Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη γυναίκα κρύβεται μια ιστορία

Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δεν τιμούμε απλά τον άνθρωπο Γυναίκα, αλλά κάθε Ιστορία πίσω από μια γυναίκα που πέτυχε ή προσπαθεί να πετύχει.

07 Mar 2024

Πώς θα γίνεις ο Master της Τσικνοπέμπτης

Φέτος την Τσικνοπέμπτη, αποθεώνουμε τον απόλυτο ήρωα, πρωταγωνιστή και καλλιτέχνη: Τον Master Τσίκνα με τα απαραίτητα μυστικά του.

29 Feb 2024

Όταν η τεχνολογία έσμιξε με την προσωποποιημένη αισθητική, γεννήθηκε η YourNEFF

Η νέα σειρά Οικιακών Συσκευών Κουζίνας, YourNEFF συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία και την προσωποποιημένη αισθητική. Ανακάλυψέ τις...

Πώς η Τεχνολογία άλλαξε τα Χριστούγεννα

Η τεχνολογία άλλαξε το πώς περνάμε και αντιλαμβανόμαστε τα Χριστούγεννα και είναι τώρα που πρέπει να ορίσουμε τη σωστή χρήση της στις γιορτές!

18 Dec 2023

Οι 4+1 τύποι Χριστουγεννιάτικων αγορών

Διαχωρίσαμε τους 4 -και έναν bonus- τύπους Χριστουγεννιάτικων αγορών για να σε βοηθήσουμε να βάλεις τάξη στην τρέλα του υπερκαταναλωτισμού!

12 Dec 2023

Η ζωή περνάει απ' την Κουζίνα

Η Κουζίνα είναι η βασίλισσα του σπιτιού και εμείς φέρνουμε στο σπίτι σου, τις 10 πιο must μικροσυσκευές για να ζήσεις... βασιλικά!

30 Nov 2023

15 Τηλεοπτικές Πλατφόρμες για τη Smart TV σου

13+2 τηλεοπτικές πλατφόρμες για να απογειώσεις το περιεχόμενο της τηλεόρασής σου. Διάλεξε ποια ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σου και καλή απόλαυση!

19 Oct 2023

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Η επανάσταση της διατροφής χωράει σε μία Φριτέζα Αέρος

Τις ακούς παντού τριγύρω σου και πλέον ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου άποψη για τις Φριτέζες Αέρος. Ποια στοιχεία τις κάνουν τόσο ξεχωριστές;

26 Sep 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας σημαίνει ελευθερία;

Στις 19 Αυγούστου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας. Πώς προέκυψε η πρώτη φωτογραφία, πώς εξελίχθηκε και γιατί σήμερα θεωρείται τόσο σημαντική;

18 Aug 2023
;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.