2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται
Εικόνα
Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»
Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις

Δυνητικοί ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι οικιακοί καταναλωτές. Φυσικά πρόσωπα που έχουν τοποθετημένη στην οικία τους και όχι σε επαγγελματικό χώρο, παλαιά ηλεκτρική συσκευή (συγκεκριμένα: κλιματιστικό, ψυγείο, καταψύκτη) την οποία επιθυμούν να αντικαταστήσουν με άλλη, νεότερης τεχνολογίας και ενεργειακά αποδοτικότερη. Το παρόν αφορά την παραπάνω κατηγορία πελατών που έχουν εγκριθεί στο πρόγραμμα επιδότησης και που επιθυμούν να εξαργυρώσουν την ή τις επιταγές τους πραγματοποιώντας ηλεκτρονικές αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.electrocrete.gr
 
Η αγορά της νέας συσκευής με χρήση επιταγών του προγράμματος, γίνεται από τον ίδιο τον δικαιούχο με την εισαγωγή του/των κωδικού/ων voucher που έχει παραλάβει με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την διαδικασία της αίτησης. Η δέσμευση του κάθε κωδικού γίνεται από την εταιρεία και για αυτόν τον λόγο πρέπει να έχει πρόσβαση στο ΑΦΜ και τον κάθε κωδικό επιταγής του ωφελούμενου, καθώς και σε έναν κωδικό μίας χρήσης που θα αποσταλεί εκείνη τη στιγμή στο κινητό του ωφελούμενου και που οφείλει να εισάγει στο αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση αγοράς από την σελίδα.
 
Οι ωφελούμενοι οφείλουν να αποδεχθούν τους ακόλουθους όρους:
• Η αγορά από την σελίδα www.electrocrete.gr με επιδότηση του προγράμματος “Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή” υποστηρίζεται μόνο για δικαιούχους που έχουν δηλώσει τόπο κατοικίας περιοχές της Κρήτης, ήτοι νομού Ηρακλείου, νομού Λασιθίου, νομού Ρεθύμνης και νομού Χανίων. 
• Επιπλέον κόστη μεταφοράς μπορεί να προκύψουν ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση της οικίας του δικαιούχου από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ο οποίος θα ενημερώνεται σχετικά, κατά την διαδικασία της παραγγελίας του στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών.
• Ο δικαιούχος θα πρέπει να παραδώσει μία άρτια συσκευή προς ανακύκλωση στην εταιρία (αντίστοιχη της αγοράς Ψυγείο, Καταψύκτη, Κλιματιστικό) πριν ή κατά την παράδοση της νέας επιδοτούμενης συσκευής. Αν πρόκειται για κλιματιστικό, η παραλαβή θα γίνεται αφού έχει προηγηθεί η απεγκατάσταση και η ειδική σήμανση ανακύκλωσης από πιστοποιημένο ψυκτικό.
• Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση κλιματιστικού δεν υποστηρίζεται.
• Ο δικαιούχος οφείλει να καλέσει πιστοποιημένο τεχνικό για την απεγκατάσταση του κλιματιστικού στο χώρο του, ενώ θα πρέπει να έχει υποβάλει την βεβαίωση ο τεχνικός του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος για να είναι δυνατή η απόσυρση. Κατόπιν έχει την ευθύνη και υποχρέωση να διαφυλάξει την παλαιά συσκευή σε χώρο προσβάσιμο, μέχρι οι μεταφορείς της εταιρείας να προσέλθουν για να την περισυλλέξουν ή να την παραδώσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (Παύλου Ζωγραφιστού 6, 71305 Ηράκλειο Κρήτης), Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00 ή να ακολουθήσει την εκάστοτε συμφωνία που θα υπάρξει με την εταιρεία κατόπιν πρότερης επικοινωνίας.
 
 
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους παραπάνω όρους ή μέρος αυτών, διατηρώντας την συμβατότητα τους με το κρατικό πρόγραμμα ανακύκλωσης.

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.