Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

09 Jun 2022
Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

Και το όνομα αυτής… «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή». Πρόκειται για μια μεγάλη ενέργεια που επιτέλους ανάβει "πράσινο" η ενεργοποίηση της από τον κρατικό μηχανισμό και αφορά την αντικατάσταση των παλιών εν λειτουργία ενεργοβόρων συσκευών μας.

Και ενώ το ενδιαφέρον είναι τεράστιο πανελλαδικά, εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις τελευταίες έγκυρες πληροφορίες, λίγες ημέρες πριν το λανσάρισμα της ενέργειας και τις παρουσιάζουμε, ώστε να είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς την μοναδική ευκαιρία αυτή!

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"
Γιατί σε αφορά;

Γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία να αντικαταστήσεις Οικιακές Συσκευές που διαθέτεις αλλά αφενός δεν σε καλύπτουν διότι είναι παλιές και αφετέρου λόγω παλαιότητας καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα. Οι εγκεκριμένες από το πρόγραμμα κατηγορίες συσκευών πληρούν συγκεκριμένα ενεργειακά κριτήρια, με αποτέλεσμα μετά την αντικατάσταση τους, να κάνεις οικονομία στο ρεύμα, ακόμα και 300€ ετησίως! Ειδικά, τα παλιά κλιματιστικά χρειάζονται συνεχώς συντήρηση και η παλαιότητα τους συνδέεται με ιδιαίτερα υψηλή κατανάλωση στο ρεύμα. Άσε που, είναι η ευκαιρία σου να εξοπλίσεις το σπίτι σου με πιο προηγμένες συσκευές που θα αλλάξουν το ύφος και την λειτουργικότητά του.

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"
Ποιοι δικαιούνται την επιδότηση;

Σύμφωνα με τον κρατικό υπολογισμό και προϋπολογισμό, η ενέργεια θα αφορά 350.000 νοικοκυριά, όμως οι τελευταίες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ακόμα περισσότερες αιτήσεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα ισχύσουν κριτήρια με την μορφή point system που θα πριμοδοτεί περισσότερο τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους πολύτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες και τα χαμηλά εισοδήματα. Οι αιτούντες που θα μείνουν εκτός θα πιστοποιηθούν ως επιλαχόντες, περιμένοντας είτε ένα επόμενο παρόμοιο πρόγραμμα είτε την προσπάθεια του κράτους να βρει περισσότερους πόρους για να μπορέσει να εντάξει και εκείνους στο τρέχον πρόγραμμα.

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"
Πόση θα είναι η επιδότηση;

Με βάση το point system που αναφέρθηκε νωρίτερα δεν θα εγκριθούν μόνο οι δικαιούχοι, αλλά και το ποσό της επιδότησης τους. Έτσι, τα ποσοστά έκπτωσης για αγορά της νέας συσκευής θα κυμαίνονται από 35% έως 50% που εκτιμάται ότι θα αφορά ποσά περίπου 300€ για κλιματιστικά και ψυγεία και περίπου 150€ για καταψύκτες. Όσο πιο χαμηλό είναι το είσοδημα του δικαιούχου, τόσο πιο κοντά στο 50% θα είναι η έκπτωση της επιδοτούμενης συσκευής είτε είναι μία είτε ακόμα και τρεις.

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"
Ποιες είναι οι επιδοτούμενες συσκευές;

Οι συσκευές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα για απόσυρση και αγορά νέας, αφορούν τα κλιματιστικά, τα ψυγεία ή ψυγειοκαταψύκτες και τους καταψύκτες. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί κανείς να αποσύρει μία κουζίνα για να πάρει κλιματιστικό ή να αποσύρει κλιματιστικό για να πάρει ψυγείο. Ότι αποσύρει κανείς θα πρέπει και να το αντικαταστήσει. Ο δικαιούχος θα μπορεί να αντικαταστήσει μία συσκευή από την κάθε κατηγορία, εκτός από τα κλιματιστικά που μπορούν να αλλαχτούν δύο συσκευές.

