SONY

VR2 Headset Sony Playstation 5

Βυθιστείτε σε επικούς κόσμους που ξεπερνούν την πραγματικότητα και βιώστε την επόμενη γενιά παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας με καθηλωτικά γραφικά σε 4K HDR, παιχνίδια καθοριστικά για το είδος τους και μοναδική αίσθηση από τα καινοτόμα σετ κεφαλής PlayStation VR2 και το χειριστήριο PlayStation VR2 Sense™.
Κωδικός: 141095

Μεταφορικά 6€

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τύπος: VR GLASSES για PS5
Εγγύηση: 1
Επιπλέον χαρακτηριστικά: Δύο Οθόνες OLED
599,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
VR2 Headset Sony Playstation 5

Αναλυτική παρουσίαση

PlayStation VR2
Βυθιστείτε σε επικούς κόσμους που ξεπερνούν την πραγματικότητα

Βιώστε την επόμενη γενιά παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας με καθηλωτικά γραφικά σε 4K HDR, παιχνίδια καθοριστικά για το είδος τους και μοναδική αίσθηση από τα καινοτόμα σετ κεφαλής PlayStation VR2 και το χειριστήριο PlayStation VR2 Sense™.

Βυθιστείτε σε επικούς κόσμους που ξεπερνούν την πραγματικότητα
Η επόμενη γενιά παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας

Η καινοτόμος τεχνολογία PlayStation VR2 Sense™ δίνει ζωή σε συναίσθημα και καθήλωση με διακριτικές δονήσεις στο σετ κεφαλής, τεχνολογίας ήχου 3D και έξυπνη παρακολούθηση κίνησης ματιών, μαζί με ανίχνευση αφής δακτύλου, haptic feedback και σκανδάλες δυναμικής απόκρισης του χειριστηρίου PS VR2 Sense1.

Η επόμενη γενιά παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας
ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Από μικρές λεπτομέρειες μέχρι ανοιχτά τοπία, από ρεαλιστικούς μορφασμούς μέχρι ζωντανούς φουτουριστικούς κόσμους, η νέας γενιάς υπολογιστική ισχύς του PlayStation®5, μαζί με νέα οπτικά χαρακτηριστικά σας επιτρέπουν να βιώσετε κάθε στιγμή με εκπληκτική λεπτομέρεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Δυο οθόνες OLED ανάλυσης 2000x2040 αποδίδουν απίστευτα γραφικά σε 4K HDR σε έως και 120fps, για 4x ανάλυση σε σχέση με το πρωτότυπο PlayStation®VR.

Έξυπνη παρακολούθηση ματιών

Εκφραστείτε σε άλλους παίκτες με νέους και αληθοφανείς τρόπους με την παρακολούθηση ματιών που προσομοιώνει έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις από το avatar σας εντός του παιχνιδιού δίνοντας ενισχυμένη αίσθηση ρεαλισμού και προσωπικές αλληλεπιδράσεις σε παιχνίδια συνεργασίας ή ομαδικές συνομιλίες σε παιχνίδια πολλών παικτών.

Απίστευτα ευκρινής εστίαση

Απολαύστε τις λεπτομέρειες καθώς η εστιασμένη απεικόνιση εξασφαλίζει απίστευτη ποιότητα γραφικών σε περιοχές όπου εστιάζουν τα μάτια σας μέσα στο παιχνίδι – φροντίζοντας παράλληλα να μένει σταθερή η απόδοση του παιχνιδιού.

Εξερευνήστε ολοζώντανους κόσμους

Νιώστε απίστευτη αίσθηση παρουσίας σε εικονικούς κόσμους με οπτικό πεδίο 110 μοιρών και ρυθμιζόμενο φακό Fresnel που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε την απόσταση ανάμεσα στους φακούς για να ταιριάζει με την απόσταση ανάμεσα στα μάτια σας για βέλτιστη εικόνα στην οθόνη.

