After School προτάσεις anti-βαρεμάρας

23 Jun 2023
After School προτάσεις anti-βαρεμάρας

Ε, ναι λοιπόν. Το σχολείο τελείωσε και ενώ αν γυρίσεις τον χρόνο πίσω, ξέρεις καλά πως πρόκειται για την πιο φανταστικοτέλεια περίοδο του χρόνου για τους μαθητές, αν δεν είσαι ένας από αυτούς και σε αφορά το κείμενο αυτό, σημαίνει πως είσαι γονιός και άρα... αισθάνεσαι ότι την “πάτησες”!

Είθισται το σχολείο να βολεύει τους γονείς γιατί εκτός των αυτονόητων εκπαιδευτικών λόγων, τα παιδιά απασχολούνται όσο οι γονείς δουλεύουν κατά κανόνα. Το καλοκαίρι τα παιδιά της σημερινής γενιάς, βαριούνται. Και έχουν δίκιο! Γιατί μπορεί στις δικές μας μέρες, να παίρναμε μία μπάλα, ένα σκοινάκι ή και ένα φορητό κασετόφωνο και να τρέχαμε σε αλάνες, αυλές σχολείων και στενά της γειτονιάς, σήμερα όμως οι συνθήκες είναι πιο περιορισμένες, παρόλο που οι ανάγκες ενός παιδιού παραμένουν ίδιες και είναι πολλές.
Η εξής μία: Δραστηριότητες

Εικόνα

Το καλύτερο δώρο που έχετε να κάνετε στο παιδί σας για το καλοκαίρι, είναι να συμφωνήσετε σε ορισμένες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα την περίοδο του καλοκαιριού, όπως είναι οι κλασικές κατασκηνώσεις ή διάφορα summer camps, στα οποία τα παιδιά κάνουν καινούριους φίλους και ασχολούνται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. 

Αν πάλι το παιδί σας έχει ήδη εκδηλώσει τα ενδιαφέροντά του, εστιάστε εκεί. Μπορεί να είναι ένα άθλημα, όπως το βόλεϊ που το καλοκαίρι έχει τμήματα beach volley ή μπορεί να είναι σεμινάρια δημιουργικής γραφής επειδή πολύ απλά του αρέσει να εκφράζεται έτσι. Μιλήστε με το παιδί σας και βρείτε μαζί ασχολίες με τις οποίες εκείνο θα περάσει καλά και εσείς αντέχετε να πληρώσετε εφόσον απαιτούν κάποια εγγραφή.  

Να μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη απαραίτητα από έξοδα για να περάσουν καλά, έχουν ανάγκη από εργαλεία και καθοδήγηση που θα τους δώσουν ιδέες και αφορμές να 🎉 διασκεδάσουν, να 🔎 εξερευνήσουν και να 💡 δημιουργήσουν. Κρατήστε τα τρία αυτά στοιχεία γιατί είναι το μυστικό σας για ένα απίθανο καλοκαίρι!

Ο χρόνος

🎉 ⭐⭐⭐
🔎 ⭐⭐
💡 ⭐

Ο χρόνος σου. Στο τέλειο σενάριο, τα παιδιά θα ήθελαν να έχουν καλοκαιρινές διακοπές και οι γονείς τους για να περνάνε μαζί τον χρόνο αυτό. Προφανώς αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως αν το καλοκαίρι που το παιδί χαλαρώνει από την πίεση του σχολείου, καταφέρεις να περάσεις λίγο πιο ποιοτικό χρόνο μαζί του, αυτό είναι ένα τεράστιο κέρδος και για τους δυο σας, καθώς το καλοκαίρι που “σπάει” η ρουτίνα, οι σχέσεις -όλες οι σχέσεις- δυναμώνουν και εξελίσσονται.  

