LG

TV LG OLED 65C14LB 65'' Smart 4K

Τηλεόραση OLED Smart 4K, SELF-LIT Pixels, ιδανική επιλογή για Gamers, Eye Comfort Display, Eco-Friendly OLED, OLED Design, OLED Cinema, OLED Gaming, OLED Sport.
Κωδικός: 139737
ΑΓΟΡΑ ΜΕ:
Με πιστωτική κάρτα από 55,83 €/μήνα σε:
Επιλογή δόσεων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ
ΠΟΣΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Χωρίς δόσεις
2 άτοκες
939,50 €
3 άτοκες
626,33 €
4 άτοκες
469,75 €
5 άτοκες
375,80 €
6 άτοκες
313,17 €
7 άτοκες
268,43 €
8 άτοκες
234,88 €
9 άτοκες
208,78 €
10 άτοκες
187,90 €
11 άτοκες
170,82 €
12 άτοκες
156,58 €
13 άτοκες
144,54 €
14 άτοκες
134,21 €
15 άτοκες
125,27 €
16 άτοκες
117,44 €
17 άτοκες
110,53 €
18 άτοκες
104,39 €
19
99,27 €
20
94,66 €
21
90,49 €
22
86,70 €
23
83,24 €
24
80,07 €
25
77,16 €
26
74,47 €
27
71,98 €
28
69,67 €
29
67,52 €
30
65,51 €
31
63,64 €
32
61,88 €
33
60,23 €
34
58,68 €
35
57,21 €
36
55,83 €
ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέγεθος οθόνης: 65"
Τεχνολογία οθόνης: OLED
Ανάλυση οθόνης: 4K (Ultra HD)
Ρυθμός ανανέωσης: μή μετρήσιμη
Smart λειτουργία: Ναι
Ενεργειακή κλάση: G
1.879,00 €
3.046,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
TV LG OLED 65C14LB 65'' Smart 4K

Συνδύασέ το με

ΣΥΝΟΛΟ: 1.879,00 €

Αναλυτική παρουσίαση

LIGHT UP YOUR WORLD ΤΑ ΑΥΤΟ-ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ PiXELS ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ

Η τηλεόραση OLED της LG χάρη στα αυτο-φωτιζόμενα pixels παρέχει μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας.Το πλήθος των σχεδιαστικών δυνατοτήτων παράλληλα με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής συμβάλλουν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Όλα όσα αγαπάτε σε μια τηλεόραση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο από κάθε άποψη.

*Οι νέες δυνατότητες διατίθενται μόνο σε ορισμένα μοντέλα.

Τι κάνει το πάνελ OLED να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα;

Η απάντηση είναι τα αυτο-φωτιζόμενα pixels. Η τεχνολογία αυτο-φωτιζόμενης προβολής κάνει όλη τη διαφορά στην εμπειρία θέασης. Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED, οι οποίες έχουν περιορισμένες δυνατότητες λόγω της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού, οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια.

*Οι εικόνες στην οθόνη είναι προσομοίωση.

ΑΥΤΟ-ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ PiXELS 100 εκατομμύρια λόγοι για να αγαπήσετε την OLED

Σε ό,τι αφορά την ποιότητα εικόνας, η OLED αναμφίβολα υπερτερεί της LED. Και αυτό γιατί η OLED έχει εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels που μπορούν να παράγουν τέλειο μαύρο και ακριβή χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Η OLED επισκιάζει την LED

Απεριόριστη αντίθεση

Με απλά λόγια, η OLED έχει εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels τα οποία μπορούν να ανάβουν και να σβήνουν, επιτυγχάνοντας το τέλειο μαύρο και απεριόριστη αντίθεση. Το μαύρο είναι καλύτερο τόσο από τις mini-LED όσο και από τις LED τηλεοράσεις. Έτσι, όσους χιλιάδες οπίσθιους φωτισμούς κι αν έχουν, οι τηλεοράσεις LED θα παραμένουν στη σκιά των OLED.

Η OLED θριαμβεύει με την εκπληκτική αντίθεση χρωμάτων

Σύμφωνα με την Intertek, την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, επιβεβαιώθηκε ότι οι οθόνες OLED της LG έχουν πιστότητα χρωμάτων 100%. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη ταιριάζουν με τα χρώματα της πρωτότυπης εικόνας. Έτσι, ό,τι παρακολουθείτε φαίνεται ακριβώς όπως το οραματίστηκε ο δημιουργός.

ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Οι τηλεοράσεις OLED της LG επιτυγχάνουν την πλήρη ένταση χρώματος χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία αναπαραγωγής χρωμάτων. Με 100% ένταση χρώματος, η LG OLED μπορεί να εκφράσει το πλήρες φάσμα DCI-P3 σε έναν τρισδιάστατο χρωματικό χώρο που καλύπτει όλο το εύρος φωτεινότητας της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα παραμένουν ζωντανά και έντονα με πλήρη κορεσμό, ανεξάρτητα από το πόσο φωτεινή ή σκοτεινή είναι η οθόνη.

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΘΕΑΣΗ

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση τόσο μοναδική όσο σας αξίζει, μην ψάχνετε άλλο. Η LG OLED TV είναι ένα έργο τέχνης, ένας κινηματογράφος μεγάλης οθόνης, μια πύλη ανάμεσα στον κόσμο του παιχνιδιού και μία θέση στην πρώτη σειρά για τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Είναι όλα όσα θέλετε να είναι η τηλεόραση.

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΘΕΑΣΗ
OLED Cinema

Και το Oscar καλύτερης Ταινίας πάει σε...

Η τηλεόραση OLED της LG παράγει μια αξιόλογη απόδοση κάθε φορά που παρακολουθείτε χάρη στην απίστευτα ευκρινή εικόνα της. Και με τέλεια μαύρη και 100% πιστότητα χρώματος, οι ταινίες φαίνονται όπως πρέπει να φαίνονται.

OLED Design

Καινοτομία απίστευτου βεληνεκούς

Οι τηλεοράσεις OLED της LG επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση των τηλεοράσεων. Ο απίστευτα λεπτός σχεδιασμός τους μεταμορφώνει το σαλόνι σας σε μουσείο μοντέρνας τέχνης.

OLED Design
OLED Gaming

Το game over του ανταγωνισμού.
Η LG OLED TV σας βάζει μπροστά στο παιχνίδι με γρήγορη απόκριση, τις πιο πρόσφατες δυνατότητες παιχνιδιού και οθόνη 120Hz για ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιού. Αυτή είναι η απόλυτη τηλεόραση για τη ιδανικότερη εμπειρία παιχνιδιού.

Συγκεντρώνει το αγαπημένο σας περιεχόμενο

Ψυχαγωγία

Αποκτήστε πρόσβαση στα Apple TV και Netflix. Δείτε τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ζωντανούς αθλητικούς αγώνες, όλα από μια συσκευή.

*Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming.
**Η ονομασία Apple, το λογότυπο της Apple και το Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, Έχει γίνει καταχώρηση στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.
***Η υποστηριζόμενη υπηρεσία ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα

Μια καταπληκτική τηλεοπτική εμπειρία

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround — ένας πανίσχυρος συνδυασμός με κινηματογραφικά αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα.

*Οι εικόνες στην οθόνη είναι προσομοίωση.

Ζωντανεύει το όραμα του σκηνοθέτη

FILMMAKER MODE™

Η λειτουργία FILMMAKER MODE™ απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Έτσι, αποδίδεται με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να απολαύσετε την ταινία όπως πρέπει.

Ψυχαγωγία στο έπακρο

HDR 10 Pro

Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα — επίσης ενισχύει το τυπικό περιεχόμενο HDR. Τώρα πια, όλες οι αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ένας ανίκητος συνδυασμός

Συνεργασία με ηγέτες βιντεοπαιχνιδιών

Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Συνεργαστήκαμε με την NVIDIA και την AMD για να κάνουμε την LG OLED TV τη μόνη Premium τηλεόραση με πιστοποίηση G-SYNC και AMD FreeSync™. Συνεργαστήκαμε επίσης με την AMD FreeSync. Eπιπλέον, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Xbox για να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες των παιχνιδιών επόμενης γενιάς, και γίναμε οι επίσημοι συνεργάτες της κονσόλας Xbox Series X. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και τους ταχύτατους χρόνους απόκρισης του πάνελ OLED, είναι σίγουρο πως θα απολαμβάνετε τα παιχνίδια σας στο έπακρο

Επίπεδο ελέγχου που δεν έχετε ξαναδεί

Game Optimizer

Το Game Optimizer συγκεντρώνει όλες τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας σε ένα μέρος. Βελτιστοποιεί τα γραφικά προσαρμόζοντας αυτόματα την εικόνα, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού που παίζετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα στις τεχνολογίες NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync, ώστε όλα σας τα παιχνίδια να απεικονίζονται ευκρινέστερα και ομαλότερα, με λιγότερη καθυστέρηση, τρεμόπαιγμα και αλλοίωση.

Παιχνίδι με υψηλά πρότυπα

Οι πιο σύγχρονες προδιαγραφές παιχνιδιών

Οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν χρόνο απόκρισης 1 ms, ενώ η υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά, προσφέροντάς σας μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού και καλύτερες πιθανότητες για τη νίκη.

