Wonderlust event 2023. Η Apple βρήκε ξανά τον τρόπο να αναβαθμιστεί

14 Sep 2023
Wonderlust event 2023. Η Apple βρήκε ξανά τον τρόπο να αναβαθμιστεί

Το Wonderlust πέρασε στην ιστορία. Η ετήσια παρουσίαση της Apple, που κατά παράδοση λανσάρει τα νέα iPhone, περιείχε πληθώρα νέων συσκευών και τεχνολογιών και μετά την ολοκλήρωση του σπουδαίου event, κανείς δεν μπορεί να πει ότι είδαμε μια απ’ τα ίδια. Η Apple κατάφερε ξανά να ξεχωρίσει! 

Εικόνα

Και δεν είναι δυνατό να μην ξεκινήσουμε παρουσιάζοντας τα νέα iPhone 15 Pro (6,7”) και iPhone 15 Pro Max (6,7”), τα οποία αναβαθμίστηκαν σε πολλά σημαντικά για το χρήστη στοιχεία. Ξεκινώντας απ’ το εξωτερικό τους, για πρώτη φορά η Apple κατασκευάζει συσκευές από τιτάνιο, καθιστώντας τις, τις πιο ανθεκτικές και σκληροτράχηλες συσκευές που κατασκεύασε ποτέ! Εμείς θα σημειώσουμε πως η υφή του υλικού δίνει και έναν ακόμα πιο premium τόνο. Πάντα στα εξωτερικά, η Apple προχώρησε επιτέλους στην αναθεώρηση του πλήκτρου της σίγασης, μετατρέποντάς το σε ένα action button που είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο με ότι συντόμευση επιθυμεί ο κάθε χρήστης. 

Το μεγάλο τόλμημα της Apple πάντως, ήταν η αλλαγή της θύρας φόρτισης σε USB-C. Μετά από χρόνιες συζητήσεις, ο αμερικανικός κολοσσός υπέκυψε και πλέον οι συσκευές θα φορτίζουν με αυτό που εδώ και μερικά χρόνια για όλους τους υπόλοιπους... κοινούς θνητούς, θεωρείται φυσιολογικό. 

Μία τέτοια αναβαθμισμένη συσκευή αξίζει ότι καλύτερο έχει να μας προσφέρει η εταιρεία και αυτό είναι ο νέος επεξεργαστής A17 Pro chip ο οποίος είναι τόσο ισχυρός που ίσως για πρώτη φορά μπορεί να χαρακτηρίσει το τηλέφωνο ως μία gaming συσκευή και μάλιστα ξεπερνώντας σε επιδόσεις πληθώρα σταθερών υπολογιστών! Και ενώ λίγο-πολύ όλες οι λειτουργίες υπέστησαν μικρές αναβαθμίσεις -μεταξύ αυτών και το Dynamic Island- η κάμερα κλέβει ξανά την παράσταση αφού η κύρια κάμερα φτάνει τα 48MP με 12MP ultra-wide κάμερα και τηλεφακό που διαθέτει 4 πρίσματα και 5Χ ζουμ στο ακριβό μοντέλο. Μάλιστα στην παρουσίαση, είδαμε ένα βίντεο κλιπ το οποίο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με το νέο iPhone, καθώς και μία σκηνή δράσης από live action scene! 

Η... απλή σειρά της οικογένειας των iPhone 15, αποτελείται από τα Apple iPhone 15 (6,1”) και iPhone 15 Plus (6,7”), τα οποία ουσιαστικά αντικατέστησαν τη mini έκδοση και τα οποία είναι επίσης εξοπλισμένα με USB-C θύρα φόρτισης, με τη διαφορά που για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζουν την ίδια ταχύτητα φόρτισης και μετάδοσης video. Παρ’ όλα αυτά, φέτος πήραν και αυτά την λειτουργία του Dynamic Island που πέρσι δεν είχαν. Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι η φωτεινότητά τους φτάνει τα 2000 nits, δηλαδή είναι διπλάσια(!) από το περσινό μοντέλο. 

