2811 802200 Τηλεφωνικές παραγγελίες
Εξέλιξη παραγγελίας Δείτε πού βρίσκεται

Όροι και προϋποθέσεις στον διαγωνισμό «Electrocrete Διαγωνισμός Αφυγραντήρας Singer»

 

Η εταιρεία ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ-ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΕ μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα electrocrete, διεξάγει προωθητική ενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης δώρων. Η κλήρωση διέπεται από συγκεκριμένους Όρους και Προϋποθέσεις που αφορούν στην συμμετοχή στην κλήρωση και την διεξαγωγή αυτής και οι οποίοι παρατίθενται παρακάτω:

 

  1. Διάρκεια συμμετοχής

Η διάρκεια συμμετοχής στην κλήρωση με τίτλο «Electrocrete Διαγωνισμός Αφυγραντήρας Singer» αφορά το διάστημα από 16/2/2024 έως την 24/3/2024 στις 23:59. Μετά την πάροδο του παραπάνω διαστήματος, καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται αποδεκτή.

 

2. Προϋποθέσεις συμμετοχής

Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Α) Έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους

Β) Διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο Facebook και έχουν αποδεχτεί τους όρους χρήσης και εγγραφής του δικτύου αυτού, καθώς και την πολιτική απορρήτου του, ενώ δεν αξιώνουν απολύτως τίποτα από την εν λόγω πλατφόρμα σε ότι αφορά την κλήρωση αυτή.

Γ) Λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση με δικά τους τεχνητά μέσα και είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι της χρήσης του διαδικτύου με το οποίο θα αποκτήσουν πρόσβαση στην κλήρωση, ενώ δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος από την πλευρά τους.

Δ) Συναινούν σε αποδοχή της χρήσης των προσωπικών τους στοιχείων, όπως τηλέφωνο ή και email, για επικοινωνιακούς και διαφημιστικούς σκοπούς, ενώ αποδέχονται και τους παρόντες Όρους και προϋποθέσεις της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

 

3. Τρόπος συμμετοχής

Οι δικαιούχοι συμμετέχουν στην κλήρωση έχοντας κάνει follow (ακολούθησε) στην επίσημη σελίδα facebook του electrocrete, και αφήνοντας μία αντίδραση σε αυτή, η οποία φιλοξενείται στην σελίδα https://www.facebook.com/electrocrete Σημειώνεται πως κάθε δικαιούχος μπορεί να συμμετέχει μόνο μία φορά, ενώ τα σχόλια δεν πρέπει να προσβάλλουν τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή να περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο της αξιοπρέπειας και της τιμής, δεν περιέχουν περιεχόμενο υβριστικό, εμπρηστικό, ρατσιστικό, με τρόπο που να προσβάλλει την αξιοπρέπεια ή να δημιουργούν διακρίσεις σε σε άτομα λόγω καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, ή να αντίκεινται στις κείμενες διατάξεις ή να είναι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπή. Αν ένας χρήστης ακολουθεί ήδη τη σελίδα, τότε συμμετέχει μόνο με την ανδρίδρασή του (π.χ. like).

 

4. Προσωπικά δεδομένα και πνευματικά δικαιώματα

Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στην εταιρεία για την προβολή της Κλήρωσης και των αποτελεσμάτων της που αφορά στο όνομα προφίλ των συμμετεχόντων και στην προβολή των προφίλ των νικητών, μέσω των διαθέσιμων οπτικοακουστικών μέσων που διαθέτει η εταιρεία ή οι συνεργάτες της, όπως φωτογραφίες και video σε μέσα όπως, αφίσες, κοινωνικά δίκτυα, τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές διαφημίσεις κλπ. για την πραγματοποίηση προωθητικών και διαφημιστικών ενεργειών.

Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες που προβάλλονται από τις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας, δεν έχουν κανένα δικαίωμα πάνω στα σήματα της εταιρείας ή των συνεργαζόμενων εταιρειών της, όπως προμηθευτές, κατασκευαστές κλπ.

 

5. Διαδικασία κλήρωσης

Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα ψηφιακών κληρώσεων, σε επιλεγμένα ψηφιακά μέσα της εταιρείας, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί και ο νικητής.

 

6. Ανάδειξη νικητών και παραλαβή δώρων

Οι νικητές της κλήρωσης θα προκύψουν αποκλειστικά από την διενέργεια της κλήρωσης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27/3/2024 στις 14:00 και θα αφορά όλες τις έγκυρες συμμετοχές στο προβλεπόμενο διάστημα συμμετοχής στην κλήρωση. Η κλήρωση αφορά σε έναν νικητή ανά δώρο που συμμετέχει μέσα από το προφίλ/username τους. Η παραλαβή του/των δώρου/δώρων μπορεί να γίνει σε διάστημα έως και 30 μερών απ' την ημέρα της κλήρωσης.

Ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της κλήρωσης με όλα τα διαθέσιμα μέσα που με τα οποία έχει στην κατοχή της η εταιρεία.

Η παραλαβή των δώρων γίνεται με αποστολή στην διεύθυνση που θα δηλώσει ο νικητής μετά από επικοινωνία από εκπροσώπους της εταιρείας εντός δέκα ημερών, με την προϋπόθεση της επίδειξης της Αστυνομικής Ταυτότητας του νικητή ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας. Δεκτή γίνεται η παραλαβή δώρων και με εξουσιοδότηση σε τρίτο ενήλικο άτομο που επίσης πρέπει να φέρει στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

 

7. Δώρα κλήρωσης

Η προωθητική ενέργεια της κλήρωσης με τίτλο «Electrocrete Διαγωνισμός Αφυγραντήρας Singer» αφορά σε συγκεκριμένο δώρο το οποίο θα αποδοθεί με σαφώς ορισμένη σειρά στην συμμετοχή/κλήρο που θα προκύψει από την κλήρωση.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν έξοδα που αφορούν την μεταφορά των δώρων από τα καταστήματα της, ενώ για τυχόν προβλήματα που προκύψουν, ισχύουν οι εργοστασιακές εγγυήσεις τους.

Το δώρο είναι το παρακάτω:

Κωδικός: 412666 | Αφυγραντήρας Singer 12L SDHM-12L με Ιονιστή, αξίας 129€

 

8. Τροποποίηση Όρων και περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής και διεξαγωγής της κλήρωσης, καθώς και τη λίστα των δώρων. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, οφείλει να επικοινωνεί και να ενημερώσει τους ανανεωμένους όρους, διατίθοντάς τους σε όλα τα μέσα που διατηρεί, όπως ψηφιακά, καθώς επίσης και να ενημερώσει τους έως εκείνη τη στιγμή δικαιούχους συμμετέχοντες.

Παράλληλα η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη εφόσον οι συμμετέχοντες δεν συμμορφώνονται με τους όρους τους οποίους έχουν ήδη αποδεχτεί. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν όχληση των νικητών από τρίτους μετά την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την κατάσταση λειτουργίας των δώρων, τα οποία συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθος συμπλήρωση των στοιχείων των δικαιούχων.

Η συμμετοχή στους παραπάνω όρους προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και των προϋποθέσεων.

Οι δικαιούχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα και δεν μπορούν να αξιώσουν οτιδήποτε αναφορικά με τα σήματα, τα διακριτικά και τα ονόματα της εταιρείας, ενώ τυχόν αναπαραγωγή τους θα πρέπει να έχουν την έγγραφη σύμφωνη γνώμη της εταιρείας.

Σε περίπτωση που προκύψει κάποια διαφορά σχετικά με την κλήρωση, θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.