Η μουσική

🎉 ⭐⭐⭐
🔎 ⭐
💡 ⭐

Μουσική. Μπορεί το παιδί να μην σου ζητήσει ποτέ κάτι σχετικό με την μουσική, όμως η θεραπευτική ικανότητά της, είναι ένα από τα ισχυρότερα εφόδια που ένα παιδί μπορεί να κουβαλήσει στην διάρκεια  της ζωής του. Η μουσική είναι έκφραση, είναι μέθοδος εκτόνωσης και ξεσπάσματος (τι; δεν έχεις ακόμα παιδιά στην εφηβεία;). Παραδειγμάτισε το παιδί σου βάζοντας συνέχεια μουσική σε κάθε περίσταση και μάλιστα επίλεξε διαφορετικά είδη κατά περίπτωση. Φρόντισε να βρεις συναυλίες κοντά σου ή κάποιο φεστιβάλ ή και πανηγύρι! Επίλεξε ακουστικά που θα του δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσει τη δική του προσωπική σχέση με τη μουσική. 

Η τεχνολογία

🎉 ⭐⭐
🔎 ⭐⭐⭐
💡 ⭐

Η τέλεια εποχή να ασχοληθεί με την τεχνολογία είναι τώρα! Αν νομίζεις ότι ένα παιδικό tablet είναι ένας εύκολος τρόπος να απασχολείται το παιδί σου, τότε μάλλον δεν το χειρίζεσαι σωστά. Και το tablet είναι ένα εργαλείο. Επίλεξε ένα ποιοτικό παιδικό tablet με ειδικές εκπαιδευτικές εφαρμογές και βάλε περιορισμούς χρήσης και υπερβολικής πρόσβασης σε εφαρμογές όπως το tiktok ή το youtube shorts.  
💭 Όταν θα είστε μαζί, δείξε του πώς να χρησιμοποιεί το email, πώς να κοινοποιεί συνδέσμους ή εικόνες και εκτεθείτε παρέα σε spam και ύποπτες σελίδες για να του μάθετε πώς να τις αναγνωρίζει και να τις αποφεύγει. Η τεχνολογική εκπαίδευση στο σπίτι, ετοιμάζει υπεύθυνους και ασφαλείς χρήστες. 

Η... έξοδος

🎉 ⭐
🔎 ⭐⭐⭐
💡 ⭐⭐

Βγείτε έξω! Δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να περνάει χρόνο έξω απ’ το σπίτι. Αν είναι εφικτό -και ασφαλές- να συμβαίνει και όσο εσείς θα λείπετε, δώστε του το κίνητρο να το κάνει για να πάει στο κοντινό supermarket ή πάρκο όπου θα δει άλλα παιδιά της γειτονιάς. Το εργαλείο εδώ είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι ή ένα hoverboard. Το παιδί που θα μάθει στην Ηλεκτροκίνηση θα αποκτήσει οικολογική συνείδηση ενώ παράλληλα θα γίνει πιο υπεύθυνο στο να φροντίζει το... όχημα του με το να το φορτίζει, να το καθαρίζει, να προσέχει πώς το χειρίζεται στον δρόμο κλπ.  

Εφόσον το παιδί θα βγει έξω, ένα παιδικό smartwatch είναι μία πραγματικά έξυπνη συνοδευτική λύση. Το παιδί θα μάθει τα χρονικά περιθώρια στα οποία μπορεί να λείπει. Το παιδικό ρολόι δεν είναι αξεσουάρ επίδειξης, αλλά πρακτικό εργαλείο χρηστικότητας και ομαλής ένταξης στην τεχνολογία. 
💭 Αν δεν έχεις ήδη, απόκτησε κι εσύ μαζί του ένα smartwatch και ξεκινήστε το απόλυτο challenge της κόντρας του ποιος έκανε τα περισσότερα βήματα μέσα στη μέρα. Συνήθως τα παιδιά μας κερδίζουν και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εκείνα: Να λένε ότι κέρδισαν τον μπαμπά ή την μαμά!