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"
Ποια είναι η διαδικασία;

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει την αίτηση μέσω ιστοσελίδας στο gov.gr και να συνδεθεί με τους κωδικούς taxis και τον ΑΦΜ του. Εναλλακτικά, θα μπορεί να γίνει αίτηση και μέσω του καταστήματος που θέλει να συνεργαστεί. Κατόπιν θα ειδοποιείται πιστοποιημένος τεχνικός που θα ελέγχει την προς ανακύκλωση συσκευή. Ο έλεγχος θα αφορά την προϋπόθεση η συσκευή να λειτουργεί ενώ θα επιβεβαιώνει το είδος της συσκευής. Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, ο δικαιούχος θα λαμβάνει έναν αριθμό voucher τον οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αγοράσει τις συσκευές που δικαιούται. Το voucher θα έχει την μορφή έκπτωσης μόνο για τις κατηγορίες προϊόντων που δικαιούται ο καθένας και δεν θα μπορούν να εξαργυρωθούν με άλλο τρόπο (για παράδειγμα σε μετρητά ή για άλλου είδους αγορές).

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"
Τι πρέπει να επιλέξω;

Η αγορά μιας Οικιακής Συσκευής όπως είναι το κλιματιστικό και το ψυγείο έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες. Θα πρέπει να ταιριάζει μεν στο ύφος του σπιτιού μας, έχοντας -για παράδειγμα- διασύνδεση με smart συσκευές, αλλά πολύ περισσότερο πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες του νοικοκυριού μας. Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε τι χώρους θέλουμε να καλύψουμε με την χρήση του κλιματιστικού, σε ποια δωμάτια θα χρησιμοποιηθεί κλπ. όπως παράλληλα πρέπει να σκεφτούμε ποιες είναι οι ανάγκες μας σε ψυγείο. Δεν θέλουμε ένα μικρό ψυγείο στο οποίο θα στριμώχνουμε τα προϊόντα μας καταναλώνοντας περισσότερη ενέργεια. Και σε όλα τα παραπάνω είναι πολύ σημαντικό να συνεκτιμήσουμε τον πραγματικό λόγο που γίνεται η ενέργεια αυτή. Την οικονομία στην κατανάλωση της ενέργειας η οποία ωφελεί την τσέπη μας, αλλά και το περιβάλλον. 

Έρχεται το "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή"

Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρούμε το κατάλληλο προϊόν που θα ταιριάζει στις ανάγκες μας έχοντας πολλές και ποιοτικές επιλογές σε καλές τιμές και με βάση το γεγονός πως η όλη διαδικασία του προγράμματος "Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή" απαιτεί μία σχετική διαδικασία, είναι απαραίτητο να συνεργαστούμε με ένα κατάστημα που διακρίνεται για την άμεση εξυπηρέτηση και την υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Τώρα είσαι ενημερωμένος, συνειδητοποιημένος και έτοιμος να πεις κι εσύ: Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή 🔌

Σχετικά άρθρα

Νέα MacBook Pro και Mac Mini με ένα πανίσχυρο μυστικό!

Οι συσκευές της νέας σειράς Mac από την Apple, κρύβουν μέσα τους ένα πανίσχυρο μυστικό. Διάβασε για τον επαναστατικό πρωταγωνιστή στο post που ακολουθεί.

CES 2023: Τι είδαμε στο τεχνολογικό "μεθαύριο"

Η φετινή έκθεση της CES στο Las Vegas άνοιξε νέους δρόμους στο τεχνολογικό… μεθαύριο. Νέες τεχνολογίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας - κάποια στιγμή στο μέλλον.

Κάνε την έξυπνη επιλογή πλυντηρίου

Έξυπνες συμβουλές επιλογής για να αποκτήσεις το ιδανικό πλυντήριο για τις ανάγκες σου, κάνοντας την πιο συμφέρουσα αγορά. 