OLED Sport

Μια κατηγορία από μόνη της

Η LG OLED TV προβάλλει κάθε αθλητική διοργάνωση με απόλυτο ρεαλισμό. Βρεθείτε στην πρώτη σειρά του γηπέδου από το σπίτι σας και παρακολουθήστε τους αγώνες απολαμβάνοντας τις γρήγορες φάσεις και την κίνηση των παικτών όπως ποτέ άλλοτε.

Δεν έχετε ξαναδεί τέτοια κίνηση

OLED Motion Pro

Η προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης της κίνησης μειώνει τη θόλωση της κίνησης, αποδίδοντας ομαλότερη εικόνα και ευκρινέστερη εμπειρία θέασης. Βιώστε όλες τις φάσεις και απολαύστε την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε αγώνα.

*Οι εικόνες στην οθόνη είναι προσομοίωση.

Δεν θα χάσετε ποτέ το παιχνίδι της ομάδας σας

Αθλητική ειδοποίηση

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σας ειδοποιούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε αν θα χάσετε τα μεγάλα παιχνίδια των αγαπημένων σας ομάδων, ακόμα και όταν παρακολουθείτε άλλο περιεχόμενο.

*Η χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα

Σαφές πλεονέκτημα 'εντός έδρας'

Έτοιμο για Bluetooth Surround

Συνδέστε εύκολα ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround. Ο ήχος της δράσης είναι πιο πλούσιος και πιο ρεαλιστικός, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σας.

*Τα ηχεία πωλούνται χωριστά.

Θα σας πάρει το μυαλό

Επεξεργαστής α9 Gen4 ΑΙ 4K

Στην 'καρδιά' κάθε LG OLED TV βρίσκεται ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί αλγόριθμους βαθιάς μάθησης (deep-learning) για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και ό,τι παρακολουθείτε είναι εκπληκτικό.

Αυτός είναι ο ορισμός του επαγγελματικού

AI Picture Pro

Χρησιμοποιώντας μια τεράστια βάση δεδομένων με περισσότερα από ένα εκατομμύριο σημεία οπτικών δεδομένων, ο αλγόριθμος “deep-learning” αναγνωρίζει την ποιότητα του περιεχομένου, αφαιρεί τον θόρυβο και βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας. Και η νέα δυνατότητα αναγνώρισης σκηνής μπορεί πια να αναλύει τον τύπο της σκηνής που προβάλλεται, βελτιώνοντας την εικόνα αντίστοιχα.

Ο ήχος έγινε πιο εξελιγμένος

AI Sound Pro

Λαμβάνοντας στοιχεία από περισσότερα από 17 εκατομμύρια σημεία δεδομένων ήχου, ο επεξεργαστής αναγνωρίζει φωνές, εφέ και συχνότητες, ώστε να μπορεί να βελτιστοποιεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος του, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία. Η νέα δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης έντασης ήχου διατηρεί τις φωνές σε σταθερό επίπεδο ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου.

LG OLED

Μας ενδιαφέρει η ευρύτερη εικόνα

Σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις LED, οι τηλεοράσεις LG OLED είναι πιο ασφαλείς για εσάς αλλά και για το περιβάλλον. Επειδή οι τηλεοράσεις μας χρησιμοποιούν αυτο-φωτιζόμενα pixels, είναι πιο άνετες για τα μάτια σας όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τα πάνελ OLED της LG είναι επίσης αναγνωρισμένα ως φιλικά προς το περιβάλλον, με περιορισμένο κίνδυνο βλαβερών εκπομπών.

Η ασφαλής τηλεόραση για τα μάτια σας

Οθόνη Eye Comfort

Οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν πιστοποίηση "flicker-free" και έχουν οθόνη χαμηλής εκπομπής μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια σας. Είναι το τελείως αντίθετο από τις τηλεοράσεις LED, οι οποίες τρεμοπαίζουν και εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες μπλε φωτισμού. Οπότε καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε.

*Λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα βελτιστοποιημένη με την προεπιλεγμένη ρύθμιση. Οι χρήστες που ενεργοποιούν το OLED Motion ή το OLED Motion Pro μπορεί να αντιμετωπίσουν τρεμόπαιγμα.
**Τα πάνελ των τηλεοράσεων LG OLED είναι πιστοποιημένα.

Η ασφαλής τηλεόραση για τα μάτια σας
Η φροντίδα είναι στη φύση μας

Φιλική προς το περιβάλλον OLED

Οι τηλεοράσεις LG OLED είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις LED, είναι πιο ασφαλείς επειδή δεν χρησιμοποιούν οπίσθιο φωτισμό, είναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά, χρησιμοποιούν λιγότερα βλαβερά υλικά και ενέχουν λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικό χώρο.