Η δημιουργία

🎉 ⭐
🔎 ⭐⭐⭐
💡 ⭐⭐⭐

Πολλές φορές τα παιδιά έχουν ένα δικό τους τρόπο και ρυθμό που αντιλαμβάνονται το περιβάλλον γύρω τους. Μην τους το στερήσετε, εξαναγκάζοντάς τα να ακολουθήσουν τον δικό σας εξουθενωτικό ρυθμό (τον οποίο σιχαίνεστε οι ίδιοι). Δώστε τους ένα εργαλείο να αποτυπώνουν με τον δικό τους τρόπο το περιβάλλον τους. Αυτό μπορεί να είναι καινούριες μπογιές και μπλοκ ζωγραφικής, ένα όμορφο τετράδιο και μολύβι καταγραφής σκέψεων ή μία παιδική φωτογραφική μηχανή την οποία θα χρησιμοποιούν για ότι εκείνα θεωρούν ότι πρέπει να αποθανατίσουν -και πιστέψτε με- θα είναι στιγμιότυπα που δε θα φανταζόσασταν ποτέ. Προσοχή: Κάμερα έχει και το κινητό σας ή το tablet τους, όμως το να τα κατευθύνετε να χρησιμοποιήσουν την κάμερα αυτή, μπερδεύει τη λειτουργικότητα με τη δημιουργικότητα κι έτσι χάνεται η μαγεία.
💭 Το βράδυ που θα κοιμούνται μπείτε στα λευκώματά τους. Δείτε τι φωτογραφίες βγάζουν. Πολλές θα σας φανούν βαρετές και ανούσιες, όμως θα μάθετε πολλά για την ψυχολογία και τις ενδόμυχες σκέψεις τους. 

Το Gaming

🎉 ⭐⭐⭐
🔎 ⭐
💡 ⭐

Είναι καλοκαίρι. Είναι τρεις κενοί μήνες. Αν το παιδί έχει απωθημένο το gaming, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το αποκτήσει! Αυτό το Playstation που τόσο πολύ θέλει ή ένα νέο παιχνίδι για το Playstation, μάλλον που ήρθε η ώρα να το αποκτήσει, τι λες; Κι εδώ βέβαια, χρειάζεται όριο και όχι κατάχρηση. 

💭 Παίξτε και μαζί όταν σχολάσεις. Ξέρω καλά πως κι εσύ έπαιζες όταν ήσουν μικρός και δεν είναι κακό να γίνεις και λίγο ανταγωνιστικός, οπότε το παιδί σου θα δει ένα γονιό που δεν είχε φανταστεί ποτέ του! 

Τι κρατάμε λοιπόν; Διασκέδαση, Εξερεύνηση, Δημιουργία. Αυτό το τρίπτυχο ας είναι ο οδηγός ενός πετυχημένου καλοκαιριού για τα παιδιά και κατ’ επέκταση για τους γονείς.

Συνδύασε τις παραπάνω έξι προτάσεις με θάλασσα και παγωτό και έχεις τη συνταγή για τις απόλυτες καλοκαιρινές διακοπές 😎

Σχετικά άρθρα

Καλοκαιρινές Διακοπές σημαίνει... έσο έτοιμος

Οι Καλοκαιρινές διακοπές είναι ο λόγος για να κάνεις υπομονή το χειμώνα κι εμείς ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό προετοιμασίας! 

19 Jul 2024

Στις Θερινές Εκπτώσεις 2024, παίρνουμε το Χρυσό Μετάλλιο

Στο υπέρτατο Αθλητικό Καλοκαίρι αυτό που ξεχωρίζει, είναι η ευκαιρία σου να καλύψεις την κάθε σου ανάγκη στην περίοδο των Εκπτώσεων. Έτοιμος;

04 Jul 2024

Πρόγραμμα Δόσεων Χωρίς Κάρτα, γιατί έχεις επιλογές

Είσαι στο electrocrete; Έχεις επιλογές! Τώρα μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου με δόσεις και χωρίς κάρτα, γιατί... Γιατί όχι;

02 Jul 2024

Πλατφόρμες Streaming Μουσικής. Ποια είναι η ιδανική για σένα;

Αυτό το άρθρο... ακούγεται! Συγκρίνουμε τις κυριότερες πλατφόρμες streaming μουσικής και τις παρουσιάζουμε για να βρεις ποια σου ταιριάζει.

