15 Τηλεοπτικές Πλατφόρμες για τη Smart TV σου

19 Oct 2023
15 Τηλεοπτικές Πλατφόρμες για τη Smart TV σου

Θυμάσαι την εποχή που άνοιγες την τηλεόραση η οποία ήταν συνδεδεμένη με το λευκό καλώδιο της κεραίας και ξεκινούσες να παρακολουθείς, τρία, δέκα, είκοσι κανάλια (ο αριθμός σχετίζεται με την ηλικία σου); Αυτή η εποχή έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Πλέον η τηλεόραση είναι ένα μέσο διασύνδεσης με πλατφόρμες που λειτουργούν πολυθεματικά και υπηρετούν διάφορες ανάγκες του χρήστη, όπως η ψυχαγωγία, το gaming, η ενημέρωση κ.α. Σήμερα όμως θα εστιάσουμε στο συνδρομητικό τηλεοπτικό περιεχόμενο και στις αμέτρητες επιλογές που ένας Έλληνας χρήστης έχει. 

Η ελληνική αγορά των συνδρομητικών καναλιών είναι σε συνεχή εξέλιξη, με νέες πλατφόρμες να εισέρχονται και παλαιότερες να προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις των καταναλωτών. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ολοκληρωμένη ματιά στις κυριότερες πλατφόρμες που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα σήμερα. 

Οι πλατφόρμες συνδρομητικών καναλιών είναι υπηρεσίες που προσφέρουν πρόσβαση σε μια ποικιλία περιεχομένου, όπως τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και αθλητικές διοργανώσεις. Οι συνδρομητές πληρώνουν συνήθως μια μηνιαία ή ετήσια χρέωση για να έχουν πρόσβαση στο αντίστοιχο περιεχόμενο και μάλιστα με διάφορες επιλογές συνδρομής ανάλογα με την πρόσβαση, την ποιότητα εικόνας, την παράλληλη σύνδεση χρηστών και συσκευών, τις διαφημίσεις κ.α. 

EON TV

Η EON TV αποτελεί το προϊόν της εταιρείας τηλεπικοινωνιών NOVA, προσφέροντας εκτεταμένο περιεχόμενο που καλύπτει από αθλητικά γεγονότα μέχρι πρωτότυπες παραγωγές. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της EON TV είναι η δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε πολλές συσκευές. Αμέτρητα κανάλια και on demand περιεχόμενο τα οποία μπορούν να εξατομικευτούν για κάθε προφίλ χρήστη που θα φτιαχτεί, ενώ η σύνδεση μπορεί να γίνει από πολλές συσκευές, παράλληλα! 

Vodafone TV

Η Vodafone TV αποτελεί μια άλλη δημοφιλή επιλογή για τους κατοίκους της Ελλάδας. Είναι γνωστή για το πλούσιο περιεχόμενο και τις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει στους συνδρομητές της.

Το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι ότι έχει φέρει περιεχόμενο του HBO και της Warner το οποίο δεν κυκλοφορεί σε καμία άλλη πλατφόρμα! 

Cosmote TV

Η Cosmote TV εξειδικεύεται στο αθλητικό περιεχόμενο, καλύπτοντας το εγχώριο πρωτάθλημα (Super League) και πολλά άλλα αθλητικά γεγονότα, όπως τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις κ.α.. Επιπλέον, προσφέρει πλούσιο κανάλι και πρωτότυπο περιεχόμενο, ενώ έχει μεγάλο εύρος κινηματογραφικών καναλιών και δικές της πρωτότυπες παραγωγές. Δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν τα δικά τους προφίλ για να απολαμβάνουν το δικό τους περιεχόμενο. 

Netflix

Το Netflix είναι ίσως η δημοφιλέστερη παγκοσμίως πλατφόρμα για το streaming ταινιών και σειρών. Προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών, καλύπτοντας όλα τα είδη και προτείνοντας πρωτότυπο περιεχόμενο μέσα από αμέτρητες δικές της παραγωγές. Η πλατφόρμα πλέον υποστηρίζει και παιχνίδια, ενώ σύντομα θα μπει στον κόσμο των live παραγωγών με αθλητικά και ειδήσεις, καθώς και σε περισσότερα πακέτα συνδρομών. 

Disney+

Το Disney+ είναι το σπίτι της Disney, της Pixar, της Marvel, του Star Wars και του National Geographic. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες που αγαπούν τη μαγεία της Disney, ενώ παράλληλα στην πλατφόρμα της θα βρει κανείς μερικές από τις πιο ακριβές παραγωγές του Hollywood. Είναι μία σχετικά νέα πλατφόρμα στην Ελλάδα και γι’ αυτό θα δείτε συχνές προσφορές για νέους συνδρομητές. 

