Η πρόκληση που τόσο είχες ανάγκη λέγεται EGOBOO

21 Jul 2023
Η πρόκληση που τόσο είχες ανάγκη λέγεται EGOBOO

Οι άνθρωποι μεγαλώνουν με συγκεκριμένα πρότυπα και στερεότυπα. Κάπως έτσι λειτουργεί ο κόσμος από καταβολής του και αυτό εν μέρη προσδίδει μία ασφάλεια και μία σταθερότητα. Όμως ανάμεσα σε αυτούς τους μονότονους διαδρόμους μίας στατικής ιστορίας, βρέθηκαν -και βρίσκονται- ορισμένοι άνθρωποι και ομάδες, που λίγο ή πολύ έχουν καταφέρει να κάνουν την διαδρομή αυτή λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Να είναι λιγότερο ευθεία μα περισσότερο ενδιαφέρουσα. Να οδηγεί κάπου, που δεν είναι εξ αρχής δεδομένο. Και αυτό, ονομάζεται εξέλιξη. Ονομάζεται καινοτομία. Ονομάζεται δημιουργία

Σήμερα η τάση της μετακίνησης είναι ηλεκτρική. Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας και είναι μία... άποψη που τελικά ήρθε για να μείνει, αφού ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν την ηλεκτροκίνηση στη ζωή τους. Αυτό μάλιστα, ονομάζεται εξέλιξη. Είναι κάτι που έχουμε ανάγκη όχι μόνο για το σώμα, την υγεία και την δραστηριότητά μας, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Η EGOBOO δεν είναι μία ακόμη εταιρεία ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών που ήρθε λανσάροντας τυχαία οχήματα ηλεκτροκίνησης. Έχει παρουσιάσει στην αγορά μερικά από τα ποιοτικότερα και πιο σύγχρονα προϊόντα του κλάδου.

Εικόνα

Η σχεδίαση τους είναι πάντοτε κορυφαίας ποιότητας με ανθεκτικά υλικά και με προσιτά χρώματα και σκελετό για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη είτε αυτή αφορά την πόλη, το βουνό, τη δουλειά ή απλά τις βόλτες και την άσκηση. Αλλά η ουσία στα EGOBOO προϊόντα είναι στα μηχανικά εξαρτήματα που τα αποτελούν. Τα φρένα Shimano, τα μοτέρ Yadea, η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας Samsung, καθώς και οι οθόνες LCD που παρέχουν την απαραίτητη πληροφόρηση στον δρόμο, σε συνδυασμό με τα ιδανικά φώτα LED, μας δίνουν ένα αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε να οδηγήσουμε! 

Και τα ηλεκτρικά πατίνια, της EGOBOO είναι φτιαγμένα με τα κορυφαία υλικά, ενώ είναι εξοπλισμένα με ισχυρό μοτέρ και ανθεκτικά μηχανικά μέρη που σε συνδυασμό με τη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας, μπορούν να υποστηρίξουν μεγαλύτερες διαδρομές ή πιο αραιή φόρτιση. Η εταιρεία έχει επενδύσει στον απόλυτο εκσυγχρονισμό των scooters ώστε η οδήγηση να αποτελεί κάθε φορά μία ξεχωριστή εμπειρία για κάθε χρήστη, ανάλογα με τις ανάγκες και τους... προορισμούς του.

Μιλώντας για ανάγκες ή τύπους χρηστών, ας κρατήσουμε την εξέλιξη και ας περάσουμε στην καινοτομία. Εδώ η EGOBOO μας παρουσιάζει την Kiddoboo. Το brand που δημιουργήθηκε για παιδιά, από ανθρώπους που μεγάλωσαν χωρίς να ξεχάσουν την παιδική τους ηλικία και τις ανάγκες που είχαν σε αυτήν. Έτσι, φρόντισαν να τις καλύψουν, για την επόμενη γενιά. Τη σημερινή δηλαδή! 

Εικόνα

Αν έχετε πιάσει ποτέ παιδική συσκευή στα χέρια σας, πέρα από τα ωραία και ζωντανά χρώματα, θα διαπιστώσετε πως σε όλα τα άλλα πέραν της εμφάνισης, οι συσκευές υστερούν τόσο πολύ, που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι εντελώς δυσλειτουργικές για έναν απαίδευτο χρήστη όπως τα παιδιά. Τα παιδιά δεν έχουν ούτε την υπομονή να περιμένουν, ούτε τη γνώση να δώσουν χρόνο σε μία εφαρμογή να ανοίξει. Απαιτούν σωστή και γρήγορη αλληλεπίδραση και οι σημερινές παιδικές συσκευές αυτό δεν το υποστηρίζουν. 