21 Jun 2024

Πώς θα γίνεις ο Master της Τσικνοπέμπτης

Φέτος την Τσικνοπέμπτη, αποθεώνουμε τον απόλυτο ήρωα, πρωταγωνιστή και καλλιτέχνη: Τον Master Τσίκνα με τα απαραίτητα μυστικά του.

29 Feb 2024

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024 για άφοβες αγορές

Είναι οι Εκπτώσεις η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου; Η απάντηση εξαρτάται από το που και πώς κάνεις τις αγορές σου!

30 Jan 2024

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024 για άφοβες αγορές

Είναι οι Εκπτώσεις η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου; Η απάντηση εξαρτάται από το που και πώς κάνεις τις αγορές σου!

30 Jan 2024

To 2023 που εμείς ορίσαμε

Έφτασε η στιγμή του χρόνου που το electrocrete Blog, παρουσιάζει την ανασκόπηση του 2023 με ευχές, εκπλήξεις και πολλά trends...

21 Dec 2023

Τι μυρωδιά έχουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια;

Τα δώρα που σε βάζουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και η διάθεση για προσφορά, είναι η πιο γλυκιά συνταγή των εορτών.

05 Dec 2023

Αυτή τη Black Friday ζήσε τον προσωπικό σου Μύθο

Ότι κι αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, αυτή η Black Friday είναι η ευκαιρία σου να ζήσεις το δικό σου Μύθο, γιατί είναι φτιαγμένη μόνο για σένα!

16 Nov 2023

Black Friday? Εσύ ξέρεις καλύτερα

Φτιάξαμε έναν οδηγό για να αποφύγεις το λαβύρινθο της φετινής Black Friday. Ενημερώσου σωστά. Αγόρασε υπεύθυνα. Βγες κερδισμένος!

09 Nov 2023

Όλα όσα ήθελες, ΤΩΡΑ (ψυχανάλυση part 1)

Εσύ τί πιστεύεις για τη Black Friday; Το άρθρο-ψυχανάλυση που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι & bonus το νέο κανάλι επικοινωνίας μας 📧

08 Nov 2023

Φτιάξε το Smart Οικοσύστημα σου με Google Home & συσκευές Tapo

Σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, ένα χέρι βοήθειας είναι πάντα δεκτό! Διευκόλυνε τη ζωή σου με smart συσκευές στο περιβάλλον του Google Home.

Τέλος στο πρόβλημα της ενέργειας, με τον Ηλιακό Θερμοσίφωνα

Μία μοναδική ευκαιρία προσφέρει το πρόγραμμα επιδότησης Ηλιακού Θερμοσίφωνα. Γιατί είναι τόσο σημαντικός και τι πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή σου;

22 Sep 2023

Εσύ, τι τύπος φοιτητή (θα) είσαι;

Πέρασες στο πανεπιστήμιο; Όποιος τύπος φοιτητή κι αν (θα) είσαι, ετοιμάσου για την καλύτερη φάση της ζωής σου. Εμείς στους παρουσιάζουμε από τώρα!

10 Aug 2023

Εσύ ποιος τύπος Bluetooth ακουστικού, είσαι;

Παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς ακουστικών Bluetooth, όποιος τύπος κι αν είσαι! Πάρε τον ήχο μαζί σου, με το δικό σου προσωπικό τρόπο... 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: να πώς καταφέραμε να λιώσουμε τις τιμές!

Τελικά στις Εκπτώσεις πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι συμφέρουν και τον επαγγελματία και τον καταναλωτή; Η απάντηση θα σε κάνει να... λιώσεις!

11 Jul 2023

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Ψύξης σε αφορά;

Συχνά το αυτονόητο δεν το εκτιμάμε αρκετά. Το Ψυγείο, είναι η πιο χρήσιμη και ίσως υποτιμημένη συσκευή του σπιτιού μας. Ας το αλλάξουμε αυτό.

27 Jun 2023

Στη γιορτή της Μητέρας, τιμούμε τη γυναίκα-μάνα

Τη γυναίκα που δεν παύει να είναι γυναίκα ακόμα και αφού γίνει μητέρα, τιμούμε στο electrocrete εξυμνώντας την πολυδιάστατη οντότητά της!