23 Jan 2023

Μια Χιονοστιβάδα Εκπτώσεων που θέλεις να σε παρασύρει

Επιτέλους Εκπτώσεις! Η πιο συμφέρουσα εποχή για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Οι τρεις κατηγορίες αγορών για να βγεις κερδισμένος

17 Jan 2023

Το Playstation VR 2 είναι μία κατηγορία μόνο του

Η εικονική πραγματικότητα έκλεψε την παράσταση στην έκθεση CES 2023 και το Playstation VR 2, ήταν φυσικά ο απόλυτος εικονικός πρωταγωνιστής!

Παρουσίαση Xiaomi 13 / 13 Pro

Παρουσιάστηκαν και είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν. Τα νέα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro αναμένεται να βάλουν την Xiaomi ξανά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού!

Χριστούγεννα = Δώρα = Παιδιά

Αν είσαι ο "ρυθμιστής" που με τα κατάλληλα Δώρα και την συμπεριφορά σου, θα κάνεις και αυτά τα Χριστούγεννα υπέροχα για κάποιο Παιδί, τότε συνέχισε να διαβάζεις...

22 Dec 2022

Το καλύτερο δώρο είναι αυτό που δε διαλέγεις εσύ

Επειδή καμιά φορά η επιλογή του δώρου μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη, η Δωροκάρτα είναι η απάντηση που τη μετατρέπει σε ιδανική λύση!

16 Dec 2022

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Δεν αρκεί να αγαπάς. Πρέπει και να το δείχνεις. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνθήκες έκφρασης, στη γιορτή της αγάπης προτείνουμε τρόπους να την τιμήσεις!

13 Dec 2022

Δώρα από όλους για όλους!

Χριστούγεννα σημαίνει, στιγμές θαλπωρής, αγάπης, γλυκών και… δώρων. Είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα; Ασ' το πάνω μας!

09 Dec 2022

Εσύ πόσο Cyber τύπος είσαι;

Μπορεί η Black Friday για το 2022 να έληξε, όμως το παιχνίδι των μεγάλων προσφορών συνεχίζεται, για μία Cyber Δευτέρα που δεν θέλεις να χάσεις.

24 Nov 2022

Τα πιο "Black" της Black Friday

Λίγο πριν την κορύφωση της Black Friday, βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα… κορυφαία και πιο Black προϊόντα της Black Friday. Σπάσε κι εσύ την Qatarα των τιμών!

22 Nov 2022

Η εξάπλωση της Qatarας των τιμών

Διάβασε -αν τολμάς- την ιστορία πίσω απ' το Black Friday του electrocrete. Έχει μυστήριο, ανατροπές, ταξίδια απ' την Κρήτη στο Qatar και... μία Qatarα που θα σε συγκλονίσει.

16 Nov 2022

Black Friday έσο έτοιμος

Η Black Friday 2022 είναι προ των πυλών και ο προσεκτικός καταναλωτής θα είναι και φέτος ο κερδισμένος αγοραστής, αρκεί να λάβει υπόψη του έξυπνες συμβουλές για την περίοδο αυτή.

09 Nov 2022

Πόσο έτοιμος είσαι για το Μουντιάλ;

Αν δεν έχεις εισιτήρια για το Κατάρ αυτόν το μήνα, τότε μάλλον ανήκεις στα εκατομμύρια κόσμου σαν εμάς που προετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

SAMSUNG: Το τεχνολογικό απόλυτο της καθημερινότητας μας

Παρουσιάζουμε μία εταιρεία που δε θέλει συστάσεις σε όποια γενιά κι αν απευθυνθείς. Η Samsung ισούται με την τεχνολογία όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις.

04 Nov 2022

Σκούπα θέλω. Πώς την θέλω;

Κι όμως, κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ηλεκτρική σκούπα που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και τις ανάγκες καθαριότητας του χώρου σου. Πως θα την ξεχωρίσεις...

24 Oct 2022

Τον φετινό χειμώνα, ξεκίνα απ' τον αφυγραντήρα

Αυτόν τον χειμώνα, θα είσαι προετοιμασμένος με τα κατάλληλα εφόδια που θα σου διασφαλίσουν, στεγνό περιβάλλον και οικονομία στο ρεύμα. Μάθε πώς.