Εικόνα

Όπως είπαμε και στην αρχή όμως, η Apple είχε να πει, να δείξει και να κυκλοφορήσει αρκετά πράγματα και ένα από αυτά ήταν τα νέα της ρολόγια. Είδαμε λοιπόν πληθώρα λανσαρισμάτων με τη σειρά Apple Watch 9, αλλά και το Apple Watch Ultra 2. Το μεν πρώτο με τον ολοκαίνουριο S9 SiP των 5,9 δις. Transistors υπόσχεται 60% καλύτερες επιδόσεις απ’ το περσινό μοντέλο. Η φωτεινότητα των 2000 nits μπορεί να μειωθεί και έως το ένα nit, αλλά αυτό που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα (ή το χέρι) ήταν η νέα λειτουργία «Double Tap». 

Πόσες φορές θέλετε να κάνετε κάτι στο ρολόι σας, αλλά το άλλο χέρι είναι απασχολημένο, βρώμικο, βρεγμένο κλπ.; η λειτουργία «Double Tap» επιτρέπει στον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού που φοράει το ρολόι, να αγγίξουν μεταξύ τους δύο φορές (tap tap) και ένα προκαθορισμένο shortcut να... συμβεί! Σκεφτείτε να απαντάτε σε μία κλήση, να σβήνετε τα φώτα του δωματίου, να ανοίγετε τον φακό του ρολογιού ή να σταματάτε τη μουσική που ακούτε στα ακουστικά! 

Το νέο Apple Watch Ultra 2 περιέχει όλα όσα είπαμε και νωρίτερα, διατηρώντας ωστόσο και την ανθεκτικότητά του αλλά και την αυτονομία του από τις 36 έως τις 72 ώρες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα αύξησε τη φωτεινότητά της οθόνης του στα 3000 nits!  

Δεύτερη γενιά όμως είδαμε και για τα AirPods Pro τα οποία πλέον θα υποστηρίζουν φόρτιση μέσω USB-C, ενώ η Apple μας υποσχέθηκε καλύτερο ήχο στο εσωτερικό και βελτιωμένη αδιαβροχοποίηση στα IP54.

Αυτό θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ουσιαστικά θα λύσει το πρόβλημα όσων τα χρησιμοποιούν εκτός με τις καιρικές συνθήκες να αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

Εικόνα

Εκτός όμως από τις συσκευές, η εταιρεία παρουσίασε το ολοκαίνουριο iOS 17, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές που θα το υποστηρίζουν, από την Δευτέρα 18/9 και το οποίο χωρίς να διαθέτει κάποια επαναστατική πρόοδο, έχει εμπλακεί στο κομμάτι της γραφικής απεικόνισης των επαφών και των εφαρμογών, στα widgets που είναι ένας τομέας στον οποίο έχει δώσει βάρος τελευταία, αλλά και στην καινούρια λειτουργία StandBy Mode που αφορά τη χρήση που μπορεί να κάνει κάποιος ενώ το κινητό του, φορτίζει. 

Μία εβδομάδα αργότερα, κυκλοφορεί και το νέο MacOS Sonoma το οποίο είναι το όνομα της νέας έκδοσης που κανονικά θα ήταν η MacOS 14. Εκτός από κάποιες αναβαθμίσεις ασφαλείας κλπ. μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση είναι ότι θα φέρει τις συσκευές πιο κοντά στην φιλοσοφία του UI των κινητών τηλεφώνων. 

Τελευταίο, αλλά καθόλου ασήμαντο είναι πως η εταιρεία ανακοίνωσε πιο αυστηρή δέσμευση στην περιβαλοντολλογική της πολιτική, ξεκινώντας από τον τερματισμό των αξεσουάρ από δέρμα τα οποία βρέθηκε πως είχαν σημαντική επιβάρυνση στο περιβάλλον. Έτσι, για παράδειγμα τα νέα ρολόγια, κυκλοφορούν με λουράκια σιλικόνης.  