11 May 2023

Φέτος στην World Password Day μπορείς να είσαι πιο ασφαλής από ποτέ

Παγκόσμια Ημέρα Κωδικού Πρόσβασης σήμερα και έχουμε καλά νέα για σένα όσο αρχάριος ή έμπειρος χρήστης κι αν είσαι. Μείνε ασφαλής εύκολα κι αποτελεσματικά!

Tips για την πιο υγιεινή νέα σου συνήθεια!

Το φαγοπότι της Άνοιξης έφυγε, το καλοκαίρι έρχεται. Απλές συμβουλές για το πως θα προετοιμαστείς κατάλληλα, διασκεδάζοντας και θωρακίζοντας τον οργανισμό σου.

02 May 2023

Έρχεται το "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα"

Ακόμη περισσότερη οικονομία στο ρεύμα με επιπλέον προστασία του περιβάλλοντος, υπόσχεται το νέο κρατικό πρόγραμμα ανακύκλωσης θερμοσίφωνα.

11 Apr 2023

Που Πας για Πάσχα χωρίς Προετοιμασία;

Πάσχα σημαίνει όλα εκείνα που σε κάνουν να γιορτάζεις επειδή απλά… το έχεις ανάγκη. Λύσεις και συμβουλές για το καλύτερο Πάσχα της ζωής σου!

29 Mar 2023

Σώσε το νερό του πλανήτη. Μπορείς!

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μας θυμίζει το χρέος μας να σώσουμε έστω και μία σταγόνα. Με σωστή νοοτροπία και κατάλληλες συσκευές, μπορείς κι εσύ!

21 Mar 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Το δώρο σου στον πλανήτη

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, με πράξεις! Συμμετέχουμε έμπρακτα στο αύριο του πλανήτη, γιατί τώρα και ξέρουμε και μπορούμε!

16 Mar 2023

Γιορτάζεις κι εσύ στην Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Σήμερα γιορτάζεις εσύ! Στην Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή τιμούμε τη δύναμη και τα δικαιώματα σου. Μάθε πως φτάσαμε ως εδώ & πώς θα το γιορτάσεις.

14 Mar 2023

Αφιέρωμα στην Γυναίκα που γιορτάζει με αμέτρητους τρόπους

Γυναίκα. Η οντότητα που αλλάζει την Ιστορία με τις επιρροές της κι όμως, όσο κι αν έχει εκτεθεί, παρουσιαστεί και αναλυθεί, παραμένει… μυστήριο.

07 Mar 2023

Συμβουλές για να Τσικνήσεις like a Pro

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και εσύ θα Τσικνήσεις like a Pro με τις απόλυτες συμβουλές για την προετοιμασία της ημέρας, το ψήσιμο και φυσικά... την απόλαυση της ημέρας!

09 Feb 2023

Love is in the Tech, ξέρεις εσύ!

Η γιορτή των ερωτευμένων, αναβαθμίστηκε! Κάνε τη διαφορά στο έτερόν σου ήμισυ και δείξε εκτός από τον έρωτα (που δεν κρύβεται) και την αγάπη σου!

01 Feb 2023

Κάνε την έξυπνη επιλογή πλυντηρίου

Έξυπνες συμβουλές επιλογής για να αποκτήσεις το ιδανικό πλυντήριο για τις ανάγκες σου, κάνοντας την πιο συμφέρουσα αγορά. 

23 Jan 2023

Μια Χιονοστιβάδα Εκπτώσεων που θέλεις να σε παρασύρει

Επιτέλους Εκπτώσεις! Η πιο συμφέρουσα εποχή για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Οι τρεις κατηγορίες αγορών για να βγεις κερδισμένος

17 Jan 2023

Χριστούγεννα = Δώρα = Παιδιά

Αν είσαι ο "ρυθμιστής" που με τα κατάλληλα Δώρα και την συμπεριφορά σου, θα κάνεις και αυτά τα Χριστούγεννα υπέροχα για κάποιο Παιδί, τότε συνέχισε να διαβάζεις...

