Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ vs Realme 11 Pro+

18 Jul 2023
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ vs Realme 11 Pro+

Επιστρέφουμε στις μονομαχίες των αγαπημένων μας συσκευών και σήμερα θέλουμε να φέρουμε έναν μονομάχο που μας έχει απασχολήσει ξανά, για να αναμετρηθεί με μία πολύ καινούρια συσκευή με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Μάλιστα στην αρένα του electrocrete θα ρίξουμε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινεζικής τηλεφωνίας, ώστε να επιλέξει στη συνέχεια ο καθένας, εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα. 

Από τη μία πλευρά, το εδραιωμένο πλέον Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ και από την άλλη το ανερχόμενο Realme 11 Pro+ το οποίο υπόσχεται επιδόσεις κορυφαίων ναυαρχίδων. 

Και οι δύο συσκευές έρχονται με πολύ δυνατούς Mediatek επεξεργαστές και η CPU και στις δύο περιπτώσεις αποτελείται από οχταπύρηνο (2x2.6 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55). Το Xiaomi έρχεται με 8GB RAM και 256GB σκληρό δίσκο, όμως το Realme φτάνει στα 12GB RAM με την ίδια χωρητικότητα αποθηκευτικού χώρου. 

Στο εξωτερικό των συσκευών, το Xiaomi διαφέρει κατά ένα έως δύο χιλιοστά σε ύψος και πλάτος, ωστόσο είναι το βάρος που διαφοροποιεί τις συσκευές, καθώς ναι μεν το Xiaomi είναι 208.4 γραμμάρια, αλλά το Realme φόρεσε όλα του τα καλούδια σε μόλις 183 γραμμάρια.  

Εικόνα

Αντίστοιχα και οι θεαματικές τους εικόνες OLED και AMOLED αντίστοιχα, έχουν ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz ενώ το HDR10+ που υπάρχει και στα δύο, καθιστά την οθόνη ιδανική για γρήγορες εναλλαγές στο gaming και την γρήγορη εναλλαγή παραθύρων του multitasking.  

Αν και ο σχεδιασμός στις κάμερες των δύο συσκευών, είναι εντελώς διαφορετικός, αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο είναι η ποιότητα των φωτογραφιών τους. Έτσι, τα δύο τηλέφωνα έχουν από 3 κάμερες το καθένα, αλλά με πολύ πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, αφού αφενός ξεκινούν με 200MP φακό, ενώ ακολουθεί ίδιος ultrawide φακός (8MP) και ίδιος macro φακός (2MP). Ακόμα και στο video, έχουμε ανάλυση 4K στα 30fps! Μία ευδιάκριτη διαφορά ωστόσο είναι στην μπροστινή κάμερα όπου εκεί τα 16 MP του Xiaomi, κερδίζει το Realme χάρη στα 32MP κάμερας. 

Το Redmi Note 12 Pro+ προφανώς είναι εξοπλισμένο με NFC και έχει το δαχτυλικό του αποτύπωμα στο πλάι της συσκευής, την ίδια ώρα που το 11 Pro+ διαθέτει το δαχτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη. 

Και ας κλείσουμε με τη μπαταρία των δύο αντιπάλων, τα οποία φοράνε μία εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία, 5000mAh είναι λοιπόν ζήτημα του κατά πόσο η κάθε συσκευή κάνει καλή διαχείριση της μπαταρίας του. Το Realme υπόσχεται αυτονομία 112 ωρών, ενώ ο αντίπαλός του, μένει στις 88 ώρες.

Από την άλλη μεριά, τα 120W με τα οποία μπορεί να φορτίσει το Xiaomi, υπόσχεται πλήρη φόρτιση σε 19 λεπτά, την ίδια ώρα που ο αντίπαλός του φορτίζει με 100W. 

Αν και σε μεγάλο βαθμό η μάχη ήταν δύσκολη και αμφίρροπη, αφήνουμε στη δική σας κρίση το αποτέλεσμα του σημερινού νικητή. Το μόνο σίγουρο είναι πως και τα δύο μπορείτε να τα βρείτε σε προνομιακές τιμές με άμεση διαθεσιμότητα στο electrocrete για να κάνετε το level up στην καθημερινότητά σας 🔌 

Σχετικά άρθρα

Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 15 Pro Max

Η κόντρα που περιμέναμε! Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι των iOS και Android, το εκκεντρικό iPhone 15 Pro Max και το πανίσχυρο Galaxy S23 Ultra

Dji Osmo Action 4 vs Gopro HERO 12

Δύο από τις καλύτερες action cameras αυτή τη στιγμή, ανοίγουν τους... φακούς τους για να μας αποδείξουν ποια είναι η απόλυτη νικήτρια!

Smartwatch Samsung Galaxy Watch 6 vs Huawei Watch 4 vs Apple Watch S8

Μία πραγματική τιτανομαχία ανάμεσα σε 3 ρολόγια που θέλεις να τα έχεις στον καρπό σου και νικητή... εσένα με εκείνο που θα επιλέξεις!

Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Στην αρένα των συγκρίσεών μας, ότι πιο φρέσκο έχουν να μας παρουσιάσουν οι Samsung και Xiaomi στην κινητή τηλεφωνία! Ποιος θα είναι ο νικητής;

Ψησταριά Υγραερίου OutdoorChef vs Ψησταριά Κάρβουνου Weber

Μύρισε για τα καλά η Άνοιξη ή... μήπως είναι η μυρωδιά από τα καλούδια που ψήνονται στη σημερινή μονομαχία δύο κορυφαίων ψησταριών;

Η μάχη των OLED

Η σημερινή μάχη αποτελείται από 4 κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων που έχουν λανσάρει OLED οθόνες σε μία αγορά υψηλού ανταγωνισμού.

Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite vs Midea I5C Robot

Η μάχη των καλύτερων συνεχίζεται με σημερινούς αντιπάλους δύο κορυφαίες σκούπες ρομπότ. Την Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite και την Midea I5C Robot. Και ο νικητής είναι…🔌

Apple iPhone 14 Pro Max vs Samsung S22 Ultra

Η μάχη των καλύτερων στην νέα μας ενότητα “Plug Battles” με το Apple iPhone 14 Pro Max και το Samsung S22 Ultra. Και ο νικητής είναι… 🔌

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.