ERTflix

Η ERTflix είναι η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, προσφέροντας ελληνικά και διεθνή προγράμματα. Ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι η πρόσβαση στο αρχείο της ΕΡΤ με ιστορικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, ενώ παράλληλα θα βρει κανείς πλούσιο περιεχόμενο από τις νέες σειρές της. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό εδώ είναι πως η πλατφόρμα είναι δωρεάν για όλους, ενώ πρόσφατα έκανε άνοιγμα στην παγκόσμια αγορά! 

Antenna+

Το Antenna+ είναι η συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤ1. Προσφέρει ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων από το κανάλι ANT1, αλλά και από τα εξαιρετικά δημοφιλή σίριαλ του Antenna και του Μακεδονία TV. Ας μην ξεχνάμε πως το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ καλύφτηκε από τα κανάλια της πλατφόρμας. 

Apple TV

Το Apple TV διαθέτει αυθεντικό περιεχόμενο και συνδέεται με το οικοσύστημα της Apple. Είναι μια επιλογή για όσους αγαπούν την τεχνολογία της Apple και θέλουν πρόσβαση σε αυθεντικό περιεχόμενο καθώς η εταιρεία έχει επενδύσει αρκετά σε δικές της παραγωγές και μάλιστα έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να λάβει και αρκετές διακρίσεις για αυτό. 

Amazon Prime Video

Η πλατφόρμα της Amazon Prime Video προσφέρει εκτενή ποικιλία ταινιών και σειρών, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου της Amazon Originals. Επιπλέον, προσφέρει επιλογή στη γλώσσα που μπορείτε να παρακολουθείτε το περιεχόμενο, ενώ είναι από τις πρώτες διεθνείς πλατφόρμες που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα.

Cinobo

Η Cinobo είναι μια ελληνική πλατφόρμα με έμφαση σε ανεξάρτητες ταινίες και ποιοτικό κινηματογραφικό περιεχόμενο. Προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε κινηματογραφικές δημιουργίες από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Cinesquare

Η Cinesquare προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Είναι η ιδανική πλατφόρμα για όσους αναζητούν πρωτότυπες κινηματογραφικές δημιουργίες με αμέτρητες επιλογές για τους σινεφίλ. 

Strada Films

Η Strada Films προσφέρει προσεγμένες ευρωπαϊκές και διεθνείς ταινίες που ενδιαφέρουν τους λάτρεις της τέχνης του κινηματογράφου και απευθύνονται επίσης σε σινεφίλ, καθώς δεν αφορούν ταινίες του Hollywood. Σημειώστε εδώ ότι μπορείτε να νοικιάσετε ταινίες, σε πραγματικά χαμηλό κόστος. 

Mubi

Το Mubi διαφοροποιείται από άλλες πλατφόρμες με την προσφορά μιας νέας ταινίας καθημερινά. Προτείνει ταινίες από όλο τον κόσμο και αναδεικνύει την ποιότητα του κινηματογράφου. 

Max

Το Max αποτελεί μια συνδρομητική πλατφόρμα που προσφέρει επιλεγμένες ταινίες και σειρές από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια εναλλακτική επιλογή για τους λάτρεις του κινηματογράφου.

Είναι η πλατφόρμα που αποτελεί το “σπίτι” των ταινιών της Warner, HBO, ενώ περιλαμβάνει το πακέτο των καναλιών Discovery. Κι αν το Disney+ περιλαμβάνει τις παραγωγές των ηρώων της Marvel, το Max περιλαμβάνει τις παραγωγές των ηρώων της DC. Να σημειώσουμε πως το Max έκανε πρόσφατα συμφωνία με τα αθλητικά κανάλια Eurosport και έτσι ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της στην Ευρώπη -σε δύο φάσεις- την Άνοιξη του 2024. 

Youtube TV

Πρόκειται για μία ακόμα πλατφόρμα που ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Ουσιαστικά είναι μία υπηρεσία που ενοποιεί περίπου 85 κανάλια στις ΗΠΑ με πολυθεματικό χαρακτήρα και παρέχει ένα περιβάλλον χρήσης το οποίο είναι οικείο στους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το κλασικό youtube για να αναπαράγουν περιεχόμενο.

Παράλληλα προβάλει και live streaming μεταδόσεις.