Και κάπου εδώ έρχεται η kiddoboo η οποία ενσωμάτωσε ποιοτικά χαρακτηριστικά εφάμιλλα των premium συσκευών σε tablets, gadgets, smartwatches, ηλεκτροκίνηση, ακουστικά και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που ντύνονται από εντυπωσιακά σχέδια και παιδικά χρώματα, ανάλογα με την ηλικία, που την ίδια ώρα όμως είναι ανθεκτικά στη χρήση, τις πτώσεις και το νερό ώστε να αποτελούν πραγματικά χρήσιμα “εργαλεία” στα χέρια κάθε... επίδοξου εξερευνητή του δρόμου ή της τεχνολογίας

Εικόνα

Και πραγματικά θα μπορούσαμε να αφήσουμε αράδες περιγραφών και χαρακτηριστικών της κάθε συσκευής, αποδεικνύοντας πως αποτελούν ποιοτικά προϊόντα με χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σε κάθε μικρό χρήστη να ζει την Premium εμπειρία στην δική του παιδική έκδοση, όμως -όχι- θα αντισταθώ. Και ο λόγος είναι πως εδώ ταιριάζει πολύ αυτό στο οποίο αρέσκονται οι νέοι: ένα challenge. Μία πρόκληση στην οποία ο καλύτερος τρόπος να αξιολογήσει κανείς ένα kiddoboo, είναι απλά χαρίζοντάς το σε ένα παιδί. Αυτή η στιγμή και οι επόμενες μερικές ημέρες θα είναι το κριτήριο του πιο αυστηρότερου κριτή και μίας πραγματικά αντικειμενικής αξιολόγησης. 

Αν βέβαια μπήκατε στο τρυπάκι να δεχτείτε την πρόκληση, αμελήσατε το πώς ξεκινήσαμε να μιλάμε για τα kiddoboo. Το πώς δηλαδή είναι κατασκευασμένα από ανθρώπους που δεν ξέχασαν ποτέ τις παιδικές ανάγκες, μέχρι που αποφάσισαν να τις... ικανοποιήσουν. 

Το επόμενο βήμα λοιπόν -μετά την εξέλιξη και την καινοτομία- είναι φυσικά η δημιουργία! Όμως αυτό δεν είναι ένα τυπικό άρθρο που θα γράψει το τετριμμένο, πως οι κατασκευαστές έφτιαξαν τα EGOBBOO και kiddoboo προϊόντα με δημιουργικότητα και μεράκι, λες και βλέπουμε διαφήμιση ελληνικού καφέ. 

Το τρίπτυχο της εταιρείας όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε, ολοκληρώνεται με την δημιουργία των ίδιων των χρηστών! Των παιδιών που ξεζουμίζουν τη μπαταρία του tablet ανακαλύπτοντας μέσα από εκπαιδευτικές εφαρμογές και εκείνων που χρησιμοποιούν το ρολόι τους για να μάθουν πολλά περισσότερα απ’ την ώρα. Εκείνων των παιδιών που ανακαλύπτουν τον κόσμο μέσα απ’ τον φακό της φωτογραφικής τους μηχανής, αλλά κι εκείνων που μαθαίνουν να εκφράζονται μέσα από τη μουσική με τον δικό τους τρόπο.  

Και το πιο παρήγορο όλων, είναι ότι εφόσον τα παιδιά μπορούν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν, το ίδιο μπορείς κι εσύ. Αρκεί να αλλάξεις παραστάσεις. Να βγεις έξω απ’ το σπίτι και το γραφείο και να περιδιαβείς την πόλη εναλλακτικά, οικολογικά, ηλεκτρικά, εντελώς προσωπικά. Να αφουγκραστείς εικόνες και ερεθίσματα που μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου δε θα μπορέσεις ποτέ. 

Αυτήν την αλλαγή την έχεις ανάγκη και μένει να το ανακαλύψεις. Γιατί το σύνθημα της EGOBOO δεν είναι καθόλου τυχαίο, είναι το challenge που λείπει απ’ τη ζωή σου και είναι ότι πιο ανανεωτικό θα ακούσεις ποτέ: Enjoy the new YOU 🫵🏻 

Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη γυναίκα κρύβεται μια ιστορία

Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δεν τιμούμε απλά τον άνθρωπο Γυναίκα, αλλά κάθε Ιστορία πίσω από μια γυναίκα που πέτυχε ή προσπαθεί να πετύχει.