22 Dec 2022

Το καλύτερο δώρο είναι αυτό που δε διαλέγεις εσύ

Επειδή καμιά φορά η επιλογή του δώρου μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη, η Δωροκάρτα είναι η απάντηση που τη μετατρέπει σε ιδανική λύση!

16 Dec 2022

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Δεν αρκεί να αγαπάς. Πρέπει και να το δείχνεις. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνθήκες έκφρασης, στη γιορτή της αγάπης προτείνουμε τρόπους να την τιμήσεις!

13 Dec 2022

Δώρα από όλους για όλους!

Χριστούγεννα σημαίνει, στιγμές θαλπωρής, αγάπης, γλυκών και… δώρων. Είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα; Ασ' το πάνω μας!

09 Dec 2022

Εσύ πόσο Cyber τύπος είσαι;

Μπορεί η Black Friday για το 2022 να έληξε, όμως το παιχνίδι των μεγάλων προσφορών συνεχίζεται, για μία Cyber Δευτέρα που δεν θέλεις να χάσεις.

24 Nov 2022

Τα πιο "Black" της Black Friday

Λίγο πριν την κορύφωση της Black Friday, βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα… κορυφαία και πιο Black προϊόντα της Black Friday. Σπάσε κι εσύ την Qatarα των τιμών!

22 Nov 2022

Η εξάπλωση της Qatarας των τιμών

Διάβασε -αν τολμάς- την ιστορία πίσω απ' το Black Friday του electrocrete. Έχει μυστήριο, ανατροπές, ταξίδια απ' την Κρήτη στο Qatar και... μία Qatarα που θα σε συγκλονίσει.

16 Nov 2022

Black Friday έσο έτοιμος

Η Black Friday 2022 είναι προ των πυλών και ο προσεκτικός καταναλωτής θα είναι και φέτος ο κερδισμένος αγοραστής, αρκεί να λάβει υπόψη του έξυπνες συμβουλές για την περίοδο αυτή.

09 Nov 2022

Πόσο έτοιμος είσαι για το Μουντιάλ;

Αν δεν έχεις εισιτήρια για το Κατάρ αυτόν το μήνα, τότε μάλλον ανήκεις στα εκατομμύρια κόσμου σαν εμάς που προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

SAMSUNG: Το τεχνολογικό απόλυτο της καθημερινότητας μας

Παρουσιάζουμε μία εταιρεία που δε θέλει συστάσεις σε όποια γενιά κι αν απευθυνθείς. Η Samsung ισούται με την τεχνολογία όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις.

04 Nov 2022

Σκούπα θέλω. Πώς την θέλω;

Κι όμως, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ηλεκτρική σκούπα που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και τις ανάγκες καθαριότητας του χώρου σου. Πως θα την ξεχωρίσεις...

24 Oct 2022

Τον φετινό χειμώνα, ξεκίνα απ' τον αφυγραντήρα

Αυτόν τον χειμώνα, θα είσαι προετοιμασμένος με τα κατάλληλα εφόδια που θα σου διασφαλίσουν, στεγνό περιβάλλον και οικονομία στο ρεύμα. Μάθε πώς.

17 Oct 2022

Ο Καφές καταφέρνει πολύ περισσότερα απ' το να σε... ξυπνάει

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιατί τελικά ο καφές είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ρόφημα για να ξεκινάμε τη μέρα μας.

29 Sep 2022

Back to School: Καθηγητής Edition

Η επιστροφή στα θρανία δεν είναι μόνο μαθητική υπόθεση. Δάσκαλοι και καθηγητές ξεκινούν τον δικό τους μεγάλο αγώνα προετοιμασίας!

06 Sep 2022

Αυτό το Eurobasket θέλεις να το παρακολουθήσεις

Το ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 είναι για εμάς τους Έλληνες κάπως ιδιαίτερο και θέλουμε όλοι να το παρακολουθήσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

Οδηγός για έναν Smart Φοιτητή

Είσαι πλέον φοιτητής; Μία ολοκαίνουρια ζωή γεμάτη προκλήσεις σε περιμένει. Κάνε την κάθε εμπειρία, να μετράει μετατρέποντάς την σε μία smart στιγμή!