Μπορείς να αποκτήσεις πρώτος τις νέες συσκευές κάνοντας την προπαραγγελία σου από την Παρασκευή 15/9, ενώ η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή, 22/9 και στο electrocrete θα το κάνεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Σα να είναι ένα wonderlust 🍎

Σχετικά άρθρα

Η έκθεση IFA 2023 ήταν και η πιο smart

Αμέτρητες οι νέες παρουσιάσεις και καινοτομίες από τους κορυφαίους κατασκευαστές και φέτος, με την παράσταση να κλέβουν οι smart συσκευές!

12 Sep 2023

Το Μπάσκετ της τεχνολογίας

Το Πάγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, ήταν η διοργάνωση που αποθέωσε την τεχνολογία, ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον πρωταθλητή!

Η DJI έφτιαξε την τέλεια action εμπειρία

Η DJI έφερε μία νέα Action Camera και ένα νέο Drone, που επανακαθορίζουν την έννοια της τελειότητας στις πιο Action καταστάσεις.

Galaxy Unpacked: Ζήσε στην flip side

Η Samsung το έκανε πάλι! Κατάφερε να εξελίξει ουσιαστικά 4 διαφορετικές σειρές συσκευών και να μας δείξει ποια είναι η flip side της ζωής!

Galaxy Unpacked: Ζήσε στην flip side

Η Samsung τα κατάφερε ξανά! Κατάφερε να εξελίξει ουσιαστικά 4 διαφορετικές σειρές συσκευών και να μας δείξει ποια είναι η flip side της ζωής!

Εσύ ποιος τύπος Bluetooth ακουστικού, είσαι;

Παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς ακουστικών Bluetooth, όποιος τύπος κι αν είσαι! Πάρε τον ήχο μαζί σου, με το δικό σου προσωπικό τρόπο... 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: να πώς καταφέραμε να λιώσουμε τις τιμές!

Τελικά στις Εκπτώσεις πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι συμφέρουν και τον επαγγελματία και τον καταναλωτή; Η απάντηση θα σε κάνει να... λιώσεις!

Συσκευές για να ασχοληθούμε με την υγεία μας

Παρουσιάζουμε τη Dyson. Την πρώτη εταιρεία που τα προϊόντα της, είναι αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας και αυστηρών εργαστηριακών ελέγχων.

Στο Apple WWDC23 είδαμε "και κάτι ακόμα"...

Στο φετινό συνέδριο της Apple -WWDC 2023- δεν αρκούσαν όλα όσα είδαμε. Προστέθηκε μία νέα τεχνολογική σελίδα που φέρνει τον κόσμο στα μάτια μας! 

Ένα τεχνολογικό θαύμα στον πυρήνα του νοικοκυριού μας

Η Samsung έφερε την εξυπνότερη των smart συσκευών, στον πυρήνα της οικογενειακής μας καθημερινότητας, την κουζίνα! Και τα χώρεσε όλα, σε ένα... ψυγείο!

Φέτος στην World Password Day μπορείς να είσαι πιο ασφαλής από ποτέ

Παγκόσμια Ημέρα Κωδικού Πρόσβασης σήμερα και έχουμε καλά νέα για σένα όσο αρχάριος ή έμπειρος χρήστης κι αν είσαι. Μείνε ασφαλής εύκολα κι αποτελεσματικά!

Έφτασε η σειρά Xiaomi Redmi Note 12

Η νέα σειρά Redmi Note, κυκλοφόρησε με κορυφαία χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε χρήστη!

Οι πιο WOW τηλεοράσεις του 2023 είναι εδώ

Η Samsung κυκλοφόρησε τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K και 8K για το 2023 και μαζί την πιο θεαματική οπτική εμπειρία.

MWC 2023: Στη Βαρκελώνη χτύπησε η καρδιά της τεχνολογίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το συνέδριο MWC στη Βαρκελώνη, φέρνοντας όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Τα νέα POCO έχουν το μυστικό της νίκης

Τα νέα Poco X5 και Poco X5 Pro είναι φτιαγμένα για να κερδίζουν! Μάθε τι ενσωματώνουν οι νέες συσκευές που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Ποια πραγματικότητα χτίζουν οι Samsung, Google και Qualcomm;

Οι τρεις κορυφαίοι της τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν τεχνολογίες μεικτής πραγματικότητας που αφορούν την καθημερινότητά μας.