07 Mar 2024

Πώς θα γίνεις ο Master της Τσικνοπέμπτης

Φέτος την Τσικνοπέμπτη, αποθεώνουμε τον απόλυτο ήρωα, πρωταγωνιστή και καλλιτέχνη: Τον Master Τσίκνα με τα απαραίτητα μυστικά του.

29 Feb 2024

Όταν η τεχνολογία έσμιξε με την προσωποποιημένη αισθητική, γεννήθηκε η YourNEFF

Η νέα σειρά Οικιακών Συσκευών Κουζίνας, YourNEFF συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία και την προσωποποιημένη αισθητική. Ανακάλυψέ τις...

Πώς η Τεχνολογία άλλαξε τα Χριστούγεννα

Η τεχνολογία άλλαξε το πώς περνάμε και αντιλαμβανόμαστε τα Χριστούγεννα και είναι τώρα που πρέπει να ορίσουμε τη σωστή χρήση της στις γιορτές!

18 Dec 2023

Οι 4+1 τύποι Χριστουγεννιάτικων αγορών

Διαχωρίσαμε τους 4 -και έναν bonus- τύπους Χριστουγεννιάτικων αγορών για να σε βοηθήσουμε να βάλεις τάξη στην τρέλα του υπερκαταναλωτισμού!

12 Dec 2023

Η ζωή περνάει απ' την Κουζίνα

Η Κουζίνα είναι η βασίλισσα του σπιτιού και εμείς φέρνουμε στο σπίτι σου, τις 10 πιο must μικροσυσκευές για να ζήσεις... βασιλικά!

30 Nov 2023

15 Τηλεοπτικές Πλατφόρμες για τη Smart TV σου

13+2 τηλεοπτικές πλατφόρμες για να απογειώσεις το περιεχόμενο της τηλεόρασής σου. Διάλεξε ποια ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σου και καλή απόλαυση!

19 Oct 2023

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Η επανάσταση της διατροφής χωράει σε μία Φριτέζα Αέρος

Τις ακούς παντού τριγύρω σου και πλέον ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου άποψη για τις Φριτέζες Αέρος. Ποια στοιχεία τις κάνουν τόσο ξεχωριστές;

26 Sep 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας σημαίνει ελευθερία;

Στις 19 Αυγούστου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας. Πώς προέκυψε η πρώτη φωτογραφία, πώς εξελίχθηκε και γιατί σήμερα θεωρείται τόσο σημαντική;

18 Aug 2023

Η DJI έφτιαξε την τέλεια action εμπειρία

Η DJI έφερε μία νέα Action Camera και ένα νέο Drone, που επανακαθορίζουν την έννοια της τελειότητας στις πιο Action καταστάσεις.

Παγκόσμια Μέρα Σοκολάτας. Γιορτάζεις κι εσύ!

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας γιατί εκείνη είναι πάντα εκεί για εμάς σε κάθε περίσταση. Και σήμερα, της το ξεπληρώνουμε με τα... χεράκια μας!

06 Jul 2023

Συσκευές για να ασχοληθούμε με την υγεία μας

Παρουσιάζουμε τη Dyson. Την πρώτη εταιρεία που τα προϊόντα της, είναι αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας και αυστηρών εργαστηριακών ελέγχων.

05 Jul 2023

Διασχίζοντας την πόλη... the eco-smart way

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω με απαιτήσεις στις μετακινήσεις τους. Κάποιοι που άλλαξε η ζωή τους όταν απέκτησαν Ηλεκτρικό Πατίνι. Ας δούμε την ιστορία ενός τέτοιου.

29 Jun 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Ψύξης σε αφορά;

Συχνά το αυτονόητο δεν το εκτιμάμε αρκετά. Το Ψυγείο, είναι η πιο χρήσιμη και ίσως υποτιμημένη συσκευή του σπιτιού μας. Ας το αλλάξουμε αυτό.

27 Jun 2023

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Ηλεκτροκίνηση. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια συμφέρουσα αλλαγή

Είχαμε τις αιτίες, βρήκαμε και την αφορμή να κάνουμε επιτέλους μία αλλαγή στην καθημερινότητά μας, αλλάζοντας τις μετακινήσεις μας εύκολα και οικονομικά.

09 May 2023

Tips για την πιο υγιεινή νέα σου συνήθεια!

Το φαγοπότι της Άνοιξης έφυγε, το καλοκαίρι έρχεται. Απλές συμβουλές για το πως θα προετοιμαστείς κατάλληλα, διασκεδάζοντας και θωρακίζοντας τον οργανισμό σου.