23 Aug 2022

Τι είναι ο Αύγουστος για σένα;

Ο Αύγουστος είναι για σένα, είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις διακοπές, είτε ψωνίζεις, είτε ανακυκλώνεις, είτε είσαι φοιτητής κι εμείς έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω!

11 Aug 2022

Έφτασε η ώρα της εξαργύρωσης

Το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω - ΑλλάΖΩ Συσκευή” έφτασε επιτέλους στην φάση της εξαργύρωσης. Αν είσαι δικαιούχος, έχεις κερδίσει την μάχη της εξοικονόμησης ρεύματος!

04 Aug 2022

Διαβάζοντας τις νέες ενεργειακές ετικέτες

Η νέα ενεργειακή ετικέτα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις αγορές, εξοπλίζοντας τον καταναλωτή με χρήσιμες πληροφορίες πριν την αγορά του.

19 Jul 2022

Καυτές εκπτώσεις και όχι λόγω θερμοκρασίας

Ξεκίνησε η αγαπημένη εποχή του χρόνου που συνδυάζει διακοπές, βόλτες, χαλάρωση, αλλά και χαμηλότερες τιμές λόγω των εκπτώσεων! Ειδικά φέτος, οι εκπτώσεις είναι ακόμα πιο καυτές.

12 Jul 2022

Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ είσαι έτοιμος για εξορμήσεις στις παραλίες, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα για μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα. Ποια είναι αυτά;

08 Jul 2022

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

28 Jun 2022

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

Η μοναδική ευκαιρία που περιμένει όλη η Ελλάδα ξεκινάει αυτές τις μέρες και εμείς σε προετοιμάζουμε για να είσαι ενημερωμένος και έτοιμος.

09 Jun 2022

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Η ευκαιρία που περίμενες

Κινήσου έξυπνα, κινήσου οικονομικά & οικολογικά. Απόκτησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με επιδότηση 40% από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2"

07 Jun 2022

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκπαιδευτικό να αναβαθμίσει την διδασκαλία, οργάνωση και το επίπεδο αυτού και των μαθητών του.

Συμβουλές για Ανοιξιάτικες Αγορές

Ποτέ δεν ήταν καλύτερη εποχή για να κάνεις τις αγορές σου! Οι εκπτώσεις της Άνοιξης είναι η καλύτερη αφορμή για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις πιο μακρινές σου επιθυμίες!

03 May 2022

Η Ανάσταση των Τιμών έγινε

Μην περιμένεις το βράδυ της Ανάστασης. Εμείς κάναμε ήδη την Ανάσταση των Τιμών και σε προσκαλούμε για τις τελευταίες αγορές σου με ταχύτητα και άμεση παράδοση.

15 Apr 2022

Βαφτιστήρι: έκδοση 2022. Το 'χεις

Είναι δύσκολο να είσαι νονός ή νονά στις μέρες μας. Τα παιδιά άλλαξαν level αναγκών και απαιτήσεων και εσύ πρέπει να παραμείνεις μπροστά στις εξελίξεις. Το’ χεις;

14 Apr 2022

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Η ώρα της Γης διαρκεί πάνω από μία ώρα

Η Ώρα της Γης είναι μια επέτειος που τιμούμε παντού στον κόσμο, όμως ποιος είπε ότι αφορά 60 μόνο λεπτά; Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή!

24 Mar 2022

Ετοιμάσου για την Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ένα τεράστιο άλμα προς τον απόλυτο στόχο της μακροπρόθεσμης οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε πλέον την δυνατότητα να κάνουμε.

10 Mar 2022

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Οργάνωσε το τέλειο πάρτι στην τέλεια περίσταση!

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας δεν είναι καλή εποχή για πετυχημένα πάρτι; Οργάνωσε το πιο fun & cozy party στο σπίτι και κέρδισε τις εντυπώσεις!

20 Jan 2022

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Η Δευτέρα μετά την Black Friday, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα, είναι. Περισσότερο σαν την τελευταία ευκαιρία για πραγματικά χαμηλές τιμές, μοιάζει!

29 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.