Θα αλλάξει τελικά τον κόσμο το ChatGPT;

Το ChatGPT είναι ένα Bot συνομιλίας, βασισμένο σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και ίσως να αλλάξει τον κόσμο του διαδικτύου για πάντα...

Τα νέα Galaxy S23 κέρδισαν τις εντυπώσεις και τον ανταγωνισμό

Παρουσιάστηκε η σειρά Galaxy S23 από τη Samsung και ενώ περιμέναμε να δούμε βελτιώσεις, στην πραγματικότητα είδαμε μία ακόμα νίκη στον ανταγωνισμό.

Νέα MacBook Pro και Mac Mini με ένα πανίσχυρο μυστικό!

Οι συσκευές της νέας σειράς Mac από την Apple, κρύβουν μέσα τους ένα πανίσχυρο μυστικό. Διάβασε για τον επαναστατικό πρωταγωνιστή στο post που ακολουθεί.

CES 2023: Τι είδαμε στο τεχνολογικό "μεθαύριο"

Η φετινή έκθεση της CES στο Las Vegas άνοιξε νέους δρόμους στο τεχνολογικό… μεθαύριο. Νέες τεχνολογίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας - κάποια στιγμή στο μέλλον.

Παρουσίαση Xiaomi 13 / 13 Pro

Παρουσιάστηκαν και είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν. Τα νέα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro αναμένεται να βάλουν την Xiaomi ξανά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού!

Πόσο έτοιμος είσαι για το Μουντιάλ;

Αν δεν έχεις εισιτήρια για το Κατάρ αυτόν το μήνα, τότε μάλλον ανήκεις στα εκατομμύρια κόσμου σαν εμάς που προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

Μη συγκρίνεις ποτέ το Apple Watch Ultra

Κάποτε υπήρχαν τα ρολόγια, ώσπου ήρθαν τα smartwatches. Και μετά, ήρθε το Apple Watch Ultra. Και απλά, δε συγκρίνεται.

Τι επαναστατικό παρουσίασε η Google για το 2022;

Πραγματοποιήθηκε και για το 2022 η εκδήλωση Made by Google που κάθε χρόνο αφορά το λανσάρισμα των πιο προηγμένων google συσκευών και τεχνολογιών.

Η τεχνολογία ορίζεται από όσους τολμούν στο άγνωστο

Σήμερα, θα αποδείξουμε πως δύο διαφορετικές οντότητες με ένα κοινό όραμα μπορούν και ορίζουν το αύριο. Εν προκειμένω, το αύριο της τεχνολογίας. Κυρίες και κύριοι... η Sony και η Xiaomi!

Παρουσίαση: Gopro HERO 11 Black

Η GoPro Hero 11 Black φτιάχτηκε για όλους τους τύπους ανθρώπων και δραστηριοτήτων. Παρουσιάζουμε την κάμερα που δεν ξέρουμε γιατί μπορεί κάποιος να μην τη θέλει!

Apple iPhone 14 Pro Max vs Samsung S22 Ultra

Η μάχη των καλύτερων στην νέα μας ενότητα “Plug Battles” με το Apple iPhone 14 Pro Max και το Samsung S22 Ultra. Και ο νικητής είναι… 🔌

Στην έκθεση IFA 2022 η καινοτομία άλλαξε επίπεδο

Βρεθήκαμε στο Βερολίνο για την ετήσια έκθεση τεχνολογίας IFA 2022 και εντυπωσιαστήκαμε από την καινοτομία και την αμεσότητα των νέων τεχνολογιών.

