SAMSUNG

TV Samsung QLED The Frame QE50LS03A 50" Smart 4K

Αφέσου σε έναν κόσμο ενός δισεκατομμυρίου χρωματικών αποχρώσεων με τη νέα Samsung QLED The Frame. Μια Τηλεόραση Έργο Τέχνης!
Κωδικός: 139706
ΑΓΟΡΑ ΜΕ:
Με πιστωτική κάρτα από 25,80 €/μήνα σε:
Επιλογή δόσεων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ
ΠΟΣΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Χωρίς δόσεις
2 άτοκες
424,50 €
3 άτοκες
283,00 €
4 άτοκες
212,25 €
5 άτοκες
169,80 €
6 άτοκες
141,50 €
7 άτοκες
121,29 €
8 άτοκες
106,13 €
9 άτοκες
94,33 €
10 άτοκες
84,90 €
11 άτοκες
77,18 €
12 άτοκες
70,75 €
13
65,55 €
14
61,10 €
15
57,24 €
16
53,86 €
17
50,88 €
18
48,24 €
19
45,87 €
20
43,74 €
21
41,81 €
22
40,06 €
23
38,46 €
24
37,00 €
25
35,65 €
26
34,41 €
27
33,26 €
28
32,19 €
29
31,20 €
30
30,27 €
31
29,41 €
32
28,59 €
33
27,83 €
34
27,11 €
35
26,44 €
36
25,80 €
ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέγεθος οθόνης: 50"
Τεχνολογία οθόνης: QLED
Ανάλυση οθόνης: 4K (Ultra HD)
Ρυθμός ανανέωσης: 3000 PQI
Smart λειτουργία: Ναι
Ενεργειακή κλάση: G
849,00 €
1.298,00 €
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
TV Samsung QLED The Frame QE50LS03A 50" Smart 4K

Συνδύασέ το με

ΣΥΝΟΛΟ: 849,00 €

Αναλυτική παρουσίαση

Δημιουργήστε τη δική σας τηλεόραση
Δημιουργήστε τη δική σας τηλεόραση
Σαν ένας πίνακας ζωγραφικής, με επιπλέον δυνατότητες

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της The Frame συνδυάζεται αρμονικά με τον χώρο σας. Το λεπτό, δυναμικό και μονόχρωμο φινίρισμα στο πίσω μέρος της, δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση από κάθε οπτική.

Σαν ένας πίνακας ζωγραφικής, με επιπλέον δυνατότητες

            class=
Περισσότερα χρώματα, Περισσότερες επιλογές

Επιλογές Κορνίζας

Απολαύστε δύο επιλογές κορνίζας. Ο τύπος κορνίζας Modern κυκλοφορεί στα χρώματα White, Teak και Brown και ο τύπος Bevel κυκλοφορεί σε White και Brick Red. Η απλή στη χρήση μαγνητική εφαρμογή καθιστά εύκολη την εναλλαγή μεταξύ χρωμάτων και στυλ.

*Οι κορνίζες πωλούνται χωριστά.


            class=
Στη συσκευασία υπάρχει μια έυκολη στην εγκατάσταση επιτοίχια βάση που κρατάει την The Frame γερά στον τοίχο.

Slim Fit Wall-Mount

Όπως ένα πραγματικό κάδρο, το Slim Fit Wall-Mount φέρνει τη The Frame σε ευθυγράμμιση με τον τοίχο. Μόλις τοποθετηθεί, ο περιστρεφόμενος βραχίονας σάς επιτρέπει να περιστρέψετε τη γωνία της τηλεόρασής σας για να τη ρυθμίσετε με ακρίβεια. Έχετε ακόμη και την επιλογή να κρεμάσετε τη The Frame κάθετα σε λειτουργία πορτραίτου.

To One Invisible Connection περιλαμβάνεται στη συσκευασία
One Invisible Connection

Απαλλαγείτε από την ακαταστασία των καλωδίων μια για πάντα. Το ημιδιαφανές καλώδιο του One Invisible Connection συνδέει απρόσκοπτα τις συσκευές με την τηλεόρασή σας. Με ελευθερία έως και 15 μέτρα, μπορείτε να βρείτε μια διακριτική θέση για τα περιφερειακά της τηλεόρασής σας.