17 Oct 2022

Tο Amazon Luna ήρθε για να ταράξει τα gaming "νερά"

To επίσημο λανσάρισμα της νέας gaming πλατφόρμας Amazon Luna, συνδυάζεται με μία περίοδο τεράστιων αλλαγών στο gaming. Τυχαίο;

Τι επαναστατικό παρουσίασε η Google για το 2022;

Πραγματοποιήθηκε και για το 2022 η εκδήλωση Made by Google που κάθε χρόνο αφορά το λανσάρισμα των πιο προηγμένων google συσκευών και τεχνολογιών.

Ο Καφές καταφέρνει πολύ περισσότερα απ' το να σε... ξυπνάει

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιατί τελικά ο καφές είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ρόφημα για να ξεκινάμε τη μέρα μας.

29 Sep 2022

Παρουσίαση: Gopro HERO 11 Black

Η GoPro Hero 11 Black φτιάχτηκε για όλους τους τύπους ανθρώπων και δραστηριοτήτων. Παρουσιάζουμε την κάμερα που δεν ξέρουμε γιατί μπορεί κάποιος να μην τη θέλει!

Στην έκθεση IFA 2022 η καινοτομία άλλαξε επίπεδο

Βρεθήκαμε στο Βερολίνο για την ετήσια έκθεση τεχνολογίας IFA 2022 και εντυπωσιαστήκαμε από την καινοτομία και την αμεσότητα των νέων τεχνολογιών.

16 Sep 2022

Τα νέα Apple είναι εξωπραγματικά "Far Out"

H Apple παρουσίασε στο ετήσιο event της, τα νέα iPhone 14 μαζί με τα νέα Apple Watch και AirPods Pro. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Back to School: Καθηγητής Edition

Η επιστροφή στα θρανία δεν είναι μόνο μαθητική υπόθεση. Δάσκαλοι και καθηγητές ξεκινούν τον δικό τους μεγάλο αγώνα προετοιμασίας!

06 Sep 2022

Αυτό το Eurobasket θέλεις να το παρακολουθήσεις

Το ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 είναι για εμάς τους Έλληνες κάπως ιδιαίτερο και θέλουμε όλοι να το παρακολουθήσουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!

FIFA 2023 / NBA 2K23 στο απόλυτο challenge

Κι εκεί που λες πως δεν γίνεται καλύτερο, έρχεται η απόλυτη αθλητική gaming πανδαισία να τα αλλάξει όλα. Αγαπητοί gamers... πιάστε τα gamepads και παίξτε μπάλα! 

Οδηγός για έναν Smart Φοιτητή

Είσαι πλέον φοιτητής; Μία ολοκαίνουρια ζωή γεμάτη προκλήσεις σε περιμένει. Κάνε την κάθε εμπειρία, να μετράει μετατρέποντάς την σε μία smart στιγμή!

23 Aug 2022

Τι είναι ο Αύγουστος για σένα;

Ο Αύγουστος είναι για σένα, είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις διακοπές, είτε ψωνίζεις, είτε ανακυκλώνεις, είτε είσαι φοιτητής κι εμείς έχουμε τη λύση για όλα τα παραπάνω!

11 Aug 2022

Έφτασε η ώρα της εξαργύρωσης

Το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω - ΑλλάΖΩ Συσκευή” έφτασε επιτέλους στην φάση της εξαργύρωσης. Αν είσαι δικαιούχος, έχεις κερδίσει την μάχη της εξοικονόμησης ρεύματος!

04 Aug 2022

Διαβάζοντας τις νέες ενεργειακές ετικέτες

Η νέα ενεργειακή ετικέτα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις αγορές, εξοπλίζοντας τον καταναλωτή με χρήσιμες πληροφορίες πριν την αγορά του.

19 Jul 2022

Καυτές εκπτώσεις και όχι λόγω θερμοκρασίας

Ξεκίνησε η αγαπημένη εποχή του χρόνου που συνδυάζει διακοπές, βόλτες, χαλάρωση, αλλά και χαμηλότερες τιμές λόγω των εκπτώσεων! Ειδικά φέτος, οι εκπτώσεις είναι ακόμα πιο καυτές.

