Hot νέα στο gaming

17 Oct 2023
Hot νέα στο gaming

Το 2023 μπορούμε να πούμε ότι ήταν μία Gaming χρονιά γεμάτη με λανσαρίσματα και πολλές ανατροπές και σε επίπεδο τίτλων, αλλά και στο hardware κομμάτι. Μάλιστα έχει πολύ ενδιαφέρον ότι μετά τα λανσαρίσματα των κλασικά σπουδαίων αθλητικών τίτλων του rebranded FC24 και του NBA 2K24, έχουμε μια σειρά από άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια για να περιμένουμε για το PS5 ή την κονσόλα μας.

Marvel's Spider-Man

Ο Miles Morales επιστρέφει στο Marvel's Spider-Man 2, αυτή τη φορά μαζί με τον Peter Parker. Οι δύο ήρωες θα συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή, τον Kraven the Hunter. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023 για PlayStation 5. 

FINAL FANTASY VII REBIRTH

Το πρώτο μέρος του πολυαναμενόμενου remake του FINAL FANTASY VII κυκλοφόρησε το 2020 και έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Το δεύτερο μέρος, το FINAL FANTASY VII REBIRTH, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου 2024 για PlayStation 5. 

Mortal Kombat 1

Η σειρά Mortal Kombat επιστρέφει στις ρίζες της με το Mortal Kombat 1.

Το παιχνίδι θα είναι ένα remake του πρώτου Mortal Kombat, που κυκλοφόρησε το 1992, με ένα υπέροχο story που θα λατρέψουν παλιοί και νέοι. Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC. 

Call of Duty: Modern Warfare III

Το Call of Duty: Modern Warfare III είναι το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας Modern Warfare. Το παιχνίδι θα συνεχίσει την ιστορία των Captain Price, Soap MacTavish, και Yuri καθώς προσπαθούν να σταματήσουν τον Vladimir Makarov. Το Call of Duty: Modern Warfare III αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC. 

WRC Standard Edition

Το WRC Standard Edition είναι το 2024 WRC World Rally Championship video game, το οποίο και μετράει πολλά χρόνια εκδόσεων και ανανεώσεων. Το παιχνίδι θα διαθέτει όλα τα 2023 οχήματα και διαδρομές, καθώς και ένα νέο σενάριο που δίνει το στίγμα της πλοκής. Το WRC Standard Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2023 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S. 

Avatar: Frontiers of Pandora

Το Avatar: Frontiers of Pandora είναι ένα open-world action-adventure παιχνίδι που βασίζεται στην ταινία Avatar του 2009. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στο πανέμορφο πανόραμα του πλανήτη Pandora και θα επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν ένα νέο μέρος του πλανήτη, τα Frontiers of Pandora. Το Avatar: Frontiers of Pandora αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC. 

Και δεν είναι μόνο αυτά. Πολύ σύντομα έρχονται ακόμα περισσότεροι τίτλοι που θα σου κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως... 

Starfield (Xbox Series X/S, PC) - Ένα επικό sci-fi RPG από τη Bethesda Game Studios  

Hogwarts Legacy (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC) - Ένα open-world action RPG που διαδραματίζεται στον κόσμο του Harry Potter  

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (Nintendo Switch) - Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild  

...και πολλοί ακόμα.  

PlayStation Portal: Η φορητή συσκευή streaming για παιχνίδια PS5
Εικόνα

Το PlayStation Portal είναι μια φορητή συσκευή streaming για παιχνίδια PS5 που μόλις κυκλοφόρησε από τη Sony. Η συσκευή επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν παιχνίδια PS5 από το σπίτι τους σε μια άλλη τοποθεσία, όπως στο κρεβάτι, στον καναπέ ή ακόμα και στο ταξίδι. 

Το PlayStation Portal διαθέτει οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1080p, ένα χειριστήριο DualSense με χειριστήριο που προσαρμόζεται στο χέρι του χρήστη και απτική ανάδραση, καθώς και ένα ενσωματωμένο ηχείο. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης Wi-Fi 6 για γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση.

Η σύνδεση του PlayStation Portal με το PS5 γίνεται μέσω Wi-Fi. Μόλις συνδεθεί, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει ένα παιχνίδι από τη βιβλιοθήκη του PS5 και να ξεκινήσει να παίζει. Η συσκευή υποστηρίζει streaming σε ανάλυση έως 1080p και 60fps. 

Με το PlayStation Portal θα έχεις μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως: 

🎮Φορητότητα: Η συσκευή είναι αρκετά μικρή και ελαφριά για να μεταφέρεται εύκολα. 

🎮Δυνατότητα streaming: Το PlayStation Portal επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν παιχνίδια PS5 από οπουδήποτε. 

🎮Ποιότητα εικόνας: Η συσκευή υποστηρίζει streaming σε ανάλυση έως 1080p και 60fps. 

Το PlayStation Portal είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή που προσφέρει στους παίκτες του PlayStation την ευκαιρία να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια από οπουδήποτε.