Αυτές είναι μερικές από τις κορυφαίες συνδρομητικές πλατφόρμες που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα (ή θα είναι). Κάθε μια από αυτές προσφέρει μοναδικό περιεχόμενο και εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σου, το ποιες θα επιλέξεις για τη δική σου τηλεόραση ώστε να ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που θέλεις να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο 📺

Σχετικά άρθρα

Καλοκαιρινές Διακοπές σημαίνει... έσο έτοιμος

Οι Καλοκαιρινές διακοπές είναι ο λόγος για να κάνεις υπομονή το χειμώνα κι εμείς ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό προετοιμασίας! 

19 Jul 2024

Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι FUN-ταστικό

Μετά το σχολείο, τι; Παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό... αντι-βαρεμάρας για το πιο FUN-ταστικό Καλοκαίρι!

27 Jun 2024

Αυτό το καλοκαίρι θα το... τερματίσουμε!

Τι κοινό έχει μία μπάλα, ένας καναπές, πολλά snacks και η Γερμανία; Μα... τα πάντα! Γιατί αυτό το καλοκαίρι φτιάχνεις το δικό σου γήπεδο στο σπίτι! 

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη γυναίκα κρύβεται μια ιστορία

Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δεν τιμούμε απλά τον άνθρωπο Γυναίκα, αλλά κάθε Ιστορία πίσω από μια γυναίκα που πέτυχε ή προσπαθεί να πετύχει.

07 Mar 2024

Πώς θα γίνεις ο Master της Τσικνοπέμπτης

Φέτος την Τσικνοπέμπτη, αποθεώνουμε τον απόλυτο ήρωα, πρωταγωνιστή και καλλιτέχνη: Τον Master Τσίκνα με τα απαραίτητα μυστικά του.

29 Feb 2024

Όταν η τεχνολογία έσμιξε με την προσωποποιημένη αισθητική, γεννήθηκε η YourNEFF

Η νέα σειρά Οικιακών Συσκευών Κουζίνας, YourNEFF συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία και την προσωποποιημένη αισθητική. Ανακάλυψέ τις...

Πώς η Τεχνολογία άλλαξε τα Χριστούγεννα

Η τεχνολογία άλλαξε το πώς περνάμε και αντιλαμβανόμαστε τα Χριστούγεννα και είναι τώρα που πρέπει να ορίσουμε τη σωστή χρήση της στις γιορτές!

18 Dec 2023

Οι 4+1 τύποι Χριστουγεννιάτικων αγορών

Διαχωρίσαμε τους 4 -και έναν bonus- τύπους Χριστουγεννιάτικων αγορών για να σε βοηθήσουμε να βάλεις τάξη στην τρέλα του υπερκαταναλωτισμού!

12 Dec 2023

Η ζωή περνάει απ' την Κουζίνα

Η Κουζίνα είναι η βασίλισσα του σπιτιού και εμείς φέρνουμε στο σπίτι σου, τις 10 πιο must μικροσυσκευές για να ζήσεις... βασιλικά!

30 Nov 2023

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Η επανάσταση της διατροφής χωράει σε μία Φριτέζα Αέρος

Τις ακούς παντού τριγύρω σου και πλέον ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου άποψη για τις Φριτέζες Αέρος. Ποια στοιχεία τις κάνουν τόσο ξεχωριστές;

26 Sep 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας σημαίνει ελευθερία;

Στις 19 Αυγούστου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας. Πώς προέκυψε η πρώτη φωτογραφία, πώς εξελίχθηκε και γιατί σήμερα θεωρείται τόσο σημαντική;

18 Aug 2023

Η DJI έφτιαξε την τέλεια action εμπειρία

Η DJI έφερε μία νέα Action Camera και ένα νέο Drone, που επανακαθορίζουν την έννοια της τελειότητας στις πιο Action καταστάσεις.

Η πρόκληση που τόσο είχες ανάγκη λέγεται EGOBOO

Αυτό το κάτι διαφορετικό που ήθελες για εσένα και τα παιδιά σου, λέγεται Εξέλιξη, Καινοτομία και Δημιουργία. Τρεις λέξεις, η εξής μία: EGOBOO

21 Jul 2023

Παγκόσμια Μέρα Σοκολάτας. Γιορτάζεις κι εσύ!

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας γιατί εκείνη είναι πάντα εκεί για εμάς σε κάθε περίσταση. Και σήμερα, της το ξεπληρώνουμε με τα... χεράκια μας!

06 Jul 2023

Συσκευές για να ασχοληθούμε με την υγεία μας

Παρουσιάζουμε τη Dyson. Την πρώτη εταιρεία που τα προϊόντα της, είναι αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας και αυστηρών εργαστηριακών ελέγχων.