12 Jul 2022

Φέτος η παραλία έχει... τεχνολογία

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσύ είσαι έτοιμος για εξορμήσεις στις παραλίες, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα για μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα. Ποια είναι αυτά;

08 Jul 2022

Το DJI Mini 3 Pro ήρθε για να διαγράψει τα όρια

Παρουσιάζουμε το DJI MINI 3 PRO, το πρώτο drone που ξεπερνά την φυσική λογική των ορίων έχοντας αντίστροφη αναλογία μεγέθους και δυνατοτήτων.

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Πώς θα διαλέξεις σωστά

Έμαθες για το πρόγραμμα ♻️ «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»; 🔌 Κάνε την αίτησή σου τώρα και μάθε τα πάντα για το πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή!

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Η ευκαιρία που περίμενες

Κινήσου έξυπνα, κινήσου οικονομικά & οικολογικά. Απόκτησε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με επιδότηση 40% από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2"

07 Jun 2022

Google I/O Τι θα δούμε το 2022;

Το συνέδριο της google I/O για το 2022 είχε ίσως την πιο πλούσια ποικιλία που είδαμε ποτέ, με ανακοινώσεις τόσο σε νέες συσκευές όσο και σε νέες τεχνολογίες.

Γίνε ο εκπαιδευτικός που αξίζεις

Η Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκπαιδευτικό να αναβαθμίσει την διδασκαλία, οργάνωση και το επίπεδο αυτού και των μαθητών του.

17 May 2022

Η εμπειρία του διαφορετικού

Η Samsung αλλάζει ξανά τα δεδομένα στα πρότυπα τεχνολογίας τηλεοράσεων και μας προσκαλεί να ζήσουμε μια διαφορετική οπικοακουστική εμπειρία με τις νέες QD OLED

Συμβουλές για Ανοιξιάτικες Αγορές

Ποτέ δεν ήταν καλύτερη εποχή για να κάνεις τις αγορές σου! Οι εκπτώσεις της Άνοιξης είναι η καλύτερη αφορμή για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις πιο μακρινές σου επιθυμίες!

03 May 2022

Η Ανάσταση των Τιμών έγινε

Μην περιμένεις το βράδυ της Ανάστασης. Εμείς κάναμε ήδη την Ανάσταση των Τιμών και σε προσκαλούμε για τις τελευταίες αγορές σου με ταχύτητα και άμεση παράδοση.

15 Apr 2022

Βαφτιστήρι: έκδοση 2022. Το 'χεις

Είναι δύσκολο να είσαι νονός ή νονά στις μέρες μας. Τα παιδιά άλλαξαν level αναγκών και απαιτήσεων και εσύ πρέπει να παραμείνεις μπροστά στις εξελίξεις. Το’ χεις;

14 Apr 2022

Neo QLED TVs. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις

Η Samsung λανσάρει τη νέα σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας Neo QLED 2022 και χωράει μέσα σε στην οθόνη μια ζωντανή πραγματικότητα που σε προκαλεί να την αποκτήσεις.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πιο επίκαιρη από ποτέ

Στις μέρες μας, η υγεία δεν είναι τόσο δεδομένη όπως άλλοτε. Αυτή η αφύπνιση έφερε νέους τρόπους και αφορμές να ασχοληθούμε με την υγεία μας και η τεχνολογία, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

07 Apr 2022

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο Xiaomi στα χέρια σου

Η Xiaomi είναι και φέτος ασυγκράτητη! Λανσάρει παράλληλα δύο εξαιρετικά υψηλού επιπέδου συσκευές φτιαγμένες για το… χέρι μας!

Η ώρα της Γης διαρκεί πάνω από μία ώρα

Η Ώρα της Γης είναι μια επέτειος που τιμούμε παντού στον κόσμο, όμως ποιος είπε ότι αφορά 60 μόνο λεπτά; Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή!

24 Mar 2022

Ετοιμάσου για την Επιδότηση Ηλεκτρικών Συσκευών

Ένα τεράστιο άλμα προς τον απόλυτο στόχο της μακροπρόθεσμης οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε πλέον την δυνατότητα να κάνουμε.

