2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες

Εξέλιξη παραγγελίας

Δείτε πού βρίσκεται
Επίλεξε Κατηγορία
Γιατί Εκπτώσεις στο electrocrete
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Πόσο διαρκούν οι Εκπτώσεις;

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, για φέτος είναι η 8η Ιουλίου, ενώ ολοκληρώνονται το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Πώς γίνονται οι Εκπτώσεις

Στις Εκπτώσεις τα προϊόντα προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές ακολουθώντας ένα μοτίβο χαμηλότερης τιμής κατά ένα ποσοστό.

 

Ο καταναλωτής μπορεί να έχει ελέγξει από πριν το προϊόν που τον ενδιαφέρει ώστε να διακρίνει τη νέα, συμφέρουσα τιμή.

Τι πρέπει να προσέξω;

Οι Εκπτώσεις είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να αγοράσουμε τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν, σε καλύτερες τιμές.

 

Ωστόσο είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από τις ελκυστικές τιμές για να ξοδέψουμε αλόγιστα.

 

Προτείνεται η δημιουργία μίας λίστας αναγκών και επιθυμιών που θα ιεραρχηθούν ώστε να γίνουν οι αγορές που είναι πιο σημαντικές, στις καλύτερες δυνατές τιμές!

Πώς γίνεται η επιλογή των προϊόντων;

Στις Εκπτώσες οι τιμές είναι χαμηλότερες, ώστοσο είναι σημαντικό να γίνει και η σωστή επιλογή από τον ενδιαφερόμενο.

 

Ειδικά στον κλάδο της τεχνολογίας και των συσκευών, θα πρέπει να προσέχει ο υποψήφιος πελάτης, ώστε τα προϊόντα που αγοράζει να είναι από επίσημους μεταπωλητές των προϊόντων και να συνοδεύονται από τις επίσημες εργοστασιακές εγγυήσεις τους.

Γιατί να επιλέξω το electrocrete;

Το electrocrete ειδικεύεται στον κλάδο της Τεχνολογίας, των Οικιακών Συσκευών, των Μικροσυσκευών και του Κλιματισμού, όντας επίσημος μεταπωλητής, των ελληνικών επίσημων αντιπροσωπειών κάθε εταιρείας.

 

Παράλληλα, η τενχνογνωσία, η ταχύτητα του site και ο σύγχρονος τρόπος προβολής των προϊόντων μας, διευκολύνουν την εμπειρία αγοράς για τον κάθε χρήστη.

 

Εξάλλου, στο electrocrete, θα βρείτε πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, ακόμα και δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, ώστε να μην επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας.

 

Τέλος, στο electrocrete υπάρχει καταρτισμένο προσωπικό για να προσφέρει οποιαδήποτε πληροφορία -τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά- χρειάζεται ο καταναλωτής πριν την πώληση, καθώς επίσης, υπεύθυνη και άμεση υποστήριξη μετά από αυτή.

Στις Θερινές Εκπτώσεις 2024, παίρνουμε το Χρυσό Μετάλλιο

Στο υπέρτατο Αθλητικό Καλοκαίρι αυτό που ξεχωρίζει, είναι η ευκαιρία σου να καλύψεις την κάθε σου ανάγκη στην περίοδο των Εκπτώσεων. Έτοιμος;

 

Μάθε περισσότερα στο electrocrete Blog

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.