One Connect Box

Οι εξωτερικές συσκευές σας δεν χρειάζεται πλέον να τοποθετούνται απευθείας δίπλα στην τηλεόρασή σας. Αντ’ αυτού, τοποθετήστε τες κάπου που δεν φαίνονται, έτσι ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένo και οργανωμένo.


            class=
Κάθετη ευελιξία

Height Adjustable Stand

To Height Adjustable Stand σάς επιτρέπει να ανυψώσετε τη The Frame, αφήνοντας χώρο για να τοποθετήσετε ένα soundbar.


            class=
Ανακαλύψτε νέους τρόπους να αναδείξετε το στυλ σας

Studio Stand

Με το Studio Stand, μπορείτε να απομακρύνετε την τηλεόραση από τον τοίχο και να πειραματιστείτε με τις δημιουργικές ιδέες σας. Όσο για τα ακατάστατα καλώδια τηλεόρασης, το Studio Stand σάς επιτρέπει να τα κρύψετε στο εσωτερικό του ποδιού, έτσι ώστε όπου και αν θέλετε να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας, αυτή θα είναι το μόνο που θα βλέπετε.

Αλλάξτε λειτουργία στη The Frame και αφήστε τα αγαπημένα σας έργα τέχνης να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα.

Απενεργοποιήστε τη the Frame και παρακολουθήστε τη να μεταμορφώνει μια εκπληκτική τηλεόραση σε ιδιωτική γκαλερί τέχνης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αλλάξτε λειτουργία στη The Frame και αφήστε τα αγαπημένα σας έργα τέχνης να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα.

            class=
Αποκτήστε πρόσβαση σε γνωστά έργα έργα τέχνης

Art Store

Επιλέξτε τη δική σας προσωπική συλλογή έργων τέχνης με μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 1.400 έργα τέχνης από παγκοσμίου φήμης ιδρύματα. Από τα αγαπημένα κλασικά έως τις σύγχρονες δημιουργίες και εντυπωσιακές φωτογραφίες, το Art Store σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε μια ποικιλία περιεχομένου.

* Τα έργα τέχνης στο Art Store ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. *Απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή στο Art Store.


            class=
Έργα τέχνης στο κατάλληλο φως

Αισθητήρας Φωτεινότητας

Εάν αλλάξουν οι συνθήκες φωτισμού του δωματίου, ο αισθητήρας φωτεινότητας της The Frame ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα και το χρώμα της οθόνης, διατηρώντας τη φυσική εικόνα και το χρώμα των εικαστικών στην οθόνη.


            class=
Πλαισιώστε όμορφα τις προσωπικές φωτογραφίες σας

Η Συλλογή μου

Τα έργα τέχνης δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Στείλτε τις φωτογραφίες σας στη The Frame μέσω smartphone ή USB flash drive και μοιραστείτε τα δικά σας "αριστουργήματα".

Δισεκατομμύρια αποχρώσεις με Quantum Dot

 Με Όγκο χρώματος 100%, το Quantum Dot παίρνει το φως και το μετατρέπει σε εντυπωσιακό χρώμα που παραμένει αληθινό σε διάφορα επίπεδα φωτεινότητας.

Δισεκατομμύρια αποχρώσεις με Quantum Dot
4K AI processor

Quantum Processor 4K

 Οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο επιτρέπουν στον επεξεργαστή να μαθαίνει, να προσαρμόζεται και να βελτιώνει τις ικανότητες αναβάθμισης εικόνας, για να δημιουργήσει μια εμπειρία προβολής υψηλού επιπέδου.

4K AI processor
Ήχος που προσαρμόζεται με βάση τον χώρο

SpaceFit Sound

Χρησιμοποιώντας δεδομένα που παράγονται από το ενσωματωμένο μικρόφωνο της The Frame, το SpaceFit Sound αναλύει τόσο την ακουστική του δωματίου όσο και το περιβάλλον εγκατάστασής του (Βάση ή Επιτοίχια εγκατάσταση) και εφαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου που ταιριάζουν. Τοποθετήστε τη The Frame όπου θέλετε και αφήστε το SpaceFit Sound να φροντίσει για την ακουστική.

Ήχος που προσαρμόζεται με βάση τον χώρο
Adaptive Sound
Ήχος που προσαρμόζεται με βάση τον τύπο περιεχομένου

Ό,τι και αν αποφασίσετε να παρακολουθήσετε, το Adaptive Sound φροντίζει για τον ήχο. Η τεχνολογία AI του Quantum Processor προσαρμόζει τον ήχο σε πραγματικό χρόνο με βάση το περιεχόμενό σας, ρυθμίζοντας αυτόματα τη λειτουργία ήχου σε 1 από 4 λειτουργίες ήχου, όπως Dialogue, Music, Sport και Action.