Τα νέα Apple είναι εξωπραγματικά "Far Out"

H Apple παρουσίασε στο ετήσιο event της, τα νέα iPhone 14 μαζί με τα νέα Apple Watch και AirPods Pro. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Αυτό το Eurobasket θέλεις να το παρακολουθήσεις

Το ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 είναι για εμάς τους Έλληνες κάπως ιδιαίτερο και θέλουμε όλοι να το παρακολουθήσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

Η LG νοιάζεται για ό, τι νιώθεις

Πώς μία μέτρια εταιρεία οικιακών συσκευών, έγινε ο απόλυτος εκφραστής της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας δημιουργώντας ένα αύριο βασισμένο στις ανθρώπινες αισθήσεις!

Η ασφάλεια του σπιτιού σου έγινε smart

Είτε είσαι εντός είτε εκτός σπιτιού, τώρα μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής, αφού το κεφάλαιο home security έγινε πλέον μία smart υπόθεση που σε αφορά.

Ακουστικά: Μίλησε, Άκουσε, Φόρεσε

Η χρήση των ακουστικών στις μέρες μας δεν είναι μια επιπλέον καθημερινή πολυτέλεια, αλλά μία επαναπροσέγγιση του τρόπου που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε.

Google I/O Τι θα δούμε το 2022;

Το συνέδριο της google I/O για το 2022 είχε ίσως την πιο πλούσια ποικιλία που είδαμε ποτέ, με ανακοινώσεις τόσο σε νέες συσκευές όσο και σε νέες τεχνολογίες.

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκπαιδευτικό να αναβαθμίσει την διδασκαλία, οργάνωση και το επίπεδο αυτού και των μαθητών του.

Η εμπειρία του διαφορετικού

Η Samsung αλλάζει ξανά τα δεδομένα στα πρότυπα τεχνολογίας τηλεοράσεων και μας προσκαλεί να ζήσουμε μια διαφορετική οπικοακουστική εμπειρία με τις νέες QD OLED

Neo QLED TVs. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις

Η Samsung λανσάρει τη νέα σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας Neo QLED 2022 και χωράει μέσα σε στην οθόνη μια ζωντανή πραγματικότητα που σε προκαλεί να την αποκτήσεις.

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο Xiaomi στα χέρια σου

Η Xiaomi είναι και φέτος ασυγκράτητη! Λανσάρει παράλληλα δύο εξαιρετικά υψηλού επιπέδου συσκευές φτιαγμένες για το… χέρι μας!

Τα νέα λανσαρίσματα σε Samsung και Xiaomi

Οι δύο ανταγωνιστές της αγοράς των Smartphone είχαν μια πραγματικά πολυάσχολη εβδομάδα αφού λάνσαραν μερικές από τις συσκευές που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέσα στο έτος.

Ανακάλυψε τον φωτογράφο που κρύβεις

Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση της στιγμής! Γι’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε, απλά τώρα έχουμε και τα αναγκαία μέσα.

Στην MWC 2022 το μέλλον της τεχνολογίας έφτασε ήδη

Διεξήχθη και φέτος –πανδημίας επιτρέποντος- το ετήσιο συνέδριο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη με πλήθος συμμετοχών και με ιδιαίτερες παρουσιάσεις που μας άνοιξαν την όρεξη.

Η Samsung όρισε ένα επικό πρότυπο με την Galaxy S22 Series

Η Samsung για μία ακόμη φορά –μετά από χρόνια- τάραξε τα νερά της τεχνολογίας παρουσιάζοντας καινοτομίες των οποίων το αποκορύφωμα, ήταν φυσικά το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S22.

Ένα ρολόι φτιαγμένο για περιπέτεια μακράς διαρκείας

Το νέο Huawei Smartwatch GT 3 σε καλεί να ζήσεις μια περιπέτεια, χωρίς να αγχώνεσαι για το τέλος της. Η αυτονομία του είναι μεγάλη. Η αντοχή σου;

Η Redmi ανεβάζει τον πήχη της πρόκλησης

Η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά Redmi Note 11 με 4 συσκευές που ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της mid rage κατηγορίας σε όλα τα επίπεδα. Είστε έτοιμοι για… rise up to the challenge?