10 Mar 2022

Καθαρά Δευτέρα χωρίς καθαρό ουρανό

Έφτασε μία από τις ημέρες που μικροί και μεγάλοι χαίρονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Εμείς ξέρουμε τι θα σε κάνει να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από την πιο καθαρή αργία του έτους.

03 Mar 2022

Οργάνωσε το τέλειο πάρτι στην τέλεια περίσταση!

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας δεν είναι καλή εποχή για πετυχημένα πάρτι; Οργάνωσε το πιο fun & cozy party στο σπίτι και κέρδισε τις εντυπώσεις!

20 Jan 2022

Η πιο συμφέρουσα εποχή του χρόνου

Ήρθε η πιο… συμφέρουσα εποχή του χρόνου κι εμείς σε προετοιμάζουμε για ότι έχει σημασία, κλείνοντας με την πιο έξυπνη συμβουλή των εκπτώσεων…

13 Jan 2022

Το σύνθημα για φέτος: Βγες έξω!

Αφήνουμε πίσω τις γιορτές και δίνουμε το σύνθημα για τη νέα χρονιά φωνάζοντας δυνατά «βγες έξω και γυμνάσου»!

05 Jan 2022

Οι στόχοι σου για τον νέο χρόνο

Νέο έτος, νέοι στόχοι! Ποιο είναι το δικό σου ξεκίνημα για φέτος και πόση βοήθεια θα χρειαστείς σε αυτό;

04 Jan 2022

Οι τύποι των Χριστουγέννων (κι εσύ)

Κάθε Χριστούγεννα, συναντάμε μια ιδιαίτερη επαναληψιμότητα που όμως αντί να κουράζει, την προσμένουμε με ενθουσιασμό. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ποιους;

21 Dec 2021

Φέτος οι ευχές, γίνονται Δώρα 🎁

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς, των ευχών και της προσφοράς (καλά και των γλυκών, είναι)! Φτιάξε την λίστα σου & άρχισε να μετατρέπεις ευχές, σε δώρα!

14 Dec 2021

Την Cyber Monday δεν την λες τσαγκαροδευτέρα

Η Δευτέρα μετά την Black Friday, κάθε άλλο παρά τσαγκαροδευτέρα, είναι. Περισσότερο σαν την τελευταία ευκαιρία για πραγματικά χαμηλές τιμές, μοιάζει!

29 Nov 2021

Γιατί με το electrocrete στην Black Friday δεν θα έχεις τις μαύρες σου

Black Friday στο electrocrete γιατί δεν έχεις λόγο να έχεις τις μαύρες σου και εδώ θα βρεις τον τρόπο επιθυμίες και ανάγκες να ικανοποιηθούν από την άνεση του σπιτιού σου!

23 Nov 2021

Black Friday συμβουλές αγοράς για να μην τα «βάψεις μαύρα»

Η Black Friday έρχεται στις 26 Νοεμβρίου, αλλά εσύ ξεκινάς από σήμερα την προετοιμασία σου και εμείς σε συμβουλεύουμε τι να προσέξεις και πώς να κινηθείς αυτήν την περίοδο⬛

16 Nov 2021

Τελικά η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα

Πλέον είναι στο χέρι σου να κάνεις την επιλογή της προστασίας της υγείας σου και του περιβάλλοντος συγχρόνως. Η ηλεκτροκίνηση είναι και για εσένα!

12 Nov 2021

Νέο ξεκίνημα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και έχεις λόγο

Οι Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες είναι ένα gadget που θα σου εξασφαλίσει ταχύτητα και υγιεινή, επειδή πάντα βοηθάει να έχεις κάτι να σε προσέχει!

22 Oct 2021

Ο απόλυτος οδηγός για την νέα σου τηλεόραση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μαζί η θέληση για ανανέωση. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου με το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο του, την τηλεόραση! Εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό 5+1 συμβουλών για την επόμενη σου τηλεόραση, για να διαλέξεις σωστά εκείνη που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σου.

;