 

Αν είσαι fan των AAA blockbusters είτε των indie gems, το 2023 ήταν και είναι μια χρονιά γεμάτη νέες κυκλοφορίες gaming παιχνιδιών που θα σε κρατήσουν απασχολημένο για μήνες 🕹️

Σχετικά άρθρα

Βγάλε τον Gamer από μέσα σου

Είσαι gamer; Συμβουλές για να γίνεις αυτός που θέλεις και να κάνεις level up σε skills και επιδόσεις με όλα τα απαραίτητα gaming προϊόντα!

19 Dec 2023

Πώς η MSI διαμορφώνει το μέλλον του Gaming

Ένας αληθινός gamechanger στον τομέα του Gaming. Τα MSI κατασκευάστηκαν για να καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις των παικτών εκεί έξω.

14 Dec 2023

Game Awards 2023

Πραγματοποιήθηκαν τα Game Awards 2023 και εμείς σας παρουσιάζουμε τους νικητές όλων των κατηγοριών μαζί με ένα trailer έκπληξη...

Το EA SPORTS FC™ 24 είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία

Το επαναλανσάρισμα της EA SPORTS στο FIFA με το FC™ 24, είναι μια πετυχημένη συνταγή που δημιουργήθηκε εκ νέου, για το απόλυτο ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα!

03 Oct 2023

Gaming News Easter edition

Υπολογίσαμε ότι αυτήν την περίοδο έχεις λίγο παραπάνω χρόνο, φέραμε το PS5 για σένα και βρήκαμε όλα τα Hot Gaming News του Απριλίου. Καλή απόλαυση!

06 Apr 2023

Gaming δεν είναι μόνο το παιχνίδι

Ο καιρός που ένας gamer ενδιαφερόταν μόνο για το story και το concept του παιχνιδιού, έχει περάσει. Πλέον η φιλοσοφία του έχει να κάνει με το χώρο που παίζει.

30 Mar 2023

Το Playstation VR 2 είναι μία κατηγορία μόνο του

Η εικονική πραγματικότητα έκλεψε την παράσταση στην έκθεση CES 2023 και το Playstation VR 2, ήταν φυσικά ο απόλυτος εικονικός πρωταγωνιστής!

16 Jan 2023

Tο Amazon Luna ήρθε για να ταράξει τα gaming "νερά"

To επίσημο λανσάρισμα της νέας gaming πλατφόρμας Amazon Luna, συνδυάζεται με μία περίοδο τεράστιων αλλαγών στο gaming. Τυχαίο;

13 Oct 2022

FIFA 2023 / NBA 2K23 στο απόλυτο challenge

Κι εκεί που λες πως δεν γίνεται καλύτερο, έρχεται η απόλυτη αθλητική gaming πανδαισία να τα αλλάξει όλα. Αγαπητοί gamers... πιάστε τα gamepads και παίξτε μπάλα! 

26 Aug 2022

PlayStation για τα μάτια σου μόνο

Η βασίλισσα του gaming, Sony, ξεκινάει το 2022 με κεκτημένη ταχύτητα αφού μαζί με το νέο State of Play, λάνσαρε και το νέο VR2

17 Mar 2022

Το Playstation 4 είναι (ακόμα) εδώ

Κι όμως, το Playstation 4 κάθε άλλο παρά ξεπερασμένο είναι. Με το PS5 να βρίσκεται σε παγκόσμια έλλειψη, η εναλλακτική σου λύση είναι γεμάτη αδρεναλίνη!

18 Jan 2022

Και ο νικητής είναι... Golden Joystick Awards 2021

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα διάσημα βραβεία του gaming, τα “Golden Joystick Awards 2021” σε μια ιδιαίτερη βραδιά!

10 Dec 2021

Πώς έγινα κι εγώ gamer

Τελικά το gaming δεν είναι μια παιδική ενασχόληση χωρίς ενδιαφέρον, αλλά μάλλον μια βιομηχανία που ίσως ήρθε η ώρα να ταιριάξεις κι εσύ στα ενδιαφέροντά σου.

10 Nov 2021

Είσαι έτοιμος να κάνεις... Switch?

Η Nintendo παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή παιχνιδομηχανή, με χαρακτηριστικά κονσόλας, πολυχρηστική και επαναστατική στο multigaming όσο ποτέ ξανά. Πλέον, δεν έχετε καμία δικαιολογία να αποφύγετε το παιχνίδι. Κυρίες, κύριοι και παιδιά, το Nintendo Switch OLED!

12 Oct 2021

FIFA 2022: "Hypermotion" προς τον ρεαλισμό

Παίξαμε το FIFA 2022 και γίναμε μάρτυρες από πρώτο χέρι της νέας τεχνολογίας "Hypermotion" που φέρνει νέες, δυνατότητες που προσεγγίζουν τον ρεαλισμό όσο ποτέ ως τώρα! Εξετάζουμε τις νέες δυναμικές, τις νέες κινήσεις και δυνατότητες on και off game και επιλέγουμε πώς θα δημιουργήσουμε την δική μας FIFA 2022 όμάδα.

30 Sep 2021
;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.