Q-Symphony
Τηλεόραση και soundbar ενορχηστρωμένα με αρμονία

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ήχο από την τηλεόραση και το soundbar ενορχηστρωμένα με αρμονία. Το Q-Symphony επιτρέπει στα ηχεία της τηλεόρασης και του soundbar να λειτουργούν ταυτόχρονα για ένα καλύτερο surround αποτέλεσμα, στο οποίο συμμετέχουν και τα ηχεία της τηλεόρασης.

Μετατρέψτε τη The Frame σε επαγγελματικό σταθμό εργασίας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παραμείνετε παραγωγικοί από το σπίτι με τη The Frame. Αναγνωρίζει αυτόματα τον υπολογιστή γραφείου σας, επιτρέποντάς σας να τον χρησιμοποιήσετε απευθείας στην τηλεόρασή σας. Π

Μετατρέψτε τη The Frame σε επαγγελματικό σταθμό εργασίας
Περισσότεροι τρόποι σύνδεσης άμεσα

Mobile Mirroring

Θέλετε να συνεχίσετε τη βιντεοκλήση σας σε μεγαλύτερη οθόνη; Με το SmartThings σε συσκευή Android ή το Apple AirPlay σε iPhone, το smartphone σας μπορεί να κατοπτριστεί στη The Frame για εμπειρία συνομιλίας και βίντεο στη μεγάλη οθόνη.

Περισσότεροι τρόποι σύνδεσης άμεσα
Μια εξατομικευμένη εμπειρία Multi View
Multi View

Η The Frame σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε 2 οθόνες ταυτόχρονα, έτσι ώστε να μπορείτε να προπονηθείτε ενώ κάνετε streaming την αγαπημένη σας εκπομπή ή ταινία. Συνδέστε το smartphone σας και βεβαιωθείτε ότι κάνετε τις ασκήσεις με ακρίβεια. Προσαρμόστε το μέγεθος του βίντεο και τις επιλογές ήχου και ελέγξτε τι και πώς παρακολουθείτε.

Συνδέστε το τηλέφωνό σας στη μεγάλη οθόνη με ένα μόνο πάτημα
Tap View

Δεν θέλετε να ακούτε μουσική μέσω ακουστικών ή από το ηχείο του Smartphone σας; Αγγίξτε απαλά τη The Frame με το smartphone σας και παρακολουθήστε τις απεικονίσεις Music Wall να δημιουργούν ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας ενώ η μουσική σας αναπαράγεται μέσω των ηχείων της τηλεόρασης σας.

Προδιαγραφές προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μέγεθος οθόνης 50"
Τεχνολογία οθόνης QLED
Ανάλυση οθόνης 4K (Ultra HD)
Ρυθμός ανανέωσης 3000 PQI
Smart λειτουργία Ναι
Λειτουργικό Tizen
Βελτίωση εικόνας Quantum Processor 4K, Quandum HDR, HDR10+, Panel 60Hz/ 4K, Color Depth 10bit, A.I Upscaling Machine Learning
Ανάλυση (pixels) 3840 x 2160
Επεξεργαστής Quantum Processor 4K
Σύστημα ήχου Dolby Digital Plus, 20W/ 2.0, Object Tracking Sound Lite, Multiroom Link, Bluetooth Audio, Q Symphony, Game Surround Sound, Adaptive Sound, Space Fit Sound, Active Voice Amplifier
Bluetooth Bluetooth 4.2
Wi - Fi Ναι
Ethernet Ναι
Λειτουργίες internet SmartThings, Web Browser, Multi View 2x Screens, Bixby, AirPlay, Tap View, Mobile/ Sound Mirroring, Smart Control
Επιπλέον λειτουργίες Supreme 4K Dimming, Dual LED, Q Color (CV 100%), Customizable Frame, Digital Butler, Motion Xcelerator Turbo plus, Game Mode: Game Enhancer, HGiG, ALLM, Slim Look, Ambient Mode
Τηλεοπτικοί δέκτες DVB-T2CS2
PVR Ναι
Θύρες HDMI 4
Θύρες USB 2
Λοιπές συνδέσεις Optical x 1, Scart no, Jack no
Hotel Menu Όχι
Συμπεριλαμβάνει Samsung Smart Control (ΒΤ) TM 2180E, μπαταρίες, εγχειρίδιο χρήσης, E-Manual, καλώδιο τροφοδοσίας
Ενεργειακή κλάση G
Βάρος με βάση (kg) 12,20
Διαστάσεις με βάση (Υ x Π x Β) 67,92 x 112,41 x 22,78 cm
Διαστάσεις χωρίς βάση (Υ x Π x Β) 64,49 x 112,41 x 2,49 cm
Vesa 200 x 200
Εγγύηση προμηθευτή 2 έτη

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!