*Τα πάνελ τηλεοράσεων LG OLED διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικού προϊόντος (Eco-Product) από την SGS.

Η φροντίδα είναι στη φύση μας
Νομίζετε πως ξέρετε τι σημαίνει έξυπνο; Ξανασκεφτείτε το

AI ThinQ

Το LG ThinQ είναι εδώ για να αναβαθμίσει την εμπειρία τηλεόρασης στο μέγιστο. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας φωνητικό βοηθό και χειριστείτε την τηλεόραση με τη φωνή σας μέσα από μια ολοκαίνουργια αρχική οθόνη που παρέχει μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο χειρισμό.

Καλώς ήρθατε στο νέο σας σπίτι

Νέα αρχική οθόνη

Η ανασχεδιασμένη αρχική οθόνη δείχνει εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου, σάς δίνει ευκολότερη πρόσβαση στα αγαπημένα σας και επιτρέπει τον χειρισμό συνδεδεμένων συσκευών, όλα σε ένα μέρος.

Κάτι σαν μαγικό ραβδί

Νέο Magic Remote

Το ανασχεδιασμένο Magic Remote διαθέτει εργονομική σχεδίαση που το καθιστά εύκολο στο κράτημα, ενώ το σύστημα στόχευσης και κύλισης επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις. Η ενσωματωμένη AI παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, ενώ τα κουμπιά συντόμευσης για βασικούς παρόχους περιεχομένου παρέχουν συντομεύσεις για όλα σας τα αγαπημένα. Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας το Magic Tap, ένα έξυπνο νέο κόλπο σύνδεσης του τηλεφώνου σας στην τηλεόρασή σας.

Ο κεντρικός σας κόμβος εξυπηρέτησης

Φωνητικές εντολές

Το LG ThinQ επιτρέπει απλές εντολές για να ελέγχετε το Home IoT οικοσύστημά σας με φυσική αναγνώριση φωνής*.

*Τα υποστηριζόμενα μενού και εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα.
**Τα μενού που προβάλλονται ενδέχεται να διαφέρουν μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας.
***Η διαθεσιμότητα της φωνητικής λειτουργίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το προϊόν και τη χώρα.
*Αυτό το προϊόν δεν περιλαμβάνει κεραία ή καλώδια σύνδεσης σε κεραία ή εξωτερικές συσκευές.

Προδιαγραφές προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μέγεθος οθόνης 65"
Τεχνολογία οθόνης OLED
Ανάλυση οθόνης 4K (Ultra HD)
Ρυθμός ανανέωσης μή μετρήσιμη
Smart λειτουργία Ναι
Λειτουργικό webOS
Βελτίωση εικόνας A9 Gen 4 Intelligent Processor, Cinema HDR, HDR10 Pro, HLG (Hybrid Log Gamma), Billion Rich Colors, Perfect Color, Pixel Dimming, Ultra Luminance Pro, OLED Design, OLED Cinema, OLED Gaming, OLED Sport, OLED Motion Pro, FILMMAKER MODE™
Ανάλυση (pixels) 3840 x 2160
Επεξεργαστής A9 Gen 4 Intelligent Processor (O20)
Σύστημα ήχου Dolby Atmos & Dolby Vision, 40W/ 2.2, Front Firing, Clear Voice Pro, OLED Surround
Bluetooth Bluetooth 5.0
Wi - Fi Ναι
Ethernet Ναι
Λειτουργίες internet LG ThinQ AI, Mobile Connectivity, Home Dashboard, AI Home, Intelligent Edit, Screen Share, ThinQ App, Network File Browser, Quick Access, 360° VR Play, Web Browser, TV On With Mobile
Επιπλέον λειτουργίες AI Picture Pro & Ai Sound Pro, Dolby Vision, Art Gallery, OLED Motion, Eye Comfort Display
Τηλεοπτικοί δέκτες DVB-T2/T/C/S2
PVR Όχι
Θύρες HDMI 4
Θύρες USB 3
Λοιπές συνδέσεις Optical x 1, Scart no, Jack x 1
Hotel Menu Όχι
Συμπεριλαμβάνει Τηλεχειριστήριο MR21N, μπαταρίες, εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο τροφοδοσίας
Ενεργειακή κλάση G
Βάρος με βάση (kg) 32,60
Διαστάσεις με βάση (Υ x Π x Β) 86,20 x 144,90 x 25,10 cm
Διαστάσεις χωρίς βάση (Υ x Π x Β) 83,00 x 144,90 x 4,69 cm
Vesa 200 x 300
Εγγύηση προμηθευτή 2 έτη
Χώρα κατασκευής Πολωνία

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!