2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται

Ποιοι είμαστε

Ο όμιλος

Η Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης A.E αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια αμιγώς Κρητική εταιρεία με βραβευμένες τεχνικές εξυπηρέτησης, σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους & άριστα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έχει καταφέρει να μπει στη καρδιά του Κρητικού καταναλωτή όχι μόνο για τις χαμηλές τιμές της αλλά κυρίως για τη προσωπική εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον. Έτσι έχει δημιουργήσει μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Με δύο από τα πλέον υπερσύγχρονα καταστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης, η Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης Α.Ε συνεχίζει να χαράζει τη δυναμική πορεία της στην Κρητική αγορά, έχοντας προσθέσει στο δυναμικό της από το 2009 και το Delta Mo Homephilosophy ένα εξαιρετικά μοναδικό Concept Store, το οποίο βασίζεται στο Mix & Match από επωνυμίες και προϊόντα σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρείες & εργοστάσια στο χώρο του επίπλου, των φωτιστικών και των διακοσμητικών ειδών.

Με γνώμονα την συνεχή εξέλιξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό η εταιρεία αποπεράτωσε το 2020 νέες, υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες αποθήκες και γραφεία προσβλέποντας να προσφέρει στο μέγιστο δυνατόν βαθμό τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, η εταιρεία μας ευελπιστεί να βρεθεί δίπλα τόσο στον Κρητικό καταναλωτή όσο και σε όλους τους Έλληνες σε κάθε άκρη της χώρας.

Στόχος μας είναι να καλύπτουμε κάθε ανάγκη για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μικροσυσκευές και προϊόντα νέας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας τις καλύτερες επώνυμες συσκευές της αγοράς στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Electrocrete.gr ανήκει στον για χρόνια καταξιωμένο όμιλο επιχειρήσεων Πιτσουλάκης – Ρομπογιαννάκης Α.Ε, ο οποίος είναι οικονομικά υγιής και 100% ελληνική επιχείρηση στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από το 1982.

Το Electrocrete.gr στεγάζεται σε νεόδμητα γραφεία και αποθήκες του ομίλου με συνολικό εμβαδόν 1.500 τ.μ. και διαθέτει έμπειρα εξειδικευμένα στελέχη για την κάλυψη των αναγκών των πελατών του, εστιάζοντας στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση αυτών.

Διακρίσεις

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 2014

Η Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης A.E απέσπασε το πρώτο βραβείο στα Sales Excellence Awards 2014 ως το πιο καινοτόμο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα. Τα βραβεία Sales Excellence Awards (http://www.salesexcellenceawards.gr) διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ). Η Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης συναγωνιζόμενη ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο GOLD στην κατηγορία "Καινοτόμο Κατάστημα". Τα καταστήματά μας παραμένουν σημείο αναφοράς στον κλάδο της λιανικής, εφαρμόζοντας πρώτα από το 2012 για την εξυπηρέτηση των πελατών, συσκευές tablet Apple iPad μέσα από την εφαρμογή Entersoft Mobile® Retail Sales Assistant. Έτσι οι καταναλωτές απολαμβάνουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που τους προσφέρει γρηγορότερη, εγκυρότερη και πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. 

 

#1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΤΖΙΡΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ELECTRONET ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ 2021

Η εταιρεία Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης μέλος του δικτύου Electronet από το 1997 παραμένει έως και σήμερα η "ναυαρχίδα" του ομίλου. Επί 9 συναπτά έτη είναι το μέλος του δικτύου Electronet με τον μεγαλύτερο τζίρο λιανικής πανελλαδικά. Η Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης διατηρεί επίσης και τα πρωτεία ως #1 εταιρεία ηλεκτρικών ειδών στην Κρήτη.

 

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ" 2012

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών (ΣΒΕΗΣ) απένειμε στην Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης το πρώτο βραβείο "ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ" στον κλάδο της πώλησης ηλεκτρικών ειδών πανελλαδικά. Η κρητική εταιρεία διακρίθηκε ακόμα μια φορά για την συνεχή προσπάθεια εξέλιξης και ανάπτυξης της ποιότητας των υπηρεσιών της. Τα καταστήματα Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης αποτελούν πρότυπο οργάνωσης και εξυπηρέτησης στον κλάδο των ηλεκτρικών ειδών.

 

"ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ 2011 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "BUYING GROUPS & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών (ΣΒΕΗΣ) απένειμε στην Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης το βραβείο "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" στον κλάδο της πώλησης ηλεκτρικών ειδών πανελλαδικά για τα έτη 2010 και 2011. Το βραβείο αυτό επιβραβεύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εταιρεία Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ) 2013

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών (ΣΒΕΗΣ) σε ιδιαίτερη εκδήλωση στην Αθήνα βράβευσε την πωλήτρια μας "ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ" ως "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ" στον κλάδο τον ηλεκτρικών ειδών πανελλαδικά. Η Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης υπερήφανη για το ανθρώπινο δυναμικό της, συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους της και να επενδύει σε αυτούς.

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.