02 May 2023

Το Πάσχα περνάς καλύτερα

Τα πιο... λαμπρά νέα, είναι ότι υπάρχει πάντα ένα Πάσχα και για σένα, όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν σου αρέσει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι τη μεγάλη μέρα (στο τραπέζι). 

04 Apr 2023

Σώσε το νερό του πλανήτη. Μπορείς!

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μας θυμίζει το χρέος μας να σώσουμε έστω και μία σταγόνα. Με σωστή νοοτροπία και κατάλληλες συσκευές, μπορείς κι εσύ!

21 Mar 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Το δώρο σου στον πλανήτη

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, με πράξεις! Συμμετέχουμε έμπρακτα στο αύριο του πλανήτη, γιατί τώρα και ξέρουμε και μπορούμε!

16 Mar 2023

Έφτασε η πιο νόστιμη smart μαγειρική

Η σειρά taste makers από την Xiaomi δεν είναι μία λύση για την κουζίνα, είναι η smart εξέλιξη της γρήγορης μαγειρικής!

02 Mar 2023

Την Άνοιξη ανθίζουν οι δραστηριότητες

Δεν είναι τυχαία η αγαπημένη εποχή του χρόνου! Την Άνοιξη ανθίζει η όρεξη για νέες εξορμήσεις, δραστηριότητες και εμπειρίες.

01 Mar 2023

Η απαραίτητη συνήθεια του Πλυντηρίου Πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι η νέα καθημερινή αναγκαιότητα που εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και νερού!

14 Feb 2023

Κάνε την έξυπνη επιλογή πλυντηρίου

Έξυπνες συμβουλές επιλογής για να αποκτήσεις το ιδανικό πλυντήριο για τις ανάγκες σου, κάνοντας την πιο συμφέρουσα αγορά. 

23 Jan 2023

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Δεν αρκεί να αγαπάς. Πρέπει και να το δείχνεις. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνθήκες έκφρασης, στη γιορτή της αγάπης προτείνουμε τρόπους να την τιμήσεις!

13 Dec 2022

Τα πιο Μαγικά Χριστούγεννα... μυρίζουν!

Ένα παράξενο πράγμα που συμβαίνει με τα Χριστούγεννα είναι ότι μπορείς να τα… μυρίσεις! Προετοιμάσου για το εναλλακτικό νόημα των Χριστουγέννων.

06 Dec 2022

Σκούπα θέλω. Πώς την θέλω;

Κι όμως, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ηλεκτρική σκούπα που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και τις ανάγκες καθαριότητας του χώρου σου. Πως θα την ξεχωρίσεις...

24 Oct 2022

Ο Καφές καταφέρνει πολύ περισσότερα απ' το να σε... ξυπνάει

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιατί τελικά ο καφές είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ρόφημα για να ξεκινάμε τη μέρα μας.

29 Sep 2022

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μία αφορμή

Γιορτάζουμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Μία μέρα που για εμάς στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερη έτσι κι αλλιώς, οπότε πώς θα την γιορτάσουμε;

27 Sep 2022

Ένας όμιλος που φτιάχτηκε για το σπίτι σου

Όταν σκέφτεσαι το σπίτι σου, απαιτείς την εγγύηση ενός ονόματος που θα εξασφαλίσει την τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση στις συσκευές και την καθημερινότητά σου.

31 Aug 2022

Τι είναι ο Αύγουστος για σένα;

Ο Αύγουστος είναι για σένα, είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις διακοπές, είτε ψωνίζεις, είτε ανακυκλώνεις, είτε είσαι φοιτητής κι εμείς έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω!

11 Aug 2022

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ είσαι έτοιμος για εξορμήσεις στις παραλίες, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα για μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα. Ποια είναι αυτά;

08 Jul 2022

Το δικό σου σπίτι, ένα σπίτι για όλους

Το σπίτι, το δικό σου σπίτι, θέλεις εκτός από άνετο να είναι και λειτουργικό, εκτός από ευρύχωρο να είναι και οικολογικό. Το θέλεις να είναι... δικό σου.

05 Jul 2022

Το DJI Mini 3 Pro ήρθε για να διαγράψει τα όρια

Παρουσιάζουμε το DJI MINI 3 PRO, το πρώτο drone που ξεπερνά την φυσική λογική των ορίων έχοντας αντίστροφη αναλογία μεγέθους και δυνατοτήτων.

30 Jun 2022

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

28 Jun 2022

Περιποιήσου το σώμα, σεβάσου τον εαυτό σου

Το «καμπανάκι» της έλευσης των καλοκαιρινών εξορμήσεων και η εποχή έκθεσης του σώματός μας έχει ήδη έρθει κι εσύ πρέπει να είσαι εξοπλισμένος!