05 Jul 2023

Διασχίζοντας την πόλη... the eco-smart way

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω με απαιτήσεις στις μετακινήσεις τους. Κάποιοι που άλλαξε η ζωή τους όταν απέκτησαν Ηλεκτρικό Πατίνι. Ας δούμε την ιστορία ενός τέτοιου.

29 Jun 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Ψύξης σε αφορά;

Συχνά το αυτονόητο δεν το εκτιμάμε αρκετά. Το Ψυγείο, είναι η πιο χρήσιμη και ίσως υποτιμημένη συσκευή του σπιτιού μας. Ας το αλλάξουμε αυτό.

27 Jun 2023

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Ηλεκτροκίνηση. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια συμφέρουσα αλλαγή

Είχαμε τις αιτίες, βρήκαμε και την αφορμή να κάνουμε επιτέλους μία αλλαγή στην καθημερινότητά μας, αλλάζοντας τις μετακινήσεις μας εύκολα και οικονομικά.

09 May 2023

Tips για την πιο υγιεινή νέα σου συνήθεια!

Το φαγοπότι της Άνοιξης έφυγε, το καλοκαίρι έρχεται. Απλές συμβουλές για το πως θα προετοιμαστείς κατάλληλα, διασκεδάζοντας και θωρακίζοντας τον οργανισμό σου.

02 May 2023

Το Πάσχα περνάς καλύτερα

Τα πιο... λαμπρά νέα, είναι ότι υπάρχει πάντα ένα Πάσχα και για σένα, όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν σου αρέσει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι τη μεγάλη μέρα (στο τραπέζι). 

04 Apr 2023

Σώσε το νερό του πλανήτη. Μπορείς!

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μας θυμίζει το χρέος μας να σώσουμε έστω και μία σταγόνα. Με σωστή νοοτροπία και κατάλληλες συσκευές, μπορείς κι εσύ!

21 Mar 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Το δώρο σου στον πλανήτη

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, με πράξεις! Συμμετέχουμε έμπρακτα στο αύριο του πλανήτη, γιατί τώρα και ξέρουμε και μπορούμε!

16 Mar 2023

Έφτασε η πιο νόστιμη smart μαγειρική

Η σειρά taste makers από την Xiaomi δεν είναι μία λύση για την κουζίνα, είναι η smart εξέλιξη της γρήγορης μαγειρικής!

02 Mar 2023

Την Άνοιξη ανθίζουν οι δραστηριότητες

Δεν είναι τυχαία η αγαπημένη εποχή του χρόνου! Την Άνοιξη ανθίζει η όρεξη για νέες εξορμήσεις, δραστηριότητες και εμπειρίες.

01 Mar 2023

Η απαραίτητη συνήθεια του Πλυντηρίου Πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι η νέα καθημερινή αναγκαιότητα που εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και νερού!

14 Feb 2023

Κάνε την έξυπνη επιλογή πλυντηρίου

Έξυπνες συμβουλές επιλογής για να αποκτήσεις το ιδανικό πλυντήριο για τις ανάγκες σου, κάνοντας την πιο συμφέρουσα αγορά. 

23 Jan 2023

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Δεν αρκεί να αγαπάς. Πρέπει και να το δείχνεις. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνθήκες έκφρασης, στη γιορτή της αγάπης προτείνουμε τρόπους να την τιμήσεις!

13 Dec 2022

Τα πιο Μαγικά Χριστούγεννα... μυρίζουν!

Ένα παράξενο πράγμα που συμβαίνει με τα Χριστούγεννα είναι ότι μπορείς να τα… μυρίσεις! Προετοιμάσου για το εναλλακτικό νόημα των Χριστουγέννων.

06 Dec 2022

Σκούπα θέλω. Πώς την θέλω;

Κι όμως, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ηλεκτρική σκούπα που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και τις ανάγκες καθαριότητας του χώρου σου. Πως θα την ξεχωρίσεις...

24 Oct 2022

Ο Καφές καταφέρνει πολύ περισσότερα απ' το να σε... ξυπνάει

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιατί τελικά ο καφές είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ρόφημα για να ξεκινάμε τη μέρα μας.

29 Sep 2022

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μία αφορμή

Γιορτάζουμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Μία μέρα που για εμάς στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερη έτσι κι αλλιώς, οπότε πώς θα την γιορτάσουμε;

27 Sep 2022

Ένας όμιλος που φτιάχτηκε για το σπίτι σου

Όταν σκέφτεσαι το σπίτι σου, απαιτείς την εγγύηση ενός ονόματος που θα εξασφαλίσει την τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση στις συσκευές και την καθημερινότητά σου.

