανακλάσεις

Matte Display

Κουραστήκατε από την ενοχλητική αντανάκλαση στην οθόνη της τηλεόρασής σας; Η Ματ Οθόνη της The Frame απορροφά τις αντανακλάσεις, ώστε να μπορείτε να δείτε με ευκρίνεια ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη και να απολαύσετε τις υφές και τις λεπτομέρειες της τέχνης.

Σχεδιασμένη για να μοιάζει με κομψή κορνίζα

Σύγχρονος Σχεδιασμός Πλαισίου

Η τηλεόραση The Frame, με τον κομψά λιτό και σύγχρονο σχεδιασμό της, τοποθετείται σε ευθυγράμμιση με τον τοίχο σαν μια πραγματική κορνίζα, επιτρέποντας την όμορφη εναρμόνισή της στο σπίτι σας.

Ταιριάξτε την στον χώρο σας με τα προσαρμόσιμα πλαίσια

Προσαρμόσιμο Πλαίσιο

Αλλάξτε το χρώμα και το στυλ της τηλεόρασης The Frame με τα προσαρμόσιμα πλαίσια. Επιλέξτε από μια ποικιλία χρωματικών επιλογών για να βρείτε το χρώμα που εναρμονίζεται με το σπίτι σας. Το κομψό μαγνητικό πλαίσιο εφαρμόζει εύκολα στις πλευρές για γρήγορη, εύκολη εγκατάσταση.

Όταν είναι απενεργοποιημένη, προβάλλονται έργα τέχνης

Art Mode

Μετατρέψτε τη The Frame σε έργο τέχνης, όταν δεν παρακολουθείτε τηλεόραση. Θα σας αρέσει να βλέπετε όμορφα έργα τέχνης στη μεγάλη οθόνη.

Η ευφυΐα πίσω από την εικόνα και τον ήχο

Quantum Processor 4K

Ο επεξεργαστής Quantum Processor 4K αυξάνει τη συνολική απόδοση, προσαρμόζοντας έξυπνα την εικόνα, τον ήχο και άλλα χαρακτηριστικά, για να έχετε μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

Η ευφυΐα πίσω από την εικόνα και τον ήχο
100% Όγκος Χρώματος με το Quantum Dot

Ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις με το Quantum Dot

Η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει μια έντονη και ζωντανή εικόνα. Με Όγκο Χρώματος 100%, η τεχνολογία Quantum Dot μετατρέπει το φως σε εκπληκτικό χρώμα για οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας.

100% Όγκος Χρώματος με το Quantum Dot
Dolby Atmos®

Εμπειρία Dolby Atmos

Απολαύστε εκπληκτική εμπειρία ήχου χάρη στο Dolby Atmos που θα σας βυθίσει μέσα στη δράση με πολυδιάστατο ήχο.

Dolby Atmos®

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.