25 May 2022

Το μέλλον της μετακίνησης έφτασε και είναι ηλεκτρονικό

Η Ηλεκτροκίνηση είναι ήδη ανάμεσα μας, στους δρόμους των ελληνικών πόλεων κι όμως ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την πολλαπλή και πολυμορφική αξία της.

12 May 2022

Τιμάμε την Γιορτή της Μητέρας

Η πρώτη γυναίκα της ζωής μας. Ο άνθρωπος που μας έδωσε πνοή και βρίσκεται «εκεί» σε κάθε μετέπειτα στιγμή μας. Το να της αφιερώσουμε έστω μία ημέρα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνη.

05 May 2022

Πώς το Πασχαλινό τραπέζι σου θα κάνει την διαφορά;

Η προετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, είναι ίσως η πιο απαιτητική διαδικασία στο σπίτι! Πώς μία κατάλληλη κουζινομηχανή μπορεί να φέρει την Ανάσταση στην κουζίνα σου.

12 Apr 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Ένα Robot για το σπίτι σου

Πώς μία ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της καθαριότητας του σπιτιού και της καθημερινότητάς σου με μία φωνητική εντολή!

31 Mar 2022

Το τέλος της αγγαρείας του σιδερώματος

Πώς το σιδέρωμα έγινε η οικιακή εργασία που εξελίχθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στα χρόνια! Εσύ σε ποιο βήμα εξέλιξης βρίσκεσαι;

29 Mar 2022

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Τηγανιτά χωρίς ενοχές; Γίνεται

Είσαι κι εσύ θύμα της τηγανιτής απόλαυσης με ενοχές; Αν ανήκεις στους «μη-στα-τηγανιτά» φίλους μας, τότε σου έχουμε την λύση που σταματάει τις… τηγανιτές ενοχές.

03 Mar 2022

Φτιάξε τον καφέ που έχεις ανάγκη

Ο καφές που έχεις ανάγκη, είναι η πιο προσωπική σου υπόθεση. Σου δίνουμε 5+1 λόγους για να ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις μόνος σου, όταν και όπως χρειάζεσαι!

01 Mar 2022

"Ψήνεσαι" για την πιο "καυτή" Πέμπτη του χρόνου;

Το κρέας είναι συνυφασμένο με την απόλαυση, την διασκέδαση, την διατροφή-not και την… αμαρτία! Εσύ μην σκας, γιατί ότι κι αν σημαίνει για σένα, εμείς βρήκαμε λόγους για να γιορτάσεις την φετινή Τσικνοπέμπτη!

22 Feb 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Ηλεκτρονική ανασκόπηση αναζητήσεων της χρονιάς

Έγινε η ηλεκτρονική ανασκόπηση των google αναζητήσεων του 2021 και όπως πάντα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι έψαξαν φέτος ξένοι και Έλληνες ανά τον κόσμο.

21 Dec 2021

Χειμώνας, κρύο καιρός για... καθαρό κλίμα

Ο ❄ Χειμώνας μπήκε για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο σπίτι μας. Γι' αυτό ο καθαρός εσωτερικός αέρας είναι προτεραιότητα.

07 Dec 2021

Τώρα κι ΕΣΥ Μπορείς

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και μπορούμε επιτέλους να ονειρευτούμε έναν κόσμο που οι αποκλεισμοί γίνονται λιγότεροι από ποτέ!

02 Dec 2021

Γιορτάζει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός

Στην Παγκόσμια Ημέρα Άντρα γιορτάζουμε τον σύγχρονο άνθρωπο που ασχολείται με τις σχέσεις, το σπίτι, την υγεία και τον εαυτό του. Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς;

19 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Η Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino είναι για όλους

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Cappuccino σήμερα αφού το αγαπημένο μας ρόφημα μπορούμε να το απολαύσουμε πολύ εύκολα και στο σπίτι!

05 Nov 2021

Η καλή νοικοκυρά είναι hi-tech κυρά

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοικοκυράς αποθεώνοντας την σύγχρονη γυναίκα που μετατρέπει τις σημερινές ανάγκες της καθημερινότητας σε έναν αγώνα που πάντα κερδίζει!

26 Oct 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Εμείς την γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επιδορπίου

Τι μπορεί να είναι πιο ωραίο από ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Μα… το επιδόρπιο φυσικά! Σήμερα, οι πανταχού γλυκατζήδες γιορτάζουν!

14 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.