Samsung projector "The Freestyle" για απρόσμενη χαρά παντού

Ο νέος φορητός προτζέκτορας της Samsung είναι ισχυρός, εντυπωσιακά απλός και θα αλλάξει για πάντα την διάθεση της κάθε σου στιγμής, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Είδαμε το... μεθαύριο της τεχνολογίας!

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση CES 2022 με όλο το μέλλον της τεχνολογίας μαζεμένο στο Las Vegas και εκατοντάδες εταιρείες που συμμετείχαν με φυσική ή ηλεκτρονική παρουσία. Είστε έτοιμοι;

Netflix, κάτι παραπάνω από τηλεόραση

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στην μετάβαση μιας τυπικής πλατφόρμας τηλεοπτικών προγραμμάτων σε κάτι διαδραστικό και διασκεδαστικό και… μας αρέσει!

Παρουσιάστηκε το Metaverse, η νέα ψηφιακή σου ζωή

Το Facebook έγινε Meta και παρουσίασε ένα μέλλον που είτε σε τρομάζει, είτε σε ενθουσιάζει. Ετοιμαστείτε για ένα "αύριο" που θα ζείτε... φορώντας γυαλιά!

Η Samsung παρουσίασε το "αύριο" της καθημερινότητάς μας

Πραγματοποιήθηκε το SDC21 της Samsung που παρουσίασε την αρχή του μέλλοντος στον τρόπο που ζούμε και επικοινωνούμε με εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες.

Γιορτάζουμε 30 χρόνια Internet

Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την δημόσια εμφάνιση του Διαδικτύου. Και θα σου πούμε ένα μυστικό: Του έχεις ήδη ευχηθεί για τα γενέθλιά του!

Το μέλλον μας παρουσιάστηκε στην Έκθεση Beyond 4.0

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το Παγκόσμιο Συνέδριο Beyond 4.0 για το μέλλον της πληροφορικής και της υψηλής τεχνολογίας.

Εσύ πόσο e-ασφαλής αισθάνεσαι;

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην Κυβερνοασφάλεια μέσα από μια μεγάλη καμπάνια του ENISA για τον European Cyber Security Month και εμείς αναγνωρίζουμε πως η πανδημία έφερε στις νέες μας συνθήκες και τις συνήθειες, πολλές νέες απειλές και ρίσκα από τα οποία πρέπει να μάθουμε να προστατευόμαστε.

Τα Windows 11 είναι απλά, καλύτερα

Κυκλοφόρησαν τα νέα Windows 11 και εμείς σας τα παρουσιάζουμε αναδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά τους με γνώμονα την επικοινωνία, την εικόνα και το gaming. Είναι αυτά αρκετά για να μας πείσουν να κάνουμε την αναβάθμιση στον υπολογιστή ή το laptop μας;

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 13 και όχι μόνο

Η συνήθεια που έγινε θεσμός πραγματοποιήθηκε και για το 2021 από την Apple και είχε πολλά να μας παρουσιάσει! Η νέα σειρά iPhone 13 και τα νέα iPad υπόσχονται ποιοτικότερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη αυτονομία και νέες καινοτομίες στην κάμερα και την εμπειρία χρήσης!

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Android 12

Η Google παρουσιάζει το νέο της Λειτουργικό Σύστημα Android 12 και κάνει το κινητό μας... προσωπική υπόθεση με πολλές νέες προσωποιημένες λειτουργίες. Εμείς το δοκιμάσαμε πριν την επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του και σας το παρουσιάζουμε για να μοιραστούμε το... material you design.

To Apple Watch S7 θέλεις να το φορέσεις

Η παρουσίαση του νέου Apple Watch S7 πραγματοποιήθηκε αφήνοντας μας με τα χέρια μας ψηλά! Η εταιρεία παρουσίασε το νέο αναβαθμισμένο ρολόι της με πολλές νέες δυνατότητες που συνερπάζουν καθώς και με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο μέγεθος και την οθόνη, προκαλώντας μας να το φορέσουμε.

;