31 Aug 2022

Τι είναι ο Αύγουστος για σένα;

Ο Αύγουστος είναι για σένα, είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις διακοπές, είτε ψωνίζεις, είτε ανακυκλώνεις, είτε είσαι φοιτητής κι εμείς έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω!

11 Aug 2022

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ είσαι έτοιμος για εξορμήσεις στις παραλίες, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα για μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα. Ποια είναι αυτά;

08 Jul 2022

Το δικό σου σπίτι, ένα σπίτι για όλους

Το σπίτι, το δικό σου σπίτι, θέλεις εκτός από άνετο να είναι και λειτουργικό, εκτός από ευρύχωρο να είναι και οικολογικό. Το θέλεις να είναι... δικό σου.

05 Jul 2022

Το DJI Mini 3 Pro ήρθε για να διαγράψει τα όρια

Παρουσιάζουμε το DJI MINI 3 PRO, το πρώτο drone που ξεπερνά την φυσική λογική των ορίων έχοντας αντίστροφη αναλογία μεγέθους και δυνατοτήτων.

30 Jun 2022

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

28 Jun 2022

Περιποιήσου το σώμα, σεβάσου τον εαυτό σου

Το «καμπανάκι» της έλευσης των καλοκαιρινών εξορμήσεων και η εποχή έκθεσης του σώματός μας έχει ήδη έρθει κι εσύ πρέπει να είσαι εξοπλισμένος!

25 May 2022

Το μέλλον της μετακίνησης έφτασε και είναι ηλεκτρονικό

Η Ηλεκτροκίνηση είναι ήδη ανάμεσα μας, στους δρόμους των ελληνικών πόλεων κι όμως ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την πολλαπλή και πολυμορφική αξία της.

12 May 2022

Τιμάμε την Γιορτή της Μητέρας

Η πρώτη γυναίκα της ζωής μας. Ο άνθρωπος που μας έδωσε πνοή και βρίσκεται «εκεί» σε κάθε μετέπειτα στιγμή μας. Το να της αφιερώσουμε έστω μία ημέρα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνη.

05 May 2022

Πώς το Πασχαλινό τραπέζι σου θα κάνει την διαφορά;

Η προετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, είναι ίσως η πιο απαιτητική διαδικασία στο σπίτι! Πώς μία κατάλληλη κουζινομηχανή μπορεί να φέρει την Ανάσταση στην κουζίνα σου.

12 Apr 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Ένα Robot για το σπίτι σου

Πώς μία ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της καθαριότητας του σπιτιού και της καθημερινότητάς σου με μία φωνητική εντολή!

31 Mar 2022

Το τέλος της αγγαρείας του σιδερώματος

Πώς το σιδέρωμα έγινε η οικιακή εργασία που εξελίχθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στα χρόνια! Εσύ σε ποιο βήμα εξέλιξης βρίσκεσαι;

29 Mar 2022

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Τηγανιτά χωρίς ενοχές; Γίνεται

Είσαι κι εσύ θύμα της τηγανιτής απόλαυσης με ενοχές; Αν ανήκεις στους «μη-στα-τηγανιτά» φίλους μας, τότε σου έχουμε την λύση που σταματάει τις… τηγανιτές ενοχές.

03 Mar 2022

Φτιάξε τον καφέ που έχεις ανάγκη

Ο καφές που έχεις ανάγκη, είναι η πιο προσωπική σου υπόθεση. Σου δίνουμε 5+1 λόγους για να ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις μόνος σου, όταν και όπως χρειάζεσαι!

01 Mar 2022

"Ψήνεσαι" για την πιο "καυτή" Πέμπτη του χρόνου;

Το κρέας είναι συνυφασμένο με την απόλαυση, την διασκέδαση, την διατροφή-not και την… αμαρτία! Εσύ μην σκας, γιατί ότι κι αν σημαίνει για σένα, εμείς βρήκαμε λόγους για να γιορτάσεις την φετινή Τσικνοπέμπτη!

22 Feb 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Ηλεκτρονική ανασκόπηση αναζητήσεων της χρονιάς

Έγινε η ηλεκτρονική ανασκόπηση των google αναζητήσεων του 2021 και όπως πάντα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έψαξαν φέτος ξένοι και Έλληνες ανά τον κόσμο.

21 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Στην Παγκόσμια Ημέρα Άντρα γιορτάζουμε τον σύγχρονο άνθρωπο που ασχολείται με τις σχέσεις, το σπίτι, την υγεία και τον εαυτό του. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς;

19 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοικοκυράς αποθεώνοντας την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει τις σημερινές ανάγκες της καθημερινότητας σε έναν αγώνα που πάντα κερδίζει!

26 Oct 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.