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ 3D

Νιώστε την παρουσία ενός χαρακτήρα καθώς ψιθυρίζει στο αφτί σας, εντοπίστε φίλους κι εχθρούς από τον ήχο πυροβολισμών και βημάτων και περιβάλλετε εαυτόν με απίστευτα ρεαλιστικά ηχητικά τοπία, καθώς ο ήχος εντός παιχνιδιού προσαρμόζεται δυναμικά στη θέση σας και τις κινήσεις του κεφαλιού σας χάρη στην Τεχνολογία Ήχου Tempest 3D.

ΝΙΩΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Ανάδραση σετ κεφαλής

Διακριτικές, γρήγορης απόκρισης δονήσεις στο σετ κεφαλής1 από ένα μόλις ενσωματωμένο μοτέρ δημιουργούν ένα μοναδικό, απτό στοιχείο στο gameplay, από την ορμή ενός βέλους που περνά δίπλα από το κεφάλι σας μέχρι την ώση ενός ταχύτατα κινούμενου οχήματος.

Χειριστήριο PlayStation VR2 Sense

Αλληλεπιδράστε με εικονικούς κόσμους με απίστευτους νέους τρόπους με haptic feedback, σκανδάλες δυναμικής απόκρισης, ανίχνευση ακριβείας και ανίχνευση αφής δακτύλου – όλα ενσωματωμένα σε έναν μοναδικό κι εργονομικό σχεδιασμό.

Χειριστήριο PlayStation VR2 Sense
Haptic feedback

Νιώστε ρεαλιστικές, λεπτομερείς αντιδράσεις στις εντός του παιχνιδιού κινήσεις σας. Από ήπιες, ακριβείς δονήσεις μέχρι έντονους παλμούς, μπορεί να αποδοθεί στα χέρια σας μεγάλο εύρος αισθήσεων από τον κόσμο του παιχνιδιού, για να βιώνετε τα παιχνίδια του PS VR2 με απίστευτα απτό τρόπο.

Σκανδάλες δυναμικής απόκρισης

Νιώστε την αντίσταση της χορδής του τόξου, το ξαφνικό κλότσημα στο μπλοκάρισμα όπλου ή την κατάρρευση ενός αντικειμένου καθώς το συνθλίβετε στα χέρια σας με τις σκανδάλες δυναμικής απόκρισης που προσθέτουν δυναμική αντίσταση σε κάθε χειριστήριο.

Ανίχνευση επαφής δακτύλων

Φτάστε και αγγίξτε τον εικονικό κόσμο που σας περιβάλλει με χειριστήρια που ανιχνεύουν τη θέση των δακτύλων σας-ακόμη και όταν δεν πατάτε κάποιο κουμπί.

ΝΕΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Ελευθερία στο παιχνίδι

Από την βελτιωμένη άνεση του νέου σετ κεφαλής μέχρι τη φυσική αίσθηση του σφαιρικού σχεδιασμού του χειριστηρίου PS VR2 Sense, βιώστε μια έντονη, καθηλωτική εμπειρία.

Ελευθερία στο παιχνίδι

Προδιαγραφές προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος : VR GLASSES για PS5
Εγγύηση 1
Επιπλέον χαρακτηριστικά Δύο Οθόνες OLED
Επιπλέον χαρακτηριστικά 2 : 120 καρέ το δευτερόλεπτο
Επιπλέον χαρακτηριστικά 3 : Ανάλυση 2000x2040
Επιπλέον χαρακτηριστικά 4 : 4K HDR Display, Eye Tracking, Haptic feedback, 110 Field of View
Επιπλέον χαρακτηριστικά 5 : Deep Visual Immersion, Finger Touch Detection, Tactile Interaction, Tempest 3D Audiotech, Headset Feedback, Adaptive Triggers,

Newsletter

Γίνετε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις προσφορές μας. Εγγράψου στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές και τα νέα μας!